Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Η επιδεξιότητά σας στους ελιγμούς είναι θρυλική, αγαπητοί Κριοί! Ωστόσο, θα είναι καλό να έχετε επίγνωση της ιεραρχικής κλίμακας, πριν μπείτε σε έναν χώρο και περιφέρεστε σαν να σας ανήκει. Η υπερβολική αυτοπεποίθησή σας οφείλεται στη Σελήνη που βρίσκεται στα δικά σας εδάφη. Ωστόσο, τις ισορροπίες θα προσπαθήσει να διατηρήσει η επιφυλακτική Αφροδίτη από τον Αιγόκερω. Καλή η αυτοπεποίθηση, όχι τόσο καλός ο εγωκεντρισμός. Παραμείνετε ταπεινοί ακόμα κι αν ηγείστε των καταστάσεων, για να δώσετε το λαμπρό παράδειγμα!

Ταύρος

Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και υπερφορτώνετε το σύστημά σας, αγαπητοί Ταύροι! Η Σελήνη από τον απεριόριστο 12ο Οίκο σας, συγκρούεται με την «αφηρημένη» Αφροδίτη στον 9ο Οίκο σας της διεύρυνσης. Αν συνεχίσετε να αναλαμβάνετε τόσες υποχρεώσεις, κινδυνεύετε να καταρρεύσετε. Πρέπει να αποποιηθείτε κάποιες ευθύνες και να αρχίσετε να απλοποιείτε τις πρακτικές σας. Καλή είναι η αισιοδοξία αλλά ας έχετε σε ετοιμότητα και ένα εναλλακτικό σχέδιο!

Δίδυμοι

Το «όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα» βρίσκει ιδανική εφαρμογή, αγαπητοί Δίδυμοι! Δημιουργήστε με προσοχή την ομάδα σας, βάλτε της ένα αποδοτικό πρόγραμμα και ορμήστε στη δράση. Αυτό επιτάσσει η Σελήνη από την συνεργατική ζώνη σας, που συναντάται με την επιφυλακτική Αφροδίτη. Το στοιχείο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην αποκαλύψετε παραπάνω απ’ όσα πρέπει, σε άτομα που δεν ξέρετε αν μπορείτε να εμπιστευτείτε ακόμη. Να το έχετε υπόψιν σας, πριν εντάξετε νεοφερμένους στην παρέα για τη βραδινή ομαδική σας έξοδο!

Καρκίνος

Η φιλόδοξη πλευρά σας αναλαμβάνει το τιμόνι, αγαπητοί Καρκίνοι! Τολμήστε να κλείσετε την εργασιακή εβδομάδα με μια δραστική κίνηση στην καριέρα. Κάντε τις απαραίτητες επαφές, κλείστε συναντήσεις για την επόμενη εβδομάδα, στραφείτε στην οπτική της ευρύτερης εικόνας. Αν χρειαστείτε συμβουλές, να τις ζητήσετε από άτομα που εμπιστεύεστε και έχουν διανύσει αυτές τις διαδρομές. Στη βραδινή έξοδο με ένα ιδιαίτερο άτομο, φροντίστε να μειώσετε τον χρόνο που μιλάτε και επιλέξτε να ακούτε!

Λέων

Σας γίνονται τα παθήματα μαθήματα, αγαπητοί Λέοντες; Αν ναι, θα διστάζετε να κάνετε τολμηρές κινήσεις μετά από τις πρόσφατες αποτυχίες. Η Σελήνη από τον αισιόδοξο 9ο Οίκο σας, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τις διδαχές που κρύβουν οι απογοητεύσεις. Πριν κάνετε την επόμενη παραγγελία σας από το διαδίκτυο, αφιερώστε λίγο χρόνο στην ρεαλιστική σκέψη. Μετά την παραλαβή, θα είστε ευτυχισμένοι ή θα αναζητήσετε κάτι καινούργιο που θα λάμπει; Το μέτρο και η σύνεση, είναι ο μόνος χρυσός που αξίζει να αποκτήσετε!

Παρθένος

Θέλετε να διαρκέσουν οι επιλογές σας, αγαπητοί Παρθένοι! Φυσικό είναι, μιας και θα τους επενδύσετε την αισιοδοξία και το πάθος σας. Αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς πολλοί θα συρρέουν γύρω σας σαν πεταλουδίτσες στη φλόγα… Δεν αποκλείεται σε αυτούς να περιλαμβάνονται και ανεπιθύμητοι θαυμαστές. Δεν έχετε χώρο στη ζωή σας για άλλους απαιτητικούς ή γκρινιάρηδες, που σας προσεγγίζουν για δικό τους όφελος. Καλύτερα να γυρίσετε τους προβολείς σας προς τους στόχους που εσείς έχετε επιλέξει να θέσετε!

Ζυγός

Πόσα συναισθηματικά θέματα μπορείτε να χωρέσετε κάτω από το χαλί, αγαπητοί Ζυγοί; Αυτός ο σωρός ερειπίων θα απαιτήσει την προσοχή σας, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει μια όψη έντασης με την Σελήνη. Είναι καιρός να κάνετε εκείνη την άβολη αλλά ειλικρινή συζήτηση, αφού θα έχετε κατασταλάξει σε αυτά που σας ενοχλούν. Άτομα που εμπιστεύεστε μπορούν να σας βοηθήσουν να τα εντοπίσετε. Έτσι ο διάλογός σας θα είναι πιο εστιασμένος και παραγωγικός.

Σκορπιός

Τα υψηλά επίπεδα άγχους μπορούν να καταστρέψουν μια πολύ παραγωγική μέρα, αγαπητοί Σκορπιοί! Καταπολεμήστε την πίεση με επιπλέον εξάσκηση, που θα αποβάλλει μεγάλο μέρος της έντασής σας. Αν νιώσετε τα νεύρα σας να τεντώνονται, κάντε ένα διάλειμμα πριν σπάσετε την οθόνη του υπολογιστή. Ένας περίπατος θα οξυγονώσει το μυαλό σας και θα βάλει σε σειρά τις σκέψεις σας. Συνοδέψτε τον με υγιεινές διατροφικές επιλογές, αποφύγετε τον καφέ και την ζάχαρη. Η υγεία είναι πλούτος – και σε αυτήν περιλαμβάνεται ένας περίγυρος με ανθρώπους που έχουν θετική αύρα!

Τοξότης

Οι προβολείς είναι στραμμένοι επάνω σας, αγαπητοί Τοξότες! Θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής, καθώς η Σελήνη από τον Κριό φωτίζει τον επιδεικτικό 5ο Οίκο σας. Αλλά προσέξτε αν η φήμη σας αυξηθεί απότομα, γιατί μπορεί να το παρακάνετε με την «δραματοποίηση»… Μην δώσετε στις καταστάσεις περισσότερη αξία απ’ όση τους αρμόζει. Η προβολή σας δεν περιλαμβάνει να καυχηθείτε για κάτι, αφήστε και στους άλλους χώρο να φανούν. Η σύγκριση θα σας καταστήσει πρωταγωνιστές έτσι κι αλλιώς!

Αιγόκερως

Ο καθένας μπορεί να σας θαμπώσει με την πρώτη εντύπωση, αγαπητοί Αιγόκεροι. Μπορεί στη συνέχεια να ανταπεξέλθει στα λεγόμενά του ή εσείς να θέσετε υγιή όρια στην οικειότητα; Η Σελήνη από τον Κριό σας προειδοποιεί να μην βιαστείτε να εμπλακείτε σε καινούργιες γνωριμίες. Όσο γοητευτικοί κι αν είναι κάποιοι άνθρωποι, ενδέχεται να έχουν κάποια κρυφά κίνητρα. Κρατήστε τις αποστάσεις σας και αρκεστείτε στην παρατήρηση για λίγο!

Υδροχόος

Η μέρα καλεί για ομαδικές δράσεις, αγαπητοί Υδροχόοι! Με τη Σελήνη στον τομέα σας των δυναμικών διδύμων, μπορεί να σας προσεγγίσει ένα ιδιαίτερο άτομο. Η έλξη θα είναι περισσότερο πλατωνική παρά ρομαντική – και η σύμπραξή σας θα εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές. Με τη δημιουργική σκέψη σας σε έξαρση, αυτή η περίοδος ενδείκνυται για να προωθήσετε τα εγχειρήματά σας!

Ιχθύες

Τα αργά και σταθερά βήματα οδηγούν στην επιτυχία, αγαπητοί Ιχθύες! Αν οι σκέψεις στροβιλίζονται και εναλλάσσονται στο μυαλό σας, βάλτε τις σε σειρά πριν ενδώσετε στον ανταγωνισμό. Η Σελήνη από τον Κριό θα σας βοηθήσει να παραμείνετε παραγωγικοί. Κλείστε τις συνδέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ασχοληθείτε μόνο με τις υποχρεώσεις σας. Θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν τις χωρίσετε σε μικρά βήματα και κάνετε ένα την κάθε φορά. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία μέρα… Αλλά σήμερα μπορείτε να στήσετε λίγα μάρμαρα στα θεμέλιά της!