Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Σας είχε λείψει λίγη έξαψη, αγαπητοί Κριοί; Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και τον ερωτικό 8ο Οίκο σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά τον σαγηνευτικό εαυτό σας! Νιώθετε την παρόρμηση να κάνετε το επόμενο βήμα σε μια νέα γνωριμία ή στην υπάρχουσα σχέση σας; Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μειώσετε λίγο την ορμή σας, να προτιμήσετε να δημιουργήσετε λίγο μυστήριο… Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι όσα δεν λέτε θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία και θα κάνουν πιο ισχυρές τις προσεγγίσεις σας!

Ταύρος

Σπουδαία μέρα η σημερινή για εσάς, αγαπητοί Ταύροι! Η μοναδική Νέα Σελήνη στον Σκορπιό για τη φετινή χρονιά, πυροδοτεί τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων. Ανοίγει ένας υπέροχος και δραστήριος 6μηνος κύκλος, με πολλά νέα ξεκινήματα ή το επόμενο βήμα στην προσωπική σας ζωή. Αξιοποιήστε τη συγκυρία, δώστε περισσότερη σημασία και φροντίδα στις σχέσεις σας για να τις κάνετε πιο στιβαρές. Είναι μια μοναδική ευκαιρία, καθώς η επόμενη θα έρθει την επόμενη χρονιά!

Δίδυμοι

Ώρα να ξαναμπείτε σε πορεία φροντίδας του εαυτού σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Η μοναδική Νέα Σελήνη στον Σκορπιό για τη φετινή χρονιά, πυροδοτεί τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας και σας κεντρίζει να εστιάσετε στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Θα έχετε περισσότερη ισορροπία αν δοκιμάσετε καινούργιες πρακτικές, γι’ αυτό επιλέξτε την εξάσκηση που κεντρίζει την περιέργειά σας. Προσέξτε και τη διατροφή σας, προσθέτοντας στο πιάτο σας περισσότερα φρούτα και λαχανικά.

Καρκίνος

Ένα καινούργιο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σας από σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι! Η μοναδική Νέα Σελήνη στον Σκορπιό για τη φετινή χρονιά, ενεργοποιεί για τους επόμενους έξι μήνες τον 5ο Οίκο σας του πάθους και της δημιουργικότητας. Αν είστε αδέσμευτοι, τολμήστε να ζητήσετε από φίλους να σας γνωρίσουν καινούργια άτομα ή επισκεφθείτε σχετικές ιστοσελίδες. Αν είστε δεσμευμένοι, αναζωπυρώστε τη σχέση σας με ποικιλία… Οι έξοδοι με παρέες ή οι ερωτικές διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο άνευ λόγου, μπορούν να κάνουν θαύματα στη λίμπιντο και των δυο σας!

Λέων

Η «φωλιά» σας χρειάζεται άμεσα βελτιώσεις, αγαπητοί Λέοντες! Η μοναδική Νέα Σελήνη στον Σκορπιό για τη φετινή χρονιά, φέρνει στο προσκήνιο τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας. Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να κάνετε πιο άνετο και βολικό το σπιτικό σας, με νότες ισορροπίας και θαλπωρής. Δεν χρειάζονται μεγάλης κλίμακας ανακαινίσεις, λίγες πινελιές τάξης και ανανέωσης είναι αρκετές. Έτσι θα αποβάλλετε κάθε αρνητική ενέργεια και θα εισπνεύσετε γαλήνη και ηρεμία, με όλα τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος!

Παρθένος

Η κοινωνική σας ζωή θα αποκτήσει καινούργιο νόημα από σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι! Η μοναδική Νέα Σελήνη στον Σκορπιό για τη φετινή χρονιά, φέρνει ανανέωση στον 3ο Οίκο σας της κοινότητας και της συμμετοχής. Αν θέλετε να βιώσετε καινούργιες εμπειρίες, αυτή η δημιουργική ενέργεια θα σας βοηθήσει να στρέψετε όλες τις συγκυρίες προς όφελός σας. Το επόμενο εξάμηνο θα ανακαλύψετε νέα πεδία ψυχαγωγίας, έκφρασης και κοινοτικών δράσεων στο κοντινό σας γεωγραφικό περιβάλλον. Ακόμα κι αν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε ένα τοπικό επαγγελματικό εγχείρημα, στήστε ένα αποδοτικό πλάνο και παραμείνετε προσηλωμένοι σε αυτό!

Ζυγός

Χαρείτε τη νέα οπτική στα οικονομικά σας, αγαπητοί Ζυγοί! Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων, θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα σημεία που μπορείτε να ανορθώσετε σημαντικά μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Αρχίστε με έναν ρεαλιστικό έλεγχο των χειρισμών σας, για να δείτε πού χρειάζονται βελτίωση και αναδιοργάνωση. Θέστε όρια στα έξοδά σας και ακολουθήστε το πλάνο που θα στήσετε. Ένας ειλικρινής διάλογος και για τα επαγγελματικά σας, έχει τη δυναμική να σας ανοίξει καινούργιες πόρτες σε πολλές ευκαιρίες!

Σκορπιός

Χαρούμενη κοσμική Νέα Χρονιά, αγαπητοί Σκορπιοί! Η μοναδική φετινή Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, αποτελεί κάτι σαν δώρο εξ ουρανού για εσάς. Είναι η ιδανική στιγμή για φυτέψετε τους καινούργιους σπόρους σας, με την αίσια υπόσχεση αυτού του φεγγαριού: Αν τους φροντίσετε όπως πρέπει, θα φουντώσουν και θα ανθίσουν και θα σας αποδώσουν καρπούς. Να τους αναμένετε μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στο ζώδιό σας, σε έξι μήνες από τώρα!

Τοξότης

Πώς πάει η ισορροπία ανάμεσα στις δραστηριότητες και τη ζωή σας, αγαπητοί Τοξότες; Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, φωτίζει τον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης, της ίασης και των λήξεων. Τώρα θα κατανοήσετε αν η πλάστιγγα έχει γείρει προς μία πλευρά χωρίς να το καταλάβετε, ενώ θα έχετε το περιθώριο να κάνετε διορθώσεις. Αρχίστε να κάνετε δίκαιη διανομή του χρόνου σας – με προτεραιότητα τον εαυτό σας. Δεν πρέπει να αποφύγετε κανένα συναίσθημα… Καλύτερα να χειριστείτε τώρα στρατηγικά όσα σας στενοχωρούν, πριν σας πνίξουν!

Αιγόκερως

Θέλατε να διευρύνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες, αγαπητοί Αιγόκεροι; Η μοναδική Νέα Σελήνη στον Σκορπιό για τη φετινή χρονιά, ρίχνει φως στον 11ο Οίκο σας των ομαδικών δραστηριοτήτων. Αν κοιτάξετε γύρω σας, θα βρείτε πολλούς ανθρώπους που μοιράζεστε τις ίδιες ιδέες και μπορεί να είναι οι επόμενοι συνεργάτες σας. Ο 11ος Οίκος αφορά και την τεχνολογία, άρα κάντε την έρευνά σας και διαδικτυακά. Τα κοινωνικά σας δίκτυα μπορούν να βοηθήσουν στο να αναπτύξετε ή να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια για τους επόμενους έξι μήνες!

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι για καινούργια κεφάλαια στην καριέρα σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Η μοναδική Νέα Σελήνη στον Σκορπιό για τη φετινή χρονιά, θα κεντρίζει τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών για τους επόμενους έξι μήνες! Κατασταλάξτε όσο αφορά τους στόχους σας, γιατί θα κάνετε πολλές ανατροπές και δράσεις μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Σκορπιό. Ακόμα κι αν ονειρεύεστε να εργάζεστε από μια εξωτική παραλία, εστιάστε σε αυτό το όραμα και πορευτείτε προς την υλοποίησή του!

Ιχθύες

Μην προσπαθείτε καν να αντισταθείτε στη παρόρμηση για περιπέτεια, αγαπητοί Ιχθύες! Η μοναδική Νέα Σελήνη στον Σκορπιό για τη φετινή χρονιά, θα βάλει φωτιά στον 9ο Οίκο σας της περιπλάνησης ανά τον κόσμο. Αν έχετε περιθώριο να πάρετε άδεια από τη δουλειά σας, πάρτε τη και ταξιδέψτε. Αν δεν μπορείτε, αρχίστε να οργανώνεστε με σύντομες αποδράσεις. Οι ιδέες θα είναι πολλές και η διάθεση περισσότερη, να βρεθείτε σε διαφορετικούς προορισμούς για τους επόμενους έξι μήνες!