Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Πόση ωριμότητα μπορείτε να επιδείξετε σε κάθε περίσταση, αγαπητοί Κριοί; Αν δεν θέλετε να κάψετε γέφυρες, σήμερα καλείστε να παραμερίσετε λίγο την έντονη σοβαρότητά σας! Ο φαρσέρ Ουρανός από το ζώδιό σας και τον 1ο Οίκο σας της έκφρασης, θα συγκρουστεί με τον επικοινωνιακό Ερμή από τον Αιγόκερω. Επαφές και συζητήσεις μπορούν να αποκτήσουν ένταση… Ωστόσο, τα άστρα σας δίνουν το περιθώριο να την εκτονώσετε με πιο παιδαριώδεις αντιδράσεις απ’ όσο συνηθίζετε. Προτιμήστε να λειτουργήσετε αυθόρμητα και αυτοσχεδιαστικά, κρατήστε τα σχέδιά σας χαλαρά. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συγκρουστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους που πάντα σας στηρίζουν!

Ταύρος

Να προσέχετε τα διανοητικά παιχνίδια σήμερα, αγαπητοί Ταύροι! Ο πνευματικός Ερμής από τον ανεξάρτητο 9ο Οίκο σας, θα έχει μια δόλια συνάντηση με τον απρόβλεπτο Ουρανό στις πιο μύχιες πτυχές σας. Μην ενδώσετε στους κόλακες που θα σας προσεγγίσουν, παραμείνετε σε επαγρύπνηση για να μην πέσετε σε παγίδες. Μην σας παρασύρει η εικόνα των πραγμάτων, ειδικά όσο αφορά την προσωπική σας ζωή… Δεν θέλετε να προσγειωθείτε απότομα. Αν είστε δεσμευμένοι, φροντίστε να παραμείνετε στο άκακο φλερτ και να μην παρασυρθείτε από πειρασμούς!

Δίδυμοι

Οι συμμαχίες σας ενδέχεται να περάσουν από δοκιμασία σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι! Ίσως κάπου να σιγοβράζει κάποια αντιπαλότητα, καθώς ο ριζοσπαστικός Ουρανός συγκρούεται με τον κοινωνικό Ερμή στον κτητικό 8ο Οίκο σας. Εσείς θέλετε να κρατήσετε ουδέτερη στάση, για να μην φτάσετε στα άκρα έναν ανταγωνισμό με ένα άτομο του στενού σας κύκλου. Αν το εν λόγω άτομο νιώθει απειλημένο και επιτίθεται, εσείς πρέπει να επιστρατεύσετε τη στρατηγική σας. Λειτουργήστε με διάθεση να χτίσετε γέφυρες και παραμείνετε πιστοί στην ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων!

Καρκίνος

Μην πληρώσετε τίμημα για την τιμιότητα και την ακεραιότητά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο εκδηλωτικός Ερμής συγκρούεται σήμερα με τον χαοτικό Ουρανό, στη ζώνη των φιλοδοξιών σας. Φυσικά και πρέπει να αδράξετε την ευκαιρία ζωής που θα σας προσεγγίσει… Ακόμα και αν την λαχταρά επίσης ένα άτομο του στενού σας κύκλου. Οφείλετε στον εαυτό σας να γίνετε ανταγωνιστικοί και όχι να παραμερίσετε. Παίξτε με ευγενή άμιλλα και διεκδικήστε το μέλλον σας, όσο κι αν σας φαντάζει άβολο. Πόσο άβολα θα νιώσετε αν ο όποιος άλλος απολαμβάνει σύντομα τα οφέλη που δικαιούστε;

Λέων

Οι στόχοι και τα όνειρα είναι η κορωνίδα της ζωής κάθε ανθρώπου, αγαπητοί Λέοντες… Αρκεί μην κάνετε ανέφικτα σχέδια, μόνο από ζήλο να πετύχετε κάτι σπουδαίο! Αν έχετε εξαντληθεί στη σκέψη και μόνο όσων απαιτούνται, θεωρήστε το σημάδι από το σύμπαν. Καλύτερα να «σπάσετε» την επική σας αποστολή σε μικρότερα κομμάτια και να κάνετε ένα βήμα κάθε φορά. Φροντίστε να αποβάλετε από τα σχέδιά σας δράσεις που καταναλώνουν τον χρόνο σας χωρίς να προσφέρουν κάποια ανταμοιβή.

Παρθένος

Είστε έτοιμοι για «επιθέσεις», αγαπητοί Παρθένοι; Ο φτερωτός Έρωτας φαίνεται να διαγράφει ασταθείς πτήσεις σήμερα. Γι’ αυτό ευθύνεται μια περίπλοκη επαφή του ηλεκτρισμένου Ουρανού, με τον ερωτύλο Ερμή που σας κυβερνά. Υπό αυτή την επήρεια, θα είναι εύκολο να μπερδέψετε μια συνήθη γνωριμία με την πιθανή σχέση ζωής… Είτε να προσπεράσετε μια αξιόπιστη επαφή, επειδή σας παρέσυρε ένα καινούργιο δέλεαρ. Όσο δεν πρέπει να εμμένετε σε μια σχέση που δεν υπάρχει χημεία, άλλο τόσο δεν πρέπει να στοχεύετε στα ανέφικτα. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια αξιολόγηση στα δεδομένα και τα ζητούμενά σας!

Ζυγός

Πόσο προσωπική χροιά μπορούν να πάρουν κάποιες καταστάσεις, αγαπητοί Ζυγοί; Ο αυθόρμητος Ουρανός διασχίζει τη ζώνη των σχέσεών σας και σας απελευθερώνει από δισταγμούς και περιορισμούς! Ωστόσο, η σύγκρουσή του με τον αφιλτράριστο Ερμή, μπορεί να σας βγάλει εκτός ισορροπίας. Δεν είναι ποτέ ευχάριστο να χάνετε την αρμονία σας εσείς, οι ειρηνευτές του ζωδιακού κύκλου… Γι’ αυτό ξανασκεφτείτε το πριν αναρτήσετε ένα εύφλεκτο σχόλιο ή πριν στείλετε ένα αντιδραστικό μήνυμα. Από την άλλη πλευρά, είναι η ιδανική στιγμή να βγάλετε στην επιφάνεια όποιο ενδιαφέρον δεν έχετε εκφράσει!

Σκορπιός

Ενίοτε μετρά η πρώτη εντύπωση, αγαπητοί Σκορπιοί… Ωστόσο, εσείς βιάζεστε υπερβολικά να καταλήγετε στην απόρριψη ανθρώπων! Σήμερα που ο αυθόρμητος Ουρανός κεντρίζει τον Ερμή στη ζώνη σας της φιλίας, ίσως νιώσετε την ανάγκη να δώσετε κάποιες δεύτερες ευκαιρίες. Αν προσέξετε λίγο περισσότερο τους άλλους, θα δείτε και όσα ξεπερνούν την επιφάνεια που κοιτούσατε ως τώρα. Ίσως να σας εκπλήξει ευχάριστα το αποτέλεσμα, αν κάνετε την προσπάθεια να επικοινωνήσετε ουσιαστικά!

Τοξότης

Είναι υπέροχη η προσαρμογή σας σε μια καθημερινότητα, αγαπητοί Τοξότες… Όμως, μήπως στην πορεία παραμελήσατε την αρχή της απόλαυσής σας; Σήμερα ο καινοτόμος Ουρανός συγκρούεται με τον Ερμή, στη ζώνη της προβολής και της λογικής σας. Βγείτε από το λαγούμι που χωθήκατε, εντάσσοντας λίγη διασκέδαση στις καθημερινές σας συνήθειες. Αλλάξτε το στέκι που παίρνετε καφέ, κάντε ένα διάλειμμα για να συναντήσετε φίλους. Παράλληλα, βάλτε περισσότερο χρώμα στις ενδυματολογικές επιλογές σας και πιο πλατύ χαμόγελο στις συναντήσεις σας!

 Αιγόκερως

Μπορεί να είναι κάποιος άλλος ο ενήλικας σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι; Κυριολεκτικά, παραμερίστε την δομημένη ιδιοσυγκρασία σας και αφήστε να σας οδηγήσει ο αυθορμητισμός! Δεν αποκλείεται να σας εκπλήξουν ευχάριστα όσα καινούργια ανακαλύψετε. Προσέξετε μόνο να ενημερώσετε τους δικούς σας ανθρώπους για τις κινήσεις σας. Ο γκρινιάρης Ουρανός συγκρούεται με τον επικοινωνιακό Ερμή, όψη που μπορεί να ρίξει σκιές στις σχέσεις με την οικογένεια. Ίσως κάποιοι να μην προσπεράσουν το ότι δεν απαντήσατε στα μηνύματά τους. Και αν πρόκειται να ακυρώσετε κάτι για χάρη της ψυχαγωγίας, μην το αναρτήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Υδροχόος

Σήμερα αποφύγετε να δεσμευτείτε με σχέδια, αγαπητοί Υδροχόοι! Η διάθεσή σας θα έχει αρκετές εναλλαγές, καθώς ο συγκυβερνήτης σας ο Ουρανός συγκρούεται με τον Ερμή της ταχύτητας. Με όσο ενθουσιασμό κι αν ξεκινήσετε κάτι, μπορεί η ενέργεια και το ενδιαφέρον σας να καταλαγιάσουν γρήγορα. Σε καμία περίπτωση μην πιεστείτε να μείνετε ή να πάτε κάπου που δεν θέλετε. Λίγη πνευματική διέγερση με γιόγκα ή ένα αφρόλουτρο με χαλαρωτική μουσική, θα βοηθήσουν να ξαναβρείτε την ισορροπία σας απόψε.

Ιχθύες

Μην βγάζετε τόσο εύκολα την πιστωτική σας κάρτα, αγαπητοί Ιχθύες! Είναι απαραίτητο να μειώσετε αισθητά τις άσκοπες και πολυτελείς δαπάνες σας, ως στόχο για το 2019. Αν ελέγξετε την οικονομική σας κατάσταση, θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε επιπλέον έσοδα και όχι επιπλέον «καλούδια»! Με τη βοήθεια του λεπτολόγου Ερμή στον καινοτόμο 11ο Οίκο σας, θα ανακαλύψετε ότι δεν χρειάζεται να πουλάτε την ψυχή σας για να εισπράττετε. Αν εργαστείτε περισσότερο και δεν ενδίδετε στις προκλητικές βιτρίνες, μπορείτε να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας!