Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Υποστηρίζετε ότι δεν σας αρέσουν τα δράματα, αγαπητοί Κριοί; Επειδή χρειάζονται δύο για να χορέψετε ταγκό, αναζητήστε τον δικό σας ρόλο στην τροπή προς την υπερβολή που έχει πάρει τη ζωή σας. Μήπως άθελά σας ρίχνετε λάδι στη φωτιά; Η σημερινή σύγκρουση ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία στον τομέα του πάθους σας, μπορεί να φωτίσει τα σημεία της συμπεριφοράς σας που είναι προκλητικά. Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι στο εξής θα χειρίζεστε άμεσα τα θέματα που προκύπτουν, χωρίς υπεκφυγές.

 Ταύρος

Πώς χειρίζεστε τις σχέσεις σας, αγαπητοί Ταύροι; Η σημερινή σύγκρουση του επικοινωνιακού Ερμή με τον μεγεθυντικό Δία, θα κεντρίσει τον τομέα του σπιτικού σας. Επικρατεί κλίμα χαράς, άνεσης και αμοιβαιότητας ή πάντα εσείς λύνετε προβλήματα και οργανώνετε; Στα ερωτικά σας, περισσότερο παίρνετε ή δίνετε; Όσο κι αν σας αρέσουν αυτά τα δεδομένα, μήπως σας κάνουν και λίγο επαρμένους; Πριν αποδώσετε ευθύνες αλλού, σκεφτείτε τι κερδίζετε από αυτό το κλίμα… κι αν δεν αρέσει, αλλάξτε το!

Δίδυμοι

Σήμερα ενδέχεται να χρειαστείτε κάτι για να επιπλεύσετε, αγαπητοί Δίδυμοι! Η δυσχερής όψη ανάμεσα στον αναλυτικό Ερμή και τον επεκτατικό Δία, ίσως να σας κάνει εμμονικούς με τις λεπτομέρειες και να θεωρείτε τα πάντα ίσης σημασίας. Κάντε βήματα πίσω για να δείτε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, προκειμένου να θέσετε προτεραιότητες. Αν είναι πολλές οι υποχρεώσεις σας, διαμοιράστε τις και θα δείτε να προχωρούν πιο γρήγορα. Πάρτε μια ανάσα ανακούφισης, όλα θα βρουν τον ομαλό ρυθμό τους!

Καρκίνος

Μήπως είναι καλύτερα να μασάτε αντί να μιλάτε, αγαπητοί Καρκίνοι; Θα γλιτώσετε να ντροπιαστείτε, αν σκέφτεστε πριν ανοίξετε το στόμα σας! Ένα τετράγωνο ανάμεσα στον εκφραστικό Ερμή και τον φλύαρο Δία, αφαιρεί τα φίλτρα που σας είναι απαραίτητα. Πρόκειται για μια ύπουλη όψη, που ίσως να σας κάνει πιο αυθόρμητους απ’ όσο συνηθίζετε. Προτιμήστε συνειδητά να είστε σοβαροί στον εργασιακό χώρο και να κρατήσετε τα όποια σχόλιά σας για μετά τη δουλειά!

Λέων

Όρια, αγαπητοί Λέοντες! Επειδή χάσατε τη στροφή προς την Κατανόηση και πάτε με ταχύτητα προς την Αλληλεξάρτηση, πρέπει να αλλάξετε διαδρομή. Η σημερινή συνάντηση ίασης ανάμεσα στον επικοινωνιακό Ερμή και τον οραματιστή Δία, μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε όρια και να μιλήσετε με ειλικρίνεια. Μην καταπίνετε τις απόψεις σας, επειδή κάποιος δεν είναι σε θέση να τις ακούσει. Να είστε ευγενικοί όταν τις θέσετε και να διαβεβαιώσετε ότι ο καθένας είναι ικανός να λύσει τα δικά του προβλήματα.

 Παρθένος

Υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα ανάμεσα σε αυτό που σας λέει η λογική και αυτό που λαχταρά η ψυχή σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ίσως η σημερινή σύγκρουση ανάμεσα στον αναλυτικό Ερμή και τον απεριόριστο Δία, να μην σας βοηθά να το γεφυρώσετε. Με κανένα σκεπτικό επί γης δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτό που νιώθετε… Αλλά αυτός δεν είναι λόγος να εγκαταλείψετε κάτι σταθερό για να κυνηγήσετε κάτι φανταστικό. Αυτό που καλείστε να κάνετε τώρα, είναι να αφήσετε λίγο χρόνο να κυλήσει πριν πάρετε αποφάσεις αλλαγής όλης της ζωής σας!

Ζυγός

Νιώθετε το μυαλό σας σκορπισμένο, αγαπητοί Ζυγοί; Οι περισπασμοί θα είναι συνεχείς σήμερα, που ο κυκλοθυμικός Ερμής συγκρούεται με τον άνευ ορίων Δία στην κοινωνική σας πτυχή. Ενώ από τη μία πλευρά έχετε τη μακρά λίστα των υποχρεώσεών σας, από την άλλη σπαταλάτε τον χρόνο σας σε μηνύματα και αναρτήσεις που επηρεάζουν αρνητικά το κύρος σας. Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσετε, είναι ότι ούτε εσείς δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα μέσα σε οκτώ ώρες… Γι’ αυτό επιλέξτε τρεις προτεραιότητες και μην σηκώσετε κεφάλι μέχρι να τις ολοκληρώσετε!

Σκορπιός

Έχετε την τάση να λειτουργείτε στα άκρα, αγαπητοί Σκορπιοί: είτε θα αναλαμβάνετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε, είτε θα είστε εντελώς άπραγοι! Η σημερινή σύγκρουση ανάμεσα στον λεπτομερή Ερμή και τον αυθόρμητο Δία στο ζώδιό σας, μπορεί να σας βάλει σε μια αέναη δίνη. Ωστόσο, πάντα υπάρχει τρόπος να συνδυάσετε την ευρύτερη εικόνα με τη σχολαστικότητα. Χρειάζεστε λίγη ρεαλιστική οπτική, που μπορεί να σας την δώσει ένας άνθρωπος που εμπιστεύεστε. Συζητήστε μαζί του, για να βρείτε την στρατηγική που σας ταιριάζει.

Τοξότης

Όλα ή τίποτα, αγαπητοί Τοξότες; Η σημερινή σύγκρουση του οραματιστή Ερμή με τον επεκτατικό Δία, μπορεί να σας ενθουσιάσει για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιό σας – όμως θα νιώθετε ταυτόχρονα ότι δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Μην αναζητήσετε διαύγεια από εξωγενείς πηγές, αυτό που σας κρατά πίσω προέρχεται από μέσα σας. Ίσως είναι ένας υποσυνείδητος φόβος για την επιτυχία. Πρέπει να συντονιστείτε με το σώμα σας, με το πώς νιώθετε όταν σκέφτεστε να κάνετε το μεγάλο βήμα. Θα σας βοηθήσει ένας ενεργειακός θεραπευτής, που θα καθαρίσει τα όποια εμπόδιά σας.

Αιγόκερως

Προφυλάξτε τη φήμη σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια σύγκρουση έντασης ανάμεσα στον εστιασμένο Ερμή και τον ευρυγώνιο Δία στην κοινωνική σας ζώνη, μπορεί να εναλλάσσει την οπτική σας από μικροσκοπική σε τηλεσκοπική. Ένα μέρος σας είναι έτοιμο να χειριστεί τα πιεστικά σας καθήκοντα, ένα άλλο ενδιαφέρεται μόνο για τα μέσα μαζικής δικτύωσης. Δεν μπορούν να συνυπάρξουν αυτές οι δύο τάσεις… Γι’ αυτό υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα περιηγείστε στο διαδίκτυο, μόλις κλείνετε και μία υποχρέωσή σας.

 Υδροχόος

Νιώθετε να ταλαντεύεστε ανάμεσα στην καριέρα σας και τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Την ευθύνη γι’ αυτό φέρει σήμερα μια σύγκρουση σύγχυσης στην επαγγελματική σας ζώνη, ανάμεσα στον Ερμή του καθήκοντος και τον επεκτατικό Δία. Είναι δύσκολο να επιφέρετε την ισορροπία, γι’ αυτό ίσως να μην τα καταφέρετε. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με λιγότερο πιεστικές εκκρεμότητες, προκειμένου να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε.

Ιχθύες

Τα λόγια είναι δωρεάν, αγαπητοί Ιχθύες! Αν θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, πρέπει να κάνετε πράξη όσα λέτε. Η σημερινή σύγκρουση ανάμεσα στον προγραμματιστή Ερμή και τον αιθεροβάμονα Δία, έχει τη δυναμική να σας αποβάλλει από το παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξετε ρεαλιστικά την πρακτική σας και να συνειδητοποιήσετε πού βαλτώνετε. Η ενασχόληση με αχρείαστες λεπτομέρειες, μόνο ροκανίζει τον χρόνο σας. Στήστε ένα σχέδιο, ακολουθήστε το με ένα βήμα την κάθε φορά και μην σταματήσετε μέχρι να φτάσετε στην γραμμή τερματισμού.