Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αφήστε τα ταλέντα σας να λάμψουν, αγαπητοί Κριοί! Αν δεν βρίσκετε κάτι ανάλογο των προσδοκιών σας, γίνετε εσείς η δράση σήμερα: Ο θερμόαιμος Άρης από τον Κριό, σχηματίσει ένα αίσιο τρίγωνο με τον επιδεικτικό Δία στις πιο ασυγκράτητες πτυχές σας. Ενδείκνυται να μεταφέρετε όλη αυτή τη διέγερση και σε σωματικό επίπεδο… Μην διστάσετε να κάνετε επιπλέον «κινήσεις» στις προσωπικές σας συναντήσεις. Η ευεργετική ενέργεια που θα σας διέπει, θα σας βοηθήσει να αποτοξινωθείτε από άτομα και καταστάσεις που σας βλάπτουν!

Ταύρος

Η ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία σας δυσκολεύεται να «απελευθερώνει» πρόσωπα και πράγματα, αγαπητοί Ταύροι… Γι’ αυτό ενίοτε οι φίλοι σας πρέπει να σας πιέσουν για να ανοίξετε το χέρι! Αλλά σήμερα κάτι αλλάζει: Ο ανεξάρτητος Άρης με τον διεκδικητικό Δία εναρμονίζονται και θα σας ωθήσουν να κινηθείτε λίγο πιο ανεξάρτητα. Θα καταφέρετε να αποχαιρετίσετε κάτι που πλέον έχει φθαρεί μέσα σας. Αν έχει φτάσει η στιγμή να πάτε παρακάτω, θα πάτε παρακάτω. Αν το ταίρι σας έχει περισσότερες απαιτήσεις από όσες αντέχετε, μην φέρεστε σαν να μην συμβαίνει τίποτα περιμένοντας να καταλάβει τις νύξεις σας. Μιλήστε ειλικρινά και με ευγένεια!

Δίδυμοι

Ακόμα και το παράλογο μπορεί να έχει υπόσταση σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι! Γι’ αυτό θα φροντίσει ένα σπάνιο τρίγωνο, ανάμεσα στον ανοικτόμυαλο Δία και τον ορμητικό Άρη στον δεκτικό 11ο Οίκο σας. Ακολουθήστε τη δημιουργική σας διαίσθηση και μην ασχοληθείτε με πρωτόκολλα ή τις απόψεις των άλλων. Προχωρήστε ακάθεκτοι, πέρα από διαχωρισμούς θεσμών και ιδεών. Η αντισυμβατική σας πλευρά θα σας κάνει ξεχωριστούς, γι’ αυτό να παρατηρείτε το περιβάλλον αλλά να χαράζετε τη δική σας πορεία. Μην εκπλαγείτε αν βρείτε μοναδικές και ευφυείς λύσεις, ακόμα και για προβλήματα που είχαν βαλτώσει ως τώρα!

Καρκίνος

Η ατμόσφαιρα θα είναι εξαιρετικά αίσια για τα θέματα καριέρας σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι! Για να την αξιοποιήσετε, καλείστε να τολμήσετε να ρισκάρετε. Ο ορμητικός Άρης σχηματίζει μια σπάνια όψη στήριξης με τον Δία της τύχης, φέρνοντας εξελίξεις που δεν θα φανταζόσασταν καν. Μην μένετε στα τετριμμένα, μην περιπλέκετε τα πράγματα, ανεβάστε την ταχύτητα στα επίπεδα που προτιμάτε. Ζητήστε την αύξηση που δικαιούστε, γνωστοποιήστε τα εγχειρήματά σας σε ευρύτερο κοινό, αδράξτε τη θέση της ηγεσίας χωρίς να αναμένετε να σας την παραδώσουν. Αυτό το ενθουσιώδες ταξίδι θα σας φέρει κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν τα όνειρά σας!

Λέων

Οι ορίζοντές σας διευρύνονται ταχύτατα, αφότου ο Δίας πέρασε στον Τοξότη τον περασμένο Νοέμβριο. Σήμερα κάνει μια σπάνια σύμπραξη εύνοιας με τον Άρη από τον Κριό στον 9ο Οίκο σας των οραμάτων, για να σας βγάλει ακόμα περισσότερο από την βολική σας ζώνη! Και δεν σας πειράζει καθόλου να στρέψετε την προσοχή σας σε όσα και όσους θα βοηθήσουν την πρόοδό σας. Είστε στο κατώφλι νέων κεφαλαίων της ζωής σας… Και για να αδράξετε την επιτυχία, πρέπει να απαλλαγείτε από κάθε φόβο και αμφιβολία. Ξέρετε ποιοι υποβιβάζουν και ποιοι ανορθώνουν τις πολλές σας ικανότητες… Είναι η στιγμή να κάνετε τις επιλογές σας, χωρίς να σπαταλάτε άλλο τον πολύτιμο χρόνο σας!

Παρθένος

Πιστεύετε ότι τα χρήματα δεν πέφτουν από τον ουρανό, αγαπητοί Παρθένοι; Μην αποκλείετε τίποτα σήμερα, που ο Δίας της αφθονίας σχηματίζει ένα σπάνιο τρίγωνο τύχης με τον αισιόδοξο Άρη! Φροντίστε να γνωστοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, γιατί ποτέ δεν ξέρετε ποιος ακούει. Μην εκπλαγείτε αν ένας συγγενής ή σύμμαχος θελήσει να στηρίξει τις προσπάθειές σας. Αν έχετε αιτηθεί για δάνειο, σκέφτεστε να κάνετε μια επένδυση ή να μετακομίσετε, να αναμένετε αίσιες εξελίξεις. Αλλά επειδή όλα έχουν δύο πλευρές, να ξέρετε ότι δεν ενδείκνυνται τα παρορμητικά ρίσκα… Γι’ αυτό αποφύγετε τις αχρείαστες σπατάλες!

Ζυγός

Είστε πιστοί στην ανεξάρτητη σκέψη σας, αγαπητοί Ζυγοί. Παράλληλα, απολαμβάνετε να συνεργάζεστε με ανθρώπους που έχουν τη δική σας ιδεαλιστική οπτική για τη ζωή. Είστε ικανοί να επιφέρετε θαύματα από κοινού, αν είναι οραματιστές και ανοικτόμυαλοι. Όλα αυτά θα ενταθούν σήμερα, που ο πληθωρικός Δίας συμπράττει με τον προοδευτικό Άρη στη ζώνη των ομαδικών δράσεων. Αναζητήστε όσους ενδιαφέρονται να συμμαχήσετε και θα νιώσετε σύντονα να γίνονται φλόγες οι σπίθες σας… Τόσο σε δημιουργικό όσο και σε ρομαντικό επίπεδο!

Σκορπιός

Βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ της σχολαστικότητας και του χάους, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο προωθητικός Άρης από τον 6ο Οίκο σας του συστήματος, μπορεί να σας φτάσει στην τελειομανία. Αλλά μια αίσια συνένωση του συγκυβερνήτη σας με τον ανέμελο Δία, θα σας περισώσει από μια τέτοια εμμονή. Ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα, για να πάρετε την ανάσα που χρειάζεστε. Αποτραβηχτείτε λίγο από τις υποχρεώσεις και προσθέστε λίγη διασκέδαση στην καθημερινότητα. Βρεθείτε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους για να χαλαρώσει το σώμα και το πνεύμα σας, ώστε η έμπνευση να πάρει ξανά την ανιούσα!

Τοξότης

Νιώθετε τη ζωή να φουντώνει στα σωθικά σας, αγαπητοί Τοξότες; Σήμερα ακολουθήστε το πάθος και θα ενθουσιαστείτε από τα μέρη που θα σας πάει! Η αίσια και δυναμική ευθυγράμμιση του Άρη με τον ζωηρό κυβερνήτη σας τον Δία, κεντρίζει τη διάθεσή σας να εμπλακείτε σε προκλήσεις. Να αναμένετε να προκύψουν γεγονότα, που θα τα προκαλεί η παρουσία σας όπου κι αν βρεθείτε. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να ανταλλάξετε ιδέες και να προωθήσετε τα σχέδιά σας… Η μαγνητική σας έλξη μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σας!

Αιγόκερως

Δεν το φαντάζεστε, αγαπητοί Αιγόκεροι: Το αίσθημα πλανάται στον αέρα! Σήμερα καλείστε να κάνετε τη μισή διαδρομή για να το συναντήσετε, καθώς ο ορμητικός Άρης συναντά τον Δία της μεγέθυνσης στις πιο μύχιες πτυχές του χάρτη σας. Μην αναμένετε άπραγοι να σας συναρπάσει κάποιος, μπείτε εσείς στη διαδικασία να «διαβάσετε» την ατμόσφαιρα. Αν κάνετε τις προσεγγίσεις σας τρυφερά και κολακεύοντας τους άλλους, σύντομα θα τους δείτε να τρώνε από την παλάμη σας!

Υδροχόος

Η ανάγκη για συμπράξεις μπορεί να αδράξει τα ηνία σας σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο πύρινος Άρης σχηματίζει ένα αίσιο τρίγωνο με τον τζογαδόρο Δία, στη ζώνη σας των συμμαχιών. Μπορεί να ορμήσετε σε ένα δημιουργικό εγχείρημα ή να βρεθείτε σε ερωτικές περιπτύξεις με ένα άτομο που βλέπατε μόνο φιλικά. Επειδή πολλά προκύπτουν έτσι απλά στη ζωή σας, φροντίστε να βουτάτε τον παρορμητισμό σας στη λογική πριν κινηθείτε… Μπορεί να έχετε παρερμηνεύσει τις προθέσεις των άλλων ή να μην τιμήσετε κάποιες δεσμεύσεις σας… Προσοχή!

Ιχθύες

Η προσωπική σας φροντίδα δεν είναι πολυτέλεια, αγαπητοί Ιχθύες! Ο ακμαίος Άρης συναντά σήμερα τον περιπετειώδη Δία, για να δώσουν κίνηση στη ζώνη της ευημερίας σας. Η διάθεσή σας θα στραφεί στην αναζήτηση τρόπων βελτίωσης της σωματικής αλλά και της πνευματικής σας υγείας. Η γιόγκα, υπό τους επουλωτικούς ήχους δόνησης του διαλογισμού, θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσετε. Στραφείτε στην πιο υγιεινή διατροφή, προτιμήστε τα φρούτα και τα λαχανικά, πιείτε χυμούς. Αποφύγετε την καφεΐνη και την ζάχαρη, μικρές αλλαγές μπορούν να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα!