Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Έχετε κρυμμένους «σκελετούς», αγαπητοί Κριοί; Σήμερα ο επικοινωνιακός Ερμής λήγει την ανάδρομη πορεία του και σας απελευθερώσει από τα μυστικά! Φυσικά δικαιούστε να έχετε την προϊστορία σας, ωστόσο κάποια πράγματα βαραίνουν την ψυχή σας. Τις επόμενες μέρες θα ανορθωθεί η αυτοπεποίθησή σας και θα καταφέρετε να τα εξωτερικεύσετε. Μια συνεδρία με έναν σύμβουλο θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε και να βιώσετε την κάθαρση που έχετε ανάγκη!

Ταύρος

Ταλαντεύεστε όσο αφορά τα συναισθήματά σας, αγαπητοί Ταύροι; Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 16 Νοεμβρίου, σας έκανε επιφυλακτικούς ως προς το τι και ποιους να εμπιστεύεστε. Κάτι σας ωθούσε να αμφισβητείτε τις προθέσεις των άλλων, ασχέτως των ενδείξεων για το αντίθετο. Από σήμερα ο επικοινωνιακός πλανήτης γυρίζει σε ορθή πορεία και εξαλείφει τις ανησυχίες σας για το μέλλον. Οι ελπίδες αναπτερώνονται, οι κανόνες ανανεώνονται και όλα αποκτούν ξανά θετικό πρόσημο!

Δίδυμοι

Έχετε εγκαταλείψει την εξάσκησή σας και τα αθλητικά σας παραμένουν στο κουτί, αγαπητοί Δίδυμοι; Πάρτε φόρα και εστιάστε ξανά στην υγεία και την καλή φυσική σας κατάσταση, από σήμερα που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία! Από τις 16 Νοεμβρίου που κινιόταν ανάδρομος, ίσως να πνίγατε τα συναισθήματά σας στο φαγητό ή το ποτό και να παραμελήσατε πολύ τον εαυτό σας. Από σήμερα θα νιώθετε έτοιμοι να κάνετε πλήρη αναστροφή και στις δικές σας συνήθειες, με αλλαγές που θα ανορθώσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας πολύ γρήγορα!

Καρκίνος

Επιστροφή στη δράση, αγαπητοί Καρκίνοι! Οι σχέσεις και η δημιουργικότητά σας ίσως πέρασαν δοκιμασίες από τις 16 Νοεμβρίου που ο Ερμής κινιόταν με ανάδρομη πορεία. Από σήμερα γυρίζει ορθόδρομος και μαζί του επιστρέφει η έμπνευση και η εστίαση στις πραγματικές επιθυμίες σας. Πλέον μπορείτε να μοιράζεστε κάθε σκέψη και ιδέα σας, να τραβάτε βλέμματα θαυμασμού και να ξαναβρείτε το κοινό σας. Καθαρίστε τα κανάλια επικοινωνίας και θα νιώσετε περήφανοι με τον εαυτό σας για τη διατήρηση της αγάπης σας!

Λέων

Τινάξτε την αρνητική ενέργεια από το χαλάκι της εξώπορτας, αγαπητοί Λέοντες! Η αρμονία του σπιτικού σας συνάντησε δυσκολίες από τις 16 Νοεμβρίου που ο Ερμής ήταν ανάδρομος. Από σήμερα επιστρέφει σε ορθή πορεία στον οικιακό σας τομέα, μέχρι και τις 12 Δεκεμβρίου. Θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τις όποιες παρεξηγήσεις και εξαλείψετε το βαρύ κλίμα με όσους διαμένετε υπό την ίδια στέγη. Συμφιλιωθείτε με τη μητέρα σας, αγκαλιάστε το ταίρι σας, ενημερώστε κάποιον «φιλοξενούμενο» ότι ήρθε η ώρα να αναχωρήσει. Προχωρήστε στη διευθέτηση εκκρεμοτήτων στο σπιτικό σας και παραμείνετε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι!

Παρθένος

Μην διχάζεστε άλλο για τις αποφάσεις σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ο αγγελιαφόρος Ερμής ήταν σε ανάδρομη πορεία στον τομέα σας της καινοτομίας για τρεις εβδομάδες: Αυτό καθυστέρησε ή ακινητοποίησε κάποια από τα επαγγελματικά σας σχέδια, προκαλώντας σας πίεση. Ωστόσο, από σήμερα θα συνειδητοποιήσετε ότι σας βοήθησε να βρείτε την αρτιότερη διαδρομή για την εξέλιξή σας. Ποτέ δεν είναι μάταιη η ενδελεχή επισκόπηση, γι’ αυτό πλέον θα αρχίσετε να λαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Θα δείτε να αναγνωρίζεται η καλή σας δουλειά, χωρίς να αποκλείεται και μία προαγωγή!

Ζυγός

«Το χρήμα πάει στο χρήμα» λέει μια σοφή παροιμία, αγαπητοί Ζυγοί! Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον οικονομικό σας τομέα από τις 16 Νοεμβρίου, ίσως αναγκαστήκατε να σφίξετε κι άλλο το ζωνάρι σας. Από σήμερα που γυρίζει σε ορθή πορεία, μπορείτε να κάνετε καινούργια μεγαλεπήβολα σχέδια και να αξιοποιήσετε όσα μαθήματα πήρατε ως τώρα. Ετοιμάστε αναλόγως τον προϋπολογισμό σας και όσα έπονται θα είναι πιο θετικά απ’ όσο φανταστήκατε!

Σκορπιός

Κάντε ένα τολμηρό βήμα προς τον κόσμο από σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί! Τις τρεις τελευταίες εβδομάδες ο Ερμής κινιόταν ανάδρομος, διανύοντας και εσάς με την όπισθεν για πέντε μέρες από την 1η Δεκεμβρίου. Η απαίτησή του ήταν να ξαναδείτε το πλάνο της ζωής σας, για να εντοπίσετε ποια λάθη κάνατε στη διαδρομή. Αυτός ο κύκλος κλείνει από σήμερα και μπορείτε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης. Τα πλασματικά σενάρια πρέπει να περάσουν στον ρεαλισμό και να κάνετε τα λόγια σας πράξη. Βγάλτε τα φίλτρα και πείτε την αλήθεια της καρδιάς σας!

Τοξότης

Πόσο εκτροχιάστηκε το πλάνο της ζωής σας τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Τοξότες; Από σήμερα ο εκφραστικός Ερμής βγαίνει από την ανάδρομη κίνησή του, που ξεκίνησε στο ζώδιό σας πριν τρεις εβδομάδες. Οι προσπάθειές σας να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας αποκτούν θετικό πρόσημο, θα απομακρυνθούν όσοι σας αμφισβήτησαν ή προσπάθησαν να σας εξαπατήσουν. Πλέον θα σκέφτεστε διπλά σε ποιον και για τι μιλάτε, θα αποκτήσετε πιο σταθερή ταχύτητα στην προσέγγιση των στόχων σας. Έχετε καταβάλει τον κόπο που χρειάζεται για να περάσετε στο επόμενο επίπεδο όλα τα όνειρά σας. Αρχίστε την επεξεργασία τους μέχρι να επιστρέψει ο Ερμής στα εδάφη σας στις 12 του μήνα, που θα εκτοξεύσει την αυτοπεποίθησή σας!

Αιγόκερως

Αναρωτιέστε από πού προέρχεται η ανακούφιση που νιώθετε, αγαπητοί Αιγόκεροι; Ο αγγελιαφόρος Ερμής λήγει την ανάδρομη πορεία του τριών εβδομάδων, που έβαζε φραγμούς στις επαγγελματικές και τεχνολογικές σας κινήσεις για επέκταση. Στοχεύστε και πάλι ψηλά, αξιοποιώντας ιδιαίτερα το διάστημα μέχρι και τις 12 Δεκεμβρίου. Αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας, κάντε όποιες αγορές χρειάζεστε, βελτιώστε τα προφίλ σας στα μέσα μαζικής δικτύωσης. Διαδικτυακά και ρεαλιστικά, θα δείτε τη δημοτικότητά σας να εκτοξεύεται!

Υδροχόος
Η αυτοπεποίθησή σας επιστρέφει, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο Ερμής λήγει σήμερα την ανάδρομη πορεία του τριών εβδομάδων, που σας έκανε επιφυλακτικούς για σημαντικές κινήσεις. Η ορθόδρομη πορεία του επικοινωνιακού πλανήτη θα σας φέρει μοναδικές ευκαιρίες για επιτυχία, όπως και νέες συνεργασίες για μεγάλες εισπράξεις! Πλέον θα βλέπετε βελτίωση σε κάθε επικοινωνίας σας, οι αμφιλεγόμενες σχέσεις με έναν σημαντικό άντρα της ζωής σας ξεκαθαρίζουν. Το μέλλον σας διαγράφεται πιο ρόδινο και πιο αίσιο!

Ιχθύες

Η αλήθεια ήταν μια αμφιλεγόμενη συνθήκη τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Ιχθύες; Από τις 16 Νοεμβρίου που ο Ερμής πορευόταν ανάδρομος, αντιμετωπίσατε ρωγμές και αμφιβολίες για τις προθέσεις των ατόμων γύρω σας – σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτές οι καταστάσεις επιβάρυναν την ψυχολογία σας, που είναι ευπαθής στις δυσκολίες και τη αντιμετώπιση των πραγμάτων. Από σήμερα που ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, ετοιμαστείτε να κάνετε βήματα προόδου. Δεν αποκλείονται μετακινήσεις και ταξίδια, γι’ αυτό διασφαλίστε την αρτιότητα των σχετικών σας εγγράφων. Ίσως να σας γίνει απρόσμενα μια πρόταση για αναχώρηση τις επόμενες μέρες… Αδράξτε τη!