Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Μην σας εκπλήξουν οι συναισθηματικές εναλλαγές, αγαπητοί Κριοί! Θα είναι πιο συχνές, τώρα που η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον Σκορπιό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Αρχικά θα επηρεάσει τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας, μετά θα κεντρίσει τον τομέα των σχέσεών σας όταν περάσει στον Ζυγό. Ενδέχεται να σας επισκεφθεί ένα πρώην ταίρι σας, συνοδευόμενο με συχνές αφυπνίσεις ζήλιας… Εσείς αποφύγετε τις τετριμμένες πρακτικές σας, προτιμήστε όσα σας κάνουν να νιώθετε καλά. Αξιοποιήστε αυτή την ανάδρομη περίοδο, για να εντοπίσετε το αίτιο της ζήλιας. Καλύτερα να είστε πιο τρωτοί, παρά αμυντικοί. Όση περισσότερη δουλειά κάνετε με τον εαυτό σας τώρα, τόσο πιο ήρεμο κλίμα θα επικρατεί στις σχέσεις σας αργότερα!

Ταύρος

Είναι μπερδεμένα τα συναισθήματά σας, αγαπητοί Ταύροι! Αυτό οφείλεται στην ανάδρομη διαδρομή που ξεκινά από σήμερα η θεά της αγάπης και κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη. Την αναστροφή την κάνει μέσα στον Σκορπιό μέχρι το τέλος του μήνα, για να περάσει μετά στον Ζυγό μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου. Μπορεί να σας δημιουργηθούν δεύτερες σκέψεις για μια σημαντική σχέση σας, μπορεί να επανέλθετε σε ένα θέμα που θεωρούσατε λυμένο. Αποφύγετε τις υπερβολές στις αντιδράσεις σας, γιατί αυτή η περίοδος μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικοί στην επίλυση χρόνιων αναποτελεσματικών πρακτικών σας. Το κλειδί της ευτυχίας σας, είναι να ελίσσεστε στις διαφωνίες με τρόπο που να κερδίζουν όλες οι πλευρές!

Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε να γίνετε πιο επικριτικοί, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Αφροδίτη της αρμονίας γυρίζει ανάδρομη μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, αρχικά στον Σκορπιό και μετά θα περάσει στον Ζυγό. Αυτή η περίπλοκη φάση θα κεντρίσει τις τάσεις σας για τελειομανία ή για σύγκριση επί των πάντων… Από την ερωτική σας ζωή μέχρι την αισθητική σας. Μπορείτε να αποφύγετε τους φαύλους κύκλους, εστιάζοντας στον εαυτό σας! Εκτιμήστε τον περισσότερο, κάντε του πολλά κομπλιμέντα, φροντίστε τον εσωτερικά και εξωτερικά. Να έχετε γύρω σας ανθρώπους που ανορθώνουν τη δύναμη και τα θετικά σας στοιχεία, να προσέξετε τη διατροφή και την υγεία σας. Η ξεκούραση και η χαλάρωση θα κάνουν θαύματα αυτή την περίοδο!

Καρκίνος

Χάσατε κάπου το πάθος σας, αγαπητοί Καρκίνοι; Γι’ αυτό ευθύνεται η Αφροδίτη, που θα κινείται ανάδρομη μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Κάνει αναστροφή στον Σκορπιό και τον ρομαντικό τομέα σας, για να κεντρίσει μετά τον 6ο Οίκο σας της ευαισθησίας από τον Ζυγό. Αν σας προσεγγίζει ένα πρώην ταίρι σας, προτιμήστε να μην ενδώσετε στον πειρασμό. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο όσο πιο παραγωγικά μπορείτε, για την εξομάλυνση διαφορών και διαφωνιών με τους ανθρώπους που έχουν σημασία για εσάς. Η δημιουργικότητα θα αποδειχθεί καθαρτική τις επόμενες έξι εβδομάδες, ώστε να είστε έτοιμοι να μεγαλουργήσετε μετά το πέρας τους!

Λέων

Νιώθετε μπλοκαρισμένοι από παντού, αγαπητοί Λέοντες; Η γαλήνη σας μπορεί να διαταραχτεί μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, που θα κινείται ανάδρομη η Αφροδίτη της αρμονίας και του έρωτα. Μέχρι το τέλος του μήνα που θα διασχίζει τον Σκορπιό, ίσως δυσκολευτείτε να χαλαρώνετε ή να έχετε προστριβές με μια γυναίκα του στενού σας περιβάλλοντος. Εσείς θα βρείτε τους τρόπους αποσυμπίεσης της κατάστασης, αντί να την εντείνετε… Είναι η ιδανική στιγμή να καθαρίσετε τους χώρους σας, να βάλετε μια τάξη και να τους οργανώσετε και από αισθητικής πλευράς. Όσο η Αφροδίτη θα διασχίζει τον Ζυγό, θα εμπνευστείτε για όλες τις αλλαγές που μπορείτε να κάνετε. Μειώστε τις εντάσεις σας γενικότερα, για να μην παρεξηγηθείτε ως επιθετικοί ή αρνητικοί.

Παρθένος

Η αρμονία σε καίριες σχέσεις σας μπορεί να διαταραχτεί από σήμερα μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, αγαπητοί Παρθένοι. Η τρυφερή Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη, στον Σκορπιό μέχρι το τέλος του μήνα και στη συνέχεια στον Ζυγό. Ίσως να υπάρξουν τριβές με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, γι’ αυτό εσείς πρέπει να είστε πιο συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας. Ενίοτε οι εντάσεις χρειάζονται λίγο χρόνο και χρόνο, για να αναπνεύσουν και να εξομαλυνθούν. Θετικό στοιχείο αυτής της ανάδρομης φάσης, είναι η πιθανή επανασύνδεση με παλιούς φίλους ή και πρώην ταίρια… Μόνο κινηθείτε με μικρή ταχύτητα και μην πάρετε ακόμη τελικές αποφάσεις. Δώστε περισσότερη έμφαση στα οικονομικά σας και αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για να τα βελτιώσετε!

Ζυγός

Κλειδώστε το πορτοφόλι σας, αγαπητοί Ζυγοί! Η Αφροδίτη της πολυτέλειας και κυβερνήτης σας, θα κινείται ανάδρομη στον Σκορπιό και τον οικονομικό τομέα σας μέχρι το τέλος του μήνα. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί εσάς, στη ζώνη της εικόνας σας. Ίσως προκύψουν εντάσεις σε σχέση με τα χρήματα, τα χρονοδιαγράμματα, τα απαιτητικά σας καθήκοντα. Αποφύγετε να ξεσπάσετε σε συνεργάτες ή πελάτες, ακόμα κι αν τα ζητούμενα είναι παράλογα… Ενδέχεται να ελλοχεύει μια γενικότερη «επανάσταση» σε επαγγελματικό επίπεδο. Μια γυναίκα από το παρελθόν σας, ίσως αποτελέσει τη νέα σας πηγή εισοδήματος. Σε ρομαντικό επίπεδο, απολαύστε το φλερτ χωρίς να αποζητάτε άμεσα αποτελέσματα. Σας αξίζει να ενθουσιαστείτε, δίνοντας σε κάποιους το περιθώριο να σας προσεγγίσουν ξανά χωρίς να σας θεωρούν δεδομένους!

Σκορπιός

Μην βιαστείτε να κάνετε αλλαγές, αγαπητοί Σκορπιοί! Η στυλίστας του σύμπαντος Αφροδίτη, θα κινείται ανάδρομη στα εδάφη σας και τον 1ο Οίκο σας μέχρι το τέλος του μήνα. Μετά θα περάσει στον Ζυγό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, κεντρίζοντας τον 12ο Οίκο σας της φαντασίας. Βάλτε σε αναμονή κάθε ριζική αλλαγή, είτε αφορά τα μαλλιά σας είτε την απόφαση να κάνετε τατουάζ. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να μην είναι τα αναμενόμενα… Με τη διάθεσή σας κάπως κυκλοθυμική, προσέξτε να μην ξεσπάτε στους δικούς σας ανθρώπους. Σε ρομαντικό επίπεδο, επιλέξτε να μην παίζετε με τη φωτιά. Οι συναντήσεις – ακόμα και σε φιλικό επίπεδο – μπορεί να περιπλέξουν καταστάσεις. Κάποιες φορές, είναι καλύτερα να κλείνετε την πόρτα σας δια παντός!

Τοξότης

Είστε έτοιμοι για μια βουτιά στο παρελθόν; Με τη ρομαντική Αφροδίτη ανάδρομη από σήμερα, ενδέχεται να κάνετε ένα αναπάντεχο ταξίδι στις αναμνήσεις. Ίσως να εστιάσετε σε έναν χωρισμό, εμπόδια ή και απάτες στην ερωτική σας ζωή. Το υποσυνείδητό σας θα κεντριστεί, όσο η Αφροδίτη θα διασχίζει τον Σκορπιό μέχρι το τέλος του μήνα. Παλιές πληγές θα αναδυθούν, προκειμένου να επουλωθούν. Μην αντισταθείτε, κάντε ένα βήμα πίσω και «θεραπευθείτε», για να μπορέσετε μετά να ορμήσετε μπροστά. Μετά η Αφροδίτη θα περάσει στον Ζυγό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, όπου θα σκεφτείτε κάποιες συμφιλιώσεις με άτομα που έχετε κοινές αξίες και ιδέες!

Αιγόκερως

Ποιους ανθρώπους θεωρείτε πιο κοντά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη από σήμερα, στον Σκορπιό μέχρι το τέλος του μήνα και μετά στον Ζυγό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Οι τομείς των ομαδικών δραστηριοτήτων και του κύρους σας θα κεντριστούν, ωθώντας σας να προσεγγίσετε αξιόλογα άτομα από το παρελθόν. Αυτό είναι ευχάριστο, μιας και δεν αποκλείεται να διαταραχτεί η αρμονία σε κάποιες από τις τωρινές επαφές σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή την περίοδο καλείστε να κάνετε διαπροσωπικές και όχι διαδικτυακές συναντήσεις. Αν είστε δεσμευμένοι, φροντίστε να ισορροπείτε την προσωπική σας ζωή σε σχέση με τις υπόλοιπες δράσεις σας!

Υδροχόος

Πώς προχωρούν τα σχέδιά σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Ίσως οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας να επηρεαστούν ή να χάνετε την ευρύτερη εικόνα τους με έναν στενό συνοδοιπόρο. Γι’ αυτό ευθύνεται η Αφροδίτη, που γυρίζει ανάδρομη στον Σκορπιό μέχρι το τέλος του μήνα και μετά στον Ζυγό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Θέλετε τα ίδια πράγματα για το μέλλον; Μελετήστε το και κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Αποφύγετε τριβές με άτομα ισχύος αυτή τη περίοδο, όπως και ταξίδια με άτομα που δεν περάσει ακόμη από τη δοκιμασία του χρόνου… Δώστε προτεραιότητα στον χειρισμό πιεστικών υποχρεώσεων, δώστε χρόνο στον εαυτό σας να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται. Γυναίκες με δύναμη από το παρελθόν μπορεί να κάνουν την επανεμφάνισή τους, ωθώντας την καριέρα σας στην κορυφή!

Ιχθύες

Αφήστε την ερωτική σας ζωή στο περιθώριο επί του παρόντος, αγαπητοί Ιχθύες! Ο φτερωτός Έρωτας δεν θα βρίσκει στόχο, καθώς η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον Σκορπιό μέχρι το τέλος του μήνα και μετά στον Ζυγό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Τα ρίσκα και η κτητικότητά σας θα ονειροβατούν, χωρίς να υπάρχουν μακροπρόθεσμες προοπτικές. Οι δεσμευμένοι να ξέρετε ότι θα βρεθείτε αντιμέτωποι με την αλήθεια που κρύβατε κάτω από το χαλί. Αν δεν επιλύσετε τα εσωτερικά σας προβλήματα, να αναμένετε συγκρούσεις. Βγάλτε τα ροζ γυαλιά σας και κοιτάξτε κατά πρόσωπο την ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων. Όλη η αγάπη του κόσμου, δεν μπορεί να θεραπεύσει όσα έχουν βαλτώσει μέσα σας