Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Οι συμβουλές σας είναι περιζήτητες, αγαπητοί Κριοί! Λογικό είναι, μιας και όλοι είναι ευχαριστημένοι από όσα τους συστήνετε. Το κάρμα θα σας ανταμείψει για όση βοήθεια έχετε προσφέρει σε συνανθρώπους σας. Ωστόσο, ας είστε σε επαγρύπνηση για όσους «καλοθελητές» θελήσουν να σπείρουν αρνητισμό στο περιβάλλον σας. Να συμβάλετε όπου σας ζητηθεί, αλλά ο καθένας πρέπει να κουβαλήσει ο ίδιος το φορτίο του!

Ταύρος

Αναζητάτε την αγάπη, αγαπητοί Ταύροι; Στραφείτε πρώτα στους φίλους σας! Αν και δεν θα είναι «άγγελοι» όλοι όσοι σας προσεγγίσουν, εσείς παραμείνετε ανοικτόμυαλοι. Δεν αποκλείεται κάποιοι να αποτελέσουν τελικά τη γέφυρα για να βρείτε το ταίρι σας. Αφήστε τις συγκυρίες να κυλήσουν με τη δική τους ροή και μην γίνεστε πιεστικοί.νΜπορεί η βιάση σας να καταστρέψει τις εξελίξεις. Υιοθετήστε την αρχή της υπομονής και σύντομα θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας!

Δίδυμοι

Προσέξτε περισσότερο τον εαυτό σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Η σημερινή μέρα απαιτεί από εσάς να ξεκουραστείτε, γιατί προσεγγίζετε τα όρια της εξάντλησης. Θα σας ωφελήσει να κάνετε συχνά διαλείμματα μέσα στη μέρα για να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας. Προτιμήστε το γεύμα σε ένα όμορφο στέκι, αντί των ανθυγιεινών σνακ μπροστά στην οθόνη σας. Απομακρυνθείτε για λίγο από τις ηλεκτρονικές σας συσκευές αλλά και τη ζάχαρη, επιλέξτε μια ισορροπημένη διατροφή και μπόλικο νερό!

Καρκίνος

Ο μικρούλης έρωτας θα έχει ξεκάθαρο στόχο σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι! Η αγάπη θα πλανάται στην ατμόσφαιρα αλλά δεν πρέπει να γίνεστε ανυπόμονοι… Ίσως βιάζεστε να οραματίζεστε τα σκαλιά της εκκλησίας, γιατί δεν λαμβάνετε υπόψιν τα ζητούμενα της άλλης πλευράς. Το πιο συνετό για εσάς είναι να συζητήσετε ξεκάθαρα τις δικές προθέσεις, με ρεαλιστικά επιχειρήματα. Δεσμευμένοι ή όχι, σήμερα είναι στο χέρι σας να κατακτήσετε την ευτυχία

Λέων

Ώρα να επιστρέψετε στον κόσμο των ορίων, αγαπητοί Λέοντες! Δεν έχει κανένα νόημα να φορτώνεστε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε. Αυτό που χρειάζεστε, είναι να καταλήξετε σε όσα έχουν πραγματικά σημασία για εσάς σε επίπεδο σχέσεων. Να είστε ειλικρινείς και να μην εκτοξεύετε κατηγορίες για να αποποιηθείτε των ευθυνών σας… Πείτε ξεκάθαρα σε τι μπορείτε να συνεισφέρετε και σε τι όχι, ώστε να αξιοποιηθούν οι ικανότητες όλων των πλευρών!

Παρθένος

Η στήριξη των φίλων αποτελεί πηγή ευτυχίας για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι! Ωστόσο, είστε βέβαιοι ότι διακρίνετε πάντα τη γραμμή των ορίων σας; Αν το παρακάνετε στην προσφορά, θα καταλήξετε εξαντλημένοι και απογοητευμένοι ενώ οι άλλοι θα νιώθουν ενοχές. Κανείς δεν σας ζητά να αποδείξετε την αφοσίωσή σας, γι’ αυτό σήμερα τραβήξτε κόκκινη γραμμή. Αν ένας φίλος βρίσκεται σε αδιέξοδο, δώστε τη συμβουλή σας αλλά μην αναλάβετε να λύσετε το πρόβλημά του!

Ζυγός

Ακούτε το καμπανάκι της ανίας, αγαπητοί Ζυγοί; Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να ανατρέψετε το πρόγραμμά σας και να αποζητήσετε λίγη πλήξη! Έχετε κουραστεί πολύ τελευταία, γι’ αυτό το παραμικρό αυξάνει την πίεσή σας. Κάντε την ανατροπή και ασχοληθείτε με τον περιβάλλοντα χώρο σας. Λίγη τακτοποίηση, αλλαγή στη διακόσμηση και φρέσκα λουλούδια στα βάζα, έχουν τη δυναμική να σας επαναφέρουν σε ισορροπία… Βρείτε εσείς τις άλλες μικρές απολαύσεις που θα σας κάνουν χαρούμενους!

Σκορπιός

Σήμερα θα αποπνέετε λάμψη, αγαπητοί Σκορπιοί! Αυτό θα ενισχύσει την ήδη μυστηριώδη και ελκυστική αύρα σας, καθώς θα ξυπνήσετε με την καλύτερη διάθεσή σας. Προσέξτε την εμφάνισή σας, προσφέρετε στον εαυτό σας μια λιχουδιά και αφήστε τον καθαρό αέρα να ανανεώσει το εργασιακό σας περιβάλλον. Λίγη προσωπική περιποίηση θα ανορθώσει την αυτοπεποίθησή σας, ενώ θα σας προετοιμάσει για ένα βράδυ γεμάτο υποσχέσεις!

Τοξότης

Λυκοφιλίες τέλος, αγαπητοί Τοξότες! Το σύμπαν σήμερα σας προκαλεί να αποβάλετε κάποιους ανθρώπους από τη ζωή σας. Όσο επίπονο κι αν σας ακούγεται, είναι η ευκαιρία σας να εξελιχθείτε. Σκεφτείτε σοβαρά τα στοιχεία που σας τράβηξαν σε αυτές τις «πηγές δράματος» εξ αρχής… Μήπως έχουν χαρακτηριστικά που δεν αποδέχεστε ότι έχετε κι εσείς; Μην υποτιμάται τη δύναμη του καθρέφτη!

Αιγόκερως

Η κοινωνική πεταλούδα μέσα σας απλώνει τα φτερά της, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε καίριες επαγγελματικές επαφές, γι’ αυτό αφιερώστε χρόνο στη δικτύωση. Αναζητήστε άτομα με τα δικά σας ενδιαφέροντα και ανάλογες φιλοδοξίες για να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας. Επίσης, η μέρα ενδείκνυται για να εκφράσετε ευγνωμοσύνη και να ανταποδώσετε χάρες. Οι άνθρωποι του κύκλου σας θα σας εκτιμήσουν περισσότερο όταν δουν ότι αναγνωρίζετε τη στήριξη που σας παρέχουν!

Υδροχόος

Στηρίξτε τους δικούς σας ανθρώπους, αγαπητοί Υδροχόοι! Ένα άτομο του στενού σας κύκλου υπολογίζει στην αφοσίωσή σας σήμερα, καθώς αντιμετωπίζει κάποιες σοβαρές δυσχέρειες. Η συμβολή σας θα έχει σημαντική επίδραση στην εξέλιξη των γεγονότων. Προτιμήστε να μην εστιάσετε στο δράμα και στην εύρεση λύσεων, αυτό που χρειάζεται εδώ είναι να είστε καλοί ακροατές!

Ιχθύες

Αφήστε την ονειροπόληση και επιστρέψτε στη γη, αγαπητοί Ιχθύες! Το σημερινό τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Χείρωνα, θα σας εμπνεύσει να ξαναβρείτε τη φωνή σας. Μιλήστε ειλικρινά και με γνώμονα το συναίσθημα, μην θεωρήσετε ότι δεν θα γίνετε κατανοητοί. Σε επαγγελματικό επίπεδο, η μέρα ενδείκνυται για να προωθήσετε μια ιδιαίτερη ιδέα σας. Ακόμα κι αν δεν είναι καθ’ όλα έτοιμη, σημασία έχει να ρίξετε τον σπόρο