Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μην βιαστείτε να διανείμετε τις λίστες καλεσμένων σας, αγαπητοί Κριοί! Τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά, η κοινωνική σας δυναμική μπορεί να είναι κάπως περίπλοκη. Γι’ αυτό θα ευθύνεται η δύστροπη γωνία που θα σχηματίσει η Σελήνη και την φλύαρη Αφροδίτη. Χωρίς να απορρίψετε τα πάντα, μάθετε περισσότερα για τον φίλο του φίλου σας που θα παρευρεθεί στο όποιο κάλεσμά σας. Μην ρισκάρετε να νιώσετε άβολα εσείς ή οι άλλοι. Στον εργασιακό χώρο, διατηρήστε παρόμοια δημοκρατική διάθεση χωρίς αποκαλύψεις!

Ταύρος

Θέλετε και να δουλεύετε και να διασκεδάζετε πολύ, αγαπητοί Ταύροι; Όλα είναι εφικτά, αρκεί να θυμάστε ότι με ένα παραστράτημα μπορεί να ανατραπεί όλη η σκληρή δουλειά σας! Σήμερα τα άστρα σας καλούν να σηκώσετε τα μανίκια και να χειριστείτε όλα τα επείγοντα θέματά σας. Επιστρατεύσετε τη δύναμη της θέλησης και μην αμελήσετε τις δεσμεύσεις σας, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Η περίπλοκη γωνία που θα σχηματίσει η Σελήνη με την ρομαντική Αφροδίτη, ενδέχεται να προκαλέσει την ορθή κρίση σας!

Δίδυμοι

Επιλέγετε τους δύσκολους και άγνωστους δρόμους ή τις δοκιμασμένες πορείες, αγαπητοί Δίδυμοι; Η σημερινή γωνία ανάμεσα στην περιπετειώδη Σελήνη και την Αφροδίτη που αγαπά την θαλπωρή, σας συστήνει να βρείτε τις μέσες λύσεις. Όσο κι αν σας σαγηνεύσει μια πρόκληση, δεν πρέπει να ενδώσετε αν δεν διασφαλίσετε τη διάρκειά της. Αποφύγετε τις υποσχέσεις που ίσως να μην τηρήσετε και μην έλκεστε μόνο από ό,τι γυαλίζει. Προτιμήστε όσους και όσα έχουν αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου!

Καρκίνος

Μήπως νιώθετε το τσίμπημα της ζήλιας, αγαπητοί Καρκίνοι; Κρατήστε αποστάσεις από κόλακες που έχουν τον τρόπο να σας παρασύρουν οπουδήποτε σήμερα! Αν πέσετε στην παγίδα τους θα είστε ο αδύναμος κρίκος, καθώς η Σελήνη σχηματίζει περίπλοκη γωνία με την Αφροδίτη. Δώστε την προσοχή που αξίζει κάθε θέμα ή άτομο, χωρίς να ρίχνετε λάδι στη φωτιά των συναισθημάτων. Οι εικασίες μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Αν κάποιος δεν σας εμπνέει εμπιστοσύνη, επιλέξτε να απομακρυνθείτε!

Λέων

Μπορείτε να ισορροπήσετε με τις απαιτήσεις των πάντων, αγαπητοί Λέοντες; Η σημερινή σύγκρουση της Σελήνης με την Αφροδίτη, μπορεί να δυσκολέψει την υλοποίηση των δικών σας σχεδίων. Οι δικοί σας άνθρωποι αιτούνται ποιοτικό χρόνο από εσάς, ενώ εσείς θέλετε να φύγετε με το αντικείμενο του πόθου σας. Βρείτε τη χρυσή τομή έγκαιρα… Γιατί δεν μπορούν να είναι όλοι ευχαριστημένοι αλλά και οι ασυνέπειες εκ μέρους σας δεν θα βοηθήσει τις σχέσεις σας!

Παρθένος

Η τάση σας να θυσιάζεστε χρειάζεται προσοχή σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι! Το σημερινό τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη σας χτυπά το καμπανάκι, να θέσετε την προστασία του εαυτού σας ως προτεραιότητα. Έχετε ήδη αποδείξει πόσο νοιάζεστε για τις υποχρεώσεις σας και τους ανθρώπους που έχουν σημασία. Αν πιεστείτε περισσότερο να αντεπεξέλθετε σε όλες τις απαιτήσεις, θα καταρρεύσετε. Να είστε ειλικρινείς για την πίεση του χρόνου σας, όποτε σας προσεγγίζουν φίλοι με τα δικά τους θέματα. Δεν χρειάζεστε δικαιολογίες για να αρνηθείτε κάτι!

Ζυγός

Μήπως το παρακάνετε με τα βαθιά νοήματα, αγαπητοί Ζυγοί; Όσο κι αν τα γραπτά μένουν, δεν έχει νόημα να σπαταλάτε ώρες για να εξηγήσετε τι πραγματικά εννοείτε με κάθε φράση σας! Ακόμα και αν το καταφέρετε, ποια είναι η τελική αξία; Αν πραγματικά θέλετε να προσεγγίσετε ένα ιδιαίτερο άτομο, κάντε το δια ζώσης. Ο ειλικρινής διάλογος και η προσωπική επαφή μπορούν να κάνουν θαύματα!

Σκορπιός

Οι υπερβολές υπονομεύουν τη γνησιότητά σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Η σημερινή σύγκρουση ανάμεσα στην ευαίσθητη Σελήνη και την εξωστρεφή Αφροδίτη από το ζώδιό σας, απαιτεί ειλικρίνεια. Ίσως δεν έχετε συνειδητοποιήσει πόση σημασία έχει η εικόνα που βγάζετε σε κοινωνικό επίπεδο. Αν θέλετε να διατηρήσετε τη δημοτικότητά σας, φροντίστε να είναι ρεαλιστική. Καταλήξτε ποιους και τι εμπιστεύεστε και δείξτε την ευαίσθητη πλευρά σας!

Τοξότης

Μην εμμένετε τόσο στα ατομικά σας ζητούμενα, αγαπητοί Τοξότες! Καλό είναι να λέτε την άποψή σας, αρκεί να την εκφράζετε με έξυπνα σχόλια και το χαρακτηριστικό σας χιούμορ. Θα σας βοηθήσει σήμερα να μην υπεκφεύγετε, με σχολιασμούς και αχρείαστα κουτσομπολιά. Η επιθετική στρατηγική απομακρύνει τους άλλους από κοντά σας. Μην ρισκάρετε να χάσετε συμμάχους και άτομα που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο!

Αιγόκερως

Δουλειά ή διασκέδαση, αγαπητοί Αιγόκεροι; Η Σελήνη από τον Υδροχόο σας κάνει αποδοτικούς σήμερα, κάτι που θα δοκιμάζει το τετράγωνό της με τον εξωστρεφή Αφροδίτη! Οι φίλοι σας προκαλούν με προτάσεις ή δικά τους θέματα, το διαδίκτυο σας παρασύρει στη σπατάλη του χρόνου σας. Θα κάνετε μεγάλη χάρη στον εαυτό σας να αποτραβηχτείτε από το κοινωνικό σας πλαίσιο, μέχρι να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Μετά αφιερώστε του όλο τον χρόνο που θα σας μείνει!

Υδροχόος

Θα κινηθείτε ατομικά ή θα επιλέξετε την ομαδική δράση, αγαπητοί Υδροχόοι; Η Σελήνη από το ζώδιό σας, κεντρίζει σήμερα το ανεξάρτητο πνεύμα σας. Ωστόσο, η Αφροδίτη εστιάζει στην εικόνα σας και ζητά να επανέλθετε στις «παραδοσιακές» πρακτικές. Αν προσβάλετε μια καίρια επαφή σας, μπορεί να βάλετε σε κίνδυνο τη δουλειά ή μια πολλά υποσχόμενη ευκαιρία. Προτιμήστε να λειτουργήσετε επαγγελματικά και με σύνεση στον εργασιακό χώρο… Μετά, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο!

Ιχθύες

Ποτέ δεν είναι εύκολες οι λήξεις, αγαπητοί Ιχθύες… Όμως, το σημερινό μεταβατικό τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, έχει τη δυναμική να κάνει τη διαδικασία λίγο πιο ομαλή. Ίσως θέλετε να κάνετε μια καλή εκκαθάριση στο σπίτι και να χαρίσετε πράγματα σε φίλους ή σε έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Ίσως έχετε ανάγκη από μια συζήτηση, που θα επουλώσει πληγές και θα εξαλείψει πικρίες. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε, είναι να θέτετε όρια. Δεν αξίζουν όλοι το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, ας αποδείξουν οι άλλοι αν είναι αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας!