Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Ετοιμαστείτε να βάλετε τάξη στα εργασιακά αλλά και την καθημερινότητά σας, αγαπητοί Κριοί! Ο Ερμής του συστήματος περνά στην Παρθένο και τον 6ο Οίκο σας της Οργάνωσης, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Οι λεπτομέρειες δεν είναι το δυνατό σας σημείο, αν και τώρα πρέπει να τους δώσετε λίγη παραπάνω σημασία. Ξεκαθαρίστε χρήσιμα από άχρηστα, βάλτε σε σειρά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και κάθε εκκρεμότητα. Οι επόμενες τρεις εβδομάδες είναι ιδανικές για να βγείτε κερδισμένοι, καθώς η παραγωγικότητά σας θα φτάσει στο ζενίθ. Θα ωφεληθείτε και από κάθε νέα συνήθεια στον τομέα της ευημερίας σας, γι’ αυτό απομακρύνετε τους «πειρασμούς» και στραφείτε στην άσκηση και την υγιεινή διατροφή.

Ταύρος

Ο ερωτύλος Ερμής περνά στην Παρθένο και τον 5ο Οίκο σας της λάμψης και του ρομάντζου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Θα τραβάτε την προσοχή όπου κι αν βρεθείτε για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, γι’ αυτό επιδείξτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Αν χρειάζεται μια ανανέωση η εξωτερική σας εμφάνιση, είναι η ιδανική περίοδος για να φροντίσετε τα μαλλιά και την γκαρνταρόμπα σας. Επίσης, ο έρωτας θα πλανάται στον αέρα και θα φέρει καινούργια ενδιαφέροντα στον δρόμο σας ή θα αναζωπυρώσει τη φλόγα με το ταίρι σας… Με λίγη πολυτέλεια στο σκηνικό και τη δική σας φαντασία, ποτέ μην λέτε ποτέ για όσα λαχταράτε!

Δίδυμοι

Ποιος κυβερνά αυτό τον κόσμο, αγαπητοί Δίδυμοι; Οι γυναίκες! Αυτές θα είναι πηγή ισχύος και έμπνευσης από σήμερα και μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, που ο κυβερνήτης σας ο επικοινωνιακός Ερμής περνά στην Παρθένο και τον 4ο Οίκο σας της θηλυκής δύναμης. Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας με κάθε σημαντική γυναίκα του περιβάλλοντός σας, όπως και να εξομαλύνετε κάθε διχόνοια μαζί τους. Επικοινωνήστε με τις γυναίκες συγγενείς σας που έχετε να μιλήσετε καιρό ή οργανώστε μια σχετική συγκέντρωση. Επίσης, τώρα θα θελήσετε να ασχοληθείτε με το εσωτερικό του σπιτικού σας. Μην υποτιμάτε τη θετική επίδραση που μπορούν να επιφέρουν και οι πιο μικρές αλλαγές, όπως τα χρώματα ή τα διακοσμητικά αντικείμενα!

Καρκίνος

Εκφράστε όσα κρατάτε μέσα σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο εύγλωττος Ερμής μπαίνει από σήμερα στην Παρθένο και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας – και θα μείνει εκεί μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Διευρύνετε τον κύκλο των επαφών σας με δραστηριότητες στο πλαίσιο της κοινότητας. Έτσι θα ανταλλάξετε απόψεις με ομοϊδεάτες σας και θα αναδείξετε τις συνεργατικές σας ικανότητες μέσω σχεδίων που χρειάζονται κι άλλα άτομα. Κάθε συνέργεια θα αποτελέσει κίνητρο για εσάς τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ειδικά όταν οι σχετικές αναρτήσεις σας στα μέσα μαζικής δικτύωσης θα τραβήξουν την προσοχή των πάντων!

Λέων

Επιστρατεύστε τις λογιστικές σας ικανότητες, αγαπητοί Λέοντες! Με τον Ερμή στην Παρθένο και τον τομέα των χρημάτων σας μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, έχετε τα εχέγγυα να προσεγγίσετε τις λύσεις που αναζητάτε. Αν νιώθατε να πιέζεστε οικονομικά, αρχίστε να στήνετε ένα μακρόπνοο σχέδιο. Ασχοληθείτε με την ποιότητα της δουλειάς και των εγχειρημάτων σας, βελτιώστε το γνωστικό σας πεδίο, αναδιαμορφώστε τον προϋπολογισμό σας. Να είστε σε επαγρύπνηση για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, προκειμένου να αδράξετε τις εξαιρετικές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν. Αγκαλιάστε τη δύναμη των αριθμών, γιατί τώρα ξεκινά η ανέλιξή σας!

Παρθένος

Πόσα από τα φίλτρα σας μπορείτε να αποποιηθείτε, αγαπητοί Παρθένοι; Ο πιο ομιλητικός πλανήτης του σύμπαντος και προστάτης σας, ο Ερμής, ξεκινά τη διαμονή του στο ζώδιό σας με διάρκεια μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου! Θα σας είναι αδύνατον να παραμείνετε σιωπηλοί, χωρίς να χάσετε τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων. Οι επόμενες τρεις εβδομάδες θα φέρουν πολλές αλλαγές, που πρέπει να αγκαλιάσετε ώστε να προωθήσετε τον εαυτό σας μέσα από αυτές. Φροντίστε μόνο να μην «πνίξετε» τους δικούς σας ανθρώπους με τις πολλές συμβουλές και κατευθυντήριες γραμμές σας… Προτιμήστε να διοχετεύσετε όλη αυτή την ευγλωττία σε δημιουργικές κινήσεις, όπως να ανανεώσετε τα προφίλ σας στα μέσα μαζικής δικτύωσης ή και να στήσετε το δικό σας μπλογκ!

Ζυγός

Έφτασε η στιγμή για εκκαθαρίσεις, αγαπητοί Ζυγοί! Ο αγγελιαφόρος Ερμής περνά από σήμερα στην Παρθένο και τον 12ο Οίκο σας της ολοκλήρωσης και της επούλωσης, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Σας έχουν κουράσει καταστάσεις ή εκκρεμότητες του παρελθόντος, γι’ αυτό θα υποδεχθείτε με ανοικτές αγκάλες την φρέσκια ενέργεια που θα σαρώσει κάθε κίνησή σας. Αποβάλετε τα βάρη που κουβαλάτε και αφήστε το καινούργιο να μπει και να καταλάβει τη θέση τους!

Σκορπιός

Ξεχάστε τα τετ α τετ, αγαπητοί Σκορπιοί! Το πέρασμα του κοινωνικού Ερμή στην Παρθένο και στον τομέα σας των κοινωνικών δικτύων, θα σας χρίσει τους πιο δημοφιλείς! Θα έχετε πολλούς λόγους να χαίρεστε με τις ομάδες σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ενώ ο κύκλος σας θα διευρυνθεί με πολλούς ομοϊδεάτες σας. Από εσάς εξαρτάται να αξιοποιήσετε το τεχνολογικό πλεονέκτημα της περιόδου, για να αναβαθμίσετε τις συσκευές σας και τα διαδικτυακά σας εγχειρήματα. Ζητήστε όσα λαχταράτε – και οι μηχανές αναζήτησης θα σας απαντήσουν!

Τοξότης

Ετοιμαστείτε για επαγγελματικούς θριάμβους, αγαπητοί Τοξότες! Ο επιχειρηματικός Ερμής μπαίνει στην Παρθένο και πυροδοτεί τον τομέα σας της καριέρας, από σήμερα και μέχρι τις 22 του μήνα. Μια ηγετική θέση θα έρθει να σας βρει, προσφέροντάς σας κύρος και καινούργιες ευθύνες – για τα οποία δεν θα χρειάζεται να πιεστείτε ως την τελειότητα. Μαθαίνετε πολύ γρήγορα και θα συντονιστείτε σύντομα, για να μπορέσετε να πορευτείτε στη διαδρομή ενός πιο προβεβλημένου ρόλου. Η γαλήνη και η κατανόηση που αποπνέετε, θα έλξει κοντά σας και τα κατάλληλα άτομα για να φτάσετε στην επιτυχία!

Αιγόκερως

Μήπως παραγκωνίζετε τη γνησιότητα προκειμένου να γίνεστε αρεστοί, αγαπητοί Αιγόκεροι; Ο Ερμής περνά στην Παρθένο και τον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας, δίνοντάς σας να πιείτε τον ορό της αλήθειας! Μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου καλείστε να πετάξετε τις μάσκες και να φανεί το πραγματικό σας πρόσωπο, ακόμα κι αν ταράξει τα ήρεμα νερά σας… Να θυμάστε ότι δεν έχουν όλοι την ίδια «αλήθεια», γι’ αυτό πρέπει να αφήνετε και στους άλλους το περιθώριο να επεξεργαστούν τα καινούργια δεδομένα. Αυτή η περίοδος ευνοεί και τη διεύρυνση των οριζόντων. Ίσως σας προκύψει μια ευκαιρία να ταξιδέψετε μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες, κάτι που θα πραγματώσει ένα μεγάλο σας όνειρο!

Υδροχόος

Να προσέχετε τι εύχεστε – και με ποιους θέλετε να τα βιώσετε, αγαπητοί Υδροχόοι! Με τον επικοινωνιακό Ερμή να μπαίνει στην Παρθένο και στον σαγηνευτικό 8ο Οίκο σας, ο μαγνητισμός σας θα ξεπεράσει τα συνήθη όρια. Αν αξιοποιήσετε επιλεκτικά αυτή τη συμπαντική ενέργεια μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, το πιο πιθανό είναι να αποκτήσετε όλα όσα λαχταράτε. Οι έντονες δονήσεις σας χρειάζονται άτομα που να αντέχουν τη δική σας οπτική για τη ζωή, γι’ αυτό ίσως να γίνετε κάπως πιο πιεστικοί με το ταίρι σας… Αν αποζητάτε τη δέσμευση και την αφοσίωση, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να την διεκδικήσετε!

Ιχθύες

Κλείστε τις παρτίδες με καθετί επιφανειακό και ανούσιο, αγαπητοί Ιχθύες! Από σήμερα καλείστε να στραφείτε στην ουσία των πραγμάτων και στις εποικοδομητικές στρατηγικές που θα επιφέρουν αποτελέσματα. Ο κοινωνικός Ερμής μπαίνει στην Παρθένο και τον 7ο Οίκο σας των συνεργασιών, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Ετοιμαστείτε για την επισημοποίηση κάποιων σχέσεων σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, καθώς θα δοθούν οι ευκαιρίες να βάλετε υπογραφές… Αν παράλληλα απομακρυνθείτε από άτομα και καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν πλέον κάτι, θα ανακουφιστείτε και θα πετύχετε πολύ περισσότερα στο μέλλον!