Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Τα χρήματα μπορεί να σας παιδέψουν κάπως σήμερα, αγαπητοί Κριοί. Η Αφροδίτη και ο Ουρανός θα συγκρουστούν στον τομέα σας των χρημάτων, κάτι που ενδέχεται να φέρει απρόβλεπτες οικονομικές απαιτήσεις ή ελλείμματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Δεν πρέπει να παρασυρθείτε από τη διάθεσή σας να κάνετε δαπάνες που μπορεί να μετανιώσετε αργότερα… Κοιμηθείτε με τη σκέψη τους – κι αν αύριο εξακολουθείτε να θεωρείτε απαραίτητη μια αγορά, θα είναι πιο ασφαλές να την κάνετε τότε.

Ταύρος

Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αγαπητοί Ταύροι! Η Αφροδίτη της αγάπης πραγματοποιεί σήμερα την ετήσια αντίθεσή της με τον επαναστάτη Ουρανό στο ζώδιό σας, όψη που μπορεί να επιφέρει τολμηρές κινήσεις ή απρόβλεπτες αλλαγές σε σημαντικές σχέσεις σας. Ίσως νιώθετε έτοιμοι να απελευθερωθείτε από μια κατάσταση που σας περιορίζει, ίσως θέλετε να πάρετε ένα ρομαντικό ρίσκο. Το συμπαντικό δίδυμο θα σας δώσει το θάρρος να κάνετε αυτά τα βήματα, αν και πρέπει να ξέρετε ότι αυτό το κλίμα είναι παροδικό.. Άρα αυτή η ενέργεια μπορεί να φύγει όσο γρήγορα ήρθε!

Δίδυμοι

Οι αντοχές σας μπορεί να χτυπήσουν κόκκινο σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι! Η σύγκρουση έντασης ανάμεσα στην ειρηνοποιό Αφροδίτη και τον διασπαστικό Ουρανό, ενδέχεται να κεντρίσει τον τομέα της ευημερίας σας αλλά και να βγάλει στην επιφάνεια θαμμένα συναισθήματα. Επειδή θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, προσέξτε τις αντιδράσεις σας για να μην φτάσετε στο σημείο να βλάψετε την υγεία σας. Πρόκειται για μια περαστική συγκυρία, γι’ αυτό αποφύγετε για σήμερα ό,τι μπορεί να σας ανεβάσει την πίεση και προτιμήστε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε!

Καρκίνος

Είναι στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας σας το φλερτ, αγαπητοί Καρκίνοι! Αλλά σήμερα που η ερωτική Αφροδίτη συγκρούεται με τον αυθόρμητο Ουρανό, τα πάθη σας μπορεί να αλλάζουν θερμοκρασία πριν το καταλάβετε… Ίσως μια πλατωνική σχέση να γίνει πιο «θερμή» ξαφνικά, ίσως να μην μπορείτε να κατασταλάξετε αν είστε ερωτευμένοι ή όχι. Δικαιούστε να το εξερευνήσετε αλλά μην ορμήσετε ασύνετα σε κάτι που δεν θα μπορείτε να αντιστρέψετε, γιατί αυτή η πλανητική συνάντηση έχει μια χροιά απερισκεψίας.

 Λέων

Δεν θα σας βγουν σε καλό οι κινήσεις ισχύος μέσα στη σχέση σας, αγαπητοί Λέοντες… Έχει διαφορά να ανταλλάσετε απόψεις, από το να κάνετε τον ψυχισμό του άλλου τον σκουπιδότοπό σας! Η σημερινή σύγκρουση του αυθάδη Ουρανού με την αρμονική Αφροδίτη, σας προκαλεί να αποδείξετε ότι διαχωρίζετε αυτά τα δύο. Όσο κι αν θέλετε να εκφραστείτε, οφείλετε να σέβεστε τον χρόνο και τα περιθώρια του άλλου. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σας ακούσει, ειδικά αν εσείς δεν έχετε κάνει κάτι ανάλογο σε αντίστοιχες περιπτώσεις… Αρχίστε να ωριμάζετε, δεν πείθει κανέναν το ύφος του θιγμένου.

Παρθένος

Πιο κοντά ή πιο μακριά, αγαπητοί Παρθένοι; Η Αφροδίτη της επικοινωνίας και ο επαναστάτης Ουρανός συγκρούονται σήμερα, μπερδεύοντας τις προθέσεις σας για το τι θέλετε να πείτε και σε ποιους… Ίσως νιώσετε έντονες έλξεις, ίσως λαχταράτε να απελευθερωθείτε, πάντως θα είστε σε λίγη σύγχυση. Αν χρειάζεστε χώρο να αναπνεύσετε σε μια πιεστική κατάσταση, μην κάψετε όλες τις γέφυρες. Αν δεν μπορείτε να πείτε κάτι διπλωματικά, αφήστε το για μια άλλη μέρα.

Ζυγός

Το μικρόβιο της ζήλιας μπορεί να σας επηρεάσει σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί! Γι’ αυτό θα ευθύνεται η σύγκρουση αποδόμησης της ευγενικής Αφροδίτης που σας κυβερνά, με τον αυθόρμητο Ουρανό στον 8ο Οίκο σας των έντονων συναισθημάτων. Μήπως σας δημιουργεί ένταση η έλλειψη αποδοχής άλλων, αντί να δίνετε σημασία στην προσωπική σας αξιολόγηση; Θυμηθείτε ότι οι σχέσεις αποτελούν καθρέφτη των συμπεριφορών του καθενός, γι’ αυτό ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Αντί να θυμώνετε ή να ζηλεύετε κάποιες πτυχές ζωής άλλων, μετατρέψτε αυτή την ενέργεια σε θετική ώθηση για να πετύχετε τα ίδια και περισσότερα!

Σκορπιός

Είστε έτοιμοι για μια ρεαλιστική οπτική των σχέσεών σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Η λαλίστατη Αφροδίτη συγκρούεται σήμερα με τον ανένταχτο Ουρανό, εστιάζοντας την προσοχή σας στον τρόπο που πρέπει να προσεγγίστε τους άλλους για να μιλήσετε μαζί τους. Αν οι απόψεις διίστανται, πρέπει να συγκρατηθείτε και να μην χρησιμοποιήσετε το δηλητηριώδες κεντρί σας… Σας είναι πιο εύκολο να ξεκινήσετε έναν καβγά από το να παραδεχθείτε με γενναιότητα ότι σφάλετε!

Τοξότης

Ενδιαφέρεστε να βρείτε την ισορροπία σας, αγαπητοί Τοξότες; Πιο εύκολα λέγεται παρά γίνεται για την αυθόρμητη ιδιοσυγκρασία σας, ειδικά υπό τη σημερινή εκκεντρική σύγκρουση του ορμητικού Ουρανού με την διπλωμάτη Αφροδίτη! Αν νιώσετε την πίεσή σας να ανεβαίνει, μην στραφείτε στο φαγητό ή το ποτό ή σε ανώφελες εντάσεις. Πρέπει να διατηρήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων και των αντιδράσεών σας σε κάθε περίπτωση, ξέροντας ότι είναι μια παροδική φάση.

Αιγόκερως

Η ανάγκη σας για προβολή θα πάρει τα ηνία σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η κοινωνική Αφροδίτη συγκρούεται με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον 5ο Οίκο σας των δραμάτων, ωθώντας σας να βρείτε διέξοδο για την έντασή σας. Από μια τολμηρή ενδυματολογική επιλογή μέχρι τα ασυγκράτητα συναισθήματα, να ξέρετε ότι η αυτή η ενέργεια θα φύγει τόσο γρήγορα όσο ήρθε… Καλός είναι ο ενθουσιασμός αλλά εξασφαλίστε εχέγγυα πριν παραδοθείτε σε κάτι που λάμπει!

 Υδροχόος

Προτεραιότητα στην οικογένεια, αγαπητοί Υδροχόοι; Όσο κι αν δεν θέλετε να υπάρξουν περισπασμοί στο πρόγραμμά σας σήμερα, κάποια οικογενειακές καταστάσεις ενδέχεται να το ανατρέψουν. Μια χαοτική αντίθεση ανάμεσα στην συγκαταβατική Αφροδίτη και τον Ουρανό της αποδόμησης στον οικιακό τομέα σας, θα σας αναγκάσει να παρακάμψετε υποχρεώσεις για να χειριστείτε έκτακτα περιστατικά στη ζωή φίλων ή συγγενών. Ό,τι δεν μπορείτε να αποφύγετε, χαλαρώστε και απολαύστε το!

Ιχθύες

Τολμήστε να μοιραστείτε, αγαπητοί Ιχθύες! Η Αφροδίτη της διπλωματίας και ο αντισυμβατικός Ουρανός συγκρούονται σήμερα, ωθώντας σας να μιλήσετε με ειλικρίνεια. Αυτή η αυθεντικότητα μπορεί να σας ανοίξει πολλές καινούργιες πόρτες, αρκεί να δράσετε με ευγένεια και μέτρο… Μην βιάζεστε στις προσεγγίσεις σας, πάρτε χρόνο για να εξερευνήσετε αυτά τα νέα μονοπάτια!