Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Κάποιο ρομαντικό ενδιαφέρον από το παρελθόν ενδέχεται να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση, αγαπητοί Κριοί! Ο επικοινωνιακός Ερμής θα κεντρίζει το πάθος και τη δημιουργικότητά σας από σήμερα και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, που θα κινείται ανάδρομος μέσα στον Λέοντα. Ίσως χρωστάτε στον εαυτό σας και άλλους να δημοσιοποιήσετε όσα κρύβετε μέσα σας, ειδικά αν αφορούν φίλους που έχετε να δείτε καιρό ή ανθρώπους που έχετε χάσει επαφή. Μην εκπλαγείτε αν σας προσεγγίσει ένα πρώην ταίρι με πρόθεση επανασύνδεσης!

Ταύρος

Κάποιες αναταραχές διαβλέπονται στα εδάφη σας, καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής θα κινείται ανάδρομος μέσα στον Λέοντα και τον τομέα του σπιτικού σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ευαίσθητα θέματα μπορεί να κεντριστούν, προκαλώντας εντάσεις και σοβαρή ρήξη στις σχέσεις σας με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος.

Επειδή είναι αδύνατον να μην συναντήσετε κανένα από τα άτομα που διαμένουν υπό την ίδια στέγη με εσάς, προτιμήστε να διαμοιράσετε ήρεμα τις υποχρεώσεις του καθενός και να στρέψετε την προσοχή σας στο εαυτό σας για αυτό το διάστημα.

Δίδυμοι

Ο εκφραστικός κυβερνήτης σας ο Ερμής, κάνει στροφή και θα κινείται ανάδρομος στον Λέοντα και τον Οίκο σας της επικοινωνίας. Ό,τι πείτε ή ό,τι γράψετε, μπορεί και θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες! Αποφύγετε να δημοσιοποιήσετε θέσεις ή σχέδιά σας και προτιμήστε να αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο με δημιουργικό περιορισμό. Μειώστε τις εξόδους σας και απολαύστε το περιβάλλον του σπιτιού σας με τα άτομα του στενού σας κύκλου. Να ξέρετε ότι δεν αποκλείονται συναντήσεις με ανθρώπους που έχετε πολύ καιρό να δείτε, γι’ αυτό ας είστε προετοιμασμένοι.

Καρκίνος

Προσέξτε τις οικονομικές συνδιαλλαγές σας και ελέγχετε τις αποδείξεις σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες! Ο Ερμής θα κινείται με ανάδρομη πορεία μέσα στον Λέοντα και τον τομέα τον χρημάτων σας, γεγονός που μπορεί να σας ωθήσει σε κατασπατάληση χωρίς να το καταλάβετε καν. Για να αποφύγετε μια καταστροφή, προτιμήστε να ξοδεύετε ένα συγκεκριμένο ποσό σε καθημερινή βάση και μόνο από μετρητά. Αναζητήστε τώρα πρόσθετες πηγές εισοδήματος, μέσα από τις επαφές σας στα μέσα επαγγελματικής σας δικτύωσης.

Λέων

Ετοιμαστείτε για επαναλήψεις! Ο διανοητικός Ερμής θα κινείται ανάδρομος μέσα στο ζώδιο σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, προειδοποιώντας σας ότι πρέπει να γίνετε πιο προσεκτικοί. Ενώ εσείς θα θεωρείτε ότι μιλάτε με σαφήνεια, οι άλλοι θα σας κοιτούν με απορία. Τα σχέδιά σας είναι πιθανό να παρουσιάσουν κωλύματα, όσο κι αν τα έχετε μελετήσει. Αντί να πανικοβληθείτε, χαλαρώστε τους ρυθμούς σας αυτή την περίοδο και γίνετε πιο ελαστικοί στον τρόπο που θα προσεγγίζετε πρόσωπα και πράγματα!

Παρθένος

Η πορεία σας μπορεί να μειώσει την ταχύτητά της από σήμερα, που ο κυβερνήτης σας ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέσα στον Λέοντα και τον 12ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης. Δεν πρόκειται για το τέλος του κόσμου, είναι μόνο μια ανάπαυλα τριών εβδομάδων για να ανανεώσετε τις μπαταρίες σας και να γίνετε λίγο πιο εσωστρεφείς. Δώστε σημασία στα όνειρά σας και τα πιθανά κρυφά μηνύματά τους, που τώρα θα τα δείτε πιο καθαρά… Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να επουλώσετε παλαιότερες πληγές και να προετοιμαστείτε για ένα πιο λαμπρό μέλλον!

Ζυγός

Μειώστε τις κρούσεις σας, με όση φιλική διάθεση κι αν τις κάνετε! Ο εκφραστικός Ερμής θα κινείται ανάδρομος μέσα στον Λέοντα και τον τομέα των επικοινωνιών σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Μπορεί το χιούμορ σας να μην είναι όσο εύπεπτο θα θέλατε τώρα, ενώ δεν αποκλείεται να αντιληφθείτε ότι κάποιες φιλίες σας χρειάζονται περισσότερη προσοχή, αν τις αντικρύσετε χωρίς τα ροζ γυαλιά της καλοπροαίρετης φύσης σας. Αυτή η περίοδος θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε εξ νέου τον κύκλο σας, για να χαρείτε στο μέλλον την παρέα των ανθρώπων που πραγματικά σας αξίζουν.

 Σκορπιός

Θέματα φιλοδοξιών και ηγεσίας μπορεί να σας απασχολήσουν από σήμερα, που ο αγγελιαφόρος Ερμής θα κινείται με ανάδρομη πορεία μέσα στον Λέοντα και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας. Να είστε προσεκτικοί με την εριστική διάθεση που μπορεί να σας διέπει, για να μην αποκτήσετε εχθρούς στα ανώτερα επαγγελματικά κλιμάκια. Προτιμήστε να μειώσετε την ταχύτητα σκέψης σας, για να ανασκοπήσετε τα σχέδιά σας και να βελτιώσετε τη μελλοντική πορεία σας!

Τοξότης

Ελέγξτε ξανά το δρομολόγιο που έχετε σχεδιάσει, αγαπητοί Τοξότες! Ο Ερμής των μετακινήσεων θα πορεύεται ανάδρομος για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, μέσα στον Λέοντα και τον 9ο Οίκο σας των ταξιδιών και της περιπέτειας. Ίσως πρέπει να μειώσετε λίγο την ταχύτητά σας όσο αφορά τις προγραμματισμένες εξερευνήσεις σας, χωρίς να φτάσετε στο σημείο να ακυρώσετε κάποιο από τα σχέδιά σας. Μελετήσετε όλα τα στοιχεία τους, γιατί κάτι που παραβλέψατε μπορεί να αποδειχθεί το πιο άρτιο σχέδιο Β!

Αιγόκερως

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες – ή στις σκιές, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο ενδοσκοπικός Ερμής θα κινείται με ανάδρομη πορεία στον Λέοντα και τον 8ο Οίκο της συναισθηματικής σας φροντίδας. Είναι η ιδανική περίοδος για να ασχοληθείτε με κάποιους «κόμπους» του ψυχισμού σας. Ίσως να σας προβληματίζει ένα μυστικό που κρατάτε για καιρό, ίσως πρέπει να χειριστείτε τους θυμούς σας ή τις τάσεις ανταγωνισμού και ζήλιας. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να συζητήσετε με ένα άτομο εμπιστοσύνης ή να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Υδροχόος

Σύννεφα στο βασίλειο των σχέσεών σας; Να κατηγορήσετε τον Ερμή, που θα κινείται ανάδρομος μέσα στον Λέοντα και τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ενδέχεται να προκύψουν διαφωνίες ή παρεξηγήσεις με το ταίρι σας, όπως ενδέχεται να βρείτε τις χρυσές τομές συνεννόησης με τα άτομα του περιβάλλοντός σας! Πριν απογοητευτείτε, κάντε έναν ρεαλιστικό έλεγχο. Μήπως ζητάτε περισσότερα απ’ όσα προσφέρετε; Μήπως δίνετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες; Καταλήξτε και συζητήστε τα συμπεράσματά σας μετά τις 19 Αυγούστου!

Ιχθύες

Η πρόληψη αξίζει περισσότερο από τρεις εβδομάδες θεραπείας, αγαπητοί Ιχθύες! Ο αγγελιαφόρος Ερμής θα κινείται με ανάδρομη πορεία, στον Λέοντα και τον 6ο Οίκο της υγείας και της ευημερίας. Αντί να γίνετε υποχόνδριοι με τα μικρόβια που υπάρχουν ακόμα και στον αέρα που αναπνέετε, στραφείτε στις ενδεδειγμένες πρακτικές υγιεινής που θα τις ακολουθήσετε με επιμέλεια. Η καθαριότητα του εαυτού σας και των χώρων σας θα βοηθήσουν πολύ, όπως και η προσήλωσή σας στην οργάνωση και την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που σας αγχώνουν. Δεν χρειάζονται πολλά, χρειάζονται λίγα αλλά σωστά!