Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Ετοιμαστείτε για συναισθηματικές εναλλαγές, αγαπητοί Κριοί! Η ανάδρομη Αφροδίτη περνά από σήμερα στον Ζυγό και θα κεντρίζει τον τομέα σας των σχέσεων μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Ενδέχεται να σας έρθετε αντιμέτωποι με αρκετές διαφωνίες αυτή την περίοδο… Γι’ αυτό εσείς αποφύγετε κάθε τετριμμένη πρακτική και προτιμήστε όσα σας κάνουν να νιώθετε καλά. Αξιοποιήστε αυτή την ανάδρομη περίοδο, για να ξεκαθαρίσετε τη σκέψη και την οπτική σας. Όση περισσότερη δουλειά κάνετε με τον εαυτό σας τώρα, τόσο πιο ήρεμο κλίμα θα επικρατεί στις σχέσεις σας αργότερα!

Ταύρος

Ενδιαφέρεστε να βρείτε ξανά την καλή φυσική σας κατάσταση, αγαπητοί Ταύροι; Η κοκέτα κυβερνήτης σας Αφροδίτη, θα διαμένει ανάδρομη στον Ζυγό από σήμερα και μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Αυτή η μετάβαση θα σας εμπνεύσει να ανανεώσετε τις συνήθειές σας για το σώμα και την υγεία σας. Από την εξάσκηση μέχρι τη διατροφή σας, θα θέλετε να δοκιμάσετε όλα όσα θα βελτιώσουν την ζωή και την καθημερινότητά σας. Όσα χρήματα ξοδέψετε προς αυτή την κατεύθυνση, θα είναι καλά επενδυμένα!

Δίδυμοι

Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, αγαπητοί Δίδυμοι! Η οραματίστρια Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη μέσα στον Ζυγό και τον 5ο Οίκο σας της φήμης και της μόδας, από σήμερα μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Βάλτε σε αναμονή κάθε ριζική αλλαγή, είτε αφορά τα μαλλιά σας είτε την απόφαση να κάνετε τατουάζ. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να μην είναι τα αναμενόμενα… Με τη διάθεσή σας κάπως κυκλοθυμική, προσέξτε να μην ξεσπάτε στους δικούς σας ανθρώπους. Σε ρομαντικό επίπεδο, επιλέξτε να μην παίζετε με τη φωτιά. Οι συναντήσεις τώρα – ακόμα και σε φιλικό επίπεδο – μπορεί να περιπλέξουν καταστάσεις!

Καρκίνος

Παραμείνετε εντός από σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι! Η γαλήνη σας μπορεί να διαταραχτεί μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη μέσα στον Ζυγό και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Ίσως να προκύψουν κάποιες προστριβές, όμως εσείς θα βρείτε τρόπους αποσυμπίεσης της κατάστασης αντί να την εντείνετε… Είναι η ιδανική στιγμή να οργανώσετε τους χώρους σας και από αισθητικής πλευράς. Εμπνευστείτε για τις αλλαγές που μπορείτε να κάνετε και μειώστε τις εντάσεις σας γενικότερα, για να μην παρεξηγηθείτε ως επιθετικοί ή αρνητικοί.

Λέων

Προσέξτε τις λέξεις που βγαίνουν από το στόμα σας σήμερα, αγαπητοί Λέοντες! Η διπλωματική Αφροδίτη περνά ανάδρομη στον Ζυγό και τον 3ο Οίκο σας των επικοινωνιών, μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Όσο κι αν θέλετε να μιλήσετε με ειλικρίνεια, τα λεγόμενά σας μπορεί να παρεξηγηθούν ή να παρερμηνευθούν. Επιστρατεύστε τη διακριτικότητα και το μέτρο, ακόμα και σε όσα αναρτάτε στα μέσα μαζικής δικτύωσης. Μην βιάζεστε στις προσεγγίσεις σας, πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να εξερευνήσετε τα νέα μονοπάτια που ανοίγονται μπροστά σας!

Παρθένος

Προσέξτε την καλή σας αίσθηση του γούστου, αγαπητοί Παρθένοι! Από σήμερα η στυλίστρια Αφροδίτη περνά ανάδρομη στον Ζυγό και τον 2ο Οίκο σας των τιμαλφή και των αξιών. Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, μην σπαταλήσετε χρήματα για αγορές, το πιο πιθανό είναι να τις μετανιώσετε στη συνέχεια. Επιστρατεύστε την υπομονή σας στις επαφές με συνεργάτες ή πελάτες, ενδέχεται να προκύψουν κάποιες μικρές διενέξεις. Με την ευγένεια, θα κερδίσετε περισσότερα και οι δύο πλευρές!

Ζυγός

Τι συνέπειες μπορεί να επιφέρουν κάποιες πρόσφατες αποφάσεις σας, αγαπητοί Ζυγοί; Θα το μάθετε στο διάστημα από σήμερα μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, που η Αφροδίτη της αγάπης θα κινείται ανάδρομη στα δικά σας εδάφη. Μην το δείτε από την αρνητική του πλευρά: Πρόκειται για μια καλή ευκαιρία να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, σε θέσεις ή κρίσεις σας. Παράλληλα, είναι η ιδανική στιγμή για να αφιερώσετε χρόνο στην πιο σημαντική αγάπη – αυτή του εαυτού σας!

Σκορπιός

Η αρμονία σε καίριες σχέσεις σας μπορεί να διαταραχτεί από σήμερα μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, αγαπητοί Σκορπιοί! Η ανάδρομη Αφροδίτη σας εγκαταλείπει και περνά στον Ζυγό, βάζοντάς σας σε σκέψεις… Ίσως να υπάρξουν τριβές με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, γι’ αυτό εσείς πρέπει να είστε πιο συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας. Ενίοτε οι εντάσεις χρειάζονται λίγο χρόνο για να αναπνεύσουν και να εξομαλυνθούν. Κινηθείτε με μικρή ταχύτητα και μην πάρετε ακόμη τελικές αποφάσεις

Τοξότης

Αναρωτιέστε για τα συναισθήματά σας, αγαπητοί Τοξότες; Γι’ αυτό ευθύνεται η ανάδρομη Αφροδίτη, που από σήμερα θα διαμένει στον Ζυγό και τον 11ο Οίκο σας των πλατωνικών σχέσεων μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Αν σας προσεγγίσει ένα πρώην ταίρι σας, προτιμήστε να μην ενδώσετε στον πειρασμό τώρα. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για την εξομάλυνση διαφορών και διαφωνιών με τους ανθρώπους που έχουν σημασία για εσάς. Η δημιουργικότητα θα αποδειχθεί καθαρτική, ώστε να κάνετε αξιολογήσεις σε πρόσωπα και πράγματα και να είστε έτοιμοι για να πάρετε αποφάσεις!

Αιγόκερως

Ετοιμαστείτε να γίνετε πιο επικριτικοί, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η ανάδρομη Αφροδίτη θα διαμένει στον Ζυγό από σήμερα και μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια περίπλοκη φάση, που θα κεντρίσει την τάση σας για τελειομανία ή για σύγκριση επί των πάντων… Από την επαγγελματική σας ζωή μέχρι την αισθητική σας. Επιλέξτε να εστιάσετε στον εαυτό σας: εκτιμήστε τον περισσότερο, αξιολογήστε τον, φροντίστε τον εσωτερικά και εξωτερικά. Να έχετε γύρω σας ανθρώπους που ανορθώνουν τη δύναμη και τα θετικά σας στοιχεία, να προσέξετε τη διατροφή και την υγεία σας. Η ξεκούραση και οι συμβουλές από γνώστες θα κάνουν θαύματα στην εικόνα σας αυτή την περίοδο!

Υδροχόος

Υπάρχει τρόπος για να πείτε ακόμα και την πιο σκληρή αλήθεια, αγαπητοί Υδροχόοι! Μπορεί να δυσκολευτείτε λίγο να τον βρείτε από σήμερα και μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, που η Αφροδίτη περνά ανάδρομη στον Ζυγό και τον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας. Ο συνήθως διακριτικός τρόπος σας μπορεί να κάνει μια ανάπαυλα και να τον αντικαταστήσει η κακιά αδελφή του: Αυτή που απολαμβάνει τα χαιρέκακα σχόλια! Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί αυτό το διάστημα, για να μην κάψετε πολύτιμες γέφυρες!

Ιχθύες

Αφήστε την ερωτική σας ζωή στο περιθώριο επί του παρόντος, αγαπητοί Ιχθύες! Από σήμερα και μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, η ανάδρομη Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και τον 8ο Οίκο σας των έντονων συναισθημάτων. Έτσι απρόσμενα, μπορεί να σας επισκεφθεί το τέρας της ζήλιας ή του θυμού. Οι δεσμευμένοι να ξέρετε ότι θα βρεθείτε αντιμέτωποι με θέματα που κρύβετε κάτω από το χαλί. Αν δεν επιλύσετε τα εσωτερικά σας προβλήματα, να αναμένετε συγκρούσεις. Το παρελθόν απαιτεί να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας και να αποφύγετε με κάθε τρόπο τα πισωγυρίσματα… Επιστρατεύστε τώρα τη δύναμη της θέλησής σας!