Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Ο Ήλιος από τον Ζυγό και τον τομέα σας των σχέσεων, πισωγυρίζει σήμερα τον ασαφή Πλούτωνα. Μήπως σκέφτεστε να περάσετε μια ρομαντική γνωριμία στο επόμενο επίπεδο; Το πιο πιθανό είναι να πρέπει να διευθετήσετε κάποια θέματα πριν, αγαπητοί Κριοί. Ίσως να αφορούν μια χρονίζουσα διαφωνία, ίσως μια προσωπική σας ανασφάλεια που ακόμη σας επηρεάζει. Δώστε τον χρόνο και την ενέργεια που απαιτεί αυτή η επούλωση, θα νιώσετε πολύ πιο ανάλαφροι μετά.

Ταύρος

Πόσο επιμελείς είστε όσο αφορά την υγεία σας, αγαπητοί Ταύροι; Ίσως γίνεστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας, γιατί αμελείτε την ευημερία σας. Ο ζωοδότης Ήλιος συγκρούεται σήμερα με τον φαύλο Πλούτωνα, παρασύροντάς σας σε αχρείαστους πειρασμούς. Με το υποσυνείδητο σε έξαρση, όσα τρώτε είναι λιγότερο σημαντικά από αυτά που τρώνε εσάς! Βουτήξτε μέσα σας και ξεριζώστε τα συναισθηματικά ή ψυχολογικά ζιζάνια. Η αντιμετώπιση των φόβων σας είναι η μόνη επιλογή για να φτάσετε στην ίαση.

Δίδυμοι

Ο Ήλιος σας γεμίζει χαρά, αγαπητοί Δίδυμοι! Ωστόσο, η περίπλοκη συνεύρεσή του με τον κτητικό Πλούτωνα, απαιτεί να μιλήσετε με έναν στενό φίλο ή το ταίρι σας… Ίσως πρέπει να ξεδιαλύνετε μια διαφωνία ή το άλλο άτομο θέλει να σας εξομολογηθεί κάτι. Μην αφήσετε να σας χαλάσουν τη διάθεση οι κυκλοθυμίες άλλων.Περάστε ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους, για να τους μεταδώσετε το κέφι σας!

Καρκίνος

Οικογενειακά δράματα, αγαπητοί Καρκίνοι; Με τον Ήλιο σε όψη τετραγώνου με τον έντονο Πλούτωνα, ενδέχεται να νιώθετε θυμό ή ένταση με μια γυναίκα μέσα στο σπιτικό σας. Όσο μικρό κι αν φαντάζει το πρόβλημα, πρέπει να σκάψετε πιο βαθιά για να το αντιμετωπίσετε. Μην το υποτιμήσετε ούτε να το αποφύγετε… Αν το χειριστείτε και το λύσετε τώρα, δεν θα σας απασχολήσει ξανά.

Λέων

Προσέξτε τα λόγια σας, αγαπητοί Λέοντες! Ο δυναμικός Ήλιος από τον Ζυγό, εμπλέκεται σήμερα με τον ύπουλο Πλούτωνα. Θα νιώσετε τον πειρασμό να κουτσομπολέψετε, ειδικά αν έχετε μάθει κάτι πικάντικο ή σκανδαλώδες. Να ξέρετε ότι ο σχολιασμός άλλων πίσω από την πλάτη τους, φορτώνει το κάρμα σας με αρνητική ενέργεια. Επίσης, ρισκάρετε να αμαυρώσετε την πιθανά καλή σας φήμη. Βρείτε άλλους τρόπους να προσεγγίζετε ανθρώπους, που να μην θίγουν αξιοπρέπειες.

Παρθένος

Η οργανωτική ιδιοσυγκρασία σας λειτουργεί καλύτερα όταν ακολουθεί ένα σχέδιο, μια συνήθεια και έναν προϋπολογισμό. Το ύπουλο τετράγωνο του Ήλιου με τον παρορμητικό Πλούτωνα, μπορεί να σας κάνει σήμερα αντιδραστικούς στην πεπατημένη σας! Ίσως ένας φίλος να σας ζητήσει μια χρονοβόρα χάρη, ίσως να κάνετε παρορμητικές αγορές μετά τη δουλειά. Αυτή η προσωρινή κρίση μπορεί να σημαίνει ότι χρειάζεστε ισορροπία, αγαπητοί Παρθένοι.

Ζυγός

Προσέξτε τις ακραίες συμπεριφορές σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί! Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σας αλλά συγκρούεται με τον ελεγκτικό Πλούτωνα. Δεν αποκλείεται να νιώσετε πεισματικά επαναστατικοί, με φίλους ή μέλη της οικογένειάς σας. Αξίζουν τον κόπο οι μάχες που προκαλείτε; Ίσως έχετε άλυτες εκκρεμότητες, που πρέπει να χειριστείτε με πιο διπλωματικό τρόπο. Ο διάλογος θα έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Σκορπιός

Δεν σας αρέσουν οι παρεισφρήσεις στο χώρο σας ή να σας θεωρούν δεδομένους, αγαπητοί Σκορπιοί. Υπερασπιστείτε αυτές τις θέσεις σας, σήμερα που ο Ήλιος είναι σε δυσχερή γωνία με τον συγκυβερνήτη σας τον Πλούτωνα. Αν υπάρξει σύγκρουση με ένα άτομο του στενού σας κύκλου, η μόνη αντιμετώπιση πρέπει να είναι το ξεκαθάρισμα. Παραδεχθείτε το λάθος σας, αν αποδειχθεί ότι ευθύνεστε!

Τοξότης

Ο ζωοδότης Ήλιος βρίσκεται στον Ζυγό και τον 11ο Οίκο σας της ανεμελιάς, αγαπητοί Τοξότες! Οι μεγάλες σας ιδέες είναι σημαντικές, γι’ αυτό πρέπει να τις διατηρήσετε πραγματοποιήσιμες. Ίσως να σας βοηθά σε αυτό, το τετράγωνο έντασης με τον ασαφή Πλούτωνα στον τομέα σας της σταθερότητας. Όλα σας τα μεγαλεπήβολα οράματα είναι εφικτά, αρκεί να τα στηρίξετε σε ένα ρεαλιστικό σχέδιο. Σκεφτείτε το από όλες τις πιθανές πτυχές και καταγράψτε τον προϋπολογισμό του!

Αιγόκερως

Αν θέλετε να καλοπιάσετε έναν Αιγόκερω, κάντε του φιλοφρονήσεις για τα επιτεύγματά του. Για να τον εξοργίσετε, αρκεί να θελήσετε να τον συμβουλεύσετε. Ο Ήλιος από τον Ζυγό, σχηματίζει σήμερα μια δύστροπη γωνία με τον περιοριστικό Πλούτωνα στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Όποιος θελήσει να σας κατευθύνει ή να σας χειραγωγήσει, θα νιώσει τη δυσαρέσκειά σας. Το σύμπαν σας συμβουλεύει να ακούσετε τι σας λένε οι άλλοι, ίσως σας διαφεύγουν στοιχεία που θα βελτιώσουν την πορεία σας!

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι να βελτιώσετε την ψυχολογία σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Ο Ήλιος της ανανέωσης θα συγκρουστεί σήμερα με τον Πλούτωνα της πίεσης, κεντρίζοντας την ψυχή και την πορεία σας στην ίαση. Η παρόρμησή σας να παρατήσετε μια δουλειά, μια σχέση ή κάτι άλλο πιεστικό θα είναι ανεξέλεγκτη… Μπορεί να μην σκέφτεστε καν ποιες είναι οι εναλλακτικές σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να εντοπίσετε τη γνήσια αιτία της έντασής σας. Βρείτε από τι θέλετε να δραπετεύσετε, πριν ετοιμάσετε βαλίτσες!

 Ιχθύες

Δεν μπορεί εύκολα κάποιος να μπει στον στενό σας κύκλο, αγαπητοί Ιχθύες. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει άμεσα, με τον Ήλιο σε δυσχερή γωνία έναντι του μεταμορφωτικού Πλούτωνα. Αν δεν νιώσετε να εμπιστεύεστε τον άλλο, θα αναρωτιέστε αν αξίζει να εκτεθείτε συναισθηματικά μαζί του. Ίσως να σας απασχολεί και η πιθανή απώλεια από κάποια οικονομική επένδυση. Το βέβαιο είναι ότι σας διέπει ένα δισταγμός, που πρέπει να βρείτε τη ρίζα του!