Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μήπως έχετε αφήσει κάποια θέματα σε αμφισβήτηση, αγαπητοί Κριοί; Το σημερινό Τέταρτο Σελήνης στην Παρθένο σας καλεί να ελέγξετε κατά πόσο έχετε βιαστεί περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε! Μιλήστε με ειλικρίνεια τώρα που οι σκέψεις σας θα είναι διαυγείς, άρα θα καταφέρετε να είστε πιο πρακτικοί. Επιστρέψτε στα βασικά αν χρειάζεται, για να στήσετε ένα πιο ρεαλιστικό σχέδιο. Παραμερίστε τους όποιους δισταγμούς και κάντε το πρώτο βήμα για την επιτυχία!

Ταύρος

Το σημερινό ευαίσθητο Τέταρτο Σελήνης στην Παρθένο σας βρίσκει κάπως νωθρούς, αγαπητοί Ταύροι; Μην αντιστέκεστε στην ατμόσφαιρα και μην αντιδράτε στον συναισθηματισμό! Ίσως ενδόμυχα να έχετε ανάγκη από αυτή την προσέγγιση. Αν θέλετε να ξαναβρείτε την ισορροπία σας, αξιοποιήστε στην αποκάλυψη να βάλετε περισσότερη αγάπη στη φωλιά σας. Μόνοι ή δεσμευμένοι ασχοληθείτε με την ενδυνάμωση των σχέσεών σας, προκειμένου να αλλάξετε την βαλτωμένη τους ενέργεια!

Δίδυμοι

Πόση ισορροπία έχει το νομαδικό έναντι του «οικιακού» σας πνεύματος, αγαπητοί Δίδυμοι; Το σημερινό Τέταρτο Σελήνης στην Παρθένο θα σας δείξει ότι όσο κι αν αγαπάτε την εξωστρέφεια, χρειάζεστε ενίοτε και τη θαλπωρή της εστίας σας! Περάστε σε αυτού του είδους τη δράση με το να κάνετε το σπιτικό σας πιο ζεστό και οικείο. Θα έχει σημασία να νιώθετε ότι είναι το ασφαλές καταφύγιό σας, αντί για έναν διαμετακομιστικό σταθμό μεταξύ εξορμήσεων… Θα έχει σημασία να κάνετε κάτι επιπλέον, για τον εαυτό σας και την εσωτερική σας γαλήνη!

Καρκίνος

Νιώθετε τη διαφορά μεταξύ ικανότητας και ενδυνάμωσης, αγαπητοί Καρκίνοι; Το σημερινό εξισορροπητικό Τέταρτο Σελήνης στην Παρθένο, θα ρίξει φως στους προσωπικούς σας χειρισμούς! Χωρίς να γυρίσετε την πλάτη στους δικούς σας ανθρώπους, πρέπει ν πάψετε να εμπλέκεστε συνεχώς στις δικές τους υποθέσεις. Πόση λογική έχει να ενδιαφέρεστε για την ευτυχία τους εσείς περισσότερο από τους ίδιους; Το μόνο που απαιτείται πλέον από εσάς, είναι να τους ωθείτε να δράσουν και να βρουν τις λύσεις τους – όχι να λύνετε τα θέματά τους!

Λέων

Ετοιμάζεστε για τις γιορτινές σας αγορές, αγαπητοί Λέοντες; Πριν ξεκινήσετε την επιδρομή στα μαγαζιά, ελέγξτε τον προϋπολογισμό σας! Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που το κάνατε, γι’ αυτό έχετε ξεχάσει την ανακούφιση που σας δίνει η οικονομική ισορροπία. Το σημερινό Τέταρτο Σελήνης στην Παρθένο θα σας παράσχει τα μέσα για να οργανώσετε τα έσοδα και τα έξοδά σας. Θέστε προτεραιότητες και χειριστείτε τις οικονομικές ή άλλες εκκρεμότητές σας. Δεν είναι απαραίτητο να τα ολοκληρώσετε όλα μεμιάς, είναι απαραίτητο να κάνετε τα πρώτα βήματα!

Παρθένος

Διατηρείτε την απαραίτητη ισορροπία ανάμεσα στον «εγώ» και το «εμείς», αγαπητοί Παρθένοι; Στον ζήλο σας να είναι οι πάντες ευχαριστημένοι από εσάς, θυμάστε και τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες; Προς αυτή την κατεύθυνση θα σας βοηθήσει το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιό σας. Εκφράστε τις απόψεις σας σε κάθε διάλογο, ακόμα κι αν διαφέρουν από του συνόλου. Ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεται να αποτραβηχτείτε λίγο, για να βρείτε τα ατομικά σας πατήματα και ζητούμενα… Είναι πιο εύκολο να λειτουργήσετε αυτόνομα, αντί να προσπαθείτε να φέρετε τους άλλους στην πορεία σας… Θα δείτε ότι όλες οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν, όταν επιστρέψετε πιο εστιασμένοι και με φορτισμένη την ενέργειά σας!

Ζυγός

Μην πετάξετε και το μωρό μαζί με το νερό του μπάνιου, αγαπητοί Ζυγοί! Το σημερινό Τέταρτο Σελήνης στον 12ο Οίκο σας των μεταβάσεων απαιτεί περικοπές, όχι ολικές αναδιαρθρώσεις. Μπορεί οι φιλοδοξίες σας να είναι μεγαλεπήβολες και όχι όλες υλοποιήσιμες μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά που μπορείτε να πετύχετε. Χρειάζεται μόνο να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε τη συνολική εικόνα με μετριοπάθεια… Τα σχέδιά σας θα είναι εξίσου ζωηρά και με λίγες περικοπές. Σε προσωπικό επίπεδο, εστιάσετε τώρα στην κατανόηση αντί της κριτικής. Οι άνθρωποί σας χρειάζονται συμπόνια, όχι συμβουλές!

Σκορπιός

Επανεξετάστε λίγο την άποψή σας περί σύμπραξης, αγαπητοί Σκορπιοί! Δεν είστε από αυτούς που σκέφτονται διεξοδικά τα υπέρ και τα κατά των συγκυριών πριν βουτήξετε σε μια κατάσταση… Ωστόσο, είστε αφοσιωμένοι στην ομάδα. Το σημερινό Τέταρτο Σελήνης στην Παρθένο και τον 11ο Οίκο των συνεργασιών, θα σας βοηθήσει να παρατηρήσετε τον περιβάλλοντα χώρο σας. Όσο κι αν οι στρατηγικές προσεγγίσεις μπορεί να σας επιφέρουν οφέλη, πρέπει να πάψετε να δίνετε ευκαιρίες σε άτομα που δεν προσφέρουν… Η ισορροπία θα προσθέσει αξία και σημασία στη ζωή του καθενός!

Τοξότης

Τεντώστε το δοξάρι σας σήμερα, αγαπητοί Τοξότες! Το Τέταρτο Σελήνης στην Παρθένο θα ανυψώσει τον τομέα σας των φιλοδοξιών. Μην σπαταλήσετε χρόνο στο να φέρετε κοντά σας μέλη που δεν έχουν την ίδια απόδοση μ’ εσάς… Πάρτε το τιμόνι και κάντε τα βήματα που πρέπει για να βάλετε σε εφαρμογή τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας. Μην περιοριστείτε στα καθήκοντά σας, προχωρήστε με μεγάλες δρασκελιές βήματα στο αύριο. Τα μακροπρόθεσμα όνειρά σας έχουν τα εχέγγυα να υλοποιηθούν, αρκεί να τολμήσετε να ξεκινήσετε τις νέες πορείες σας!

Αιγόκερως

Βάλτε περισσότερη διακριτικότητα και τακτ στη συμπεριφορά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Το σημερινό Τέταρτο Σελήνης στην Παρθένο και στον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας, σας ενθαρρύνει να διευρύνετε την οπτική σας. Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, ξεπεράστε τα όριά σας και συνειδητοποιήστε ότι δεν μπορείτε να πάρετε πίσω όσα θα ξεστομίσετε… Τολμήστε να μπείτε στη θέση των άλλων, αν θέλετε να κάνετε βήματα προσέγγισης. Μόνο έτσι θα προωθήσετε τα όνειρά σας, με το να δείξετε στους άλλους ότι θέλετε ρεαλιστικά να ωριμάσετε και να προοδεύσετε!

Υδροχόος

Κάντε μια ανάπαυλα, αγαπητοί Υδροχόοι! Στην ορμή σας να μεταλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας, ενδέχεται να φτάνετε στην υπερβολή. Το σημερινό Τέταρτο Σελήνης στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να μειώσετε λίγο την ταχύτητά σας. Έτσι θα προσεγγίσετε περισσότερους από τους στόχους σας, με αργά και σταθερά βήματα που θα έχουν διάρκεια. Αναθεωρήστε τη στρατηγική σας, για να μην εξαντληθείτε πριν δείτε τα όνειρά σας να προοδεύουν. Ας σας πάρει λίγο περισσότερο για να φτάσετε στον τερματισμό, σημασία έχει να φτάσετε!

Ιχθύες

Δεν εκτιμάτε αρκετά την ουσιαστική ποιότητα των άλλων ανθρώπων, αγαπητοί Ιχθύες! Το σημερινό Τέταρτο Σελήνης στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να διευρύνετε την οπτική σας και να δείτε όσους είναι στο περιβάλλον σας. Αποποιηθείτε τις τετριμμένες και τοξικές συνήθειές σας, να θεωρείτε δεδομένη την προσφορά των άλλων. Αν χρειάζεστε βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία, η εποχή αυτή ενδείκνυται για να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό σύμβουλο. Να θυμάστε ότι είναι πιο σημαντικός ένας σταθερός σύμμαχος, από όσους μπαίνουν και βγαίνουν στη ζωή σας ανεξέλεγκτα!