Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Είστε έτοιμοι να γλεντήσετε σαν να μην υπάρχει αύριο, αγαπητοί Κριοί; Ο Ήλιος κλείνει το μάτι στον Ερμή στον επιδεικτικό 5ο Οίκο σας, κάνοντάς σας κάτι παραπάνω από αξιοπρόσεκτους! Η μέρα αποζητά προσεγγίσεις, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη γοητεία και τον μαγνητισμό σας για να κερδίσετε ό,τι κι αν λαχταράτε. Νέοι φίλοι, θαυμαστές, ειδύλλια, όλα θα παίξουν τον δικό τους αποδοτικό ρόλο.

 Ταύρος

Λένε ότι η ζωή απαιτεί να απολαμβάνετε ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα, όπως τη συντροφικότητα και να έχετε φαγητό κάθε μέρα! Αυτό τον ευγενή σκοπό θα θέσετε σήμερα, καθώς ο Ήλιος θα συναντήσει τον κοινωνικό Ερμή στον τομέα σας του σπιτιού. Παραμερίστε τις γκρίνιες, εστιάστε στο να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Καλέστε φίλους ή βγείτε, να απολαύσετε τη θερινή νύχτα κάτω από τα άστρα!

 Δίδυμοι

Ξέρετε καλύτερα από τον καθένα ότι λίγη διασκέδαση δεν έβλαψε ποτέ, αγαπητοί Δίδυμοι! Γι’ αυτό ανοίξτε τα φτερά της κοινωνικής πεταλούδας που κρύβετε μέσα σας, σήμερα που ο Ήλιος συναντά τον φλύαρο Ερμή. Αφού θα έχετε μειωμένη διάθεση για τη διεκπεραίωση υποχρεώσεων και περισσότερη για να συναντήσετε ανθρώπους, αξιοποιήστε τη συγκυρία για αυτοσχέδιες μαζώξεις. Ένα αυθόρμητο γεύμα έξω, θα ανανεώσει τη σκέψη σας και θα καθαρίσει τον ορίζοντα σε πολλά θέματα. Η διάθεσή σας για φλερτ δεν αποκλείεται να έλξει κοντά σας πολύ ενδιαφέροντα άτομο!

Καρκίνος

Εστιάστε στους στόχους σας από νωρίς σήμερα, για να δείτε αποτελέσματα το συντομότερο δυνατόν! Θα είστε πιο δυνατοί και πιο γρήγοροι, χάρη στην αποδοτική συνάντηση του Ήλιου με τον Ερμή στην παραγωγική πλευρά σας. Απομακρύνετε το πόδι από το φρένο, βάλτε τα χέρια σταθερά στο τιμόνι και στηριχτείτε για τις μεγάλες ταχύτητες που θα αναπτύξετε. Επειδή στην πορεία σας μπορεί να εμπλακούν και άλλα άτομα, να έχετε ανοικτά τα μέσα μαζικής σας δικτύωσης για άμεση ανταλλαγή απόψεων!

Λέων

Μπορείτε να θέσετε τις απόψεις σας χωρίς να δημιουργήσετε εχθρούς, αγαπητοί Λέοντες; Η πρακτική αυτή λέγεται «τακτ», κάτι που καλείστε να επιστρατεύσετε σήμερα που ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον ομιλητικό Ερμή στο ζώδιό σας. Δεν έχει σημασία πόσο σημαντικό ή σωστό είναι αυτό που έχετε να πείτε, σημασία έχει ο τρόπος και η στιγμή που θα το πείτε. Προσέξτε ποιοι άλλοι είναι παρόντες και ρυθμίστε την ένταση της φωνής σας ανάλογα… Ειδικά αν θέλετε να κουτσομπολέψετε, καλύτερα να περιμένετε μέχρι το πέρας της δουλειάς σας!

Παρθένος

Αν και δεν είναι απαραίτητο να εμπιστεύεστε όλα όσα υποδεικνύει το ένστικτό σας, σίγουρα κάποια από αυτά αξίζουν την προσοχή σας! Ο λαμπερός Ήλιος συναντά τον αγγελιαφόρο Ερμή, όψη που οξύνει τη διαίσθησή σας και ανορθώνει τη συνετή αισιοδοξία σας. Να περιμένετε να σας δοθούν κάποια εναύσματα για την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε. Αφήστε τα να ξεδιπλωθούν, μέχρι να έχετε απτά αποτελέσματα. Ασχοληθείτε με την γιόγκα, περάστε χρόνο με φίλους σε μια χαλαρωτική σάουνα, διευρύνετε το πνεύμα σας με μια επίσκεψη σε μουσεία ή καλλιτεχνικές εκθέσεις.

 Ζυγός

Πάντα υπάρχει χώρος για έναν φίλο ακόμη, αγαπητοί Ζυγοί! Σήμερα ετοιμαστείτε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, καθώς ο Ήλιος συναντά τον ευφυή Ερμή στον 11ο Οίκο σας της κοινότητας. Μην εκπλαγείτε αν προσεγγίσετε ακόμη και αγνώστους γύρω σας, ενώ θα ασχολείστε με ένα χόμπι σας ή μια αθλητική δραστηριότητα. Εξίσου ισχυρές θα είναι και οι διαδικτυακές επαφές σας. Δεν αποκλείεται να σας βρουν τα βέλη του έρωτα μέσα στον φιλικό σας κύκλο, είτε να «ζευγαρώσετε» εσείς δύο γνωστά σας άτομα!

Σκορπιός

Μόνο δουλειά και καθόλου διασκέδαση ή καθόλου δουλειά και μόνο διασκέδαση; Ενδέχεται να τρελάνετε κι εσάς τους ίδιους μέχρι να αποφασίσετε τι θέλετε σήμερα, που ο λαμπερός Ήλιος συναντά τον Ερμή στον 10ο Οίκο σας των επιτευγμάτων αλλά και των ορίων! Επιλέξτε εκείνο το θέμα που σας εμπνέει περισσότερο από τη μακρά λίστα των υποχρεώσεώς σας και ταχθείτε στην υλοποίησή του με χαρά. Ίσως να σας εκπλήξει αυτός ο συνδυασμός της παραγωγικότητας με τη διασκέδαση.

 Τοξότης

Όλος ο κόσμος είναι το δικό σας πεδίο δράσης, γι’ αυτό θεωρείστε οι κοινωνικοί πρέσβεις του ζωδιακού κύκλου! Ο Ήλιος συμπράττει σήμερα με τον εξωστρεφή Ερμή, στον νομαδικό τομέα των ταξιδιών σας. Προσφέρετε στον εαυτό σας μια εμπειρία που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας και θα σας κάνει να νιώσετε πολίτης του κόσμου. Αρκεί να ασχοληθείτε με θέματα και εικόνες από διαφορετικές κουλτούρες, να έρθετε σε επαφή με άτομα άλλης νοοτροπίας. Συναντηθείτε με φίλους μετά τη δουλειά και κάντε τα «μαγικά» σας για να φέρετε κάποιους πιο κοντά!

Αιγόκερως

Μόνο φίλοι ή κάτι παραπάνω; Ο ατρόμητος Ήλιος φλερτάρει σήμερα με τον ερωτύλο Ερμή στον 8ο Οίκο σας, που αφορά το σεξ αλλά και τους ισχυρούς δεσμούς. Μην εκπλαγείτε αν προσθέσει κάποια «προνόμια» σε μια πλατωνική σχέση σας, είτε κεντρίσει μια συνεργασία για ένα ενθουσιώδες εγχείρημα με ένα άτομο του φιλικού ή του οικογενειακού σας κύκλου. Οι δεσμευμένοι Τοξότες θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε μεγάλη ανάγκη από επιπλέον χρόνο με το ταίρι σας και μόνο, για να εκδηλώσετε τις φλογερές σας διαθέσεις!

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι για ειλικρινείς διαλόγους; Ο Ήλιος συναντά σήμερα τον εκφραστικό Ερμή στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Υπό αυτό το σκηνικό, θα θελήσετε να κάνετε εκείνες τις συζητήσεις ξεκαθαρισμάτων – που μπορεί να απαιτούν αρκετό θάρρος. Από τη στιγμή που θα εκθέσετε τις θέσεις σας, θα νιώσετε απίστευτα ανακουφισμένοι και σίγουροι για το πού βαδίζετε. Κάποιες ευφυείς αναρτήσεις σας μπορεί να γίνουν εξαιρετικά δημοφιλείς και να κερδίσετε πολλούς θαυμαστές και ακόλουθους!

Ιχθύες

Η διασκέδαση μπορεί να έρθει αντιμέτωπη με την φυσική σας κατάσταση σήμερα, που ο Ήλιος και ο κοινωνικός Ερμής συμπράττουν στον τομέα της ευημερίας σας. Θα σας ωφελήσει πολύ να δώσετε περισσότερο χρόνο στην εξάσκησή σας, ακόμα και την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος. Επίσης, σκεφτείτε την περίπτωση μιας απογευματινής βόλτας στη φύση, αποφεύγοντας τα σοβαρά θέματα και τις συζητήσεις. Χαρείτε στιγμές ξεγνοιασιάς με τους δικούς σας ανθρώπους