Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αναδείξτε το ομαδικό πνεύμα που χαρακτηρίζει την ιδιοσυγκρασία σας, αγαπητοί Κριοί! Ο υπερκοινωνικός Ερμής περνά στον Υδροχόο και τον 11ο Οίκο σας των συλλογικών δράσεων, από σήμερα και μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να στηρίξετε μια συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, να αξιοποιήστε την ενέργειά σας προς κάθε ανθρωπιστικό αλλά και τεχνολογικό τομέα. Όχι μόνο θα διευρύνετε το κοινό σας, θα εμπνεύσετε πολλούς ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα μοναδικά σας μηνύματα!

Ταύρος

Θεωρείτε ότι η καριέρα σας χρειάζεται αναθεώρηση και αναβάθμιση, αγαπητοί Ταύροι; Το σύμπαν σας δίνει αυτή την ευκαιρία με τον επικοινωνιακό Ερμή, που μπαίνει στον Υδροχόο και τον 10ο Οίκο σας του κύρους για να παραμείνει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Στέψτε την προσοχή σας σε καινούργιους επαγγελματικούς ορίζοντες και προσεγγίστε ανθρώπους σε υψηλά πόστα. Μιας και η πρώτη εντύπωση έχει μεγάλη σημασία, φροντίστε να έχετε και την εικόνα που θα ανταποκρίνεται στα ζητούμενά σας. Ανανεώστε την εμφάνισή σας αλλά και τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Δίδυμοι

Μαζέψτε όλα τα φίλτρα που σας «λογοκρίνουν», αγαπητοί Δίδυμοι! Σήμερα αρχίζει η διαμονή του εκφραστικού Ερμή στον Υδροχόο και τον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας, μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Αυτή η θέση του σας καλεί να αναδείξετε την αυθόρμητη αλλά και απόλυτα εκφραστική πλευρά σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποκαλύψετε πικρές αλήθειες… Σημαίνει ότι πρέπει να φανείτε διπλωμάτες και να αξιοποιήσετε αυτό τον κύκλο προς όφελός σας. Τολμήστε να διευρύνετε τώρα τον κοινωνικό σας περίγυρο, με άτομα κύρους από κάθε γωνιά του πλανήτη. Να ρωτάτε συνεχώς τον εαυτό σας «τι άλλο μπορώ να πετύχω»;

Καρκίνος

Ένας πικάντικος μαγνητισμός θα κατευθύνει κάθε κίνησή σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Από σήμερα και μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα διαμένει στον Υδροχόο και τον 8ο Οίκο σας των συνευρέσεων και του σεξ. Δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος, για να έλξετε περισσότερους ανθρώπους προς το μέρος σας. Φροντίστε να κάνετε την απαραίτητη διαλογή, για να μην χάσετε την ευκαιρία για σημαντικές γνωριμίες – ακόμα και με ρομαντικές προοπτικές. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή είναι αίσια περίοδος για να κάνετε τις συζητήσεις που θέλετε. Αξιοποιήστε τη για να δείξετε την τρωτή πλευρά σας και να επουλώσετε πληγές του παρελθόντος!

Λέων

Επιλέξτε τον συμβιβασμό έναντι του ανταγωνισμού, αγαπητοί Λέοντες! Από σήμερα και μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, ο διαπροσωπικός Ερμής θα διαμένει στον Υδροχόο και θα κεντρίσει τον τομέα σας των σχέσεων. Τώρα θα αναδείξετε το συνεργατικό σας πνεύμα, καθώς θα έχετε περισσότερη διάθεση να βρίσκεστε με κόσμο. Δώστε στους άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας και στοχεύστε στο να επέλθει ισορροπία στους κύκλους σας. Ο μαγνητισμός σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα, κάτι που θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε μέρος των βαρών σας με πολλούς ομοϊδεάτες… Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να βελτιώσετε με τον καλύτερο τρόπο την επαγγελματική και τη προσωπική σας ζωή!

Παρθένος

Η ανάλυση που λατρεύετε παίρνει τα ηνία των καταστάσεων, αγαπητοί Παρθένοι! Αρχίστε να μειώνετε την μεγάλη σας ταχύτητα από σήμερα και μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, που ο διανοητικός Ερμής θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον συστηματικό 6ο Οίκο σας. Η προσοχή σας πρέπει να στραφεί στις δομημένες απόψεις και τη σημασία στη λεπτομέρεια. Είναι ιδανική περίοδος για να εφαρμόσετε πιο πρακτικές λύσεις σε θέματα οργάνωσης, τόσο στο σπιτικό σας όσο και στην εργασιακή ρουτίνα σας. Δώστε επίσης έμφαση στην ευεξία και την καλή φυσική σας κατάσταση, που θα τονώσει την πνευματική σας διαύγεια!

Ζυγός

Υψώστε το ανάστημά σας, αγαπητοί Ζυγοί! Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας από σήμερα και μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, που ο εξωστρεφής Ερμής θα διαμένει στον Υδροχόο και τον 5ο Οίκο σας της έκφρασης. Είναι απόλυτα σωστό να θέτετε όσα επιθυμείτε, ειδικά στον τομέα της αγάπης. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να είστε διακριτικοί ή ταπεινοί… Γιατί αν δεν αγαπάτε εσείς τον εαυτό σας, πώς θα σας αγαπήσουν οι άλλοι; Άρα το χρωστάτε σ’ εσάς και το κοινό σας να δημοσιοποιήσετε όσα κρύβετε μέσα σας. Αξιοποιήστε τη συγκυρία, για να ενδυναμώσετε τους δεσμούς σας και να προσθέσετε περισσότερη χαρά στη ζωή σας!

Σκορπιός

Είστε έτοιμοι να επανασυνδεθείτε με τις ρίζες σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Από σήμερα και μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, ο ερευνητικός Ερμής θα διαμένει στον Υδροχόο και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας. Η νοσταλγική διάθεση μπορεί να σας ωθήσει να δείτε ξανά παλιές φωτογραφίες ή να εντάξετε λίγες πινελιές «παράδοσης» στο σπιτικό σας. Έχει φτάσει η στιγμή να επουλώσετε πικρίες με φίλους ή συγγενείς, με τη βοήθεια του σύμπαντος για να βρείτε τις σωστές λέξεις. Δεν χρειάζεται να ανασύρετε τις καταστάσεις που σας αναστάτωσαν, το συναίσθημα της προσέγγισης θα είναι αρκετό για να εξομαλυνθούν τα πνεύματα. Να είστε δεκτικοί σε συμβουλές, ειδικά από γυναικείες φιγούρες του στενού σας κύκλου!

Τοξότης

Δεν είστε από τα άτομα που καταπνίγουν τις απόψεις και τις σκέψεις τους, αγαπητοί Τοξότες. Γι’ αυτό από σήμερα και μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, θα αποζητάτε ευκαιρίες να διανθίσετε την οπτική και τις πεποιθήσεις σας. Με τον επικοινωνιακό Ερμή να διαμένει στον Υδροχόο και τον φλύαρο 3ο Οίκο σας, η ευφυΐα σας θα πάρει τα ηνία για να ευνοήσετε την εξέλιξή σας με πολλές δημιουργικές ιδέες. Υπάρχουν πραγματικοί θησαυροί στο μυαλό σας, αρκεί μόνο να συνεργαστείτε με τους κατάλληλους ανθρώπους. Αν χρειαστεί να κάνετε διαπραγματεύσεις, τα καλύτερα εργαλεία σας θα είναι η διπλωματία και η ευγένεια!

Αιγόκερως

Μειώστε την ταχύτητά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο θορυβώδης Ερμής σας εγκαταλείπει σήμερα, για να περάσει στον Υδροχόο και τον 2ο Οίκο σας που αποζητά την ασφάλεια. Μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου εστιάστε την προσοχή σας στα βασικά: Την εργασία, την σταθερότητα και το χρήμα. Ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα, χωρίς να αναλώνεστε σε λεπτομέρειες. Να είστε σε επαγρύπνηση για τις πόρτες που θα σας ανοίξουν, για να εξομαλύνετε δυσχερείς σχέσεις και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Η αυτοεκτίμησή σας θα απογειώνεται, όσο μεγαλώνουν οι αποδοχές σας!

Υδροχόος

Το σύμπαν σας παραδίδει το μικρόφωνο από σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο ευφυής Ερμής περνά στα εδάφη σας και θα παραμείνει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Η προσοχή των πάντων θα είναι στραμμένη πάνω σας, γι’ αυτό φροντίστε να αξιοποιήσετε τη συγκυρία και να κατακτήσετε το κοινό σας. Άτομα με επιρροή μπορούν να υλοποιήσουν όλα τα δημιουργικά σας εγχειρήματα, αρκεί να βγείτε για να τα αναζητήσετε και να τα προσεγγίσετε. Μην παραλείψετε να εντάξετε τον παράγοντα της διασκέδασης σε όλες τις δράσεις σας, για να απολαύσετε τη διαδρομή και να εμπνευστείτε!

Ιχθύες

Χρειάζεστε ηρεμία, αγαπητοί Ιχθύες! Ο συνετός Ερμής περνά στον Υδροχόο και τον 12ο συναισθηματικό Οίκο σας, για να παραμείνει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Η ανάγκη σας θα είναι να απομονωθείτε και να χαλαρώσετε, χωρίς να χάσετε την κοινωνική πλευρά σας. Η ψυχή σας αποζητά να εκφραστεί και το μυαλό σας να καθαρίσει… Η γραφή, η μουσική ή ο χορός, μπορούν να σας βοηθήσουν να απελευθερωθείτε από εντάσεις που έχετε σωρεύσει. Μην διστάσετε να μιλήσετε με έναν ειδικό, αν υπάρχουν θέματα που δεν μπορείτε να χειριστείτε!