Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Σπίτι μου, σπιτάκι μου – ή πυρετός διεργασιών, αγαπητοί Κριοί; Η συναισθηματική Σελήνη θα συγκρουστεί σήμερα με τον αυστηρό Κρόνο στα ενδότερά σας, ρίχνοντας την προσοχή σας στο σπιτικό και την οικογένειά σας. Μια διαφωνία με έναν προβληματικό συγκάτοικο ή συγγενή, θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εντάσεις που θα βιώσετε. Ίσως η παρουσία του να έχει γίνει φορτική ή να κοντεύει να αποβάλλει τελείως τη δική σας… Έχει φτάσει η στιγμή να κάνετε ένα «οικογενειακό» συμβούλιο!

Ταύρος

Το μυαλό σας θα είναι η πιο ισχυρός σύμμαχός σας ή θα υπονομεύσει τις προσπάθειές σας, αγαπητοί Ταύροι; Σήμερα που η δύσθυμη Σελήνη από τον Καρκίνο είναι σε κόντρα με τον δομικό Κρόνο, η πρώτη σας αντιμετώπιση των πραγμάτων θα είναι να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο. Να ξέρετε ότι η δημιουργική ενέργεια του Καρκίνου μπορεί να σας βοηθήσει να στρέψετε τις συγκυρίες προς όφελός σας, αν αποφασίσετε να αλλάξετε οπτική! Στήστε ένα αποδοτικό πλάνο και ακολουθήστε το, παραμένοντας προσγειωμένοι και ρεαλιστές!

Δίδυμοι

Χρειάζεστε νέα οπτική στα οικονομικά σας θέματα, αγαπητοί Δίδυμοι! Η σημερινή αντίθεση της Σελήνης με τον αυστηρό Κρόνο, θα απαιτήσει από εσάς να εντοπίσετε την αιτία κάθε ατασθαλίας και απώλειας. Αρχίστε με έναν ρεαλιστικό έλεγχο των χειρισμών σας, για να δείτε ποια σημεία χρειάζονται βελτίωση και οργάνωση. Θέστε όρια στα έξοδά σας και ακολουθήστε το πλάνο που θα στήσετε, για να μπείτε ξανά σταδιακά σε ορθή πορεία

Καρκίνος

Θέλετε να βάλετε τάξη σε όλους και όλα σήμερα, αγαπητοί Κριοί! Η σύγκρουση της Σελήνης με τον Κρόνο σας γεμίζει παραγωγική ενέργεια, που πρέπει να την συνοδεύσετε με την μοναδική σας αίσθηση του χιούμορ. Ακόμα κι αν έχετε καθυστερήσει σε μια προθεσμία ή σας ανέθεσαν μια απαιτητική δουλειά, μην γίνεστε πιεστικοί προς τον εαυτό σας και τους υπόλοιπους στο εργασιακό περιβάλλον. Έχετε τα προσόντα και το κίνητρο να αντεπεξέλθετε, ειδικά αν αξιοποιήσετε με καλή πρόθεση τα επιπλέον χέρια που έχετε στη διάθεσή σας!

Λέων

Ποια σοβαρά θέματα τείνετε να κοιτάτε αλόγιστα ή τα έχετε παραμελήσει, αγαπητοί Λέοντες; Η σημερινή αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο θα σας κάνει πιο ενδοσκοπικούς, πιο ευαίσθητους αλλά και πιο κυκλοθυμικούς… Αν θέλετε να κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις αλλά δεν καταφέρνετε να ξεκινήσετε, ελέγξτε τις επικοινωνιακές σας μεθόδους. Ενίοτε, το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι παίρνετε τα πάντα προσωπικά και όχι πρακτικά. Η οργάνωση των σκέψεών σας και η φροντίδα της υγείας σας, μπορούν να σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε και να βγείτε από τον φαύλο κύκλο της απραξίας.

Παρθένος

Ποτέ δεν θα καταφέρετε να αποποιηθείτε τη γενναιόδωρη φύση σας, αγαπητοί Παρθένοι! Κατ’ ακρίβεια, τα άστρα σας ζητούν μόνο να θέσετε όρια για να μην εξαντλήσετε τα αποθέματά σας – υλικά και ψυχικά. Με τη Σελήνη θα συγκρούεται με τον Κρόνο της ευθύνης στον τομέα των συνεργασιών σας, ενδέχεται να ανακαλύψετε ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας. Μην χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί δεν θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Ζητήστε από τα εν λόγω άτομα να συμβάλουν όπως πρέπει, ή αποσυρθείτε και αφήστε του να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους!

Ζυγός

Πώς πάει η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή σας, αγαπητοί Ζυγοί; Μήπως η πλάστιγγα έχει γείρει προς μία πλευρά, χωρίς να το καταλάβετε; Όταν νιώσετε εξουθενωμένοι ή οι δικοί σας άνθρωποι αρχίσουν τα παράπονα, θα έχετε το περιθώριο για διορθώσεις; Με τον δομημένο Κρόνο και τη Σελήνη να συγκρούονται σήμερα, καλείστε να κάνετε δίκαιη διανομή του χρόνου σας – με προτεραιότητα τον εαυτό σας. Δεν θα αποφύγετε κανένα συναίσθημα, αν βουτήξετε στη δουλειά… καλύτερα να χειριστείτε όσα σας στενοχωρούν πριν σας πνίξουν!

Σκορπιός

Η σημερινή σύγκρουση Σελήνης από τον Καρκίνο με τον προγραμματιστή Κρόνο, θα φέρουν στο προσκήνιο τις ελλείψεις σας σε θέματα ωριμότητας και ασφάλειας για το μέλλον. Πρέπει να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο, τόσο όσο αφορά τη ζωή σας όσο και για την κατεύθυνση που θέλετε να της δώσετε. Αξιοποιήστε το πλανητικό κλίμα, για να ξεκολλήσετε από τις παλιές σας πρακτικές και να περάσετε στη δράση. Χρειάζεστε ένα αποδοτικό σχέδιο, για να αρχίσετε να βλέπετε τις ενδιαφέρουσες πτυχές της ζωής!

Τοξότης

Από τη μία πλευρά, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας, ωθώντας συνευρέσεις με το αντικείμενο του πόθου σας. Από την άλλη, το φεγγάρι συγκρούεται με τον υποχθόνιο Κρόνο και σας κάνει απαισιόδοξους για τις προοπτικές αυτής της σύμπραξης. Αγαπητοί Ταύροι, μην εστιάζετε σε όσα θα μπορούσαν να πάνε στραβά! Αυτές είναι σκέψεις του Κρόνου, όχι της καρδιάς σας. Να επαναλαμβάνετε στον εαυτό σας ότι όλα θα λειτουργήσουν προς όφελός σας, μέχρι να το κάνετε πράξη!

Αιγόκερως

Η ειλικρίνεια δεν είναι απλώς η καλύτερη πολιτική – είναι η μόνη πολιτική που πρέπει να ακολουθήσετε στις προσωπικές σας σχέσεις, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο αποφασιστικός Κρόνος που σας κυβερνά, συγκρούεται σήμερα με τη Σελήνη στον 1ο Οίκο σας της αυτονομίας. Παρακάμψτε όλα τα μισόλογα, ανοίξτε τα χαρτιά σας στο τραπέζι και απαιτήστε το ίδιο από τους άλλους. Φροντίστε μόνο να το κάνετε με ευγένεια, γιατί συνηθίζετε να έχετε μια χροιά αυστηρότητας!

Υδροχόος

Ο καθένας μπορεί να γλιστρήσει ακούσια από το τραίνο της ευημερίας, αγαπητοί Υδροχόοι. Το ζητούμενο είναι να το καταλάβει γρήγορα και να ανέβει ξανά, πριν πέσει με τα μούτρα στις σοκολάτες! Η προστατευτική Σελήνη κεντρίζει τη ζώνη της φροντίδας του εαυτού σας, δίνοντάς σας κίνητρα να παραμείνετε στο παιχνίδι της υγείας. Μην ενδώσετε στις παροτρύνεις του άτεγκτου Κρόνου, να κάνετε αλλαγές στο πρόγραμμα εξάσκησης και διατροφής σας!

Ιχθύες

Καταπιέζετε τα συναισθήματά σας για να προστατεύσετε άλλους, αγαπητοί Ιχθύες; Μόνο κακό στον εαυτό σας κάνετε με αυτή την πρακτική. Αυτό έρχεται να σας κάνει κατανοητό η σύγκρουση της Σελήνης με τον αυστηρό Κρόνο, που κεντρίζει τα πάθη και τα φίλτρα σας! Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην ανάγκη σας για έκφραση και την υπερβολική ευγένεια, για να μην χάσετε την ρεαλιστική έκθεση της κατάστασης. Μιλήστε με ειλικρίνεια, χωρίς να αφήσετε περιθώρια για αντιρρήσεις