Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Είστε έτοιμοι για τον ορό της αλήθειας, αγαπητοί Κριοί; Μετά από 12 μέρες ανάδρομης πορείας, ο Ερμής επιστρέφει ορθόδρομος στον Τοξότη και τον 9ο Οίκο σας για δεύτερη φορά αυτή τη χρονιά. Από αυριο και μέχρι τις 4 Ιανουαρίου θα σας είναι πιο εύκολο να χειριστείτε όποιες ρωγμές και αμφιβολίες για τις προθέσεις των ατόμων γύρω σας. Σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο αυτές οι καταστάσεις επιβάρυναν την ψυχολογία σας… Αλλά πλέον μπορείτε να κάνετε βήματα προόδου. Δεν αποκλείονται μετακινήσεις και ταξίδια για την περίοδο των εορτών!

Ταύρος

Έχετε κρυμμένους «σκελετούς» στην ντουλάπα σας, αγαπητοί Ταύροι; Σκεφτείτε πριν απαντήσετε, γιατί η επίπτωση μπορεί να είναι μακροπρόθεσμη! Μέχρι τις 4 Ιανουαρίου ο επικοινωνιακός Ερμής επιστρέφει στον Τοξότη του και σας απελευθερώσει από τα μυστικά! Φυσικά δικαιούστε να έχετε την προϊστορία σας, ωστόσο κάποια πράγματα βαραίνουν την ψυχή σας. Τις επόμενες μέρες θα ανορθωθεί η αυτοπεποίθησή σας και θα καταφέρετε να τα εξωτερικεύσετε. Μια ειλικρινής συζήτηση για όσα πραγματικά νιώθετε, θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε και να βιώσετε την κάθαρση που έχετε ανάγκη!

Δίδυμοι

Ταλαντεύεστε όσο αφορά τις σχέσεις σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής ήταν ανάδρομος από τις 16 Νοεμβρίου και σας έκανε επιφυλακτικούς ως προς το τι και ποιους να εμπιστεύεστε. Κάτι σας ωθούσε να αμφισβητείτε τις προθέσεις των άλλων, ασχέτως των ενδείξεων για το αντίθετο. Από αυριο και μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, ο επικοινωνιακός πλανήτης θα διαμένει στον Τοξότη και θα εξαλείψει τις ανησυχίες σας για το μέλλον. Οι ελπίδες αναπτερώνονται, οι κανόνες ανανεώνονται και όλα αποκτούν ξανά θετικό πρόσημο!

Καρκίνος

Έχετε εγκαταλείψει τη φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης, αγαπητοί Καρκίνοι; Πάρτε φόρα και εστιάστε ξανά στην υγεία και την ευημερία σας! Από αυριο και μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, ο συνετός Ερμής επιστρέφει στον Τοξότη και τον 6ο Οίκο σας της ζωτικότητας. Ίσως να πνίγατε τα συναισθήματά σας στο φαγητό ή το ποτό και να παραμελήσατε πολύ τον εαυτό σας. Από σήμερα θα νιώθετε έτοιμοι να κάνετε πλήρη αναστροφή και στις δικές σας συνήθειες, με αλλαγές που θα ανορθώσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας γρήγορα. Η εξάσκηση με φίλους θα βελτιώσει πολύ και την κοινωνική σας ζωή!

Λέων

Επιστροφή στη χαρά, αγαπητοί Λέοντες! Οι σχέσεις και η δημιουργικότητά σας ίσως πέρασαν δοκιμασίες τον τελευταίο καιρό. Όμως από αυριο και μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, ο κοινωνικός Ερμής θα διαμένει στον Τοξότη και τον 5ο Οίκο σας του ρομάντζου και της απόδοσης. Θα νιώσετε να επιστρέφει η έμπνευση και η εστίαση στις πραγματικές επιθυμίες σας. Πλέον μπορείτε να μοιράζεστε κάθε σκέψη και ιδέα σας, να τραβάτε βλέμματα θαυμασμού και να ξαναβρείτε το κοινό σας. Καθαρίστε τα κανάλια επικοινωνίας και θα νιώσετε περήφανοι με τον εαυτό σας για τη αναζωπύρωση της αγάπης σας!

Παρθένος

Υποδεχθείτε την πιο θετική ενέργεια λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς, αγαπητοί Παρθένοι! Η αρμονία του σπιτικού σας θα αρχίσει να επανέρχεται τώρα που ο Ερμής θα διαμένει στον Τοξότη και τον οικιακό σας τομέα, μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου. Θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τις όποιες παρεξηγήσεις, να εξαλείψετε το βαρύ κλίμα με όσους διαμένετε υπό την ίδια στέγη. Συμφιλιωθείτε με φίλους, αγκαλιάστε το ταίρι σας, ενημερώστε κάποιον «φιλοξενούμενο» ότι ήρθε η ώρα να αναχωρήσει. Προχωρήστε στη διευθέτηση εκκρεμοτήτων στο σπιτικό σας και παραμείνετε χαρωποί και αισιόδοξοι!

Ζυγός

Μην παλεύετε άλλο με τις αποφάσεις σας, αγαπητοί Ζυγοί! Ο αναλυτικός Ερμής θα διαμένει στον Τοξότη και τον επικοινωνιακό 3ο Οίκο σας, μέχρι τις 4 Ιανουαρίου. Είναι βέβαιο πως κάποια εμπόδια καθυστέρησαν ή ακινητοποίησαν κάποια από τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ωστόσο, ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι σας βοήθησαν να βρείτε την αρτιότερη διαδρομή για την εξέλιξή σας. Ποτέ δεν είναι μάταιη η ενδελεχή επισκόπηση, γι’ αυτό πλέον θα αρχίσετε να λαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Θα δείτε να αναγνωρίζεται η καλή σας δουλειά κι εσείς θα είστε απόλυτα έτοιμοι να εξαλείψετε κάθε δισταγμό ατόμων με επιρροή!

Σκορπιός

Πάρτε βαθιά ανάσα και χαλαρώστε λίγο το «ζωνάρι» σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Με τον Ερμή να προκαλεί τον οικονομικό σας τομέα τον φετινό Νοέμβριο, αναγκαστήκατε να γίνετε πιο αυστηροί με τα χρήματά σας. Από αυριο που γυρίζει σε ορθή πορεία στον Τοξότη, μπορείτε να κάνετε καινούργια μεγαλεπήβολα σχέδια και να αξιοποιήσετε όσα μαθήματα πήρατε ως τώρα. Ετοιμάστε αναλόγως τον προϋπολογισμό σας και όσα έπονται θα είναι πιο θετικά απ’ όσο φανταστήκατε!

Τοξότης

Από σήμερα λήγουν οι περιορισμοί, αγαπητοί Τοξότες! Ο εκφραστικός Ερμής επιστρέφει στο ζώδιό σας μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, για τη δεύτερη επίσκεψή του αυτή τη χρονιά. Η απαίτησή του είναι να ξαναβάλετε σε κίνηση το πλάνο της ζωής σας, τώρα που έχετε εντοπίσει ποια λάθη κάνατε στο παρελθόν. Πάρτε μια βαθιά ανάσα ανακούφισης και αρχίστε να κάνετε τα λόγια σας πράξη. Ακόμα κι αν τα πρώτα σας βήματα είναι μικρά, σημασία έχει ότι θα σημειώνετε πραγματική πρόοδο. Βγάλτε τα φίλτρα και πείτε την αλήθεια της καρδιάς σας!

Αιγόκερως

Πόση ανάγκη έχετε από λίγη ηρεμία και χαλάρωση, αγαπητοί Αιγόκεροι; Από αυριο ο συνετός Ερμής θα διαμένει στον Τοξότη μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, κεντρίζοντας τον 12ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης. Οι προσπάθειές σας να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας αποκτούν θετικό πρόσημο, ενώ θα απομακρυνθούν όσοι σας αμφισβήτησαν. Πλέον θα σκέφτεστε διπλά σε ποιον και για τι μιλάτε, θα αποκτήσετε πιο σταθερή ταχύτητα στην προσέγγιση των στόχων σας. Αρχίστε να προχωράτε και δώστε άλλη μία ευκαιρία σε όποιον δείξει διάθεση να απολογηθεί!

Υδροχόος

Ανοίξτε διάπλατα τις πόρτες, αγαπητοί Υδροχόοι! Όλα τα ξωτικά των εορτών μπορεί να μπουν στον κόσμο σας, καθώς ο κοινωνικός Ερμής μπαίνει στον Τοξότης και τον επικοινωνιακό 11ο Οίκο σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας σε όποια παρόρμηση αφορά την επαφή σας με πολύ κόσμο. Παράλληλα, ευνοούνται οι επαγγελματικές και τεχνολογικές κινήσεις για επέκταση. Αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας, κάντε όποιες αγορές χρειάζεστε, βελτιώστε τα προφίλ σας στα μέσα μαζικής δικτύωσης. Διαδικτυακά και ρεαλιστικά, θα δείτε τη δημοτικότητά σας να εκτοξεύεται!

Ιχθύες

Η αυτοπεποίθησή σας επιστρέφει, αγαπητοί Ιχθύες! Γι’ αυτό φροντίζει ο ούριος Ερμής, που μέχρι τις 4 Ιανουαρίου θα βρίσκεται στον Τοξότη και στον επαγγελματικό σας τομέα. Αυτή η παραμονή θα σας φέρει μοναδικές ευκαιρίες για επιτυχία, όπως και νέες συνεργασίες για μεγάλες εισπράξεις! Πλέον θα βλέπετε βελτίωση σε κάθε επικοινωνίας σας, οι αμφιλεγόμενες σχέσεις με άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος ξεκαθαρίζουν. Το μέλλον σας διαγράφεται πιο ρόδινο και πιο αίσιο.