Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
 Κριός 

Δεν χρειάζεστε καμία βοήθεια για να αναδείξετε τη λάμψη σας, αγαπητοί Κριοί! Είστε από τα πλέον δημοφιλή και περιζήτητα άτομα όποτε το θελήσετε εσείς. Μια συνάντηση ανάμεσα στον Ήλιο και τον αυθόρμητο Δία, σας καλεί να επιστρατεύσετε την ανεμελιά σας και να αφήσετε τις ιδέες σας να ρέουν. Ανοίξτε συζητήσεις όπου κι αν βρεθείτε, δεν αποκλείεται να κάνετε γνωριμίες που θα αποδειχθούν ευεργετικές για το μέλλον σας. Σήμερα δεν υπάρχει απαγορευτικό ανάμεσα στη διασκέδαση και τη δουλειά!

Ταύρος

Ποια είναι η οπτική σας για τα πράγματα, αγαπητοί Ταύροι; Η συνάντηση του συνετού Ήλιου με τον αισιόδοξο Δία, θα σας βοηθήσει να δείτε την πιο θετική πλευρά κάθε κατάστασης!  Το σύμπαν σας καλεί να κατασταλάξετε στους στόχους σας για να αρχίσετε να τους χειρίζεστε πιο παραγωγικά. Η στρατηγική, η έρευνα του ανταγωνισμού και η διεξοδική μελέτη, θα σας δώσει προβάδισμα έναντι κάθε διεκδίκησής σας. Η γνώση ενισχύει τη θέση σας, γι’ αυτό το ζώδιό σας την εμπλουτίζει με κάθε ευκαιρία!

Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι να αναπτερώσετε την πίστη σας στον φτερωτό Έρωτα, αγαπητοί Δίδυμοι; Μια σύμπραξη υποσχέσεων ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, σας καλεί να φανείτε πιο τολμηροί όσο αφορά τις σχέσεις σας. Ο παραδοσιακός σας ρομαντισμός μπορεί να σας στρέφει στον συντηρητισμό κάποιες φορές. Αλλά τώρα μην εκπλαγείτε αν μια ρομαντική επαφή αποκτήσει περισσότερη κίνηση… Ούτε αν μια απρόσμενη γνωριμία σας απογειώσει. Επιστρατεύστε την ειλικρίνεια και να είστε ευθείς και ξεκάθαροι. Μια συζήτηση για προβληματικά σημεία, μπορεί να βελτιώσει την ατμόσφαιρα. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε όταν θα τα θέσετε, είναι να έχετε έτοιμες και δημιουργικές προτάσεις!

Καρκίνος

Μην αντισταθείτε στην αγάπη σας για καθετί ιδιαίτερο, αγαπητοί Καρκίνοι! Πολυτελείς σοκολάτες, εκλεπτυσμένοι καφέδες και μπύρες σπιτικής ζύμωσης θα πρωταγωνιστήσουν στις αναζητήσεις σας. Και γιατί όχι; Οι περίπατοι σε παζάρια μπορούν να αποδειχθούν επικερδείς, οι συναντήσεις με φίλους σε όμορφα στέκια να ανταποκρίνονται στην αισθητική σας. Ενδώστε και στη δημιουργική πλευρά σας, μιας και είναι αστείρευτη η πίστη σας στις ανθρώπινες δυνατότητες!

Λέων

Το πεδίο είναι ελεύθερο για ρομαντικά ρίσκα, αγαπητοί Λέοντες! Ένα άτομο που διαφέρει από τα ζητούμενά σας, μπορεί να κλέψει την προσοχή σας. Μην απορρίψετε καμία προοπτική – γιατί πέρα από την εμφάνιση, θα σας έλξει η λάμψη της ευφυούς σκέψης του εν λόγω ατόμου. Ακόμα κι αν δεν αποζητάτε τη διάρκεια σε μια γνωριμία, κανείς δεν απαγορεύει τη διασκέδαση. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, κανονίστε μια θεαματική έξοδο με το ταίρι σας.

Παρθένος

Η καλοκάγαθη φύση σας θα αναλάβει τα ηνία, αγαπητοί Παρθένοι! Μόνο μην την συγχύσετε με την ανάγκη σας για φροντίδα: Δεν πρέπει να σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε προσπάθειες να νιώσουν οι άλλοι καλά. Αρχίστε με αυτά που χρειάζεστε εσείς για να νιώθετε ήρεμοι και γαλήνιοι. Μπορεί να θέλετε ένα χαλαρωτικό μασάζ ή μια συνεδρία γιόγκα, μόνοι ή με τη συντροφιά φίλων. Προτείνετε μια συνάντηση στον πάγκο με τις σαλάτες, εστιάστε στο να περνάτε καλά χωρίς να έχετε την έγνοια των άλλων!

Ζυγός

Λένε ότι τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται, αγαπητοί Ζυγοί! Μια πνευματική διέγερση μπορεί να εξελιχθεί και σε συναισθηματική, γι’ αυτό μην βιαστείτε να διακόψετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Όταν συναντήσετε ένα άτομο που εκτιμά τις πεποιθήσεις σας και σας ωθεί να σκέφτεστε πιο εντατικά, μείνετε εκεί. Αυτός ο αναπάντεχος άγνωστος μπορεί να είναι ο επόμενος καλύτερος φίλος ή το μελλοντικό ταίρι σας!

Σκορπιός

Οι προσωπικοί σας χώροι θα καταστούν όαση ασφάλειας και θαλπωρής, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια ευθυγράμμιση έμπνευσης ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, θα σας υποδείξει ποιες βελτιώσεις μπορούν να γίνουν στο σπίτι ή το γραφείο σας. Μπορεί να αρκεί μια μικρή μετακίνηση των επίπλων, ώστε να ρέει πιο εύκολα η θετική ενέργεια. Λίγα φυλλώδη φυτά μπορούν να λειτουργήσουν ως μέσο αποστασιοποίησής σας και καλύτερης συγκέντρωσης. Μετά αναλάβετε τον ρόλο του οικοδεσπότη και υποδεχθείτε τους αγαπημένους σας για να τους περιποιηθείτε!

Τοξότης

Αξιοποιήστε το χάρισμά σας στα ρίσκα, αγαπητοί Τοξότες! Ρίξτε μια ιδέα σε έναν πιθανό συνεργάτη και αφήστε το παιχνίδι να πάρει την πορεία του. Μιας και δεν θα θέλετε να μείνετε σε περιορισμένους χώρους, η μέρα ενδείκνυται για να κάνετε συναντήσεις έξω με καφέ ή γεύμα. Μόνο προσέξτε να μην σας παρασύρουν οι ενδιαφέροντες διάλογοι και χάσετε την αίσθηση του χρόνου. Έχετε κι άλλα πράγματα να κάνετε σήμερα!

Αιγόκερως

Βλέπετε πόσοι άνθρωποι ενδιαφέρονται να σας παράσχουν βοήθεια, αγαπητοί Αιγόκεροι; Το θέμα είναι κατά πόσο θέλετε αυτή τη βοήθεια ή παραείναι υπερπροστατευτική για τα γούστα σας! Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να φερθείτε σαν αντιδραστικοί έφηβοι. Μπορείτε με ευγένεια και διακριτικότητα να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας: Είστε ικανοί και πρέπει να φροντίσετε εσείς τον εαυτό σας. Διατηρήστε αυτούς τους συμμάχους και αρχίστε να τους αφιερώνετε περισσότερο χρόνο για να διασκεδάζετε μαζί!

Υδροχόος

Ζητήστε, πιστέψτε και θα λάβετε, υποστηρίζει ο Νόμος της Έλξης! Και δεν είναι μόνο μια πετυχημένη ατάκα, αγαπητοί Υδροχόοι. Θα το συνειδητοποιήσετε υπό ένα ευεργετικό ζευγάρωμα, του Ήλιου από το ζώδιό σας με τον Δία της εύνοιας. Το κλειδί είναι να έχετε ξεκάθαρη εικόνα για όσα λαχταράτε, χωρίς γκρίζες ζώνες. Όταν εστιάσετε σε αυτά τα οράματα, θα σας είναι εξαιρετικά εύκολο να επιλέξετε την κατάλληλη διαδρομή υλοποίησής τους!

Ιχθύες

Η φιλόδοξη πλευρά σας αναλαμβάνει τα ηνία, αγαπητοί Ιχθύες! Σε αυτό θα συμβάλλει και μια σύμπραξη του Ήλιου με τον Δία. Ωστόσο, μην εστιάσετε στα νούμερα και τις λογιστικές καταστάσεις. Αναρωτηθείτε κατά πόσο όσα κάνετε έχουν πραγματική σημασία και αξία, αν προσφέρετε κάτι και σε άλλους ανθρώπους. Αν όχι, αναζητήστε τρόπους να εμφυσήσετε ψυχή στους στόχους σας.Τολμήστε να κοιτάξετε πέρα από τα προφανή. Αξιοποιήστε τον χρόνο σας με εθελοντική παροχή υπηρεσιών, για παράδειγμα!