Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μήπως νιώθετε αποσυντονισμένοι σήμερα, αγαπητοί Κριοί; Η δυσχερής γωνία που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή στον Υδροχόο, είναι πιθανό να σας δυσκολεύει να εστιάσετε την προσοχή σας σε ένα θέμα. Οι ρομαντικές σκέψεις και το κοινωνικό σας ημερολόγιο, μπορεί να σας αποσπούν και να υπονομεύουν την παραγωγικότητά σας. Προσπαθήστε να επικεντρώστε σε μία υποχρέωσή σας κάθε φορά, ώστε να προλαβαίνετε να διεκπεραιώνετε κάποια από τα καθήκοντά σας. Ο συνδυασμός δουλειάς και διασκέδασης το βραδάκι, μπορεί να έχει αίσιες προοπτικές… Φροντίστε να τις αξιοποιήσετε, υπό την ανατολή και της Νέας Σεληνιακής Χρονιάς του Χοίρου!

Ταύρος

Νιώθετε μοναξιά εκεί στην κορυφή, αγαπητοί Ταύροι; Η σημερινή συνάντηση της Σελήνης με τον συνεργατικό Ερμή στον τομέα της καριέρας σας, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε αρκετές από τις υποχρεώσεις σας. Είναι πιθανό να έχετε απομακρύνει στο μεταξύ κάποιους συναδέλφους ζωτικής σημασίας; Να ξέρετε η επιτυχία επαφίεται στη δύναμη των αγαστών συνεργασιών. Όσο κι αν θέλετε να κάνετε τα πάντα με τον τρόπο σας, το υπερβολικό πείσμα μπορεί να σας απομονώσει από υποστηρικτές και συμμάχους. Σήμερα που αρχίζει και η Νέα Σεληνιακή Χρονιά του Χοίρου, ακούστε τις απόψεις των άλλων!

Δίδυμοι

Πάλι ανακατεύετε την τράπουλα, αγαπητοί Δίδυμοι; Σήμερα η Σελήνη συναντά τον φλύαρο Ερμή στον εκφραστικό 9ο Οίκο σας.Αυτή η όψη είναι πιθανό να σας ωθήσει σε αταξίες – από βαρεμάρα και μόνο! Αντί να πυροδοτείτε συγκρούσεις, βρείτε μια διέξοδο για την πνευματική περιέργειά σας. Διαβάστε, ασχοληθείτε με δουλειές του σπιτιού, πηγαίνετε στο γυμναστήριο. Εξασκείστε την κοινωνικότητά σας με το να γίνετε ενεργοί ακροατές προς τους συνομιλητές σας. Δώστε ευκαιρίες έκφρασης, ειδικά σήμερα που ξεκινά και η Νέα Σεληνιακή Χρονιά του Χοίρου

Καρκίνος

Ανταλλάξτε το ανέκφραστο πρόσωπό σας με ένα θερμό χαμόγελο, αγαπητοί Καρκίνοι! Όσο κι αν θεωρείτε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να σας εμφανίσει ως ευάλωτους, η αλήθεια είναι ότι θα σας δώσει τα ηνία των καταστάσεων: Θα σας μετατρέψει σε οικοδεσπότες αντί για επισκέπτες, θα κάνετε τους άλλους να ανταποκριθούν σε κάθε ειλικρινή προσέγγισή σας. Αν θέλετε αυτές οι προσεγγίσεις να έχουν και μια περαιτέρω εξέλιξη, αρκεί να ανοιχτείτε περισσότερο και να μιλήσετε από καρδιάς. Θα σας εκπλήξει ευχάριστα η ανακούφιση που θα νιώσετε, ειδικά σήμερα που ξεκινά και η Νέα Σεληνιακή Χρονιά του Χοίρου!

Λέων

Φανείτε ταπεινοί και ζητήστε τη στήριξη που χρειάζεστε, αγαπητοί Λέοντες! Όσο κι αν ο βασιλιάς μέσα σας προτιμά να κινείται αυτόνομα, το γεγονός είναι ότι ταλαιπωρήστε να διανύσετε την πορεία που έχετε επιλέξει. Γιατί δεν επιλέγετε κάποιους έμπιστους συμπρωταγωνιστές, που θα σας διευκολύνουν να προσεγγίσετε τους στόχους σας; Σε αυτό θα σας βοηθήσει η συνάντηση της Σελήνης με τον Ερμή, που θα σας θυμίσει ότι το κλειδί βρίσκεται πάντα στην επικοινωνία. Αξιοποιήστε το συνεργατικό κλίμα, ειδικά σήμερα που ξεκινά και η Νέα Σεληνιακή Χρονιά του Χοίρου!

Παρθένος

Λειτουργήστε με διάθεση εξισορροπητικού ελέγχου σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι! Η Σελήνη συναντά τον αποτελεσματικό Ερμή στον συστηματικό 6ο Οίκο σας, κάτι που θα αποδειχθεί εξαιρετικά απολαυστικό. Θα έχετε την ευχέρεια να καθαρίσετε, να οργανώσετε και να βάλετε την καθημερινότητα στους γνωστούς ομαλούς ρυθμούς σας. Επιλέξτε ένα ελαφρύ και υγιεινό γεύμα και απολαύστε τη μουσική, όσο θα καθαρίζετε τα ηλεκτρονικά σας ταχυδρομεία. Θα ολοκληρώσετε τα πάντα πιο γρήγορα, ειδικά σήμερα που ξεκινά και η Νέα Σεληνιακή Χρονιά του Χοίρου!

Ζυγός

Μήπως είναι υπερβολική η ταχύτητά σας προς την δόξα, αγαπητοί Ζυγοί; Η συνάντηση της Σελήνης με τον εύγλωττο Ερμή στον φανταχτερό 5ο Οίκο σας, μπορεί να προσδώσει μια απατηλή έξαψη στις καταστάσεις. Υπό κανονικές συνθήκες, θα βλέπατε το προειδοποιητικό σημαιάκι που συνοδεύει τον γητευτή που σας τάζει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αλλά πριν δώσετε τα χέρια για οποιαδήποτε συμφωνία, κάντε τους απαραίτητους ελέγχους και ζητήστε τη γνώμη ατόμων που εμπιστεύεστε. Μια επιπλέον οπτική, μπορεί να σας σώσει από παγίδες και να σας διατηρήσει στο σωστό μονοπάτι. Δράστε αναλόγως, ειδικά σήμερα που ξεκινά και η Νέα Σεληνιακή Χρονιά του Χοίρου!

Σκορπιός

Είστε έτοιμοι για μια σπουδαία απογείωση αλλά κάποιος στέκεται στον δρόμο σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Αυτό μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια παρέμβαση, υπό τη σημερινή συνάντηση της Σελήνης με τον Ερμή στον 4ο Οίκο σας της σύνεσης. Δία. Μην βιαστείτε να κατηγορείτε το εν λόγω άτομο για υπονόμευση των αποφάσεών σας. Συλλογιστείτε ότι μπορεί να θέλει το καλό σας και να έχει να σας δώσει μια καίρια συμβουλή. Ενδέχεται να σας σώσει από κοστοβόρα λάθη, ειδικά σήμερα που ξεκινά και η Νέα Σεληνιακή Χρονιά του Χοίρου!

Τοξότης

Καθώς μελετάτε τις υποχρεώσεις που έχετε για σήμερα, εντοπίστε εκείνο το θέμα που έχει μεγαλύτερο βάρος! Δώστε σημασία στην κρισιμότητά του και συζητήστε το με άτομα που εμπιστεύεστε, αγαπητοί Τοξότες. Μην βιαστείτε να θεωρείτε ότι το έχετε διεκπεραιώσει και μπορείτε να το σβήσετε από τη λίστα σας. Η Σελήνη συναντά τον λεπτολόγο Ερμή στη ζώνη της επικοινωνίας σας, όψη που μπορεί να σας βάλει παγίδες. Ζητήστε τη συμβουλή των ατόμων που εμπιστεύεστε, γιατί ακόμα και η πιο ανορθόδοξη λύση μπορεί να αποσοβήσει μια καταστροφή… Ειδικά σήμερα που ξεκινά και η Νέα Σεληνιακή Χρονιά του Χοίρου!

Αιγόκερως

Μην βιάζεστε σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η αναλυτική συνάντηση της Σελήνης με τον Ερμή στον 2ο Οίκο σας της Επιφύλαξης, προσδίδει μεγάλη ισχύ στην αναθεώρηση των κινήσεών σας. Κάτι που σας ενθουσίασε, μπορεί να νιώσετε τώρα ότι σας πάει πίσω χωρίς να ξέρετε τον λόγο. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, ερευνήστε πριν πάρετε ένα ρίσκο που σας προκαλεί δισταγμό. Αν κάτι υπερβαίνει τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας, δεν είναι καλός σύμβουλος για να πάρετε καίριες αποφάσεις. Δώστε σημασία σε φόβους και παρορμήσεις, ειδικά σήμερα που ξεκινά και η Νέα Σεληνιακή Χρονιά του Χοίρου!

Υδροχόος

Σήμερα θα είστε η προσωποποίηση της γοητείας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Σελήνη και ο γλυκομίλητος Ερμής συναντώνται στο ζώδιό σας, γι’ αυτό προσέξτε να μην δώσετε υπερβολικές υποσχέσεις. Σε αυτό θα συμβάλει και η σημερινή έναρξη της Νέας Σεληνιακής Χρονιάς του Χοίρου. Να ξέρετε ότι θα είναι πολλές οι ευκαιρίες που θα σας προσεγγίζουν, γι’ αυτό μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Σκεφτείτε ποιες είναι πιο συμβατές με τα ζητούμενα και το συμφέρον σας. Μην σας ανησυχήσει μια μικρή καθυστέρηση, αυτή θα κάνει τους άλλους να σας λαχταρούν περισσότερο!

Ιχθύες

Είναι πραγματικότητα ή φαντασία, αγαπητοί Ιχθύες; Η αβέβαιη συνάντηση της Σελήνης με τον Ερμή στον 12ο Οίκο σας της Ονειροπόλησης, θα σας δυσκολέψει να ξεχωρίσετε τα γεγονότα από τη μυθοπλασία. Την ατμόσφαιρα ενδέχεται να εντείνει και η σημερινή έναρξη της Νέας Σεληνιακής Χρονιάς του Χοίρου. Θα είναι συνετό από μέρους σας να αφήσετε να περάσουν λίγες μέρες πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις. Στο μεταξύ μπορείτε να κάνετε την επιπλέον έρευνά σας… Ίσως να ανακαλύψετε πόση δημιουργικότητα έχει η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών!