Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Όταν έρχεται η στιγμή να πείτε την αλήθεια σας, δεν είστε από αυτούς που βάζουν φίλτρο στην έκφρασή τους! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξετε νοοτροπία, ειδικά με το σημερινό τρίγωνο του Ερμή με τον Δία. Αυτή η εύγλωττη όψη θα σας δώσει την απαραίτητη διαύγεια, για να βγάλετε όσα έχετε μέσα σας χωρίς να θίξετε κανέναν. Αντιθέτως, αυτή η συζήτηση για ένα ευαίσθητο θέμα, έχει τη δυναμική να σας φέρει πιο κοντά με έναν δικό σας άνθρωπο.

Ταύρος

Μην περιμένετε καθόλου, αρχίστε τις διαπραγματεύσεις! Το σημερινό ομιλητικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον εξωστρεφή Δία, κεντρίζει την διαπροσωπική ζώνη του χάρτη σας. Αν σας έχει γίνει μια πρόταση, μην αρκεστείτε στο να βάλετε την υπογραφή σας. Διαβάστε τη με προσοχή και αξιοποιήστε το κλίμα της ημέρας για να προωθήσετε περισσότερο τον εαυτό σας – ακόμα και να θέσετε περισσότερες απαιτήσεις απ’ όσες θα σας αρκούσαν… Το πιο πιθανό είναι να εκπλαγείτε ευχάριστα!

Δίδυμοι

Ανασκουμπωθείτε και ορμήστε, για να διαπρέψετε! Το δυναμικό τρίγωνο του κυβερνήτη σας του Ερμή με τον μεγεθυντικό Δία, θα σας μετατρέψει σε μια δυναμική μηχανή σήμερα. Μια τολμηρή επαγγελματική κίνηση θα λειτουργήσει προς όφελός σας, αρκεί να μην εξοκείλετε κατά πολύ από τα προσόντα σας. Αναζητήστε τις ευκαιρίες που δεν απέχουν ιδιαίτερα από τους τομείς σας, το πιο πιθανό είναι να υπάρχουν αρκετές από αυτές μπροστά στα μάτια σας.

Καρκίνος

Πείτε με κάθε ειλικρίνεια την αλήθεια σας, ειδικά όσο αφορά την αγάπη! Το τρίγωνο πάθους ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία, θα σας βοηθήσει σήμερα να εκφράσετε ξεκάθαρα κάθε ανάγκη και επιθυμία σας. Μην διστάσετε, θεωρώντας ότι θα ακουστείτε σκληροί – το μυαλό και η καρδιά σας θα είναι σε απόλυτο συντονισμό. Τολμήστε να μιλήσετε, ώστε να διαπιστώσετε πόσο συμβατά είναι τα συναισθήματά σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Το πιο πιθανό είναι να χαρείτε από την ανταπόκριση που θα έχετε!

Λέων

Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας σήμερα, γιατί θα σας δίνει τα πιο διαυγή μηνύματα! Το αρμονικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον οραματιστή Δία, κεντρίζει τη διαίσθησή σας στο πιο βαθύ επίπεδο και σας συντονίζει απόλυτα με τα συναισθήματά σας. Μια ειλικρινής συζήτηση θα έχει τη δυναμική να σας φέρει πιο κοντά στα ζητούμενά σας, γιατί θα βρίσκετε τις σωστές λέξεις ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα θέματα. Εστιάστε στην επούλωση και κατανόηση, ειδικά για κάτι που ενέχει μια σημαντική γυναίκα της ζωής σας.

Παρθένος

Μια εξαιρετικά εξωστρεφής όψη του κυβερνήτη σας του Ερμή με τον Δία, σήμερα θα σας φέρει κοντά με τα πιο ενθουσιώδη άτομα! Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε κάθε μέθοδο επικοινωνίας, για να προσεγγίσετε τους πάντες δια ζώσης ή και ηλεκτρονικά. Αν θέλετε να προωθήσετε μια ιδέα ή ένα καινούργιο εγχείρημά σας, αξιοποιήστε τα δίκτυά σας και γνωστοποιήστε τα σχέδιά σας. Η μέρα είναι ιδανική και για να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας για ένα «προξενιό» που αφορά φίλους σας!

Ζυγός

Σήμερα επιδείξτε τα ταλέντα σας όπου βρεθείτε! Ένα σαγηνευτικό τρίγωνο ανάμεσα στον ομιλητικό Ερμή και τον επιδεικτικό Δία, πρόκειται να εκτοξεύσει τους τομείς σας της καριέρας και των χρημάτων. Προωθήστε τις ιδέες και τα εγχειρήματά σας, γιατί ό,τι κι αν πουλάτε θα αγοραστεί. Αξιοποιήστε την εύνοια των άστρων για να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις, που θα βελτιώσουν τη δική σας ζωή αλλά και του ακροατή σας. Η αξιοπιστία και η συνέπειά σας, αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία σας.

Σκορπιός

Ο ενθουσιασμός θα είναι διάχυτος σε κάθε σκέψη και κίνησή σας σήμερα, χάρη στο εντυπωσιακό τρίγωνο που σχηματίζουν στο ζώδιό σας ο Ερμής με τον Δία! Τα όρια εξαφανίζονται για εσάς, γι’ αυτό γνωστοποιήστε ακόμα και τις πιο τρελές ιδέες σας. Όχι μόνο θα βρεθούν αγοραστές, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ανοίξετε νέες πόρτες για διεύρυνση και μεγέθυνσή τους. Μην φοβηθείτε να μιλήσετε με ειλικρίνεια, αυτή θα ανανεώσει τις σχέσεις σας με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος.

Τοξότης

Θεωρούσατε ότι δεν επρόκειτο ποτέ να πραγματώσετε αυτή τη φαντασίωση; Το σημερινό διεγερτικό τρίγωνο ανάμεσα στον πλανευτή Ερμή και τον εκφραστικό Δία, έχει τη δυναμική να εκπληρώσει τα πιο τολμηρά σας όνειρα στην κρεβατοκάμαρα! Το μόνο που πρέπει να σας απασχολήσει, είναι να είναι και τα δύο μέρη πρόθυμα – και δεν χρειάζεται να το μάθει κανείς άλλος. Παράλληλα, η μέρα είναι ιδανική για να αποκαλύψετε στους δικούς σας ανθρώπους τα τρωτά σας σημεία, ακόμα και τα πιο βαθιά μυστικά σας.

Αιγόκερως

Θέλετε να επισημοποιήσετε κάποια σύμπραξή σας; Η σημερινή συνεύρεση του φλύαρου Ερμή με τον επεκτατικό Δία, μπορεί να ανορθώσει τις σχέσεις σας σε ανέλπιστα ύψη! Αξιοποιήστε τη για να κάνετε ανοιχτούς διαλόγους με πάσα ειλικρίνεια, ανταλλάξτε απόψεις για τις λεπτομέρειες των σχεδίων σας, διαλευκάνετε τις διαφωνίες σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Το ξεκαθάρισμα κάθε παλιού λογαριασμού, θα ανορθώσει τα επίπεδα της κατανόησης και της αυτοπεποίθησής σας.

 Υδροχόος

Λέγεται ότι η τύχη βρίσκεται στο σημείο συνάντησης της προετοιμασίας με την ευκαιρία. Το σημερινό πολύτιμο τρίγωνο ανάμεσα στον υποστηρικτικό Ερμή και τον ιδιόρρυθμο Δία, θα ενεργοποιήσει όλα τα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια! Θα είστε σε θέση να βλέπετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, στηρίζοντας όλα τα σχέδιά σας με στοιχεία και αριθμούς. Αυτός είναι ο νικητήριος συνδυασμός που χρειαζόσασταν, για να περάσετε από τον σχεδιασμό στην υλοποίηση.

Ιχθύες

Μην υποθέτετε ότι ο κόσμος ξέρει πώς νιώθετε κάθε στιγμή, αγαπητοί Ιχθύες. Η σημερινή συνεύρεση του επικοινωνιακού Ερμή με τον εξωστρεφή Δία, θα σας ωθήσει να μιλήσετε εσείς για όσα έχετε μέσα σας! Ομολογήστε την έλξη σας για ένα ιδιαίτερο άτομο, όσο κι αν δεν συνάδει με την ιδιοσυγκρασία σας… Αυτή η έξοδος από τη ζώνη της βολής σας, θα σας αποφέρει συναρπαστικά αποτελέσματα στον τομέα της αγάπης. Αξιοποιήστε την επίσης για τα δημιουργικά σας εγχειρήματα, καθώς θα έχετε μεγάλο ακροατήριο για να τα γνωστοποιήσετε και να τα προωθήσετε.