Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Οι συζητήσεις σας με έναν πιθανό συνεργάτη μπορεί να είναι έντονες, αγαπητοί Κριοί! Ο φλύαρος Ερμής περνά στον Τοξότη και θα πυροδοτήσει τον 9ο Οίκο σας των μεγάλων ταξιδιών και της επιχειρηματικότητας. Πρόκειται για μια μακρά φάση μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2019, εξαιτίας του ανάδρομου διαστήματος του Ερμή από τις 16 Νοεμβρίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Το μυαλό σας θα κατακλειστεί από σπουδαίες ιδέες, που πρέπει να τις αφήσετε να ωριμάσουν αλλά και να τις συνοδεύσετε με σχολαστική έρευνα. Πριν κλείσει το 2018, αδράξτε κάθε ευκαιρία για να ταξιδέψετε ή να φέρετε κοντά σας συνεργάτες που θα απογειώσουν τα οράματά σας!

Ταύρος

Ο επιμελής Ερμής περνά στον Τοξότη και στον 8ο Οίκο σας του μυστηρίου και των εντάσεων, αγαπητοί Ταύροι! Πρόκειται για μια μακρά φάση μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2019, εξαιτίας του ανάδρομου διαστήματος του Ερμή από τις 16 Νοεμβρίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

Ο προβολέας θα πέσει στις σχέσεις σας – για το καλό και το κακό – με επίκεντρο τη σύμπραξη και την ισχυροποίηση των δεσμών σας. Είναι η ιδανική περίοδος να δείξετε στους φίλους σας πόσο σημαντικοί είναι, ενώ σκεφτείτε και τον περιορισμό αυτού του κύκλου σας… Καιρός να απομακρύνετε όσους παίρνουν περισσότερα απ’ όσα δίνουν!

Δίδυμοι

Ο εκφραστικός κυβερνήτης σας ο Ερμής, μπαίνει στον Τοξότη και στον Οίκο σας των σχέσεων! Πρόκειται για μια μακρά φάση μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2019, εξαιτίας του ανάδρομου διαστήματος του Ερμή από τις 16 Νοεμβρίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Να αναμένετε ουσιαστικές και πολύ προσωπικές συζητήσεις με το ταίρι σας – ή το επίδοξο ταίρι σας. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να εξερευνήσετε καινούργια πεδία με «συγκυβερνήτη», όπως και να διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους με συνεργάτες σας. Η στιγμή είναι ιδανική για την υπογραφή συμφωνιών, αρκεί να το πράξετε πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής!

Καρκίνος

Πόσο ευέλικτοι μπορείτε να γίνετε, αγαπητοί Καρκίνοι; Χρησιμοποιήστε κάθε μέσο και κάθε βοηθητική εφαρμογή για να δουλεύετε σαν την πιο καλολαδωμένη μηχανή! Ο ψηφιακός ηγέτης Ερμής μπαίνει στον Τοξότη και τον 6ο Οίκο σας της υγείας και της εξυπηρέτησης. Πρόκειται για μια μακρά φάση μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2019, εξαιτίας του ανάδρομου διαστήματος του Ερμή από τις 16 Νοεμβρίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Τα γκάτζετ μπορούν να κάνουν θαύματα σε κάθε σχέδιό σας για την ευημερία, ενώ θα φροντίσουν να το τηρήσετε. Οργανώστε τον εργασιακό σας χώρο, εξαφανίστε την ακαταστασία από το σπιτικό σας, απλοποιήστε το πρόγραμμά σας, απολαύσετε τη γαλήνη σας!

Λέων

Ο ευφυής Ερμής αυξάνει την ταχύτητα της σκέψης σας, αγαπητοί Λέοντες! Περνά στον Τοξότη και τον παθιασμένο 5ο Οίκο σας της έκφρασης, για να σας πιέσει να αποδώσετε σε πιο ηγετικούς ρόλους. Πρόκειται για μια μακρά φάση μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2019, εξαιτίας του ανάδρομου διαστήματος του Ερμή από τις 16 Νοεμβρίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Έχετε να προσφέρετε πολλά, κάτι που καλείστε να αποδείξετε σε όλους μέσα από τη δουλειά σας μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς. Αναβαθμίστε τα επαγγελματικά μέσα μαζικής σας δικτύωσης και ενημερώστε για τα επιτεύγματά σας. Πριν γυρίσει ανάδρομος ο επικοινωνιακός πλανήτης, θα σας έχουν εντοπίσει άτομα με επιρροή!

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη, κεντρίζοντας τον 4ο Οίκο σας των θεμελίων και της οικογένειας. Πρόκειται για μια μακρά φάση μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2019, εξαιτίας του ανάδρομου διαστήματος του Ερμή από τις 16 Νοεμβρίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Αξιοποιήστε αυτή τη συναισθηματική ενέργεια, για να δείξετε στους δικούς σας ανθρώπους πόσο εκτιμάτε τη στήριξη και την έμπνευση που σας παρέχουν. Να ξέρετε ότι ο ανάδρομος κύκλος του επικοινωνιακού πλανήτη μπορεί να επιφέρει τριβές στο στενό σας περιβάλλον, γι’ αυτό κάθε προεργασία θα μειώσει τα δράματα… Μαζέψτε τα τσεκούρια και αποφασίστε με ποιους θα περάσετε τις γιορτές – ή θα απέχετε από όλους!

Ζυγός

Ανεβάστε την ένταση, αγαπητοί Ζυγοί! Ο αγγελιαφόρος Ερμής ορμά στον Τοξότη και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας, κάνοντας τη φωνή σας πιο δυνατή και καθαρή. Πρόκειται για μια μακρά φάση μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2019, εξαιτίας του ανάδρομου διαστήματος του Ερμή από τις 16 Νοεμβρίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να κάνετε προτάσεις, να ξεκινήσετε εκστρατείες και να κλείσετε συμφωνίες, πριν ή μετά την ανάδρομη στροφή. Αν ονειρεύεστε να γράψετε ένα βιβλίο, να διδάξετε ή να προωθήσετε τη δουλειά σας, μπορεί να έχετε κέρδη πριν τελειώσει αυτή η χρονιά!

 Σκορπιός

Σε τι κατάσταση βρίσκονται τα λογιστικά σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Έχετε μια ευκαιρία να βελτιώσετε το οικονομικό σας μέλλον από σήμερα, που ο λεπτολόγος Ερμής περνά στον Τοξότη και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων! Πρόκειται για μια μακρά φάση μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2019, εξαιτίας του ανάδρομου διαστήματος του Ερμή από τις 16 Νοεμβρίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Αν σκέφτεστε να περάσετε χλιδάτα ή να κάνετε πολυτελή ταξίδια, μελετήστε πριν αρχίσετε να σπαταλάτε… Θα χρειαστείτε έναν λογικό προϋπολογισμό για τη γιορτινή περίοδο, όπως και για κάθε απρόσμενη δαπάνη προκύψει κατά τον ανάδρομο κύκλο του Ερμή!

Τοξότης

Ο στομφώδης Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας και σας χαρίζει ευγλωττία! Πρόκειται για μια μακρά διανομή μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2019, εξαιτίας του ανάδρομου διαστήματος του Ερμή από τις 16 Νοεμβρίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Φροντίστε να αποφύγετε την ανάδρομη φάση του αν θέλετε να προωθήσετε διαδικτυακές καμπάνιες ή να αναβαθμίσετε το επαγγελματικό προϊόν σας. Το ίδιο ισχύει για κάθε σχέδιο που θέλετε να οργανώσετε, για τα γενέθλιά σας ή τις διακοπές κατά την εορταστική περίοδο!

Αιγόκερως

Όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει… Για να το διαπιστώσετε, ως το τέλος της χρονιάς πρέπει να εστιάσετε στη διευθέτηση όλων των εκκρεμοτήτων σας! Ο Ερμής του συστήματος μπαίνει στον Τοξότη και τον 12ο Οίκο σας των μεταβάσεων. Πρόκειται για μια μακρά φάση μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2019, εξαιτίας του ανάδρομου διαστήματος του Ερμή από τις 16 Νοεμβρίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Μπορείτε να πετύχετε τα πιο αίσια αποτελέσματα, ακόμα και από συγκυρίες που είχατε απορρίψει. Ίσως να νιώσετε άβολα αν σας επισκεφθούν κάποιοι παλιοί φόβοι σας, γι’ αυτό αντισταθείτε στην παρόρμηση να απομονωθείτε. Στραφείτε στους πιστούς σας φίλους ή τις πνευματικές σας πηγές για στήριξη!

Υδροχόος

Αρχίστε να καταστρώνετε τα σχέδιά σας για κάθε ψυχαγωγία ή ομαδική δραστηριότητα, που πρέπει να πραγματωθεί πριν τη λήξη αυτής της χρονιάς. Ο Ερμής της διασύνδεσης μπαίνει στον Τοξότη και τον 11ο Οίκο σας, των ομάδων και της ανθρωπιστικής προσφοράς. Πρόκειται για μια μακρά φάση μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2019, εξαιτίας του ανάδρομου διαστήματος του Ερμή από τις 16 Νοεμβρίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Οι άλλοι θα λαχταρούν να μετάσχουν σε κάθε πρόταση ή όνειρό σας. Για να αποφύγετε εκκεντρικές συμπεριφορές, φροντίστε όλες τις λεπτομέρειες πριν ή μετά τον ανάδρομο κύκλο του επικοινωνιακού πλανήτη!

Ιχθύες

Είστε έτοιμοι για προβολή, αγαπητοί Ιχθύες; Ο φλύαρος Ερμής περνά στον Τοξότη και πυροδοτεί τον 10ο Οίκο σας, της δημόσιας εικόνας και των επιτευγμάτων σας! Πρόκειται για μια μακρά φάση μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2019, εξαιτίας του ανάδρομου διαστήματος του Ερμή από τις 16 Νοεμβρίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Επαφές και συζητήσεις μπορούν να περάσουν την καριέρα σας σε ανώτερα επίπεδα, πριν λήξει αυτή η χρονιά. Αξιοποιήστε το διάστημα πριν ή μετά τον ανάδρομο κύκλο του επικοινωνιακού πλανήτη, για να στήσετε ευέλικτα σχέδια και να κάνετε τις παρουσιάσεις σας. Η επιμελής προετοιμασία είναι το κλειδί, για να βρεθείτε κοντά σε άτομα με επιρροή που θα εκτοξεύσουν το μέλλον σας!