Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Διευρύνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες σήμερα! Η τολμηρή Σελήνη σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον Άρη, ωθώντας σας να αναζητήσετε καινούργια πεδία δράσης. Από τη γνωριμία με καινούργιους φίλους, μέχρι μια συνάντηση για ανταλλαγή ιδεών στο γραφείο, οι πάντες θα σας υποδέχονται με ανοικτές αγκάλες. Πολλοί θα αποζητούν την παρέα σας, κάντε τους τη χάρη με το σκεπτικό «ένας για όλους και όλοι για έναν»!

Ταύρος

Εστιάστε στην επαγγελματική επιτυχία, σήμερα που η Σελήνη ερωτοτροπεί με τον Άρη! Ακόμα κι αν υπάρχουν παράγοντες που μπορεί να μην ευνοούν τολμηρές κινήσεις, το μόνο σας εμπόδιο είναι ο φόβος. Διευρύνετε τον εργασιακό σας κύκλο, προσεγγίστε άτομα με ισχύ και προωθήστε τις καινοτόμες ιδέες σας. Μπορεί όλα αυτά να είναι πιο εύκολα απ’ όσο θεωρούσατε, αν επιστρατεύσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Δίδυμοι

Μιας και είναι Παρασκευή, δικαιούστε να έχετε ήδη αρχίσει να αιωρείστε στα σύννεφα της φαντασίας! Ετοιμάστε την επόμενη περιπέτειά σας, στη θάλασσα ή στην ύπαιθρο για μπάρμπεκιου με φίλους. Μην αμελήσετε να κάνετε τις απαραίτητες κρατήσεις για το ταξίδι που σκέφτεστε, δεν θέλετε να ανακαλύψετε τελευταία στιγμή ότι δεν υπάρχουν άλλες θέσεις!

 Καρκίνος

Γυαλίστε τα καλά σας παπούτσια και βγάλτε τις παντόφλες! Η μέρα σήμερα δεν δέχεται απλότητα, καθώς η Σελήνη συναντά τον αποδοτικό Άρη. Μπορεί να προσθέσετε ένα ακόμη έπαθλο στην εργασιακή σας συλλογή, αν ανταποκριθείτε άμεσα στο κάλεσμα παιχτών με επιρροή. Το βραδάκι φροντίστε να κάνετε αλησμόνητες εμφανίσεις για να βρεθείτε στον κύκλο των ισχυρών, γιατί ενδέχεται να σας αναμένει εκεί η επόμενη σημαντική συνεργασία σας.

Λέων

Σήμερα πρέπει να βγείτε από την προστατευμένη ζώνη σας! Με τη Σελήνη να συναντά τον τολμηρό Άρη, η διαφορετικότητά σας είναι αυτή που εντάσσει τον ενθουσιασμό στο περιβάλλον σας. Δεν έχει σημασία αν εξερευνάτε μια νέα ρομαντική γνωριμία ή τον φιλικό σας κύκλο, το σημαντικό είναι να ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Να ξέρετε ότι μια απόδραση για το σαββατοκύριακο, έχει τη δυναμική να ανατρέψει όλο τον κόσμο σας!

Παρθένος

Η έκτη σας αίσθηση θα είναι σε έξαρση σήμερα! Ίσως να αντιληφθείτε ότι ένα άτομο χρειάζεται άμεσα βοήθεια και να πρέπει να προστρέξετε, κάτι που σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Μόνο προσεγγίστε διακριτικά, για να μην θίξετε εγωισμούς και να μην φέρετε κανέναν σε δύσκολη θέση. Δείξτε τον σεβασμό και την εκτίμησή σας, πριν δηλώσετε τη διαθεσιμότητά σας.

 Ζυγός

Η μέρα αναμένεται να φέρει στον δρόμο σας το άτομο που αποζητούσατε, για να χαρίσετε την καρδιά σας ή να δώσετε το βιογραφικό σας! Επειδή η συνεύρεση της Σελήνης με τον ανυπόμονο Άρη θα σας ωθεί να βάλετε το κάρο μπροστά από το άλογο, πρέπει να συγκρατήσετε λίγο την παρόρμησή σας. Μην βιαστείτε να κλείσετε συμφωνίες ή να δώσετε υποσχέσεις, μόνο ο χρόνος θα δείξει αν αυτή η συνάντηση θα έχει διάρκεια. Έχει σημασία να ερευνήσετε αν είναι και η άλλη πλευρά πρόθυμη να επενδύσει την ίδια ενέργεια!

Σκορπιός

Η συνάντηση της Σελήνης με τον αποφασιστικό Άρη, διατηρεί ψηλά στα ενδιαφέροντά σας την επαγγελματική σας εξέλιξη. Μείνετε εστιασμένοι στην πορεία σας, χειριστείτε τις λεπτομέρειες των σχεδίων σας και δείξτε την εμπιστοσύνη σας στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Αν ένα άτομο του στενού σας κύκλου ζητήσει τη βοήθειά σας σήμερα, να την προσφέρετε αφού ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας!

Τοξότης

Είναι έρωτας ή λαγνεία; Μια φορτισμένη συνάντηση της Σελήνης με τον φλογερό Άρη, σας στρώνει το χαλί για ρομαντικές εξελίξεις. Παρά την ένταση της έλξης, χρειάζεται χρόνος για να διαφανεί αν έχει ρεαλιστική υπόσταση αυτό το ζευγάρωμα. Φυσικά είστε πάντα σε ετοιμότητα, αλλά λίγη εγκράτεια θα σας αποδώσει με περισσότερο θαυμασμό και διάρκεια του πόθου… Μια βραδινή έξοδος είναι η ιδανική επιλογή.

Αιγόκερως

Είναι βέβαιο ότι έχετε μια μακριά λίστα υποχρεώσεων που πρέπει να διεκπεραιωθούν σήμερα. Όμως, η εύθυμη συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη, υπονοεί ότι μια μικρή ανάπαυλα μπορεί να ανεβάσει πιο πολύ την αποδοτικότητά σας. Μεταξύ τυριού και αχλαδιού, δεν αποκλείεται να λύσετε ένα εργασιακό πρόβλημα ή να ανορθώσετε σε κλίμακα μια καλή ιδέα σας. Όσο αποβάλετε την σωρευμένη ένταση, τόσο θα αυξάνεται η έμπνευσή σας!

Υδροχόος

Το πάθος σας θα είναι μεταδοτικό σήμερα, που η Σελήνη συναντά τον ενθουσιώδη Άρη στο ζώδιό σας! Μιας και είστε οι αρχηγοί της ομάδας, αρπάξτε τα ηνία και ανεβάστε το επίπεδο των σχεδίων για τις σημερινές εξόδους. Ξεφύγετε λίγο από τα γνωστά στέκια, προτιμήστε μια συναυλία ή ένα θερινό σινεμά. Ακόμα καλύτερα, αφήστε την δεδομένη παρέα και αποζητήστε καινούργιους ανθρώπους για να εξερευνήσετε νέα σκηνικά!

Ιχθύες

Η σημερινή συνάντηση της παραγωγικής Σελήνης με τον παρακινητικό Άρη, σας καλεί να βρείτε δημιουργικές διεξόδους για τα οικονομικά σας προβλήματα. Αν σας λείπουν τα μετρητά, μπορείτε να κάνετε ανταλλαγή υπηρεσιών. Ίσως οι επαγγελματικές σας συμβουλές να αντιστοιχούν με ένα κούρεμα ή χτένισμα, το πλύσιμο ενός αυτοκινήτου με μια συνεδρία γιόγκα. Όπου υπάρχει θέληση, πάντα θα υπάρχει και τρόπος!