Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Καλύτερα να απομακρυνθείς από τον εραστή σου σήμερα καθώς προσπαθείς έντονα να διαχειριστείς την επιθετικότητά σου. Ο Δίας, ενισχύει τη συναισθηματική σου ένταση σήμερα. Ο έρωτας μπορεί να δυσκολέψει και να αναβληθούν ακόμα και τα καλά οργανωμένα ερωτικά σου σχέδια.

Να είσαι έτοιμη για εμπόδια από το σύμπαν, γι’αυτό φρόντισε να παίρνεις πολλές βαθιές ανάσες πριν αντιδράσεις, σε οποιαδήποτε αγχωτική κατάσταση της ερωτικής σου σχέσης

Κάθε μικρό ερωτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζεις αυτή τη στιγμή, είναι μια ευκαιρία για ν’αναπτυχθείς. Μετέτρεψε λοιπόν το άγχος σου, σε ρομαντική επιτυχία.

Ταύρος

Δεν είναι αστείο πώς μερικές φορές είμαστε πιο σκληροί με αυτούς που αγαπάμε περισσότερο. Σήμερα μπορεί να είναι μια τέτοια μέρα για σένα, αλλά θα ήταν σοφό να μην αντιδράσεις σκληρά, ακόμη και αν εραστής σου σε προκαλέσει.

Χρησιμοποίησε τη δυναμική σου ενέργεια, για να μετατρέψεις μια αγχωτική στιγμή σε κάτι όμορφο, αντί να βλάψεις το ταίρι σου με προσβολές και θυμωμένες ενέργειες.

Ασε τον έρωτά σου, να απαλύνει την ψυχή σου και να σου θυμίσει, ότι μπορείς να ελέγξεις, τον κακοποιό που περιστασιακά κρύβεται μέσα σου.

Δίδυμοι

Eίναι απαραίτητο να μιλήσεις για τις ανάγκες σου από τον εραστή σου σήμερα, ειδικά αν υπάρχει πραγματική ανάγκη.

Σ’αρέσει να λύνεις μόνη σου τα προβλήματά σου,αλλά υπάρχουν μέρες που χρειάζεσαι μια μικρή βοήθεια από φίλους για να ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις.

Χρησιμοποίησε το θάρρος της καρδιάς σου για να ζητήσεις βοήθεια, επειδή η αποκάλυψη της αδυναμίας σου, δεν είναι μόνο σέξι, είναι ένας εκπληκτικός τρόπος να δημιουργηθεί μια γλυκιά οικειότητα στην ερωτική σας σχέση.

Καρκίνος

Είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής για την αγάπη σήμερα, ειδικά αφού προσπαθείς να ξεπεράσεις τυχόν εμπόδια στην ερωτική σου σχέση.

Ωστόσο, αν ο εραστής σου σου τραβήξει το χαλί κάτω απ’τα πόδια, είναι η κατάλληλη στιγμή, για μια σοβαρή κουβέντα για το μέλλον της σχέσης σας.

Είναι πάρα πολύ μπερδεμένα τα πράγματα ? τότε αφιερώστε και οι δυο χρόνο για να τα ξεμπερδέψετε.

Αν δεν είσαι έτοιμη να το κάνειςακόμα, να ξέρεις πως οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτή τη στιγμή θα σ’ακολουθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ας είσαι ειλικρινής με τα ερωτικά σου και βασίσου στις δικές σου εξαιρετικές δεξιότητες.

Λέων

Δεν είναι διασκεδαστικό να έχεις μια κουραστική συζήτηση, όταν προτιμάς πιο σοβαρές συζητήσεις με κάποιον που πραγματικά θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα τώρα.

Αφιέρωσε χρόνο για ν’αναθεωρήσεις τις προτεραιότητες και τα όνειρά σου, για να σιγουρευτείς πως σκέφτεσαι σοβαρά για την επικείμενη σχέση.

Δεν είναι ποτέ κακή στιγμή να επανεκτιμήσεις τα ερωτικά σου για να δεις αν κατευθύνονται στο παθιασμένο μονοπάτι που πραγματικά θέλεις ν’ακολουθήσεις τώρα.

Παρθένος

Επιτρέποντας στον εαυτό σου να αναπνεύσει πριν αντιδράσει στα έντονα συναισθήματά σου, είναι μια δεξιότητα που αξίζει να τελειοποιήσεις σήμερα. Αντιμετωπίζεις προκλήσεις στην επικοινωνία σου με τον εραστή σου.

Μπορεί να μην είναι σε θέση ν’ακολουθήσει την ατζέντα ή το στυλ σου τώρα, αλλά μπορείς να συνεχίσεις να προχωράς, ανεξάρτητα από την πρόοδο που κάνεις ή δεν κάνεις σήμερα.

Φρόντισε να ξέρεις πού βαδίζεις, επειδή το να συγκεντρώσεις τις σκέψεις σου σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, μπορεί να είναι δύσκολο αλλά όχι αδύνατο.

Ζυγός

Ακόμα κι αν είσαι σίγουρη πως ο εραστής σου σε κακομεταχειρίζεται κατά κάποιο τρόπο, απέφυγε συζητήσεις για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, γιατί θα τα χειροτερέψεις μακροπρόθεσμα.

Μια ήσυχη, χαριτωμένη στάση, θα του δείξει ένα τρόπο εξέλιξης και θα τον κάνεις να συνειδητοποιήσει, πως αυτός είναι ο κύριος υπαίτιος της όλης κατάστασης. Πάρε θάρρος και αντιμετώπισε το χάος με αξιοπρέπεια.

Ο εραστής σου, θα ακολουθήσει το παράδειγμά σου και δεν θα έχει ”μούτρα” να εναντιωθεί σε μια τέτοια χάρη.

Σκορπιός

Μπορεί να διαλυθείς ανάμεσα σε δύο διαφορετικές προσεγγίσεις στα ερωτικά σου τώρα και θα πρέπει να αποφασίσεις ποιά κατεύθυνση θ’ακολουθήσεις.

Από τη μία πλευρά, θέλεις να προκαλέσεις μια ηλεκτροπληξία στην ερωτική σου ζωή με ριζοσπαστικές ενέργειες και απρόβλεπτο αυτοσχεδιασμό.

Από την άλλη πλευρά, θέλεις ν’ακολουθήσεις το παλιό μοντέλο, παίζοντας το παιχνίδι με ακεραιότητα και σεβασμό.

Όποια και αν είναι η ενδεχόμενη επιλογή σου, αυτή δεν είναι η στιγμή για να την κάνεις πράξη Είσαι παρορμητική και χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να εφαρμόσεις την αλήθεια και τη σοφία που ζει στην καρδιά σου.

Τοξότης
Αν όλα αλλάξουν στο σύμπαν, αυτό περιλαμβάνει και τον έρωτα. Μπορεί να υπάρχουν κάποια μικρά βήματα στην ερωτική σου σχέση αυτή τη στιγμή, κάτι που ο καθένας περνάει.

Αντί να προσπαθείςνα κρατήσεις γερά τη σχέση σου, άφησέ την ν’αναπνεύσει. Άφησε τον εραστή σου να ηρεμήσει και κάνε το ίδιο. Συγχώρεσε τον εραστή σου αν σε πλήγωσε και εξέφρασε την λύπη σου, αν το νιώθεις.

Δεν είσαι σίγουρη, πώς θα συμπεριφερθεί ο εραστής σου, αλλά ξέρεις πως θέλεις να είναι αληθινός.

Αιγόκερως

Έχεις έμπνευση στα ερωτικά σου, κάτι που θ’αλλάξει την ερωτική σου ζωή αυτή τη στιγμή. Αλλά σου λείπει ένα κρίσιμο συστατικό πριν καταφέρεις να δημιουργήσεις τη μεταμόρφωση σου – Η εστίαση!

Ο αχαλίνωτος ενθουσιασμός σου, μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή, αν είσαι διατεθειμένη να δημιουργήσεις πραγματικά σοβαρές θετικές αλλαγές στη σχέση σου.

Ίσως ήρθε η ώρα να ξαναγράψεις το αγαπημένο σου ημερολόγιο και ν’αναφέρεις τις παθιασμένες σκέψεις, τις ιδέες και τα μυστικά σου, έτσι ώστε να μπορούν να εξελιχθούν με φυσικό τρόπο.

Υδροχόος

Αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό για το οποίο είσαι περήφανη, είναι η ερωτική σου επαναστατικότητα.

Σήμερα θα αντιμετωπίσεις και πάλι την ευκαιρία να ανατρέψεις την κατάσταση στην ερωτική ζωή σου και να αμφισβητήσεις, ό,τι δεν έχει πλέον καμία ισχύ στην παθιασμένη διαδρομή σου.

Ένα μέρος σου, είναι αρκετά ερωτευμένο από συναισθήματα και παραδόσεις, αλλά είσαι επίσης κι ένας ρομαντικός απατεώνας που μπορείς να ταρακουνήσεις τα πράγματα, με τον πιο σέξι τρόπο.

Ιχθύες

Η κεραία που σε συνδέει με τον ανώτερο εαυτό σου, υπερλειτουργεί ιδιαίτερα καλά για σένα σήμερα. Δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες για ενδοσκόπηση και αντανάκλαση.

Πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις με την ερωτική σου σχέση ,θα πρέπει να σκεφτείς για το πώς είναι τα πράγματα μέχρι στιγμής.

Αν είναι προσγειωμένη η παθιασμένη σου ενέργεια, θα μπορέσεις να επαναφορτίσεις τον εαυτό σου, τόσο συναισθηματικά, όσο και πνευματικά.

Αφού ανακτήσεις το κέφι σου θα χρειαστεί ν’ακολουθήσεις το επόμενο, πιο φιλόδοξο κεφάλαιο στην επική ερωτική σου ιστορία.