Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Πόσα περιθώρια δίνετε στις στενές σας σχέσεις, αγαπητοί Κριοί; Το σημερινό τρίγωνο ανάμεσα στον λογικό Ερμή και τον Ποσειδώνα της εκχώρησης, θα σας ωθήσει να θέσετε όρια! Αν και στο παρελθόν βρίσκατε δικαιολογίες για τις συμπεριφορές κάποιων, τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτοί αποτελούν αρνητική επιρροή. Οι παλιές πληγές πρέπει πλέον να αποτελέσουν μάθημα για τα λάθη σας, αντί να σας προκαλούν αυτολύπηση. Μπορείτε να αντλήσετε σοφία από τοξικά πρόσωπα και πράγματα, αρκεί να κάνετε στη συνέχεια και τις κινήσεις που πρέπει!

Ταύρος

Προσεγγίστε τα αξιόλογα άτομα του κύκλου σας, αγαπητοί Ταύροι! Μπορεί τελευταία να έχετε απομακρυνθεί από κάποια άτομα… Όμως η στήριξή τους μπορεί να σας βοηθήσει για μια ουσιαστική ενδοσκόπηση, ώστε να βάλετε προτεραιότητες. Οι σχέσεις πρέπει να προηγούνται της ύλης. Φροντίστε να ανταποδίδετε την αγάπη που λαμβάνετε, για να διατηρείτε ομαλή ροή θετικής ενέργειας στο κάρμα σας. Το σημερινό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, σας προτρέπει να παράσχετε ευήκοα ώτα σε ανθρώπους που ξέρετε ότι περνούν δυσκολίες.

Δίδυμοι

Εσείς ορίζετε τις τάσεις σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι! Οι καινοτόμες ιδέες σας συγκεντρώνουν όλα τα μάτια πάνω σας, γι’ αυτό μην συγκρατείστε. Ο κυβερνήτης σας, ο ευφυής Ερμής, συναντά τον Ποσειδώνα της έμπνευσης και εκτοξεύουν τη φαντασία σας. Όλοι θα συμπράξουν στην ομάδα σας και θα στηρίξουν κάθε βήμα σας. Αν κάποιο εγχείρημα κωλυσιεργεί, επιστρέψτε στην αρχική ιδέα… Θα βρείτε το εμπόδιο, θα το εξαλείψετε και θα αγγίξετε νέα ύψη!

Καρκίνος

Ζητήστε και θα λάβετε, αγαπητοί Καρκίνοι! Η σημερινή σύμπραξη του εύγλωττου Ερμή με τον γητευτή Ποσειδώνα στους ιχθύες, σας ενθαρρύνει να κάνετε φιλόδοξα σχέδια. Να τα παρακολουθείτε στενά, για να τα δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά. Κατασταλάξτε στα ζητούμενά σας και μην διστάσετε να ζητήσετε τη στήριξη ατόμων ή του σύμπαντος. Φυσικά χρειάζεται να καταβάλετε σκληρή δουλειά, αλλά θα δείτε τις ενδείξεις για τη σωστή κατεύθυνση… Αρκεί όσα λαχταράτε να προσβλέπουν στην πραγματική ευτυχία σας, αντί για τη δόξα και τον πλουτισμό!

Λέων

Πιστεύετε πραγματικά ότι σας αξίζει αγάπη και ευτυχία, αγαπητοί Λέοντες; Εύκολα το λέτε – αλλά ποιους από τους κόπους που απαιτούνται έχετε καταβάλει, για να φτάσετε εκεί; Το σημερινό μεταφυσικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, θα ρίξει φως σε αυτές τις σκοτεινές πτυχές σας. Πρέπει πια να αποδεσμευθείτε από τα εμπόδια του μυαλού σας. Χρησιμοποιήστε ως παραδείγματα, ανθρώπους που εκτιμάτε και σας εμπνέουν. Αν και δεν συγκρίνεστε μαζί τους, η πορεία τους μπορεί να σας ενθαρρύνει να αρχίσετε να πορεύεστε προς την ωρίμανσή σας

Παρθένος

Μήπως κάποιες φορές ξεχνάτε ότι οι σχέσεις έχουν δυσκολίες, αγαπητοί Παρθένοι; Το σημερινό τρίγωνο ανάμεσα στον επικοινωνιακό Ερμή και τον μάγο Ποσειδώνα, θα ενδυναμώσει τις πιο τρυφερές πτυχές της ιδιοσυγκρασίας σας. Ίσως πρέπει να είστε πιο ανεκτικοί, με τις ενοχλητικές συνήθειες του ταιριού σας. Ίσως πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Επιστρατεύστε τη γενναιοδωρία και την κατανόησή σας, για να ανοιχτούν και οι άλλοι απέναντί σας περισσότερο. Όταν πάψετε να θέλετε να αλλάξετε τους πάντες και τα πάντα, θα συνειδητοποιήσετε την τελειότητά τους!

Ζυγός

Ώρα για προσωπική φροντίδα και ικανοποίηση, αγαπητοί Ζυγοί! Τα άστρα στρέφουν εκεί την προσοχή σας, μέσω της συνεύρεσης του Ερμή με τον Ποσειδώνα στον 2ο Οίκο σας της ευημερίας σας. Αναζητήστε πιο ισορροπημένες και υγιείς συνήθειες για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Μια μέρα σε ένα σπα, θα σας χαλαρώσει και θα σας ανανεώσει. Ένα μασάζ ή ένα αφρόλουτρο, η άσκηση ή μια συνεδρία γιόγκα, θα κάνουν θαύματα στη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας!

Σκορπιός

Χάνετε τη συγκέντρωσή σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Για αυτό ευθύνεται ο κυκλοθυμικός Ερμής από το ζώδιό σας, που συμπράττει με τον υλιστικό Ποσειδώνα στον αισθησιακό 5ο Οίκο σας. Μην προσπαθήσετε καν να βγάλετε το κεφάλι σας από τα σύννεφα σήμερα… Προτιμήστε να προσθέσετε μαγεία και ρομάντζο στα σχέδιά σας για το σαββατοκύριακο. Βρείτε τρόπο να βρεθείτε στους πιο περιζήτητους κύκλους, να διασκεδάσετε με τέχνη. Δώστε περισσότερη σημασία στην εμφάνισή σας αν θέλετε να σαγηνεύσετε!

Τοξότης

Είναι δυνατόν να γίνετε σπιτόγατοι, αγαπητοί Τοξότες; Κι όμως, οι περιπετειώδεις τουρίστες του ζωδιακού κύκλου, σήμερα θα αποζητήσετε την θαλπωρή του σπιτιού! Ο επιμελής Ερμής σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στην οικιακή σας ζώνη. Θα αποζητάτε να μείνετε μέσα, για να απορροφηθείτε με ένα βιβλίο. Αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σας το επιτρέπουν, μετατρέψτε το γραφείο σας στο πιο καυτό στέκι της ημέρας… Όλοι θα περάσουν από εκεί για λίγη κουβέντα, ειδικά αν προσθέσετε μικρές πινελιές θαλπωρής και οικειότητας!

Αιγόκερως

Ξεχάστε τις γρήγορες αποφάσεις για σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ένα τρίγωνο περίσκεψης ανάμεσα στον διανοούμενο Ερμή και τον νεφελώδη Ποσειδώνα, θα σας στρέψει στη μελέτη των υπέρ και κατά για κάθε θέμα. Οι τυπικές προσεγγίσεις δεν θα σας φτάσουν μακριά, γιατί καλείστε να γίνετε ακροατές και συλλέκτες περισσότερων πληροφοριών. Δεν απαιτούν όλες οι συγκυρίες να τους δώσετε απαντήσεις, γι’ αυτό αξιοποιήστε το κλίμα της ημέρας και χαλαρώστε!

Υδροχόος

Θα είστε μαγνήτης της επιτυχίας σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι! Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, θα προσδώσει στα ταλέντα σας αστρική ενέργεια. Να είστε ξεκάθαροι με τα θέλω σας και μετά να τα θέσετε. Ο νόμος της έλξης λειτουργεί προς όφελός σας και σας δείχνει τον δρόμο για τη ζωή που θέλετε να απολαμβάνετε. Με σκεπτικό αφθονίας και μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική, το μονοπάτι σας θα είναι ολοκάθαρο. Βγάλτε από το περιβάλλον σας όσους και όσα σας καθυστερούν, ώστε να ανοίξει ο χώρος για να ρέει ανενόχλητη η δημιουργικότητά σας!

Ιχθύες

Δεν χρειάζεται να είναι τα πάντα μια ατέλειωτη ανηφόρα, αγαπητοί Ιχθύες… Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων αντ’ αυτού! Ο επιμελής Ερμής από τον Σκορπιό, συμπράττει σήμερα με τον συγκυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σας. Η διαίσθησή σας κεντρίζεται και σας ωθεί να μην ασχολείστε με τον έλεγχο κάθε αποτελέσματος. Συντονιστείτε με την πορεία της ζωής, για να νιώσετε ανανεωμένη την ενέργεια και την οπτική σας. Η νεραϊδόσκονη της ιδιοσυγκρασίας σας, μπορεί να αναδείξει τις πιο δημιουργικές σας ιδέες. Αρκεί να εμπιστευτείτε και να απολαύσετε τη διαδικασία!