Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μην ετοιμάζεστε για μεγάλα άλματα σήμερα, αγαπητοί Κριοί! Μια αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη στον ομαδικό σας τομέα, μπορεί να αναστατώσει το πρόγραμμά σας. Θα ανακαλύψετε ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας έχουν άλλα σχέδια, που τελικά δεν εξυπηρετούν τα δικά σας συμφέροντα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πιέσετε τώρα την άλλη πλευρά. Όσο περισσότερους επιστρατεύσετε στην ομάδα σας σταδιακά, τόσο εσείς θα είστε πάντα πρωτοπόροι!

Ταύρος

Μην βιαστείτε να ακυρώσετε τα σχέδιά σας για μια πιο χαλαρή μέρα, αγαπητοί Ταύροι! Η αντίθεση που θα σχηματίσει σήμερα ο ορμητικός Άρης με τη Σελήνη, θα κεντρίσει τον τομέα της καριέρας σας. Ίσως απλώς χρειάζεται να δώσετε προτεραιότητα σε κάποιες επείγουσες επαγγελματικές εκκρεμότητες. Μετά μπορείτε να απολαύσετε το χαλαρωτικό μασάζ ή την περιποίησή σας. Μπορείτε να πραγματώσετε και τα βραδινά σας σχέδια, αρκεί να φανείτε πιο ελαστικοί!

Δίδυμοι

Διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Η παρόρμηση μπορεί να σας καταστήσει τον χειρότερο εχθρό του εαυτού σας, αν θέλετε να πατήσετε γκάζι ενώ οι συγκυρίες απαιτούν φρένο… Μπορεί να αναδυθούν ανασφάλειες που θα δυσκολέψουν την αίσια πορεία σας. Η θέση ευθύνης που σας έχει ανατεθεί ή κάποιες καινούργιες υποχρεώσεις, χρειάζονται λίγη επιπλέον προσοχή. Παραμερίστε τις όποιες αμφιβολίες σας, συνεχίστε να προχωράτε και να μαθαίνετε ακόμα περισσότερα καθ’ οδόν!

Καρκίνος

Ακίνητοι! Μην σκεφτείτε καν να κάνετε μια επιπλέον αγορά, αν δεν έχετε ελέγξει τα οικονομικά σας δεδομένα! Η αντίθεση της Σελήνης με τον παρορμητικό Άρη στη ζώνη των χρημάτων σας, μπορεί να σας παρασύρει για να ξοδέψετε πριν βεβαιωθείτε ότι είναι τακτοποιημένες οι υποχρεώσεις σας. Δεν πρέπει να πέσετε σε αυτή την παγίδα. Αν θέλετε περισσότερα από όσα αντέχει η τσέπη σας, έχετε επιλογές: Θα βρείτε μια επιπλέον δουλειά ή να αρχίσετε να κάνετε οικονομίες για να τα αποκτήσετε!

Λέων

Σήμερα ενδέχεται να είστε υπερβολικά νευρικοί, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη από το ζώδιό σας σχηματίζει αντίθεση με τον μαχητικό Άρη. Η πρώτη σκέψη σας μπορεί να μην είναι η πιο σωστή ή πιο αποδοτική, γι’ αυτό χρειάζεστε χρόνο να μελετάτε και να μετράτε τις επόμενες κινήσεις σας. Ακούστε τις απόψεις ανθρώπων που εμπιστεύεστε και καταγράψτε όλες τις πληροφορίες. Να ξέρετε ότι το ένστικτό σας θα σας δείξει την πορεία που πρέπει να χαράξετε στο εξής, κάνοντας ένα βήμα κάθε φορά.

Παρθένος

Καλύτερα να αποφύγετε τις ηρωικές θυσίες σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι! Η αντίθεση της Σελήνης με τον δοτικό Άρη, μπορεί να σας ωθήσει να σώσετε άλλους και να βρεθείτε παγιδευμένοι μαζί τους. Όσο δεν θέλετε να είστε άδικοι με κανέναν, άλλο τόσο δεν πρέπει να δείχνετε τυφλή εμπιστοσύνη σε κανέναν. Προτεραιότητά σας θέστε την εύρεση της αλήθειας και αν οι υπόλοιποι λειτουργούν με το ίδιο πνεύμα συνέργειας που έχετε εσείς. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί οι εικασίες θα σας δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα… Αρκεστείτε στο να κάνετε ερωτήσεις, για να αντλήσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε!

Ζυγός

Νιώθετε πιεσμένοι, αγαπητοί Ζυγοί; Η σημερινή αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη, μπορεί σας αλλοιώσει κάπως την κρίση σας. Ίσως σκεφτείτε να ακολουθήσετε τους πολλούς ή να αναλάβετε την ηγεσία για να τους οδηγήσετε. Ωστόσο, είστε βέβαιοι ότι έχετε χρόνο για περισσότερες υποχρεώσεις; Αν πρόκειται για μια ευκαιρία που δεν θέλετε να χάσετε, φροντίστε να βγάλετε κάτι άλλο από το πρόγραμμά σας. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, αρνηθείτε την πρόκληση!

Σκορπιός

Μην προσπαθήσετε καν να ενεργοποιηθείτε σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί… Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη στον 4ο Οίκο σας της χαλαρότητας, δεν αντιμετωπίζεται με καφεΐνη! Ο μόνος τρόπος να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, είναι να κινηθείτε με χαμηλές ταχύτητες. Οι ανάλαφρες συζητήσεις είναι πιο πιθανό να καταλήξουν σε συμβουλευτικές ανταλλαγές απόψεων. Να μια καλή δικαιολογία για να συναντήσετε κόσμο!

Τοξότης

Η διακριτικότητά σας θα σας εγκαταλείψει σήμερα, αγαπητοί Τοξότες! Η αντίθεση της Σελήνης με τον ορμητικό Άρη, θα σας κάνει τόσο πεισματάρηδες που μπορεί να ξεσηκώσετε θύελλες. Προσέξτε πολύ με τα σχόλια που θα ξεστομίσετε, όπως και με όσα θα αναρτήσετε στα μέσα μαζικής δικτύωσης… Δεν θα μπορέσετε να πάρετε τίποτα πίσω κατόπιν εορτής!

Αιγόκερως

Οικονομικά προβλήματα, αγαπητοί Αιγόκεροι; Η σημερινή αντίθεση του ελεγκτικού Άρη με τη Σελήνη στον άξονα των χρημάτων σας, μπορεί να αποκαλύψει λογιστικά λάθη… διακριτικά μιλώντας! Κατά πάσα πιθανότητα, τον τελευταίο καιρό ξοδεύατε σαν να μην υπάρχει αύριο. Τώρα πρέπει να επαναφέρετε ισορροπίες, ίσως εισπράττοντας από κάποιους που σας χρωστούν. Διαφορετικά, χρειάζεστε άμεσα επιπλέον δουλειά!

Υδροχόος

Άλλο η υπεράσπιση του εαυτού σας κι άλλο η γενικότερη άμυνα, αγαπητοί Υδροχόοι! Αν κάποιος θελήσει να σας μεταφέρει «υποβοηθητικές» πληροφορίες, το πιο πιθανό είναι να σας εκνευρίσει. Πάρτε βαθιές ανάσες, γιατί ο πολεμοχαρής Άρης θα βρίσκεται σε αντίθεση με τη Σελήνη και θα σας κάνει εριστικούς. Μην πέσετε στην παγίδα… Ακούστε όσα σας ειπωθούν, ξεκαθαρίστε τι είναι αλήθεια και τι όχι και αφήστε τον χρόνο να κάνει τα υπόλοιπα. Σύντομα θα δείτε ότι έγινε μια μεγάλη παρεξήγηση!

Ιχθύες

Η εξάσκηση και μόνο θα σας φτάσει στην τελειότητα, αγαπητοί Ιχθύες! Σήμερα εστιάστε στη διεκπεραίωση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, όσο κι αν αρχικά μπορεί να σας φανούν πολλές. Ακόμα κι αν δεν σημειώσετε απόλυτη επιτυχία, μόνο σας εμπόδιο για να προχωρήσετε μπορεί να γίνει ο φόβος. Μην ενδώσετε στην πρόκληση, από την αντίθεση της Σελήνης με τον ορμητικό Άρη. Διευρύνετε τον εργασιακό σας κύκλο, προσεγγίστε άτομα με ισχύ και προωθήστε τις καινοτόμες ιδέες σας. Όλα θα γίνουν πιο εύκολα απ’ όσο νομίζατε, αν επιστρατεύσετε την αυτοπεποίθησή σας!