Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Ο καρμικός Κρόνος ήταν σε ανάδρομη πορεία στον τομέα της καριέρας σας από τις 17 Απριλίου, καθυστερώντας ή ακινητοποιώντας κάπως τα επαγγελματικά σας σχέδια. Όσο κι αν σας πίεσε αυτό, από σήμερα θα συνειδητοποιήσετε πόσο σας βοήθησε να βρείτε την αρτιότερη διαδρομή για την εξέλιξή σας. Αν και τα μαθήματα του Κρόνου είναι πάντα σκληρά, ποτέ δεν είναι μάταια – γι’ αυτό πλέον θα αρχίσετε να λαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Θα δείτε να αναγνωρίζεται η καλή σας δουλειά, χωρίς να αποκλείεται και μία προαγωγή!

Ταύρος

Νιώθετε την ανακούφιση, αγαπητοί Ταύροι; Ο Κρόνος ήταν ανάδρομος στον 9 Οίκο σας των επεκτάσεων από τις 17 Απριλίου, βάζοντας φραγμούς στα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια για διευρύνσεις. Από σήμερα όλα αλλάζουν, καθώς ο περιοριστικός πλανήτης επιστρέφει σε ορθή πορεία και απομακρύνει όλα τα εμπόδια! Στοχεύστε και πάλι ψηλά, αξιοποιώντας τα μαθήματα που παίρνετε στο μεταξύ… Αυτός ο τριετής κύκλος του Κρόνου που θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020, αποτελεί το καλύτερο σεμινάριο για την αποφασιστική διεκδίκηση επιτυχιών και μόνο!

Δίδυμοι

Η ανάδρομη πορεία του αυστηρού Κρόνου από τις 17 Απριλίου, σας έκανε επιφυλακτικούς ως προς το τι και ποιους να εμπιστεύεστε, αγαπητοί Δίδυμοι. Κάτι σας ωθούσε να αμφισβητείτε τις προθέσεις των άλλων, ασχέτως των ενδείξεων για το αντίθετο. Από σήμερα ο επικριτικός πλανήτης γυρίζει σε ορθή πορεία και εξαλείφει τις ανησυχίες σας για το μέλλον. Μπείτε ξανά στη θέση του οδηγού και πορευτείτε προς την επίτευξη των φιλόδοξων ονείρων σας, χωρίς να σας απασχολούν οι προϋποθέσεις… Οι ελπίδες αναπτερώνονται, οι κανόνες ανανεώνονται και όλα αποκτούν θετικό πρόσημο!

Καρκίνος

Οι σχέσεις παίρνουν μια βαθιά ανάσα ανακούφισης, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο Κρόνος της υπομονής λήγει σήμερα την ανάδρομη πορεία του στον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων, που είχε ξεκινήσει στις 17 Απριλίου. Έχετε μάθει να χειριστείτε με ψυχραιμία κάθε αντίδραση, γιατί δεν οδηγεί σε διασπάσεις η κάθε διαφωνία. Πλέον θα αρχίσετε να βλέπετε βελτίωση σε κάθε επικοινωνίας σας, ισότιμη διανομή των υποχρεώσεων όλων στο σπίτι και την εργασία. Ο αυθορμητισμός επιστρέφει, οι αμφιλεγόμενες σχέσεις ξεκαθαρίζουν, το μέλλον διαγράφεται ρόδινο και πιο αίσιο!

Λέων

Ξεχάστε κάθε κακή συνήθεια που αποκτήσατε τη θερινή περίοδο, αγαπητοί Λέοντες! Πάρτε φόρα και εστιάστε ξανά στην υγεία και την καλή φυσική σας κατάσταση, από σήμερα που ο πειθαρχημένος Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία. Από τις 17 Απριλίου που κινιόταν ανάδρομος, ίσως να πνίγατε τα συναισθήματά σας στο φαγητό ή το ποτό και να παραμελήσατε πολύ την εξάσκησή σας. Από σήμερα θα νιώθετε έτοιμοι να κάνετε πλήρη αναστροφή και στη δική σας πορεία, με αλλαγές και αποφάσεις που θα ανορθώσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας πολύ γρήγορα

Παρθένος

Οι σχέσεις και η δημιουργικότητά σας πέρασαν από δοκιμασίες και σκοπέλους από τις 17 Απριλίου, καθώς ο αυστηρός Κρόνος πραγματοποιούσε την ανάδρομη πορεία του στον 5ο Οίκο σας του ρομάντζου και της έκφρασης. Από σήμερα επανέρχεται σε ορθή πορεία και μαζί του επιστρέφει η έμπνευσή σας και η εστίαση στις πραγματικές επιθυμίες σας! Πλέον μπορείτε να μοιράζεστε κάθε σκέψη και ιδέα σας – να δομήσετε όλους τους τομείς της ζωή σας όπως επιτάσσει η φύση του Κρόνου. Καθαρίστε τα κανάλια επικοινωνίας σας και θα νιώσετε περήφανοι με τον εαυτό σας για τη διατήρηση της αγάπης σας

Ζυγός

Δεν βρίσκετε πάντα το δίκιο σας για τους χειρισμούς σας, αγαπητοί Ζυγοί; Η ευτυχία του σπιτικού σας πέρασε δυσκολίες από τις 17 Απριλίου, που ο απαιτητικός Κρόνος ήταν ανάδρομος στον οικιακό σας τομέα. Από σήμερα επιστρέφει σε ορθή πορεία μέσα στον Αιγόκερω, ξεκαθαρίζοντας τις παρεξηγήσεις και εξαλείφοντας κάθε βαρύ κλίμα με όσους διαμένετε κάτω από την ίδια στέγη! Αν μια φιλοξενούμενη σχεδόν καταχράστηκε την καλή σας διάθεση, τώρα θα σας ανακοινώσει την αναχώρησή της. Προχωρήστε στη διευθέτηση των όποιων εκκρεμοτήτων στο σπιτικό σας και παραμείνετε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι!

Σκορπιός

Πόσο εκτροχιάστηκε το πλάνο της ζωής σας, από τις 17 Απριλίου που ο Κρόνος πορευόταν ανάδρομος; Οι προσπάθειές σας να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας αποκτούν θετικό πρόσημο από σήμερα, που ο πλανήτης του κάρμα και των ορίων γυρίζει σε ορθή πορεία! Πλέον θα σκέφτεστε πριν μιλήσετε ή πριν στείλετε τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα, θα αποκτήσετε μια σταθερή ταχύτητα στις προσεγγίσεις των στόχων σας. Ενόσω έχετε καταβάλει τον κόπο που χρειαζόταν και λειτουργήσετε με πειθαρχία, σύντομα θα περάσετε στο επόμενο επίπεδο όλα τα όνειρά σας!

Τοξότης

Αρχίστε να αξιοποιείτε τον χρόνο και τα χρήματά σας, αγαπητοί Τοξότες! Με τον Κρόνο της πειθαρχίας να κινείται ανάδρομος στον 2ο Οίκο σας της εργασίας και των οικονομικών από τις 17 Απριλίου, βιώσατε πολλούς περιορισμούς και πιέσεις. Από σήμερα που γυρίζει σε ορθή πορεία, μπορείτε να κάνετε καινούργια μεγαλεπήβολα σχέδια και να αξιοποιήσετε όλα τα μαθήματα που πήρατε ως τώρα. Προχωρήστε τα νέα σας εγχειρήματα και δουλέψτε για την πραγμάτωσή τους, με πιο θετικά αποτελέσματα απ’ όσο φανταστήκατε!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, από τις 19 Δεκεμβρίου 2017 είχατε μόνιμο επισκέπτη τον Κρόνο, τον κυβερνήτη σας και πλανήτη της καρμικής δικαιοσύνης. Η απαίτησή του ήταν να επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο του πλάνου της ζωής σας, προκειμένου να εντοπίσετε αλλά και να συνειδητοποιήσετε τα λάθη που κάνατε στη διαδρομή. Δεν ήταν εύκολη αποστολή – και έγινε ακόμη πιο δυσχερής με τον ανάδρομο κύκλο του Κρόνου από τις 17 Απριλίου. Αυτός ο κύκλος κλείνει σήμερα, επιτρέποντάς σας να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης. Ωστόσο, ο συμπαντικός σας προστάτης θα παραμείνει στα διαμερίσματά σας για δύο χρόνια ακόμη, προκειμένου να μάθετε την αξία της αντοχής, της επιμονής, της αφοσίωσης και του δικαίου

Υδροχόος

Σηκώστε το κεφάλι για να ανασάνετε βαθιά, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο συγκυβερνήτης σας ο Κρόνος, κλείνει σήμερα τον ανάδρομο κύκλο του που άνοιξε στις 17 Απριλίου. Από τώρα και μέχρι τον Απρίλιο της επόμενης χρονιάς, θα πορευτεί στον 12ο Οίκο σας των ολοκληρώσεων και της επούλωσης, βοηθώντας σας να κλείσετε τις εκκρεμότητες με το παρελθόν και να θεραπεύσετε εκ βαθέων κάθε πληγή της ζωής σας! Είναι η ιδανική στιγμή για να χαρίσετε στον εαυτό σας λίγη φροντίδα χαλάρωσης και αναζωογόνησης, να στραφείτε στον διαλογισμό και να οργανώσετε τις ετήσιες εξετάσεις για την υγεία σας.

Ιχθύες

Έχει όρια η αφοσίωση, αγαπητοί Ιχθύες; Από τις 17 Απριλίου που ο αυστηρός Κρόνος κινιόταν με ανάδρομη κατεύθυνση, αντιμετωπίσατε κάποιες ρωγμές στο περιβάλλον σας και αμφιβολίες για τις προθέσεις των ατόμων γύρω σας – σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτές οι καταστάσεις επιβάρυναν πολύ την ψυχολογία σας, που είναι ευπαθής στις δυσκολίες και τη δράση γενικότερα… Από σήμερα που ο Κρόνος του προγράμματος γυρίζει σε ορθή πορεία στον 11ο Οίκο σας των συνεργιών, ετοιμαστείτε να κάνετε βήματα προόδου! Βελτιώστε τις πρακτικές σας, στήστε τις καινούργιες συνεργατικές στρατηγικές και να είστε σαφείς στα ζητούμενά σας για να πετύχετε τα πιο αίσια αποτελέσματα