Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Ακόμα και εσείς που έχετε μια τάση στον ατομικισμό, θα ωφεληθείτε από μια χείρα βοήθειας σήμερα! Με τη Σελήνη στον Υδροχόο και τον τομέα σας της σύμπραξης, δεν υπάρχει λόγος να πορεύεστε μόνοι.

Κάθε άνθρωπος που θα συναντήσετε, θα έχει τη δυναμική να σας προσφέρει στήριξη και συμβουλές. Η ερευνητική σας περιέργεια μπορεί να επιφέρει ανέλπιστες συνέργειες, χωρίς να αποκλείονται και οι προσωπικές έλξεις!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταύρος

Σήμερα θα είστε πιο δυνατοί και πιο φιλόδοξοι, αγαπητοί Ταύροι! γρήγοροι, πιο σπουδαίοι σήμερα! Η Σελήνη από τον τομέα των οραμάτων σας, θα σας δώσει την ώθηση να εξελίξετε περισσότερο τους στόχους σας.

Απομακρύνετε το πόδι από το φρένο, βάλτε τα χέρια σταθερά στο τιμόνι και στηριχτείτε για τις μεγάλες ταχύτητες που θα αναπτύξετε. Επειδή στην πορεία σας μπορεί να εμπλακούν και άλλα άτομα, να έχετε ενήμερα α μέσα μαζικής σας δικτύωσης για άμεση ανταλλαγή απόψεων!

Δίδυμοι
Σήμερα δεν υπάρχει εμπόδιο στην έκφρασή σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Με τη Σελήνη στον εξωστρεφή 9ο Οίκο σας, καλείστε να εμπλακείτε σε όσους περισσότερους διαλόγους μπορείτε. Μην νιώσετε άσχημα αν το παρακάνετε λίγο, έχετε τα εχέγγυα να αναπληρώσετε αργότερα τα όποια κενά. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να συζητάτε κι όχι να απαγγέλετε διατριβές… Η καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή τα μαθήματα που έχετε πάρει και να μεταδώσετε τις γνώσεις σας!

Καρκίνος

Προσθέστε λίγη πολυτέλεια στη ζωή σας σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι! Από τα άτομα που αγαπάτε μέχρι τα φαγητά που προτιμάτε, η μέρα ζητά λίγες επιπλέον ανέσεις. Καλό θα είναι να κάνετε επιλογές που δεν θα επιβαρύνουν τις σχέσεις ή την υγεία σας… Αυτό σημαίνει να μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να περιορίσει τη χαρά σας. Αν το κρίνετε απαραίτητο, κάντε ένα διάλειμμα από παρέες που μπορεί να σας πιέζουν ή να σας αγχώνουν.

Λέων
Σας ενδιαφέρει η προσαρμογή σας στην επικρατούσα ατμόσφαιρα, αγαπητοί Λέοντες; Αν θέλετε να πάψετε να νιώθετε άβολα, πρέπει να κάνετε ποιοτικές αλλαγές στη ζωή σας. Είναι ιδανική στιγμή για να ελέγξετε ρεαλιστικά την πορεία σας και όσα την εμποδίζουν. Θα σας βοηθήσει να μελετήσετε τα υπέρ και τα κατά της κάθε προοπτικής, για να μην επιλέξετε κάτι που τελικά δεν θα σας προοδεύσει.

Παρθένος

Πάλι παραμελήσατε τον εαυτό σας, αγαπητοί Παρθένοι; Δεν πρέπει να παρακάμπτετε την εξάσκησή σας ή να αγχώνεστε όλη τη μέρα, χωρίς φαγητό και μόνο με καφέδες! Η Σελήνη βρίσκεται στον 6ο Οίκο της ευημερίας σας και απαιτεί να επιστρέψετε στο τραίνο της καλής φυσικής κατάστασης. Αν η διάθεσή σας είναι λίγο πεσμένη, επιλέξτε να το αποδεχθείτε αντί να το παλέψετε. Είναι από εκείνες τις φάσεις που θα ωφεληθείτε αν βάλετε στην άκρη τις πρακτικές υποχρεώσεις και φροντίσετε εσάς τους ίδιους!

Ζυγός
Η προσωπική σας ζωή χρειάζεται φροντίδα, αγαπητοί Ζυγοί! Οι σημερινές ακτίνες του φεγγαριού θα σας δείξουν ότι δεν αρκεί να μαδάτε μαργαρίτες για να μάθετε το ερωτικό σας μέλλον… Υπάρχουν άνθρωποι που θα ήθελαν να σας γνωρίσουν καλύτερα, αρκεί να τους δώσετε χώρο και χρόνο στη ζωή σας. Τολμήστε να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο για τα συναισθήματά σας. Ίσως η δική σας αβεβαιότητα να θέτει εμπόδια στις εξελίξεις!

Σκορπιός

Το σπίτι σας είναι καταφύγιο ή το επίκεντρο του άγχους σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Η Σελήνη κεντρίζει σήμερα τον τομέα σας του σπιτιού, ωθώντας σας να τακτοποιήσετε τον περιβάλλοντα χώρο σας. Η οργάνωση και η καθαριότητα είναι καίρια στοιχεία ισορροπίας, γι’ αυτό η διαδικασία θα βοηθήσει και στην όξυνση της σκέψης σας. Είναι πιθανό αυτή η «τακτοποίηση» να αφορά μεταφορικά και κάποια ακαταστασία που υπάρχει σε καταστάσεις που αποφεύγετε. Αν δεν καταφέρνετε να αντιμετωπίσετε μόνοι αυτή την πρόκληση, ζητήστε τη βοήθεια ανθρώπων που εμπιστεύεστε.

Τοξότης
Η ομαδική δουλειά κάνει τα θαύματα, αγαπητοί Τοξότες! Υπό τις σημερινές ακτίνες της Σελήνης στον Υδροχόο, καλείστε να εντοπίσετε τους πιο αδύναμους κρίκους της αλυσίδας παραγωγής σας. Δεν χρειάζεται να πιέσετε τόσο, που να κάνετε τους συμμάχους σας αντιπάλους… Αρκεί μια ειλικρινή εξέταση στις ικανότητες του καθενός, ώστε να αναλάβει το κατάλληλο πόστο. Αν πρέπει να βγάλετε κάποιον από την ομάδα σας, φροντίστε να χωρίσετε τους δρόμους σας με ευγένεια και χωρίς συγκρούσεις!

Αιγόκερως

Το χρήμα χρίζεται πρωταγωνιστής σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Με τη Σελήνη στον τομέα σας των οικονομικών, έχει φτάσει η στιγμή να ανοίξετε τα «τεφτέρια» σας στο τραπέζι και να τα μελετήσετε ρεαλιστικά. Δεν αρκεί να θεωρείτε ότι μπορείτε να κάνετε τις επόμενες κινήσεις σας, πρέπει να το περάσετε και στην πράξη. Η στιγμή είναι αίσια για να πάρετε ρίσκα, αρκεί να είναι υπολογισμένα και να μην επενδύσετε τα πάντα σε αυτά. Η σύνεση θα σας επιφέρει περισσότερα από τον παρορμητισμό!

Υδροχόος
Ποιο κομμάτι λείπει από τον γρίφο για την ευτυχία σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Θα σας το δείξει σήμερα η Σελήνη από το ζώδιό σας, στρέφοντας την προσοχή στον εαυτό σας! Έχετε κάνει πολλές θυσίες, που μπορεί να έχουν καταλήξει να σας πικράνουν. Μην μένετε άλλο σε τοξικά περιβάλλοντα, πάρτε τον έλεγχο των καταστάσεων. Εστιάστε στο να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο ευχάριστη. Σταματήστε δραστηριότητες που σας πιέζουν, απομακρυνθείτε από άτομα που παίρνουν χωρίς να δίνουν. Δεν είναι εγωιστικό να θέτετε εσάς ως προτεραιότητα, είναι απαραίτητο για να είστε ισορροπημένοι και χαρούμενοι!

Ιχθύες

Ποια μυστικά έχετε κρυμμένα βαθιά μέσα σας, αγαπητοί Ιχθύες; Με τη Σελήνη να φωτίζει τον 12ο Οίκο σας των πληροφοριών, σήμερα θα σπρώχνουν να βγουν στην επιφάνεια! Έχει έρθει η ώρα να κάνετε συζητήσεις εξομολόγησης που θα απελευθερώσουν την ψυχή σας. Συναντήστε ένα άτομο που εμπιστεύεστε ή συνομιλήστε μαζί του μέσω τηλεφώνου, διευκρινίζοντας εξαρχής αν θέλετε να εκφράσει άποψη για τα λεγόμενά σας… Μην χρονοτριβήσετε με άσκοπα θέματα στη δουλειά και καθυστερήσετε σε αυτό το ραντεβού!