Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Απομακρυνθείτε από τα μεγάφωνα, αγαπητοί Κριοί! Η προσπάθεια για φαιδρές δημόσιες σχέσεις ενδέχεται να προκαλέσουν τριβές… Γι’ αυτό να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με όσα δημοσιοποιείτε. Ίσως κάποια σημαίνοντα στοιχεία μιας κατάστασης να αλλάξουν στη διάρκεια της ημέρας. Η υπομονή θα είναι αυτή που θα σας γλιτώσει από σπατάλη χρόνου. Διατηρήστε με κάθε τρόπο την αγαστή συνεργασία με τους συμμάχους σας!

Ταύρος

Πολλά θα σας φαντάζουν πιο χαλαρά από όσο θα θέλατε, αγαπητοί Ταύροι! Ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή θα αναδεύει τις λεπτομέρειες, γι’ αυτό επιστρατεύστε το οργανωτικό σας χάρισμα. Καλό θα είναι να έχετε τα ηνία της κατάστασης, αρκεί να μην αναλάβετε και τις ευθύνες άλλων. Είναι λογικό να δυσκολεύεστε να εμπιστευτείτε άτομα που σας εξέθεσαν… Όμως ενδέχεται να πρέπει να κάνετε εσείς πιο ξεκάθαρα τα καθήκοντα του καθενός. Λειτουργήστε ως οργανωτές, όχι ως μάρτυρες!

Δίδυμοι

Χάνετε το ενδιαφέρον σας για μια συνέργεια, αγαπητοί Δίδυμοι; Κατά πάσα πιθανότητα, γι’ αυτό ευθύνεται το τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή. Πριν φτάσετε σε στάδιο ανίας, σκεφτείτε ρεαλιστικά ότι κάθε σχέση έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Αντί να αναμένετε από τους άλλους να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα τη ζωή σας, ξαναβρείτε εσείς όσα σας παθιάζουν… Αυτό θα επιφέρει θαύματα στην αναζωπύρωση των αισθημάτων σας, μιας και αποζητάτε τις ουσιαστικές επιδιώξεις!

Καρκίνος

Σήμερα προτιμήστε να μασάτε αντί να μιλάτε, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια σύγκρουση ανάμεσα στη Σελήνη και τον φαφλατά Ερμή, μπορεί να παραμερίσει την ευαισθησία σας. Αλλά το να ξεστομίσετε ακατέργαστες τις σκέψεις σας, μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα τις σχέσεις σας… Ειδικά αν τα λόγια σας εμπεριέχουν υπερβολικά πολλές αλήθειες. Ενδείκνυται να επισημάνετε κάποια μελανά σημεία, αρκεί να μην αποκαλύψετε μυστικά ή να μην ξεπεράσετε τα επαγγελματικά σας όρια!

Λέων

Προσέξτε τις διαφωνίες σας σήμερα, αγαπητοί Λέοντες! Είναι πιθανό να συγκρουστείτε με ένα ιδιαίτερο άτομο, με την υπερβολική υπεράσπιση των θέσεών σας. Μπορείτε να κερδίσετε πολύ περισσότερα με την ελαστικότητα, ειδικά αν δεν θέλετε να διακόψετε αυτή τη σχέση. Χωρίς να υποχωρήσετε, ένας συμβιβασμός μπορεί να κάνει θαύματα. Παράλληλα, λάβετε υπόψιν σας τον οικονομικό παράγοντα των άλλων αν κάνετε σχέδια για το βράδυ… Εκτός αν έχετε πρόθεση να κεράσετε εσείς!

Παρθένος

Μην βιαστείτε να οργανώσετε τη μέρα σας, αγαπητοί Παρθένοι! Μια σύγκρουση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή, μπορεί να στρέψει την προσοχή σας σε κάποια οικογενειακά θέματα. Δεν χρειάζεται να παραμερίσετε παντελώς τα δικά σας σχέδια… Να ξέρετε ότι ένα δικό σας άτομο μπορεί να θέλει να σας προκαλέσει, γι’ αυτό μην πέσετε στην παγίδα. Ίσως σας κρατά κακία γιατί δεν το συμπεριλάβατε σε μια ψυχαγωγία. Αργότερα μέσα στη μέρα, θα καταφέρετε να εκφράσετε τη δική σας θέση.

Ζυγός

Να είστε έτοιμοι για προκλήσεις σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί! Γι’ αυτό ευθύνεται μια όψη έντασης ανάμεσα στην έμμεση Σελήνη και τον λεπτολόγο Ερμή. Πολλά θα σας φαντάζουν περίπλοκα, ενώ και κάποιος μπορεί να εκτοξεύσει κατηγορίες εναντίον σας. Πριν περάσετε στην άμυνα, διερευνήστε τη δόση αλήθειας των λόγων του. Ίσως να μην εκπληρώνετε το δικό σας μερίδιο στη μεταξύ σας σχέση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να μετράτε «πόντους»… Όποια πλευρά κι αν έχει δίκιο, το σημαντικό είναι να προσφέρει ο καθένας αυτό που θέλει χωρίς προσδοκίες.

Σκορπιός

Ώρα για επανάσταση, αγαπητοί Σκορπιοί! Το σημερινό τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή, θα σας ωθήσει να κινηθείτε στους ρυθμούς που θα επιλέξετε εσείς. Είναι η ιδανική στιγμή να προοδεύσετε κάθε εγχείρημα ή υποχρέωση, αφού κλείσετε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές και εφαρμογές σας. Θα σας εκπλήξει η ροή της δημιουργικότητάς σας, όταν δεν εστιάζετε την προσοχή σας σε αναρτήσεις και μηνύματα!

Τοξότης

Τι σημασία έχει που είναι Παρασκευή, αγαπητοί Τοξότες; Εσείς θέλετε να αφοσιωθείτε στις δουλειές σας, διάθεση που απορρέει από τον αεικίνητο Ερμή στο ζώδιό σας! Ωστόσο, να ξέρετε ότι ενδέχεται να μην μοιράζονται τη δική σας ορμή οι συνεργάτες σας. Μην απογοητευτείτε και μην πιέσετε τους άλλους, ειδικά αν δεν θέλετε να γκρεμίσετε τις μεταξύ σας γέφυρες. Σε κατοπινό στάδιο, θα ευχαριστείτε τον εαυτό σας που πατήσατε και λίγο το φρένο. Έτσι θα διατηρήσετε ζωντανό το ενδιαφέρον σας και τις αντοχές σας στα ύψη – για το βράδυ!

Αιγόκερως

Η άρνηση δεν θα σας οδηγήσει πουθενά, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια προκλητική όψη ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή, απαιτεί από εσάς να δείτε κατάματα όσα κρύβετε κάτω από το χαλί. Τίποτα δεν θα αλλάξει επειδή το αγνοείτε, γι’ αυτό προτιμήστε να δεχθείτε την αλήθεια. Αν κάτι αφορά και ένα άλλο άτομο, αποφασίστε αν θα ξεπεράσετε κάθε απογοήτευσή σας και θα το αποδεχθείτε με τα καλά και τα αρνητικά του. Εναλλακτικά, μπορείτε να συζητήσετε μαζί του, με ευγένεια και διακριτικότητα.

Υδροχόος

Πόσα άτομα αποτελούν πλήθος, αγαπητοί Υδροχόοι; Σήμερα αντισταθείτε στην παρόρμηση να μετατρέψετε τα πάντα σε δημόσιο θέαμα. Δεν έχετε περιθώρια για ανούσιες κουβέντες, γι’ αυτό η πολυκοσμία θα μειώσει την ποιότητα των συζητήσεών σας. Αν πρέπει να δείτε πολλούς ανθρώπους, κλείστε χωριστές συναντήσεις. Προτιμήστε τις πρόσωπο με πρόσωπο επαφές, ειδικά αν απόψε έχετε κάποιο καυτό ραντεβού!

Ιχθύες

Διαφυλάξτε τις σημαντικές σχέσεις σας, αγαπητοί Ιχθύες! Όσο πολυάσχολοι κι αν είστε, το σημερινό τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή σας προειδοποιεί: Μην βάζετε την καριέρα πάνω από τους ανθρώπους σας, γιατί θα καταλήξετε με το λάπτοπ ως καλύτερο φίλο σας. Αν θέλετε να διατηρήσετε τους ανθρώπους που σας στηρίζουν, δώστε τους τον χρόνο και το συναίσθημα που δικαιούνται