Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Χρειάζεστε δύναμη ή πίεση; Η αντίθεση της διπλωματικής Αφροδίτης με τον τυραννικό Πλούτωνα, θα σας δυσκολέψει να εντοπίσετε τη διαχωριστική γραμμή. Είναι θετικό να είστε τόσο προσηλωμένοι στην ανάγκη για αποτελέσματα, αρκεί να μην χάνετε την επαφή με την συμπονετική σας πλευρά. Αφιερώστε χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε, γιατί μπορεί να είναι δυσαρεστημένοι ή δυστυχισμένοι. Λίγες «ρυθμίσεις», είναι αρκετές για να είστε όλοι ευχαριστημένοι και παραγωγικοί.

Ταύρος

Η παρούσα κατάστασή σας δεν σας είναι αρκετή σήμερα. Η αντίθεση του εσωστρεφή Πλούτωνα με την καλλιτεχνική Αφροδίτη, σας ωθούν να ζητούν να «ταΐσετε» την εσώτερη ανάγκη σας για κουλτούρα. Μια διαδικτυακή έρευνα θα σας δώσει πολλές επιλογές, ακόμη για να σχεδιάσετε κάποια ταξίδια. Βγείτε από το σπίτι, αρχίστε να εξερευνάτε τον στενό ή τον ευρύτερο περιβάλλοντα χώρο σας. Αρπάξτε όλες τις πληροφορίες, που μπορούν να διευρύνουν το σκεπτικό και τις γνώσεις σας.

Δίδυμοι

Μην βιάζεστε να απορρίπτετε πράγματα που δεν σας φαίνονται λογικά κατ’ αρχήν – όπως μια ζωώδη έλξη! Η αντίθεση του λάγνου Πλούτωνα με την Αφροδίτη του φλερτ, μπορεί να σας αποδείξει τις εφαρμογές της αρχής «τα ετερώνυμα έλκονται»… Ίσως να σας εκπλήξει ευχάριστα μια απρόσμενη συμπάθεια προς ένα άτομο που διαφέρει από τα πρότυπά σας. Ακόμα κι αν δεν φτάσετε σε ρομαντικά επίπεδα, η εξερεύνηση και μόνο αξίζει τον κόπο!

 Καρκίνος

Προσέξτε τις μάχες ισχύος σήμερα! Η Αφροδίτη διαμένει στα ιδιαίτερα διαμερίσματά σας μέχρι τις 13 Ιουνίου, τονίζοντας την ανάγκη να φροντίζετε τον εαυτό σας. Η αντίθεση με τον ελεγκτικό Πλούτωνα, μπορεί να κάνει ένα αγαπημένο σας άτομο να αμαυρώσει την νεοαποκτηθείσα αυτοπεποίθησή σας. Διατηρήστε τη θέση σας και μην επιτρέψετε σε κανέναν να υποτιμήσει τον ρόλο σας. Αν σας έλξει ένα άτομο που λαχταρά τη εξουσία, να ξέρετε ότι θα σας βάλει σε δεύτερη μοίρα – και δεν το θέλετε!

Λέων

Όσο χώρο κι αν δώσετε στη φαντασία σας, ο διάβολος εξακολουθεί να κρύβεται στις λεπτομέρειες! Αν και θέλετε να ορμήσετε σε ένα δημιουργικό εγχείρημα, τα άστρα σας συστήνουν να διαχειριστείτε πρώτα τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Η βιασύνη θα σας κοστίσει σε χρόνο και χρήμα, γι’ αυτό προτιμήστε να επιθεωρήσετε τα νούμερα και τους πόρους σας. Μόνο όταν θα έχετε όλα τα δεδομένα, να αρχίσετε να λερώνετε τα χέρια σας!

Παρθένος

Μην αναλάβετε ευθύνη για τις πράξεις άλλων, γιατί θα βλάψετε τη φήμη και το κύρος σας! Η αλληλεγγύη δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να στηρίξετε την ομάδα σας. Όσο διορθώνετε τα ψεγάδια των άλλων, δεν τους επιτρέπετε να μάθουν από τα λάθη τους. Σκεφτείτε ξανά το επίπεδο προστασίας που θέλετε να προσφέρετε στους άλλους, αφήστε να περάσουν λίγες μέρες πριν εμπλακείτε.

Ζυγός

Σήμερα θα σας διέπει παραγωγική και δημιουργική διάθεση, με την κυβερνήτη σας την Αφροδίτη στον τομέα της καριέρας σας. Όμως, η αντίθεσή της με τον ύπουλο Πλούτωνα, μπορεί να επιφέρει περισπασμούς και εντάσεις από τον εσωτερικό σας κύκλο. Αν θέλετε να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας, βάλτε το τηλέφωνό σας στο αθόρυβο και κλείστε τις σελίδες των κοινωνικών σας δικτύων. Τίποτα δεν θα είναι πραγματικά επείγον, για να παραμερίσετε τον οίστρο και την απόδοσή σας!

 Σκορπιός

Μαθήματα μπορείτε να πάρετε ακόμα και από ανθρώπους που προκαλούν τα νεύρα και τις αντοχές σας! Μην βιάζεστε να κατακρίνετε το άτομο που απαιτεί επανειλημμένα να του διαθέσετε προσωπικό χρόνο, κάτι έχει να σας δώσει. Ίσως να σας ανοίξει μια εντελώς καινούργια οπτική για τη σχέση σας. Όσα σας ενοχλούν στο εν λόγω άτομο, μπορεί να είναι όσα δεν αποδέχεστε ότι χαρακτηρίζουν εσάς!

 Τοξότης

Θα κάνετε προσέγγιση ή θα την αποφύγετε; Η προκλητική αντίθεση της ρομαντικής Αφροδίτης με τον σαγηνευτικό Πλούτωνα, μπορεί να σας παρασύρει σε αμφίβολες καταστάσεις σήμερα. Όσα ερωτικά σας κεντρίζουν σε ένα άτομο, δεν πρέπει να βιαστείτε να εμπλακείτε σε πιο στενό επίπεδο… Μπορεί να χρυσώνετε τις προοπτικές, αντί να τις βλέπετε ρεαλιστικά. Αν δεν θέλετε να χάσετε αυτή την επαφή, αφήστε χρόνο να κυλήσει για να κάνετε την έρευνά σας στο μεταξύ!

Αιγόκερως

Η ορμή που θα σας διέπει σήμερα, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τον τρόπο που προσεγγίζετε τα άτομα του στενού σας κύκλου! Η προσπάθειά σας να κερδίσετε τη σύμπραξή τους, θα επιφέρει αντιστάσεις και συγκρούσεις. Αντί να φέρεστε κυριαρχικά, πρέπει να λειτουργήσετε ισότιμα και να αποζητήσετε την μεταξύ σας αρμονία. Συνειδητοποιήστε ότι η άρνησή τους δεν απορρίπτει εσάς συνολικά, αποτελεί μόνο έκφραση του δικαιώματός τους στην επιλογή.

 Υδροχόος

Σήμερα ενδώστε στην ανοδική τάση της διάθεσής σας! Η αντίθετη της λάγνας Αφροδίτης με τον σπινθηροβόλο Πλούτωνα, μπορεί να σας ωθήσει σε «λαθραίες» συναντήσεις που θα φουντώσουν το πάθος σας στη στιγμή. Πριν ορμήσετε, σκεφτείτε την ένταση της πτώσης, όταν θα αρχίσουν να σας ζώνουν οι ενοχές… Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, ούτε όσο αφορά την υγεία σας. Για κάθε ενόχληση, απευθυνθείτε στον γιατρό και όχι στο διαδίκτυο!

 Ιχθύες

Σήμερα προτιμήστε μια σύγκρουση, αντί να σας παρασύρει ένα βυθιζόμενο πλοίο… Αν νιώθετε ότι κάτι δεν είναι σωστό, οφείλετε να μιλήσετε και να εκφράσετε την αντίθεσή σας. Πολλοί θα σας ευχαριστούν αργότερα, που τους σώσατε από βέβαιη καταστροφή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να είστε προσηνείς, μόνο από φόβο ότι θα είστε μόνοι ή θα νιώσετε παραμελημένοι