Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Τα οικονομικά σας χρειάζονται αναθεώρηση, αγαπητοί Κριοί! Φαίνεται ότι η λέξη «όριο» έχει εκλείψει από το λεξιλόγιο και τις πρακτικές σας τον τελευταίο καιρό. Σήμερα κλείνει ο κύκλος μιας τριάδας ανατρεπτικών τετραγώνων, ανάμεσα στον κυβερνήτη σας τον Άρη και τον επαναστάτη Ουρανό. Το πρώτο σχηματίστηκε στις 16 Μαΐου και το δεύτερο στις 2 Αυγούστου, με όλα να κεντρίζουν τον Οίκο σας των χρημάτων και να αποκαλύπτουν λάθη και την ανάγκη λήψης διορθωτικών μέτρων. Τώρα είναι η στιγμή να πάρετε τις πιο ριζικές αποφάσεις, που θα αλλάξουν τη ζωή σας δια παντός.

 Ταύρος

Ώρα για πραγματοποιήσεις με επαναστατική χροιά, αγαπητοί Ταύροι! Ο διασπαστικός Ουρανός από το ζώδιό σας, σχηματίζει το τρίτο (και τελευταίο για φέτος) τετράγωνό του με τον πολεμιστή Άρη στον τομέα της καριέρας σας. Ίσως πρέπει να βάλετε λίγο φρένο στην παρορμητική ιδιοσυγκρασία σας, προκειμένου να συνειδητοποιήσετε τι χρειάζεται να διαφοροποιήσετε για να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε απτή πραγματικότητα. Να ξέρετε ότι οι συμβουλές των υποστηρικτών σας μπορούν να σας γλιτώσουν από κοστοβόρα λάθη, αρκεί να παραμερίσετε τον εγωισμό σας και να τους ακούσετε!

Δίδυμοι

Η διαίσθησή σας θα υπερνικήσει σήμερα τη λεκτική σας δεινότητα, αγαπητοί Δίδυμοι! Η συνεύρεση του λάγνου Άρη με τον απρόβλεπτο Ουρανό στην πτυχή του υποσυνείδητού σας, θα σας επιτρέψει να «διαβάζετε» τη γλώσσα του σώματος και όσα δεν λένε οι άλλοι. Μιας και θα μπορείτε μέχρι και να εκμαιεύετε πληροφορίες χωρίς να γίνεται αντιληπτό, κρατήστε για τον εαυτό σας αυτό το μυστικό χαρτί και αξιοποιήστε το προς όφελος τη πορείας που θέλετε να χαράξετε. Αυτό είναι το τρίτο (και τελευταίο για φέτος) τετράγωνο ανάμεσα στους δύο μαχητές, άρα πρέπει να έχετε εμπειρία στον χειρισμό του!

 Καρκίνος

Προσέξτε τις παγίδες, αγαπητοί Καρκίνοι! Κάποιοι θα έχουν την πρόθεση να σας παραπλανήσουν – κι εσείς μπορεί να το αποδεχθείτε στο όνομα της «φιλίας». Το τετράγωνο έντασης ανάμεσα στον εκρηκτικό Άρη και τον χαοτικό Ουρανό, σας προειδοποιεί ότι η καλή σας θέληση θα βελτιώσει προσωρινά το κλίμα αλλά θα βλάψει μακροπρόθεσμα αυτές τις σχέσεις. Επιλέξτε να παίξετε σωστά τα χαρτιά σας και να είστε ψύχραιμοι. Αν παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας, πολύ σύντομα θα έχετε εσείς το πάνω χέρι σε κάθε «παρτίδα» που θα παίξετε!

 Λέων

Πατήστε το συναισθηματικό σας φρένο και εστιάστε στον στόχο, αγαπητοί Λέοντες! Το σημερινό δύστροπο τετράγωνο του παρορμητικού Άρη με τον προκλητικό Ουρανό, μπορεί να σας προκαλέσει «βραχυκύκλωμα» αν έχετε ξεπεράσει τα φυσικά σας όρια. Αν θελήσουν να σας αναθέσουν άλλη μια δουλειά, ξεχάστε τις στρατηγικές προσεγγίσεις και μιλήστε ξεπερνώντας τους φόβους σας. Ανοιχτείτε και εκφραστείτε, πριν πανικοβληθείτε και κάνετε την έκρηξη. Τίποτα δεν αξίζει να χάσετε την ηρεμία και την αποδοτικότητά σας!

 Παρθένος

Σήμερα πρέπει να ενδώσετε στην τάση σας να κοιτάτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων, αγαπητοί Παρθένοι! Ο αποφασιστικός Άρης κεντρίζει τον οργανωτικό 6ο Οίκο σας, καθώς ο καινοτόμος Ουρανός σας προτρέπει να διευρύνετε την οπτική σας. Κρατήστε τα σχέδιά σας όσο πιο απλοϊκά γίνεται, ειδικά αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα. Φροντίστε να κάνετε ένα βήμα κάθε φορά, για να αρχίσετε σύντομα να απολαμβάνετε τα αποτελέσματα των κόπων σας!

Ζυγός

Μην βιάζεστε να κρίνετε από την εμφάνιση, αγαπητοί Ζυγοί! Φυσικά και διαθέτετε το πιο άρτιο αισθητικό κριτήριο, όμως μπορεί να προκύψουν κάποιες απρόβλεπτες εκπλήξεις. Το σημερινό περίπλοκο τετράγωνο ανάμεσα στον απαιτητικό Άρη και τον επαναστάτη Ουρανό, σας καλεί να ανοίξετε καινούργια παράθυρα στην οπτική σας. Ίσως να μην έχετε εκτιμήσει πλήρως τα ταλέντα ή τις δυνατότητες σε πρόσωπα και πράγματα… Τολμήστε να «ζωγραφίσετε» έξω από τις γραμμές σας, τολμήστε να σκαλίσετε κάτω από την επιφάνεια για να αναδείξετε όσα κρύβονται εκεί!

Σκορπιός

Προτιμήστε να μείνετε σιωπηλοί και μυστηριώδεις σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί! Με όση ειλικρίνεια κι αν έχετε διάθεση να εκφραστείτε, ίσως τα λόγια σας να βυθίσουν το δικό σας το καράβι. Η δόλια όψη ανάμεσα στον παρορμητικό Άρη και τον εριστικό Ουρανό, μπορεί να σας αποκαλύψει νέες πτυχές σε ανθρώπους που έχετε εμπιστευτεί και έχετε θέσει σε βάθρο. Μην υπεκφύγετε της συγκυρίας: αν δεν καταστείλετε την ανάρμοστη συμπεριφορά, ενδέχεται να διογκωθεί και να σας πνίξει… Μην αγνοείτε τα προειδοποιητικά σημάδια, η πρόθεση είναι παρούσα!

Τοξότης

Νιώθετε πιεσμένοι, αγαπητοί Τοξότες; Πριν σας πιάσει δύσπνοια, πάρτε βαθιές ανάσες και ραντίστε τον χώρο με το σπρέι αρωματοθεραπείας! Αυτή η φρενίτιδα θα λήξει τις αμέσως επόμενες μέρες, μετά το πέρας και του τρίτου τετραγώνου (τελευταίου για φέτος) ανάμεσα στον επιθετικό Άρη και τον ηλεκτρισμένο Ουρανό. Η επίθεση πολλών βολτ που δέχονται το πνεύμα και το σώμα σας, θα αρχίσει να καλμάρει και να βλέπετε τους τομείς που χρίζουν διευθέτησης. Απομακρύνετε το χάος, καθαρίστε τα αποκαΐδια και οργανώστε τις επόμενες κινήσεις σας. Η δόμηση θα σας ηρεμήσει και θα σας προσγειώσει.

 Αιγόκερως

Σηκώστε τα μανίκια, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η ελαστικότητα θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στις αποδοτικές συνεργασίες, χωρίς να κρύψετε τα σημαντικά θέματα κάτω από το χαλί. Με τον αποφασιστικό Άρη να σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον εριστικό Ουρανό στους τομείς της εργασίας και των σχεδίων σας, παραμερίστε την άρνησή σας και επιλέξτε την ειλικρινή επεξεργασία των διαφωνιών σας. Κανείς δεν είναι τέλειος, γι’ αυτό αναπόφευκτα υπάρχουν και σκληρά θέματα που πρέπει να συζητήσετε. Να ξέρετε ότι τώρα θα προκύψουν οι πιο καινοτόμες λύσεις, με πολλά και αίσια οφέλη για το μέλλον!

Υδροχόος

Φορέστε τη μάσκα οξυγόνου και μην τρέξετε να σώσετε άλλους σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι! Με τη δραματική σύγκρουση ανάμεσα στον φρενήρη Άρη από το ζώδιό σας, με τον συγκυβερνήτη σας τον εκκεντρικό Ουρανό στον 4ο Οίκο σας του συναισθήματος, οι ευγενείς προθέσεις μπορεί να σας βγάλουν από την πορεία και την ισορροπία σας. Επιλέξτε μια υγιή αυτονομία, αφήστε στον εαυτό σας το περιθώριο να ηρεμήσει – ίσως με λίγη γιόγκα ή να εργαστείτε από το σπίτι. Όταν θα έχετε γεμίσει τις ενεργειακές σας δεξαμενές, μπορείτε να ξαναγίνετε οι ιππότες που σώζουν την κατάσταση!

Ιχθύες

Μήπως νιώθετε πολύ κουρασμένοι, αγαπητοί Ιχθύες; Να το δηλώσετε, για να μην θεωρήσει κανείς ότι είστε εριστικοί. Το τετράγωνο ενεργειακής εξάντλησης ανάμεσα στον ευερέθιστο Άρη και τον προκλητικό Ουρανό, θα σας κάνει αγχώδεις χωρίς προφανείς λόγους. Να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που απευθύνεστε στους ανθρώπους που αγαπάτε, γιατί ενδέχεται να βγάλετε πάνω τους την πίεσή σας. Αποφύγετε για σήμερα τις εξόδους και προτιμήστε ένα βιβλίο ή το διαδίκτυο, από την ασφάλεια του καναπέ σας. Να θυμάστε ότι όσο πιο πολύ φροντίζετε τον εαυτό σας, τόσο πιο άρτιοι θα είστε για να φροντίσετε και τους άλλους