Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Η ικανότητά σας να «διαβάζετε» γρήγορα όποιον χώρο βρεθείτε, μπορεί να είναι ευχή και κατάρα… Επειδή συνηθίζετε να κρατάτε τα συμπεράσματα για τον εαυτό σας, αγαπητοί Κριοί! Η ευχάριστη είδηση της ημέρας, είναι η σύμπραξη του δίκαιου Δία με την εύθυμη Αφροδίτη στον εκφραστικό 9ο Οίκο σας. Θα έχετε το θάρρος να πείτε ευθαρσώς την άποψή σας, με ειλικρίνεια αλλά και διπλωματία. Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει και επιπλέον θα σας φέρει πιο κοντά με πολλούς!

Ταύρος

Αν δεν ρισκάρετε με το «εμείς», πώς θα μάθετε πόσο υπέροχο μπορεί να είναι; Η αγάπη πλανάται στην ατμόσφαιρα σήμερα, αγαπητοί Ταύροι! Η σπάνια συνάντηση του τολμηρού Δία με την ρομαντική Αφροδίτη, θα πυροδοτήσει τον 8ο Οίκο σας των δεσμών και του σεξ. Αυτή είναι η ιδανική μέρα να προκαλέσετε συζητήσεις ή να προσεγγίσετε με κάθε τρόπο το αντικείμενο του πόθου σας. Να είστε ερωτικοί, χωρίς να παραλείψετε μια χροιά μυστηρίου. Αν είστε δεσμευμένοι, να αφήσετε τη μαγεία της ημέρας να πάει τη σχέση σας στα επόμενα επίπεδα!

Δίδυμοι

Προμηθευτείτε κλάδους ελαίας, αγαπητοί Δίδυμοι! Η σημερινή σύμπραξη εξομάλυνσης ανάμεσα στον μεγαλόκαρδο Δία και την αμερόληπτη Αφροδίτη, κεντρίζει τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων. Πολλές δυσχερείς σχέσεις μπορούν να ξαναβρούν την ισορροπία τους, μέσα από συζητήσεις συμφιλίωσης και επανασύνδεσης. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να κάνετε κάποιες ιδιαίτερες γνωριμίες σήμερα. Μην βιαστείτε να απορρίψετε καμία, με το σκεπτικό ότι δεν ανταποκρίνεται στον «συνήθη» τύπο σας!

Καρκίνος

Μοιραστείτε την αγάπη, αγαπητοί Καρκίνοι! Η γενναιόδωρη Αφροδίτη και ο επεκτατικός Δίας, συναντώνται σήμερα στον 6ο Οίκο σας της υγείας και της προσφοράς. Είναι υπέροχο να απολαμβάνετε την ευτυχία και την ευημερία στη ζωή σας. Αλλά μην αμελείτε να ευχαριστείτε όσους σας βοήθησαν να προοδεύσετε τόσο. Ένα ειλικρινές μήνυμα ευχαριστίας, είναι αρκετό για να δείξετε την εκτίμησή σας!

Λέων

Τα παραμύθια δεν έχουν μόνο τέλος, αγαπητοί Λέοντες… Έχουν και αρχή και μέση – και ενδέχεται να τα βιώσετε όλα σήμερα! Η ρομαντική Αφροδίτη συντονίζεται με τον ονειροπόλο Δία, στον 5ο Οίκο σας του πάθους. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι ώρα να αντιληφθείτε ότι αναζητάτε τον έρωτα σε λάθος μέρη. Το πιο πιθανό είναι να κάνετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις, εκεί που εσείς νιώθετε καλά. Ο εθελοντισμός, οι τέχνες, ο αθλητισμός, είναι μερικοί τέτοιοι τομείς. Αν είστε δεσμευμένοι, αφήστε την ενέργεια της μέρας να εμφυσήσει λίγο οξυγόνο στη σχέση σας. Η διάθεση για περιπέτεια θα σας συνοδεύσει, τόσο εκτός όσο και «εντός» σπιτιού!

Παρθένος

Ζωή χωρίς φίλους είναι ουρανός χωρίς αστέρια, αγαπητοί Παρθένοι! Η Αφροδίτη της φροντίδας συμπράττει σήμερα με τον διαχυτικό Δία, στον 4ο Οίκο σας της οικογένειας και της θαλπωρής. Καιρός να αντιληφθείτε πόσο ευλογημένοι είστε, όσο αφορά τα άτομα του στενού σας κύκλου. Δεν χρειάζονται επιδεικτικές χειρονομίες για να δείξετε στους δικούς σας ανθρώπους πόσο τους αγαπάτε… Ένα τηλεφώνημα ή ένα τρυφερό μήνυμα, είναι αρκετό. Μην διστάσετε να οργανώσετε κάτι ρομαντικό για το ταίρι σας, για να εκτοξεύσετε τη σχέση σας!

Ζυγός

Καινούργιες γνωριμίες και κοινωνικές εμπειρίες σας έλκουν σήμερα εντελώς συνειδητά, αγαπητοί Ζυγοί! Η ρομαντική Αφροδίτη και ο τολμηρός Δίας, συνωμοτούν στον επικοινωνιακό 3ο Οίκο σας. Δεν αποκλείεται να σας μαγνητίσει ένα άτομο που δεν είχατε σκεφτεί ερωτικά, κατά πάσα πιθανότητα στον κοινωνικό σας κύκλο. Τολμήστε να ενδώσετε σε αυτές τις σπίθες, το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να αποκτήσετε έναν επιπλέον φίλο. Αν είστε δεσμευμένοι, προγραμματίστε για σήμερα κάτι που δεν έχετε ξανακάνει μαζί!

Σκορπιός

Το πιο δύσκολο σημείο της αποταμίευσης είναι η έναρξη, αγαπητοί Σκορπιοί! Αλλά και η μικρότερη προσπάθεια έχει προσθετική αξία, γι’ αυτό κάντε τη σήμερα. Ο Δίας της αφθονίας και η μαγνητική Αφροδίτη, συναντώνται στον 2ο Οίκο σας των χρημάτων και των εσόδων. Αρχίστε αποταμιεύοντας ένα μικρό ποσό από τα μηνιαία εισοδήματά σας, το σημαντικό είναι να πάρετε την απόφαση και να την τηρήσετε. Είναι βέβαιο ότι μπορείτε να περικόψετε τις άσκοπες δαπάνες σας, από ψώνια που κάνετε για να βελτιώσετε την ψυχολογία σας!

Τοξότης

Απελευθερώστε την δημιουργική σας διάνοια, αγαπητοί Τοξότες! Για πρώτη φορά εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια, η ελκυστική Αφροδίτη συμπράττει με τον ουράνιο προστάτη σας τον Δία, στο δικό σας ζώδιο. Αυτό θα πυροδοτήσει την έμπνευσή σας, γι’ αυτό αλλάξτε άμεσα το πρόγραμμά σας: Μεταθέστε τις γήινες υποχρεώσεις σας και ασχοληθείτε με εγχειρήματα που αγαπάει η καρδιά σας. Να ξέρετε ότι αυτοί οι δύο ευεργέτες θα σας καταστήσουν ακόμα πιο γοητευτικούς… Γι’ αυτό μην εκπλαγείτε από την προσοχή και τα φλερτ που θα συρρέουν γύρω σας. Αξιοποιήστε προς κάθε κατεύθυνση αυτή τη συγκυρία, κάθε τόλμημα έχει τη δυναμική να αποφέρει πολλά οφέλη

Αιγόκερως

Πάλι σας κατακλύζουν πικρίες και μνησικακίες, αγαπητοί Αιγόκεροι; Σήμερα το σύμπαν σας προκαλεί να βγείτε από αυτό το συναισθηματικό κελί και να πετάξετε το κλειδί! Η ειρηνοποιός Αφροδίτη συμπράττει με τον γενναιόδωρο Δία, στον 12ο Οίκο σας των λήξεων και της παράδοσης. Έχετε τα φόντα να προσεγγίσετε τους ανθρώπους, να ζητήσετε ή να δώσετε συγχώρεση και να προχωρήσετε παρακάτω. Όσοι είστε ευτυχείς, αξιοποιήστε αυτή τη μέρα για να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αρκεί να αφεθείτε να γίνετε ευάλωτοι!

Υδροχόος

Θέλετε να ανανεώσετε τον περίγυρό σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Η μέρα ενδείκνυται, καθώς η ελκυστική Αφροδίτη και ο χαρωπός Δίας συμπράττουν στον 11ο Οίκο σας των συνεργειών. Συλλογιστείτε αν τα άτομα του περιβάλλοντός σας ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, αν ωθείτε σε ανώτερα ύψη η μία πλευρά την άλλη. Παράλληλα, αξιολογήστε και τον εαυτό σας. Αφήνετε τους άλλους να δουν την ευάλωτη πλευρά σας, παραμερίζετε τις όποιες διχόνοιες; Τολμήστε να πάρετε ένα συναισθηματικό ρίσκο, μπορεί να σας εκπλήξουν οι αντιδράσεις!

Ιχθύες

Μπορείτε να πετύχετε τα πάντα αν είστε προετοιμασμένοι κατάλληλα, αγαπητοί Ιχθύες! Ποτέ δεν βλάπτει να δείχνετε την αυτοπεποίθησή σας, ακόμα και μέσα από τις ενδυματολογικές σας επιλογές. Ο μεγαλόψυχος Δίας συναντά σήμερα την Αφροδίτη του στυλ, στον 10ο Οίκο σας της δημόσιας εικόνας και του κύρους. Αξιοποιήστε με κάθε τρόπο αυτή τη συγκυρία: Κυκλοφορήστε στα μέρη που συχνάζουν άνθρωποι με ισχύ, για να σας δουν και να κάνετε προσεγγίσεις. Κάτω από το επώνυμο ένδυμά σας να έχετε μια γενναιόδωρη καρδιά, αν θέλετε να κερδίσετε επαγγελματικό σεβασμό!