Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Πώς πάει η πρόοδός σας, αγαπητοί Κριοί; Σήμερα πρέπει να μειώσετε ταχύτητα και να την αποτιμήσετε, για να επιβεβαιώσετε ότι είστε στην πορεία που επιθυμείτε! Μήπως η ζυγαριά γείρει προς κάποια πλευρά χωρίς να το καταλάβετε; Με το Τέταρτο της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον 10ο Οίκο σας των μακροπρόθεσμων στόχων, θα έχετε το περιθώριο να κάνετε διορθώσεις. Κάντε ένα βήμα πίσω για να δείτε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, ώστε να χειριστείτε έγκαιρα όσα ίσως σας βγάζουν εκτός πορείας.

Ταύρος

Έχετε κολλήσει κάπου, αγαπητοί Ταύροι; Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, ενδέχεται να φέρει στο προσκήνιο στασιμότητες σε θέματα ωριμότητας και ασφάλειας για το μέλλον. Πρέπει να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο, τόσο όσο αφορά τη ζωή σας όσο και για την κατεύθυνση που θέλετε να της δώσετε. Αξιοποιήστε το πλανητικό κλίμα, για να ξεκολλήσετε από παλιές πρακτικές και να περάσετε στη δράση. Αν χρειάζεστε συμβουλές, ζητήστε τις από έμπιστους ανθρώπους διαφόρων επιπέδων και χώρων.

Δίδυμοι

Η ανεμελιά και η ελαφρότητα δεν θα σας εξυπηρετήσει σε κάτι σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι! Μην χάνετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, ειδικά όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι καλείστε να επανεξετάσετε τη στρατηγική σας στο φλερτ, επιλέγοντας την απλότητα. Μην γίνεστε πιεστικοί, γιατί μπορεί να χάσετε καίριους συμμάχους και υποστηρικτές των σχεδίων σας. Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι πρέπει να βγάλετε τη μάσκα της ηρεμίας, να αποκαλύψετε περισσότερα για τον εαυτό σας και να διεκδικήσετε την οικειότητα που αποζητάτε. Όσο κι αν σας τρομάζει αυτή η προοπτική, να επαναλαμβάνετε στον εαυτό σας ότι όλα θα λειτουργήσουν προς όφελός σας – μέχρι να το νιώσετε και στην πράξη!

Καρκίνος

Κανείς δεν είπε ότι οι σχέσεις είναι κάτι εύκολο, αγαπητοί Καρκίνοι! Το σημερινό Πρώτο Τέταρτο ισορροπίας της Σελήνης στον τομέα σας των συμπράξεων, θα σας εμπνεύσει να τις κοιτάξετε από διαφορετική οπτική. Θα αντεπεξέλθετε σε κάθε πρόκληση, μόλις συνειδητοποιήσετε ότι η ειλικρίνεια είναι η πολιτική που πρέπει να ακολουθήσετε. Ισορροπήστε την αρχή του δούναι και λαβείν, ανοίξτε τα χαρτιά σας στο τραπέζι και απαιτήστε το ίδιο από τους άλλους. Να θυμάστε ότι ο καθένας «διδάσκει» στους άλλους πώς θέλει να του φέρονται!

Λέων

Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στον Αιγόκερω των κινήτρων, σας κεντρίζει να εστιάσετε στην υγεία και την ευημερία σας. Αγαπητοί Λέοντες, θα απολαύσετε περισσότερη ισορροπία αν δοκιμάσετε καινούργιες πρακτικές και δεν κινήστε με αυτόματο πιλότο! Επιλέξτε την εξάσκηση που κεντρίζει την περιέργειά σας, προμηθευτείτε υπερτροφές και προσθέστε φρούτα και λαχανικά στη διατροφή σας. Ένας φίλος μπορεί να γίνει συνοδοιπόρος σας σε αυτή την καινούργια πορεία, καθώς θα σας κρατά σε εγρήγορση και θα το απολαμβάνετε από κοινού!

Παρθένος

Έχετε αρκετούς στόχους, αγαπητοί Παρθένοι. Η δημιουργία στρατηγικών πρακτικών για να τους προσεγγίσετε, αποτελεί απόλαυση για την οργανωτική ιδιοσυγκρασία σας. Το σημερινό Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης στον χαρωπό και παθιασμένο 5ο Οίκο σας, θα σας ενισχύσει αυτό τον ενθουσιασμό σας. Ωστόσο, βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στη χαρά και την αφοσίωση, για να μην χάσετε τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων… Οι υποχρεώσεις και το καθήκον μπορεί να μην είναι επιλογή, το πείσμα σίγουρα είναι!

Ζυγός

Πρόσφατα ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιό σας και γέμισε αισιοδοξία όλο τον κόσμο σας και τους στόχους σας, αγαπητοί Ζυγοί! Αν και ο ενθουσιασμός σας κάνει υπερκινητικούς, ίσως σας φοβίζει λίγο το μέγεθος του οράματός σας και δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε. Σήμερα μπορείτε να χαλαρώσετε, καθώς σχηματίζεται το Τέταρτο ισορροπίας της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον 4ο Οίκο σας των θεμελίων. Θα λάβετε τη συγκέντρωση και την υπομονή που χρειάζεστε, για να χειριστείτε πρακτικές λεπτομέρειες. Αυτές θα αποτελέσουν τα πρώτα βήματα για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Μην κοιτάτε τα πιθανά εμπόδια, να βλέπετε μόνο τη γραμμή τερματισμού!

Σκορπιός

Οι λέξεις σας θα είναι το πιο ισχυρό σας όπλο σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί! Μπορούν να αναδείξουν ή να υπονομεύσουν την εξέλιξή σας, που ώθησε πρόσφατα ο Ήλιος από τον τομέα σας των ολοκληρώσεων. Το Τέταρτο Σελήνης αναδύεται στον Αιγόκερω και τον 3ο Οίκο σας της έκφρασης, δίνοντας έμφαση στον χειρισμό των καταστάσεων. Να ξέρετε ότι η ισορροπητική του ενέργεια μπορεί να σας βοηθήσει να στρέψετε τις συγκυρίες προς όφελός σας, αν αποφασίσετε να κάνετε ουσιαστικούς διαλόγους. Στήστε ένα αποδοτικό πλάνο και ακολουθήστε το, παραμένοντας προσγειωμένοι και επί του θέματος!

Τοξότης

Η επεκτατική σας φύση έχει πολλά οράματα, αγαπητοί Τοξότες. Το πρόβλημα με αυτά, είναι ότι ενίοτε παρασύρεστε και ξεχνάτε να πατήσετε λίγο φρένο! Οι φιλόδοξες ιδέες των τελευταίων εβδομάδων εμπεριέχουν όλο το πάθος και τους τομείς που σας εξιτάρουν… αλλά δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε; Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στον Αιγόκερω της δόμησης και τον πρακτικό 2ο Οίκο σας, θα σας βοηθήσει να βάλετε προτεραιότητες. Ίσως δεν χρειαστεί να μειώσετε ταχύτητα στον χειρισμό όλων των πτυχών. Αλλά χρειάζεται σίγουρα να στήσετε ένα ξεκάθαρο σχέδιο!

Αιγόκερως

Σας αρέσει να θέτετε καινούργιους στόχους, αγαπητοί Αιγόκεροι. Το κίνητρό σας ανορθώθηκε από τις 22 Σεπτεμβρίου, που ο Ήλιος έκανε το ετήσιο πέρασμά του από τον τομέα σας της καριέρας. Είτε θέλετε να ανελιχθείτε στην ηγετική κλίμακα είτε να αρχίσετε ένα ατομικό εγχείρημα, οι φιλοδοξίες σας είναι σπουδαίες. Το αν είναι εφικτές, θα σας βοηθήσει να το αξιολογήσετε το σημερινό Τέταρτο Σελήνης στο ζώδιό σας. Παραμερίστε την περηφάνια σας και αφήστε την καρδιά να μιλήσει, γιατί πρέπει να «νιώσετε» σωστές τις αποφάσεις σας!

Υδροχόος

Ποτέ δεν παύετε να κάνετε σημαντικά όνειρα, αγαπητοί Υδροχόοι! Το πρόσφατο πέρασμα του Ήλιου από τον συνεργατικό Ζυγό και τον επεκτατικό 9ο Οίκο σας, σίγουρα σας έδωσε εξαιρετικούς οραματισμούς. Τώρα καλείστε να κάνετε ένα βήμα πίσω για να τους ελέγξετε από την πλευρά του ρεαλισμού. Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στον δομημένο Αιγόκερο και τον 12ο Οίκο σας της διαίσθησης, θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Έτσι θα εντοπίσετε και την καλύτερη αφετηρία για την υλοποίηση όσων ονειρεύεστε!

Ιχθύες

Ποια ήταν η τελευταία φορά που μελετήσατε με σοβαρότητα τις σχέσεις σας, αγαπητοί Ιχθύες; Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στον τομέα σας της φιλίας, θα σας κάνει πιο ενδοσκοπικούς και πιο ουσιαστικά εξισορροπητικούς.

Αν θέλατε να κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις αλλά δεν καταφέρνατε να τις ξεκινήσετε, ελέγξτε τις επικοινωνιακές σας μεθόδους. Ενίοτε, το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι βλέπετε τα πάντα προσωπικά και όχι πρακτικά. Ανοίξτε την καρδιά σας και βγάλτε όσα θάβετε μέσα σας. Η εξομολόγηση στους δικούς σας ανθρώπους που εμπιστεύεστε, θα αποδειχθεί καθαρτική.