Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Προετοιμαστείτε για μια αισθησιακή Ημέρα των Ερωτευμένων, αγαπητοί Κριοί! Ο λάγνος Άρης που σας κυβερνά, εγκαταλείπει το ζώδιό σας και περνά στον Ταύρο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 31 Μαρτίου. Για τις επόμενες έξι εβδομάδες θα έχετε πολλές εμπνευσμένες ιδέες, που πρέπει να βάλετε σε εφαρμογή. Όσο για τους εορτασμούς του Αγίου Βαλεντίνου, κινηθείτε ρομαντικά αλλά όχι με κλισέ: Οι δεσμευμένοι προτιμήστε μια έξοδο στο θέατρο αντί του δείπνου με τα κεριά. Οι αδέσμευτοι πρέπει να κάνετε κινήσεις για να αλλάξετε αυτό το δεδομένο… Πάντως γιορτάζουν όλες οι μορφές αγάπης, ακόμα και η φιλική!

Ταύρος

Σήμερα οι αδέσμευτοι Ταύροι θα έχετε πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων! Να ευχαριστήσετε γι’ αυτό τον πύρινο Άρη, που θα περάσει στο ζώδιό σας για να διαμείνει μέχρι τις 31 Μαρτίου. Ξεχάστε τις αναστολές και αναδείξτε την θρυλική σας γοητεία για να θριαμβεύσετε. Για τις επόμενες έξι εβδομάδες θα κατακλυστείτε από αυτοπεποίθηση και εξελίξεις. Εστιάστε στους στόχους σας και μην ασχολείστε καθόλου με τους άλλους. Αυτός ο παραγωγικός κύκλος προκύπτει κάθε δύο χρόνια, γι’ αυτό πιάστε άμεσα δουλειά. Όσο για τους εορτασμούς της Μέρας των Ερωτευμένων, οι δεσμευμένοι να δράσετε αυθόρμητα όσο φορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σας. Μια ρομαντική κίνηση έχει τη δυναμική να μετατρέψει τη βραδιά σας, από γλυκιά σε αξέχαστη!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, δεν θα μπορούσατε να έχετε πιο ιδιαίτερη Ημέρα των Ερωτευμένων: Όχι μόνο η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας, ο λάγνος Άρης μπαίνει στον αισθησιακό Ταύρο και τον ονειρικό 12ο Οίκο σας! Μπορεί να συναρπάσετε τα πλήθη και να γράψετε ένα ρομαντικό παραμύθι ταυτόχρονα. Οι δεσμευμένοι κάντε απρόβλεπτες κινήσεις, όπως να σπείρετε ροδοπέταλα όπου θέλετε να βρεθεί το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι διαλέξτε τα καλύτερα από την γκαρνταρόμπα σας, πάρτε φίλους και βγείτε για μια ακόμη βραδινή περιπέτεια!

Καρκίνος

Ετοιμαστείτε να κλείσετε τη συμφωνία, με την υπογραφή σας ή ένα φιλί! Αγαπητοί Καρκίνοι, για εσάς η φιλία είναι εξίσου σημαντική όσο το ρομάντζο την Ημέρα των Ερωτευμένων. Ο Άρης που λατρεύει την περιπέτεια, περνά στον Ταύρο και τον 11ο Οίκο σας της κοινότητας. Να θυμάστε ότι αυτός φορτίζει τη ζώνη της καριέρας σας από τις 31 Δεκεμβρίου 2018. Ειδικά σήμερα, οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε όπου κι αν βρεθείτε. Ακόμα και οι δεσμευμένοι, θα απολαύσετε μια έξοδο με άλλα ζευγάρια. Μέχρι τις 31 Μαρτίου η δύναμη θα διέπει τις ομάδες, γι’ αυτό ετοιμάστε δυναμικά τη δική σας!

Λέων

Η επόμενη στάση σας είναι το «διοικητήριο», αγαπητοί Λέοντες! Ο διεκδικητικός Άρης περνά στον Ταύρο και τον 10ο Οίκο σας των επιτυχιών, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 31 Μαρτίου. Με τον δρόμο για την κορυφή ανοικτό, δώστε όλες τις δυνάμεις σας ακόμα και σε περιστασιακά ρίσκα. Μην βολευτείτε σε ό,τι δεν σας ενθουσιάζει, κυνηγήστε όσα διεγείρουν το πάθος σας. Όσο αφορά τους εορτασμούς για τη Μέρα των Ερωτευμένων, θέλετε να γιορτάσετε εκλεπτυσμένα. Να το κάνετε!

Παρθένος

Εσείς θα προσθέσετε τη λαγνεία στο σκηνικό της Μέρας των Ερωτευμένων, αγαπητοί Παρθένοι: Ο ριψοκίνδυνος Άρης περνά στον Ταύρο και τον 9ο Οίκο σας που ορίζει τις τάσεις! Δεν είναι αργά για να κανονίσετε μια αυθόρμητη απόδραση, ακόμα κι αν θα είναι για το σαββατοκύριακο. Αν μείνετε στο σπίτι, να γίνετε δημιουργικοί και να μην διστάσετε να «εξερευνήσετε» νέα πεδία στη σχέση σας. Οι επιχειρηματίες και όσοι ασχολείστε με την γραφή, θα έχετε επιπλέον ώθηση από τώρα και μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Ζυγός

Καλωσορίσατε στο Αρχηγείο της Αποπλάνησης, αγαπητοί Ζυγοί! Τα άστρα στήνουν για εσάς το ιδανικό σκηνικό, την κατάλληλη στιγμή για τη Μέρα των Ερωτευμένων. Ο ορμητικός Άρης περνά στον Ταύρο και στον απόκρυφο 8ο Οίκο σας της έντασης, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 31 Μαρτίου. Για τις επόμενες έξι εβδομάδες θα σας έλκει καθετί μυστικιστικό, γι’ αυτό αξιοποιήστε τις και οξύνετε τη διαίσθησή σας. Να είστε σε επαγρύπνηση για ευκαιρίες οικονομικής φύσεως – αλλά μην ξοδέψετε αλόγιστα τα κέρδη σας. Σήμερα οι αδέσμευτοι μην εκπλαγείτε αν εκτοξευτεί μια γνωριμία ή μια ανομολόγητη έλξη. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, φροντίστε απόψε να είστε μόνοι και… απομονωμένοι. Δεν ενδείκνυται να διαμοιράσετε την προσοχή σας, γιατί θα σηκώσετε κύματα ζήλιας!

Σκορπιός

Η θερμοκρασία χτυπά κόκκινο, αγαπητοί Σκορπιοί! Και όχι μόνο σήμερα αλλά για τις επόμενες έξι εβδομάδες, που ο Άρης θα διαμένει στον Ταύρο. Ο λάγνος συγκυβερνήτης σας θα κεντρίσει τον τομέα σας των σχέσεων, κάνοντάς σας ακαταμάχητους. Οι δεσμευμένοι προτείνετε σήμερα στο ταίρι σας μια δραστηριότητα που θα ενδυναμώσει τη σχέση σας. Αν αναζητάτε τον έρωτα, αξιοποιήστε την περίοδο που ενδυναμώνεται η δύναμη της πειθούς σας… Αρκεί να αποζητάτε γνωριμίες με μέλλον. Δεν αποκλείεται να κάνετε αυτή τη γνωριμία απόψε κιόλας!

Τοξότης

Η υγεία είναι ο δικός σας πλούτος, αγαπητοί Τοξότες! Ο δυναμικός Άρης περνά στον Ταύρο και τον 8ο Οίκο σας της δουλειάς και της ευμάρειας, για να μείνει μέχρι τις 31 Μαρτίου. Οι αυξημένες απαιτήσεις του 2019 σας έχουν αναγκάσει να εργάζεστε περισσότερο. Σκεφτείτε την περίπτωση να προσλάβετε βοήθεια ή να διανείμετε κάποια από τα βάρη σας. Όσο για τους εορτασμούς της Μέρας των Ερωτευμένων, εστιάστε στην ζωτικότητα. Οι δεσμευμένοι επιλέξτε τον χορό και αποφύγετε το πολύ αλκοόλ. Οι αδέσμευτοι αγαπήστε τον εαυτό σας, προσφέροντάς του ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο και μια πολυτελή περιποίηση!

Αιγόκερως

Θέλετε να δοκιμάσετε την διακριτικότητα για την Ημέρα των Ερωτευμένων, αγαπητοί Αιγόκεροι; Μάλλον δεν θα τα καταφέρετε, με τον παθιασμένο Άρη στον ερωτικό Ταύρο και τον 5ο Οίκο σας του έρωτα! Μέχρι τις 31 Μαρτίου θα διέπεστε από δημιουργικότητα και ρομαντισμό. Τολμήστε να εκφραστείτε χωρίς λογοκρισία – αυτή η στροφή σας θα έλξει περισσότερη προσοχή. Για σήμερα, οι δεσμευμένοι να αναμένετε μια τολμηρή απόδειξη αγάπης: Μπορεί να είναι μια πρόταση γάμου ή και η απόκτηση παιδιού. Οι αδέσμευτοι, δέστε τη ζώνη και προετοιμαστείτε για ιλιγγιώδεις ταχύτητες!

Υδροχόος

Αποζητάτε θαλπωρή και χαλαρή διάθεση για τη Μέρα των Ερωτευμένων, αγαπητοί Υδροχόοι; Θα σας βοηθήσει σε αυτό ο θορυβώδης Άρης, που θα διαμένει στον Ταύρο αλλά και τον 4ο Οίκο σας της οικειότητας μέχρι τις 31 Μαρτίου! Οι δεσμευμένοι προτιμήστε στιγμές με το ταίρι σας στο σπίτι, αντί για μια πολύβουη έξοδο. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να απολαύσετε την παρέα φίλων εντός, για μια ταινία ή επιτραπέζια. Για τις επόμενες έξι εβδομάδες η έδρα σας μπορεί να γίνει «άντρο» διασκέδασης για εσάς και τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Αν προκύψουν διχόνοιες, αναζητήστε τη γαλήνη στην γιόγκα ή στη συντροφιά φίλων!

Ιχθύες

Πόσο σας αφορά η Μέρα των Ερωτευμένων, αγαπητοί Ιχθύες; Μπορεί να προτιμάτε να την περάσετε με φίλους, καθώς ο Άρης του πάθους περνά στον Ταύρο και τη ζώνη των πλατωνικών σας σχέσεων! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σας αγγίξει ο ρομαντισμός, σημαίνει ότι θα τον χειριστείτε χαλαρά και με χιούμορ. Τα κοινωνικά σας φτερά θα είναι κάπως μαζεμένα μέχρι τις 31 Μαρτίου, γι’ αυτό προτιμήστε να ασχοληθείτε με τις φιλίες και τη δουλειά σας. Ενδείκνυται να συμπράξετε με αδέλφια αυτή την περίοδο, είτε να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο.