Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Νιώθετε τη ρομαντική ατμόσφαιρα που επικρατεί, αγαπητοί Κριοί; Αξιοποιήστε τη, χάρη στη θέση της Σελήνης στον Λέοντα… Προσέξτε μόνο μην την συνοδεύσει η ζήλια, εξαιτίας της Αφροδίτης από τον Σκορπιό! Εύκολα θα βγάλει εκτός ορίων μια διαφωνία ή θα σας κάνει υπερβολικούς στις αντιδράσεις σας. Επιλέξτε την ψυχραιμία ή την απομάκρυνσή σας από έναν χώρο που η θερμοκρασία ανεβαίνει. Εστιάστε στα μικρά πράγματα, ένα κομπλιμέντο μπορεί να σας χρίσει νικητές!

Ταύρος

Η κυκλοθυμία μπορεί να σας επισκεφθεί σήμερα, αγαπητοί Ταύροι! Αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις ή να επηρεαστείτε από την άποψη τρίτων για τις επιλογές σας. Σκεφτείτε την επίδραση που μπορεί να έχουν οι εξάρσεις σας στους ανθρώπους που αγαπάτε… Δεν θέλετε να τους παρασύρετε στην ένταση, ούτε να χάσετε τη συμπαράστασή τους!

Δίδυμοι

Είναι άριστη η πρόθεση να στοχεύετε στο καλύτερο, αγαπητοί Δίδυμοι! Αλλά είναι πιθανό να στοχεύετε τόσο ψηλά, που να μην φτάνετε ούτε εσείς; Υπό το σημερινό μπέρδεμα μεταξύ Σελήνης και Αφροδίτης, θα ήταν πιο συνετό να μειώσετε λίγο τον ιδεαλισμό σας. Θα σας ευνοούσε να βλέπετε την ομορφιά ακόμα και στα ψεγάδια, όπως και να βλέπετε με χιούμορ τις αναποδιές. Δεν λένε τυχαία ότι «η τελειομανία είναι το χειρότερο είδος προσωπικής κακοποίησης»!

Καρκίνος

Βοηθούν την ψυχολογία σας τα ψώνια, αγαπητοί Καρκίνοι; Το σημερινό τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη από τον Λέοντα και την Αφροδίτη στον 5ο Οίκο σας των απολαύσεων, μπορεί να σας κάνει ανεξέλεγκτους! Πριν κάνετε παρορμητικές αγορές, ελέγξτε αν πραγματικά τις επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας. Καλύτερα να μαζέψετε χρήματα και μετά να αποκτήσετε τα ακριβά είδη που λαχταράτε. Στο μεταξύ, κάντε ένα μικρό δωράκι στον εαυτό σας και ευχαριστήστε τον για την εγκράτειά του!

Λέων

Κατευνάστε την τάση σας να ικανοποιείτε τους άλλους, αγαπητοί Λέοντες! Με τη Σελήνη στα εδάφη σας και τον 1ο Οίκο, να συγκρούεται με την αρμονική Αφροδίτη, θα βιάζεστε να συναινέσετε για να διατηρήσετε τη γαλήνη. Πρέπει να μείνετε μαχητές, γιατί υπό αυτό το κλίμα ενδέχεται να τερματίσετε τελευταίοι. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας θεωρήσει εξημερωμένο γατάκι, θέστε ήρεμα και ευγενικά την κάθε αντίθεσή σας!

Παρθένος

Προσέξτε τους επιτήδειους σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι! Με τη Σελήνη σε σύγκρουση με την Αφροδίτη, ενδέχεται να σας παρασύρει η αθωότητά σας. Δεν αποκλείεται να είναι ειλικρινείς και οι άλλοι, όπως δεν αποκλείεται και να μην είναι. Μην ασχοληθείτε να το διαπιστώσετε, προτιμήστε να είστε επιφυλακτικοί. Να αρκεστείτε στα απτά στοιχεία που γνωρίζετε καλά και σε καμία περίπτωση μην ρισκάρετε χρήματα!

Ζυγός

Η συνεργατική σας διάθεση θα είναι σε έξαρση σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί! Επειδή η Σελήνη από τον Λέοντα θα σας ενθουσιάσει, φροντίστε να επιβεβαιώσετε εκ των προτέρων ότι τα «μερίδια» έχουν κατανεμηθεί ισόνομα. Το τετράγωνό της με τη χρηματίστρια Αφροδίτη, μπορεί να επιφέρει οικονομικές προστριβές με τα έτερα μέλη της σύμπραξης. Όσο γενναιόδωροι κι αν είστε, ακούστε το προειδοποιητικό καμπανάκι σας για κάτι που εξελίσσεται άδικα. Απαιτήστε διαφάνεια σε έξοδα και έσοδα, όπως και στη διανομή των καθηκόντων!

 Σκορπιός

Έχετε ένα θαυμάσιο όραμα, αγαπητοί Σκορπιοί; Το σημερινό περίπλοκο τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, μπορεί να σας δυσκολέψει να πείσετε άλλους γι’ αυτό. Θα απαιτηθούν απτές αποδείξεις πριν μπουν υπογραφές, γι’ αυτό ζητήστε χρόνο. Αναβάλετε επί του παρόντος κάθε σημαντική κίνηση, μέχρι να είστε απόλυτα έτοιμοι. Σκεφτείτε εκ των προτέρων ποια θα είναι τα ζητούμενα των άλλων και ετοιμάστε τις απαντήσεις σας. Έτσι θα είστε πιο αποδοτικοί και πιο ασφαλείς!

Τοξότης

Βγάλτε τα ρόδινα γυαλιά σας, αγαπητοί Τοξότες! Η τύχη είναι με το μέρος σας και θα σας δώσει όσα ζητήσετε, αρκεί να είναι ρεαλιστικά. Το σημερινό τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη μπορεί να παγιδεύσει το όραμά σας, αν αγνοήσετε τις κουραστικές λεπτομέρειες που πρέπει να χειριστείτε. Για να μην απογοητευθείτε στο μέλλον, να θυμάστε ότι κανείς και τίποτα δεν αγγίζει την τελειότητα. Αν στοχεύσετε στο «καλό», μπορείτε να μετατρέψετε καθετί συνηθισμένο σε έργο τέχνης!

Αιγόκερως

Πετάξτε τη μάσκα της επιτυχίας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Κανείς δεν απαιτεί να είστε τέλειοι, φροντίστε να είστε ειλικρινείς και ακέραιοι. Μόνο όταν δείχνετε τα γνήσια αισθήματά σας, θα λάβετε στήριξη και θα συνεργαστείτε άρτια. Αποκαλύψτε όσα έχετε θαμμένα κάτω από το χαλί, θα εκπλαγείτε από τις λύσεις που θα βρεθούν για τον χειρισμό τους. Τα περισσότερα και έμπιστα μυαλά, μπορούν να κάνουν θαύματα!

Υδροχόος

Ποτέ δεν ενδείκνυται να μπλέκετε τη δουλειά με την ευχαρίστηση, αγαπητοί Υδροχόοι! Αυτό θα σας θυμίσει το σημερινό τετράγωνο έντασης ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη. Τα όρια θα είναι δυσδιάκριτα, γι’ αυτό αντισταθείτε στην παρόρμηση να βγείτε με συνεργάτες απόψε… Ειδικά αν ένα άτομο είναι το αντικείμενο του πόθου σας! Απευθυνθείτε με επαγγελματικό πνεύμα, για όποιο εργασιακό εγχείρημα χρειάζεστε συνεργασία. Διατηρήστε τον καθένα στη θέση του!

Ιχθύες

Φυσικά σας αρέσουν τα «φρου-φρου κι αρώματα», αγαπητοί Ιχθύες! Αλλά αν χαθείτε στη ζάλη τους, θα χάσετε και την κατεύθυνσή σας. Η σημερινή δυσχερής όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη, απαιτεί να λειτουργήσετε απλοϊκά και να μην παρεκκλίνετε από την πορεία που έχετε χαράξει. Προτιμήστε να χειριστείτε και να ολοκληρώσετε όλα τις πρακτικές σας υποχρεώσεις πρώτα. Μετά θα έχετε όλο τον χρόνο δικό σας