Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Ο ιδεαλισμός είναι στοιχείο της γοητείας σας, αγαπητοί Κριοί! Ωστόσο, σήμερα καλείστε να εκφράσετε τις απόψεις σας χωρίς να τις συνοδεύσετε με πολλές προσδοκίες. Η υπέρμετρη αισιοδοξία σας πρέπει να μετριαστεί με μια καλή δόση ρεαλισμού, για να μην χάσετε τελικά τον στόχο σας. Η σύγκρουση του Ήλιου με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, σας ωθεί να ελέγξετε ξανά τα νούμερα και να συγκεντρώσετε όλα τα στοιχεία που θα σας εξελίξουν. Ακόμα κι αν χρειαστεί να αναμένετε λίγο, μην εγκαταλείψετε τα σχέδιά σας!

Ταύρος

Ποιες είναι φιλίες και ποιες λυκοφιλίες, αγαπητοί Ταύροι; Σήμερα ίσως δυσκολευτείτε με τις ομαδικές δράσεις, γιατί ίσως κάποιοι έχουν άλλες προθέσεις από αυτές που νομίζατε. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον γλιστερό Ποσειδώνα θα σας αποκαλύψει ποιοι λειτουργούν με απώτερα κίνητρα. Ίσως και κάτι από το παρελθόν σας να αναδυθεί και να ζητά ξεκαθάρισμα πριν προχωρήσετε παρακάτω. Χαλιναγωγήστε τα φιλικά σας συναισθήματα, όσο ειλικρινείς κι αν φαντάζουν οι άλλοι. Δεν γίνεστε καχύποπτοι, προστατεύετε τον εαυτό σας!

Δίδυμοι

Σήμερα θα είστε πιο αποδοτικοί αν λειτουργήσετε συνεργατικά, αγαπητοί Δίδυμοι! Αναζητήστε για συντρόφους στη διαδρομή σας, ανθρώπους που έχουν εμπειρία. Ο Ήλιος από τον τομέα σας της σύμπραξης, συναντά τον διαισθητικό Ποσειδώνα στη ζώνη σας της καριέρας. Τα φιλόδοξα οράματα που λαχταράτε να υλοποιήσετε, ίσως να έχουν ελικοειδή και όχι ευθεία πορεία. Η συμβουλή των άστρων για εσάς είναι να ασχοληθείτε με την τελειοποίηση των ιδεών σας και να διαβάσετε ακόμα και τα ψιλά γράμματα πριν προχωρήσετε!

Καρκίνος

Μην κάνετε συντομεύσεις σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια προκλητική συνάντηση ανάμεσα στον Ήλιο και τον δημιουργικό Ποσειδώνα, σας προειδοποιεί να μείνετε εστιασμένοι στον στόχο. Ίσως να διχάζεστε ανάμεσα στην παραγωγικότητα και την περίπτωση να προσπεράσετε κάποια στάδια των διαδικασιών. Να ξέρετε πως ό,τι αποφύγετε τώρα, θα σας ζητηθεί αργότερα – και ίσως σας καθυστερήσει περισσότερο τότε. Ακολουθήστε τα πρωτόκολλα, θα διαπιστώσετε ότι η μεθοδικότητα σας δίνει ανταγωνιστικό προβάδισμα!

Λέων

Πόσο μακριά μπορεί να σας φτάσουν οι κολακείες, αγαπητοί Λέοντες; Μπορεί να πέσετε θύμα τους, όταν εφαρμόσουν άλλοι αυτή την τακτική προς εσάς; Σήμερα ίσως να δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε τη φαντασία από την πραγματικότητα, εξαιτίας της συσκότισης που θα επιφέρει η επερχόμενη ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Μια ομίχλη που θα κατακλύσει το μυαλό σας, θα ντύσει τα πάντα με αίσιες προοπτικές που ίσως να μην τις έχουν!

Παρθένος

Οι ρομαντικές σας προθέσεις ίσως να σας διχάσουν σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι! Έχετε ανάγκη από περισσότερη τρυφερότητα, που ενδέχεται να την αποζητάτε από λάθος πηγές. Το διασπαστικό τετράγωνο του μεγαλόκαρδου Ήλιου με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα, θα σας δείξει αν είναι οι άλλοι πρόθυμοι να τιμήσουν τις δεσμεύσεις τους. Ίσως το άτομο που σας ενδιαφέρει να έχασε τη διάθεσή του ή εσείς να είστε εσείς αντικείμενο του πόθου κάποιου που δεν σας εμπνέει εμπιστοσύνη. Μην επιδιώξετε υποσχέσεις, χαρείτε το παιχνίδι και αναμένετε μέχρι να περάσει αυτή η φάση!

Ζυγός

Μήπως κάποιες σχέσεις ή προθέσεις σας βγήκαν εκτός πορείας, αγαπητοί Ζυγοί; Ως εκπρόσωποι της ισορροπίας, έχετε ευαισθησία σε τέτοιου είδους ασάφειες σε σημείο να χάσετε τον στόχο σας. Σήμερα που ο Ήλιος συγκρούεται με τον ασαφή Ποσειδώνα, κάντε κάτι για να επιθεωρήσετε τα δεδομένα σας. Ίσως κάποια εμπόδια να χρειάζονται περισσότερη προσοχή. Φροντίστε μόνο να μην σπαταλήσετε τον χρόνο σας σε προβλήματα άλλων!

Σκορπιός

Δεν μπορείτε να έχετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, αγαπητοί Σκορπιοί! Επειδή στα πάντα χρειάζεται ισορροπία, ρίξτε πρώτα μια ματιά στα οικονομικά σας πριν κάνετε αχρείαστες δαπάνες. Θα σας βοηθήσει το σημερινό τετράγωνο, ανάμεσα στον θολό Ποσειδώνα και τον Ήλιο στον τομέα των χρημάτων σας. Ακόμα κι αν αλλοιωθεί η κρίση σας, το τραπεζικό σας ισοζύγιο θα δείξει την ρεαλιστική εικόνα. Προτιμήστε την μετριοπάθεια και αρχίστε να στήνετε ένα οικονομικό σχέδιο, που θα επιτρέπει στο μέλλον να ικανοποιείτε λίγες παρεκκλίσεις!

Τοξότης

Κλείστε τα μυστικά σας στο πιο ασφαλές σημείο, αγαπητοί Τοξότες! Συνήθως είναι δύσκολο για την ειλικρινή ιδιοσυγκρασία σας να μην αποκαλύπτει όλα τα στοιχεία. Όμως το απατηλό τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, σήμερα μπορεί να διαστρεβλώσει τα λεγόμενά σας και να ακουστούν όλα λάθος… Είτε μπορεί να μιλήσετε ορθά αλλά το άτομο απέναντί σας να αμφισβητήσει τα κίνητρά σας. Υπό αυτή την επήρεια, τα πολλά λόγια δεν ωφελούν. Αναβάλετε τις συζητήσεις από καρδιάς, μέχρι να καλμάρει η ατμόσφαιρα!

Αιγόκερως

Εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτό σας σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η δύστροπη όψη που σχηματίζει ο Ήλιος με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα, θα κεντρίσει τη διαίσθηση αλλά και την επικοινωνιακή σας ζώνη. Καταγράψτε τις υποχρεώσεις σας και επιλέξτε να ασχοληθείτε με ένα θέμα σε κάθε βήμα σας. Θέστε ρεαλιστικούς στόχους, για να καταφέρετε τουλάχιστον να απορρίψετε όσα δεν σας εξυπηρετούν.

Υδροχόος

Τα χρήματα μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή σας σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι. Ο εκκεντρικός Ποσειδώνας από τον οικονομικό σας τομέα, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στον οίκο σας της φιλίας. Απολαμβάνετε να μοιράζεστε πράγματα με τα άτομα του στενού σας κύκλου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βλέπετε ποιοι δεν έχουν ποτέ μαζί τους πορτοφόλι – και ποτέ δεν ξεπληρώνουν το χρέος τους απέναντί σας. Αποφασίστε αν θα μιλήσετε ή θα συνεχίσετε να είστε το θύμα αυτής της εκμετάλλευσης!

Ιχθύες

Μην φορτώσετε το πρόγραμμά σας για σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες! Πρέπει να εντοπίσετε τα «προβλήματα» σε όσα λένε και κάνουν τα άτομα του κύκλου σας. Με τον προστάτη σας τον Ποσειδώνα να συγκρούεται με τον μεγαλόπρεπο Ήλιο, είναι πιθανό να επικρατήσει σύγχυση στο εργασιακό ή το οικιακό περιβάλλον. Οι άνθρωποι γύρω σας θα φουντώνουν το δράμα κι εσείς θα θέλετε να κατευνάσετε τα πνεύματα. Όμως, αντί να εμπλακείτε στις υποθέσεις των άλλων, καλύτερα να ασχοληθείτε με τις δικές σας