Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Διαφυλάξτε την αυτοπεποίθησή σας, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη συγκρούεται σήμερα με τον κυβερνήτη σας τον Άρη, κάτι που μπορεί να σας καταστήσει τον χειρότερο εχθρό του εαυτού σας. Μπορεί να αναδυθούν ανασφάλειες που θα δυσκολέψουν την αίσια πορεία που διανύετε ως τώρα… Η θέση ευθύνης που σας έχει ανατεθεί ή κάποιες καινούργιες υποχρεώσεις σας, χρειάζονται όλη την προσοχή σας. Παραμερίστε τις όποιες αμφιβολίες σας, συνεχίστε να προχωράτε και να μαθαίνετε καθ’ οδόν.

Ταύρος

Ετοιμαστείτε να καθίσετε στη θέση του διαιτητή σήμερα, αγαπητοί Ταύροι! Όσο δεν θέλετε να είστε άδικοι με κανέναν, άλλο τόσο δεν πρέπει να δείχνετε τυφλή εμπιστοσύνη σε κανέναν. Προτεραιότητά σας θα καταστεί η εύρεση της αλήθειας και αν οι υπόλοιποι λειτουργούν με το ίδιο πνεύμα συνέργειας που έχετε εσείς. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί οι εικασίες θα σας δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα… Αρκεστείτε στο να κάνετε ερωτήσεις, για να αντλήσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Δίδυμοι

Μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι! Ένα τετράγωνο της Σελήνης με τον ορμητικό Άρη στον Οίκο σας, μπορεί να σας φέρει μπροστά σε συγκρούσεις. Θα ανακαλύψετε ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας έχουν απώτερα κίνητρα, που τελικά είναι αντίθετα με τα δικά σας συμφέροντα. Εμμείνετε στην αλήθεια και μην αφήσετε το περιθώριο διαφωνίας στην άλλη πλευρά. Όσο κι αν πονάνε οι αποκαλύψεις, θεωρήστε τις έναυσμα για να είστε πάντα σε ετοιμότητα και επιφυλακή!

Καρκίνος

Επιστρατεύστε την ψυχραιμία σας σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι! Ένας ταραξίας μπορεί να ανατρέψει τα σχέδιά σας, με τον πιο χειριστικό τρόπο. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με τον εν λόγω εγωκεντρικό αντίπαλο, αφήστε τον να ξεδιπλώσει όλη την παράστασή του και να δείξει το αληθινό του πρόσωπο. Παραμείνετε αξιοπρεπείς και αποδοτικοί στα δικά σας σχέδια – η δική σας στάση είναι αυτή που θα θριαμβεύσει και θα αναδείξει τις εξαιρετικές σας αρχές!

Λέων

Δεν μπορείτε πλέον να παραβλέπετε τα προφανή, αγαπητοί Λέοντες! Ένα διαφωτιστικό τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη, θα βγάλει ξανά στην επιφάνεια τις δυσκολίες που προσπαθείτε να αγνοήσετε εδώ και καιρό. Μην σας εκπλήσσει η αλήθεια, αποφασίστε ότι πρέπει να φτάσετε στη ρίζα των προβλημάτων. Αυτό θα το πετύχετε με ειλικρινή διάλογο και την ουσιαστική ακρόαση της άλλης πλευράς, χωρίς να απορρίπτετε τις θέσεις που δεν σας βρίσκουν σύμφωνους… Αναλάβετε την ευθύνη των λαθών σας, για να αρχίσετε να ωριμάζετε και να καθαρίσετε τη συνείδησή σας!

Παρθένος

Αναλύστε τα στάδια των σχεδίων σας, αγαπητοί Παρθένοι! Αν και εσείς είστε ανοικτό βιβλίο, κάποιοι άλλοι μπορεί να δυσκολεύονται να απορροφήσουν πολλά στοιχεία. Πολλά μυαλά αποδίδουν καλύτερα από ένα, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη συγκυρία για να διευρύνετε τους συνεργατικούς σας ορίζοντες. Θα νιώσετε την ανάγκη να αναζητήσετε καινούργιους τρόπους δράσης, μέσα από μια συνάντηση με τους φίλους σας μέχρι την ανταλλαγή ιδεών με συναδέλφους στο γραφείο. Θα δείτε ότι οι πάντες θα σας υποδέχονται με ενθουσιασμό και ακόμη περισσότεροι θα αποζητήσουν την παρέα σας!

Ζυγός

Μια γυναίκα μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί! Ακόμα κι αν δεν ξέρετε ακριβώς τον λόγο της έκρηξής της, δεν έχετε κανέναν λόγο να την κάνετε εχθρό σας. Η μέρα θα διέπεται από έντονα συναισθήματα, που δεν ευνοούν την εύρεση λύσεων. Προτιμήστε να κάνετε μια παύση στις μεταξύ σας διαπραγματεύσεις, μέχρι να επέλθει η ψυχραιμία και στις δύο πλευρές. Δεν αποκλείεται να είναι ένα ξέσπασμα ζήλιας ή πικρίας, γι’ αυτό αφήστε τον χρόνο να κυλήσει.

Σκορπιός

Η εξάσκηση είναι αυτή που θα σας φτάσει στην τελειότητα, αγαπητοί Σκορπιοί! Σήμερα εστιάστε στη διεκπεραίωση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, όσο κι αν αρχικά μπορεί να σας φανούν πολλές. Ακόμα κι αν δεν σημειώσετε απόλυτη επιτυχία, μόνο σας εμπόδιο για να προχωρήσετε μπορεί να γίνει ο φόβος. Διευρύνετε τον εργασιακό σας κύκλο, προσεγγίστε άτομα με ισχύ και προωθήστε τις καινοτόμες ιδέες σας. Όλα θα γίνουν πιο εύκολα απ’ όσο νομίζατε, αν επιστρατεύσετε την αυτοπεποίθησή σας!

Τοξότης

Μην υποτιμάτε τον εαυτό σας, αγαπητοί Τοξότες! Ένα προκλητικό τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον ανταγωνιστικό Άρη, σας προειδοποιεί να μην αποδεχθείτε την πρώτη πρόταση που θα σας προσεγγίσει. Το πιο πιθανό είναι να μην ανταποκρίνεται στις ικανότητες και την αξία σας – γι’ αυτό να έχετε αποφασίσει το κατώτατο όριο που θα δεχόσασταν, πριν αρχίσετε να διαπραγματεύεστε. Αν συμβιβαστείτε, είναι βέβαιο ότι θα μετανιώσετε σύντομα. Το ίδιο ισχύει και για τη σχέση σας: θυμηθείτε πόσα βάζετε από πλευράς σας και αν δεν λαμβάνετε τα ανάλογα, να πάτε εκεί που θα τα λάβετε!

Αιγόκερως

Στις ομάδες δεν υπάρχει το «εγώ» αλλά το «και εγώ», αγαπητοί Αιγόκεροι! Με το σημερινό τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη, ίσως κάτι να μην σας φαίνεται σωστό στις συνεργασίες σας. Δεν θέλετε να φανείτε ηγεμονικοί, θέλετε μόνο να νιώσετε ότι εκτιμώνται οι ικανότητες και τα ταλέντα σας. Ίσως η ελαστικότητα και ο χειρισμός του κάθε θέματος όταν προκύπτει, να είναι η πιο αποδοτική τακτική. Σκεφτείτε την περίπτωση να διαμοιράσετε τις υποχρεώσεις ανάλογα με την αποδοτικότητα του καθενός, προκειμένου να πετύχετε την απαραίτητη ισορροπία.

Υδροχόος

Σήμερα ενδέχεται να θολώσει λίγο η οπτική σας, αγαπητοί Υδροχόοι. Η Σελήνη από τον 3ο Οίκο σας της λογικής, συγκρούεται με τον ομιχλώδη Άρη από τον ονειρικό 12ο Οίκο σας. Η πρώτη σκέψη σας μπορεί να μην είναι η πιο σωστή ή πιο αποδοτική, γι’ αυτό χρειάζεστε χρόνο να συλλογιστείτε και να μετρήσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Ακούστε τις απόψεις ανθρώπων που εμπιστεύεστε και καταγράψτε όλες τις πληροφορίες. Να ξέρετε ότι το ένστικτό σας θα σας δείξει την πορεία που πρέπει να χαράξετε στο εξής.

Ιχθύες

Η προσέγγιση των ονείρων σας χρειάζεται στήριξη, αγαπητοί Ιχθύες; Μπορείτε να στραφείτε στους πιστούς σας συμμάχους για βοήθεια, ενόσω έχετε διατηρήσει ισορροπία στην αρχή του δούναι και λαβείν. Αν ζητήσετε, ενώ δεν έχετε ξοφλήσει προηγούμενες «χάρες», είναι βέβαιο ότι θα διαταράξει τις σχέσεις σας. Είναι καιρός να συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε μόνο να παίρνετε. Κανείς δεν θέλει να νιώθει ότι τον εκμεταλλεύονται, γι’ αυτό πάψτε να το κάνετε με τους ανθρώπους που είναι καλοπροαίρετοι!