Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Μέχρι πού δικαιούστε να φτάσετε για τους στόχους σας, αγαπητοί Κριοί; Μην διστάσετε ακόμα και να υπερβάλετε λίγο σε επίπεδο προσωπικής σας προβολής! Ο ενθουσιασμός σας είναι μεταδοτικός και η δύναμη της πειθούς θα σας χρίσει ακαταμάχητους συνεργάτες. Η αυτοπεποίθησή σας θα ανορθωθεί κι άλλο, αν ασχοληθείτε με ένα υγιές χόμπι που θα το εντάξετε στην καθημερινότητά σας. Μόλις το καταφέρετε αυτό, θα νιώσετε ικανοί να κάνετε τα πάντα!

Ταύρος

Τι πραγματικά θέλετε, αγαπητοί Ταύροι; Η δύναμη της σημερινής μέρας μπορεί να σας βοηθήσει να «οπτικοποιήσετε» τη ζωή που ονειρεύεστε. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να καταβάλετε τον απαιτούμενο κόπο για να την αποκτήσετε! Με διαυγείς προθέσεις και πρακτικά βήματα, θα ανακαλύψετε ότι το σύμπαν μπορεί να συνωμοτήσει υπέρ σας. Αν θέλετε εξωτικά ταξίδια, αρχίστε να αποταμιεύετε. Αν θέλετε να γίνετε συγγραφείς, πρώτα διαβάστε και μετά ασκηθείτε στην απόδοση των ιδεών σας.

Δίδυμοι

Η διαίσθησή σας θα λειτουργεί σαν μαγική σφαίρα σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι! Συντονιστείτε με το ένστικτό σας για την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε. Να δίνετε σημασία στα «σημάδια» καθ’ οδόν, για να αντιληφθείτε τι δεν σας ταιριάζει. Δεν αποκλείεται να σας προειδοποιούν για παγίδες. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και μόνο, με χαλαρωτική μουσική που θα ξεμπλοκάρει το μυαλό σας.

Καρκίνος

Συναγερμός τρωτότητας, αγαπητοί Καρκίνοι! Κάποιος διαπέρασε το πέπλο μυστηρίου σας, το σήκωσε και σας άφησε εκτεθειμένους. Μην βιαστείτε να το θεωρήσετε αρνητικό, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη στέρηση της πανοπλίας σας. Αυτό το άτομο ξέρετε ότι δεν θα αποκαλύψει τα μυστικά σας, γιατί νοιάζεται και θέλει το καλό σας. Ξεπεράστε την τάση σας να απομονώνεστε στο καβούκι σας, βγάλτε τα συναισθήματά σας στην επιφάνεια. Δεν φαντάζεστε πόση ανακούφιση μπορεί να σας χαρίσει ένα καλό κλάμα!

Λέων

Εξοπλιστείτε κι αρχίστε την κάθαρση, αγαπητοί Λέοντες! Η ατμόσφαιρα σήμερα απαιτεί από εσάς ένα ολικό ξεσκαρτάρισμα. Δεν είναι απαραίτητο να γίνετε μινιμαλιστές ή να πετάξετε τα πάντα. Αλλά είναι βέβαιο ότι το σπίτι σας έχει ανάγκη από καθαριότητα και οργάνωση. Τι βρίσκεται πάνω στο τραπέζι της κουζίνας και στο γραφείο σας; Πόσο τακτοποιημένα είναι τα ντουλάπια ή/και τα αρχεία σας; Φτιάξτε τους χώρους σας ανάλογα με τη λειτουργικότητά τους. Όταν τα πάντα βρουν τη θέση τους, η ζωή σας θα γίνει πιο εύκολη και η πορεία σας θα είναι πιο ξεκάθαρη!

Παρθένος

Η έμπνευση σας χτυπά την πόρτα, αγαπητοί Παρθένοι! Σήμερα θα μεταμορφωθείτε σε ένα κανάλι δημιουργικότητας, γι’ αυτό καλείστε να μην συγκρατηθείτε. Η αναλυτική σας φύση διέπεται από τελειομανία, κάτι που ενίοτε αποκρύπτει τις καλλιτεχνικές σας δεξιότητες. Αρπάξτε πινέλα ή μολύβια και ορμήστε στο χαρτί, χωρίς κριτική διάθεση και χωρίς προσδοκίες. Ίσως να σας εκπλήξει το αποτέλεσμα από την γόνιμη ροή της φαντασίας σας!

Ζυγός

Πόσο καλά γνωρίζετε το οικογενειακό σας δέντρο, αγαπητοί Ζυγοί; Οι ρίζες των προγόνων σας ενδέχεται σήμερα να σας αποκαλύψουν το μονοπάτι της προσωπικής σας ανάπλασης! Ελάτε σε επαφή με συγγενείς, με ερευνητική διάθεση. Ξεθάψτε οικογενειακά άλμπουμ και δώστε σημασία στις φωτογραφίες που θα σας τραβήξουν την προσοχή. Μήπως φανήκατε σκληροί με τον εαυτό σας τον τελευταίο καιρό – με την εικόνα σας, για παράδειγμα; Θα σας καθησυχάσει να δείτε το κάλλος των προγενέστερών σας, για να κατανοήσετε ότι ποτέ δεν είναι αργά να αγαπήσετε ξανά εσάς!

Σκορπιός

Υπάρχουν πρόσωπα και πράγματα που δεν αγγίζετε, αγαπητοί Σκορπιοί; Σήμερα τα άστρα απαιτούν από εσάς να τα αντιμετωπίσετε! Βγάλτε τα όλα πάνω στο τραπέζι: τα καλά, τα κακά και κυρίως τα άσχημα. Μόνο έτσι θα ενδυναμώσετε τη σχέση σας μαζί τους, αποδεχόμενοι ακόμα και τις επικρίσεις τους. Ίσως τώρα αυτές να σας ακουστούν ως μια φρέσκια πνοή αέρα, να καταλάβετε ότι οι φόβοι σας είναι πιο διαχειρίσιμοι απ’ όσο νομίζατε!

Τοξότης

Η μέρα απαιτεί ισορροπία, αγαπητοί Τοξότες! Σας φαίνετε παράδοξο να την εφαρμόσετε, ανάμεσα στις δομημένες προσπάθειες και την αποποίηση του ελέγχου; Από τη μία πλευρά δεν θέλετε να πιέσετε καταστάσεις, από την άλλη δεν θέλετε να αφήνετε τα πάντα στην τύχη. Το κλειδί είναι να λειτουργείτε με επιμέλεια, ενώ δεν χάνετε την επαφή με το παρόν και τη ροή των πραγμάτων. Μην μένετε προσκολλημένοι στην αναμονή συγκεκριμένων αποτελεσμάτων. Ίσως το σύμπαν να επιφυλάσσει κάτι πολύ κατάλληλο για εσάς!

Αιγόκερως

Δεν συνηθίζετε να βγαίνετε στο προσκήνιο, αγαπητοί Αιγόκεροι; Σήμερα τα άστρα σας καλούν να το κάνετε! Όταν χειροκροτούνται οι προσπάθειές σας, επιλέξτε να κάνετε μια υπόκλιση αντί να αποφεύγετε τους επαίνους. Μην αρνείστε την αναγνώρισή σας, μιλήστε και διεκδικήστε τη. Μην κρύβετε άλλο τα καλύτερα στοιχεία της προσωπικότητά σας. Πώς θα δουν οι άλλοι το πραγματικό σας πρόσωπο, αν δεν το αποκαλύψετε;

Υδροχόος

Το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι! Ένας άνθρωπος του στενού σας περιβάλλοντος θα χρειαστεί τη στήριξή σας, γι’ αυτό επιστρατεύστε την τρυφερότητά σας και ανταποκριθείτε. Αν νιώθετε ότι ένας συνεργάτης έχει πεσμένη διάθεση, γίνετε ο ώμος ή το αφτί που χρειάζεται. Αν σκεφτείτε ένα φιλικό σας άτομο χωρίς προφανή αιτία, επικοινωνήστε μαζί του. Μπορεί να σας χρειάζεται. Η μέρα σας καλεί να βελτιώσετε το κάρμα σας

Ιχθύες

Γίνετε εσείς η αλλαγή που θέλετε να δείτε στον κόσμο, αγαπητοί Ιχθύες! Αντί να ουρλιάζετε και να πιέζετε τους πάντες, προσεγγίστε τους ήρεμα και με ευγενική διάθεση. Προσφέρετε τη γνώμη σας όπου ζητηθεί, βοηθήστε μια ομάδα να βρει εναλλακτικές οπτικές, ξεφύγετε από τις τετριμμένες πρακτικές σας. Αν κάποιος λειτουργεί με πείσμα, μην βιαστείτε να τον παρακάμψετε. Ακούστε την άποψή του και βρείτε τη ρίζα πίσω από την αντίστασή του. Μην εκπλαγείτε αν αντιληφθείτε ότι έχει σωστή βάση!