Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Η χαλαρή συναισθηματική ισορροπία σας μπορεί να δεχθεί λίγη αντίσταση σήμερα, που ο επικοινωνιακός Ερμής συγκρούεται με τον αυταρχικό Κρόνο. Ας είστε λίγο πιο επιφυλακτικοί με το περιβάλλον σας, να σκέφτεστε διπλά πριν εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας. Ίσως δεν είναι προς όφελός σας να εμπιστευτείτε τους συναδέλφους σας για σοβαρά προσωπικά σας θέματα.

 Ταύρος

Πολλές οι ιδέες σας και λίγος ο χρόνος; Με τη σημερινή σύγκρουση του αμφίρροπου Ερμή με τον δομημένο Κρόνο, θα είναι καλύτερα να επιστρατεύσετε τη λογική σας! Αναβάλετε τα διανθισμένα σχόλιά σας για μια άλλη μέρα και εστιάστε την προσοχή σας στην ροή των πραγμάτων τώρα. Με τον πειραματισμό θα σπαταλήσετε πολύτιμες ώρες, άρα θα πρέπει να εργαστείτε σαββατοκύριακο… Πόσο πιθανό είναι να το θέλετε αυτό;

 Δίδυμοι

Αν και εργάζεστε σκληρά για να κερδίσετε το εισόδημά σας, μήπως δεν διαχειρίζεστε έξυπνα τα δεδομένα και τους πόρους σας; Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής συγκρούεται σήμερα με τον αυστηρό Κρόνο, δίνοντάς σας το έναυσμα να διαχωρίζετε τα επείγοντα από όσα μπορούν να περιμένουν. Παράλληλα, σκεφτείτε τι μπορείτε να αναθέσετε σε άλλους. Έτσι θα γίνετε πιο παραγωγικοί και τελικά θα σας μείνει χρόνος για να τον αξιοποιήσετε αλλιώς.

Καρκίνος

Σήμερα μην ενδώσετε στην παρόρμησή σας να βοηθήσετε άλλους, όσο ανάγκη κι αν θεωρήσετε ότι το έχουν! Πρέπει να ρίξετε όλη την προσοχή σας στους προσωπικούς σας στόχους, για να μην χάσετε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες. Ρεαλιστικά μιλώντας, είναι βέβαιο ότι οι άλλοι μπορούν να αντεπεξέλθουν στα θέματά τους και μόνοι τους. Αφού το ξέρετε, γιατί πρέπει να το εμπεδώσετε ξανά εκ των υστέρων; Καταπνίξτε τη διάθεσή σας να είστε χρήσιμοι, φανείτε χρήσιμοι στον εαυτό σας!

 Λέων

Η σημερινή εξοντωτική σύγκρουση ανάμεσα στον Ερμή και τον σοβαρό Κρόνο, έχει τη δυναμική να απομυζήσει όλη την ενέργειά σας πριν τα μέσα της μέρας! Για να καταφέρετε να φτάσετε όρθιοι μέχρι το σαββατοκύριακο, μην βιάζεστε να αποδεχθείτε κάθε αίτημα για βοήθεια που σας απευθύνουν. Επίσης, προτιμήστε να γυρίσετε στο σπίτι για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας απόψε, αντί να ακολουθήσετε την παρέα στην έξοδό της.

Παρθένος

Σήμερα απλώστε το προστατευτικό σκοινί γύρω από τον στενό σας κύκλο! Ο αυταρχικός Κρόνος συγκρούεται με τον κοινωνικό Ερμή, απαγορεύοντας την είσοδο σε «εξωσχολικούς». Όσο ενθουσιώδη αύρα κι αν αποπνέουν οι καινούργιοι άνθρωποι στο περιβάλλον σας, οι λάθος επιλογές μπορούν να αμαυρώσουν το αγαστό κλίμα που έχετε χτίσει με τόσο κόπο. Μην ρισκάρετε να βάλετε σάπια μήλα στο καλάθι σας… Αν θέλετε να κάνετε νέες γνωριμίες, να τις προσεγγίσετε έξω από τον στενό σας κύκλο.

Ζυγός

Βάλτε προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σας, για να κλείσετε εξουθενωμένοι τη σημερινή μέρα. Ο στρατηγικός Ερμής από τη ζώνη της καριέρας σας, συγκρούεται με τον δυσκίνητο Κρόνο και μετατρέπει σε ρίσκο κάθε συγκυρία εκτός προγράμματος. Ένα τηλεφώνημα μπορεί να είναι αρκετό, για να σας βγάλει εκτός πορείας άνευ λόγου και αιτίας… Οι ανάγκες των άλλων είναι σημαντικές – μόνο που τα δικά τους επείγοντα δεν είναι δικά σας! Όταν τα ακούσετε το βράδυ, θα δικαιώσετε τον εαυτό σας που γύρισε το τηλέφωνο στο αθόρυβο

Σκορπιός

Ο νομαδικός Ερμής κοντράρεται σήμερα με τον ρωμαλέο Κρόνο, κεντρίζοντας τη διάθεσή σας να αρχίσετε νωρίτερα την σιέστα του σαββατοκύριακου! Καλό θα ήταν να μην ενδώσετε σε αυτή την παρόρμηση, να προτιμήσετε να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας πρώτα. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδυάσετε την τάση σας για απόδραση με τη δουλειά, αν έχετε κάποιες εξωτερικές εργασίες. Έτσι δεν θα χάσετε την έμπνευσή σας και θα είστε πιο αποδοτικοί!

 Τοξότης

Μην ενδώσετε σε προκλήσεις, πριν ελέγξετε όλες τις παραμέτρους! Η σημερινή σύγκρουση του ορμητικού Ερμή με τον ακέραιο Κρόνο, ενδέχεται να σας κάνει να μετανιώσετε για την παρόρμησή σας να ακολουθήσετε τη μαγική μελωδία μιας σειρήνας… Κάθε δελεαστική πρόταση ή συμφωνία χρειάζεται την αμέριστη προσοχή σας και ενδελεχή έρευνα, ειδικά αν αφορά και χρήματα. Απορρίψτε τη, αν ενέχει αυστηρά χρονοδιαγράμματα ή επένδυση ατομικών σας πόρων.

 Αιγόκερως

Ο προσγειωμένος Κρόνος έχει καταφέρει να σας διατηρεί σε μια παραγωγική πορεία, διαμένοντας εδώ και έναν χρόνο στο ζώδιό σας. Η σημερινή του σύγκρουση με τον ανέμελο Ερμή, ενδέχεται να σας παρασύρει και να παρεκκλίνετε από την πορεία που έχετε χαράξει. Επειδή θα σας προσεγγίσουν αρκετές δελεαστικές προτάσεις, φροντίστε να τις απορρίψετε χωρίς καθυστέρηση. Όσο κι αν χρειάζεστε λίγο ενθουσιασμό, οι συνέπειες της απερισκεψίας σας δεν αξίζουν να χάσετε όσα κερδίσατε με τόσο κόπο.

 Υδροχόος

Δεν ταιριάζει σε εσάς αυτό το κενό βλέμμα, αγαπητοί Υδροχόοι! Η σημερινή σύγκρουση ανάμεσα στον διανοητικό Ερμή και τον αυστηρό Κρόνο, ενδέχεται να πατήσει τον διακόπτη του μυαλού σας στο «απών»… Γι’ αυτό αποφύγετε για σήμερα να διαχειριστείτε περίπλοκες υποχρεώσεις, όπως και να πιέσετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ όσο αντέχει. Δεν θέλετε να καταλήξετε να ξανακάνετε όλη τη δουλειά αργότερα. Ακυρώστε ή αναβάλετε ό,τι είναι δυνατόν, χωρίς τύψεις.

Ιχθύες

Η κολακεία μπορεί να σας φτάσει οπουδήποτε – αλλά τι θα κάνετε στη συνέχεια; Η σημερινή σύγκρουση του εγωκεντρικού Ερμή με τον άτεγκτο Κρόνο, έχει τη δυναμική να σας οδηγήσει στις πλέον ανάρμοστες παρέες για την ιδιοσυγκρασία σας. Θα αποφύγετε κάτι τέτοιο, μόνο αν καταπνίξετε την ανάγκη σας να είστε στο επίκεντρο της προσοχής ή να σας θαυμάζουν. Πορευτείτε με τη λογική και μέχρι εκεί που φτάνουν τα δικά σας όρια, ακόμα κι αν πρέπει να απορρίψετε δελεαστικές προτάσεις. Ό,τι λάμπει, δεν είναι χρυσός.