Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά: Τα γραπτά μένουν, αγαπητοί Κριοί! Μια σύγκρουση ανάμεσα στην διπλωματική Αφροδίτη και τη νεφελώδη Σελήνη από τους Ιχθύες, ενδέχεται σήμερα να σας περιπλέξει με αντικρουόμενα μηνύματα. Ο χρόνος και οι πόροι σας είναι πολύτιμα, γι’ αυτό μην αρκεστείτε σε μια χειραψία ή στην καλή φήμη των άλλων. Μια καταγραφή και επαλήθευση των λεγομένων, ακόμα και με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, θα αποτρέψει μελλοντικά προβλήματα.

Ταύρος

Γενικά : Μαζέψτε το χέρι που απλώσατε αυθόρμητα στον λογαριασμό! Μια προκλητική όψη της υπερβολικής Αφροδίτης με την ανιδιοτελή Σελήνη, μπορεί να σας κάνει απερίσκεπτους με τα χρήματά σας σήμερα. Η γενναιοδωρία σας ενδέχεται να μην εκτιμηθεί όπως πρέπει από την ομήγυρη, ειδικά αν κάποιοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες. Για να μην θιχτεί κανείς, να πληρώσει ο καθένας το μερίδιό του.

Δίδυμοι

Γενικά : Μήπως οι υπερβολές υπονομεύουν τη γνησιότητά σας; Ίσως δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι η εικόνα που βγάζετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας, διαφέρει από την πραγματική. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να διαλαλείτε όλα τα προσωπικά σας θέματα. Αντίθετα, σημαίνει ότι η ρεαλιστική ζωή έχει σημασία – και πρέπει να καταλήξετε ποιους εμπιστεύεστε και ποιους όχι… Καλό είναι το διαδίκτυο, αν δεν φτάνετε στο σημείο να ξεχνάτε τον πραγματικό σας εαυτό.

 Καρκίνος

Γενικά: Αυτή η τάση σας να θυσιάζεστε, σας φτάνει συχνά σε σημείο να προσφέρεστε μέχρι να στερέψετε. Έχετε ήδη αποδείξει το πόσο νοιάζεστε, στους ανθρώπους που έχει σημασία. Αν πιεστείτε περισσότερο, θα καταρρεύσετε. Να είστε ειλικρινείς για την πίεση του χρόνου σας, όποτε σας προσεγγίζουν φίλοι με τα δικά τους θέματα. Δεν χρειάζεστε δικαιολογίες για να αρνηθείτε κάτι. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τη Σελήνη στους Ιχθύες, σας καλεί να θέσετε την προστασία του εαυτού σας ως προτεραιότητά σας.

 Λέων

Γενικά : Πόσο σίγουροι είστε για τα άτομα που εντάσσετε στη ζωή σας; Το σημερινό τετράγωνο της Αφροδίτης με τη Σελήνη, θα σας κάνει να νιώθετε άμεση σύμπνοια με τους ανθρώπους που θα συναντάτε. Ωστόσο, μειώστε την ταχύτητα της προσέγγισής σας, μέχρι να γνωρίσετε τα υπέρ και τα κατά των εν λόγω ατόμων. Όσο κι αν κολακεύεστε από την προσοχή που λαμβάνετε, σημασία έχει να προέρχεται από την αξία σας και όχι για λόγους συμφέροντος.

Παρθένος

Γενικά : Μην βιαστείτε να συμφωνήσετε για κανένα θέμα, τόσο στα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά σας. Η σημερινή σύγκρουση της φιλικής Αφροδίτης με την αμφιλεγόμενη Σελήνη, ενδέχεται να σας αποκαλύψει στοιχεία που δεν θα σας ικανοποιούν για την εξέλιξη των θεμάτων σας. Χωρίς να απορρίψετε τα πάντα, εστιάστε στις απαραίτητες αλλαγές που θα συμβιβάσουν τα ζητούμενα όλων των πλευρών. Κάθε δημιουργική συνδιαλλαγή θα σας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας.

Ζυγός

Γενικά : Αρκεί ένα παραστράτημα, για να ανατραπεί όλη η σκληρή δουλειά που έχετε επενδύσει εδώ και μήνες! Με την θολή Σελήνη από τους Ιχθύες να προκαλεί την Αφροδίτη που σας κυβερνά, σήμερα πρέπει να επιστρατεύσετε όλη τη δύναμη της θέλησής σας. Μην αμελήσετε τις δεσμεύσεις σας, τόσο για την προσωπική σας ζωή όσο και για την ευημερία σας. Αν ξέρετε ότι δεν μπορείτε να πείτε «όχι» σε ένα συγκεκριμένο χαμόγελο ή στη βιτρίνα ενός ζαχαροπλαστείου, αποφύγετε τη συνάντηση. Ο Ζυγός Όσκαρ Ουάιλντ υποστήριζε ότι μπορούσε να αντισταθεί στα πάντα, εκτός από τον πειρασμό!

Σκορπιός

Γενικά : Πρόκειται για ξεμυάλισμα ή είναι πραγματικό το συναίσθημα; Τα ερωτικά μηνύματα θα είναι κάπως μπερδεμένα σήμερα, που η ζωηρή Αφροδίτη συγκρούεται με την προκλητική Σελήνη στους Ιχθύες. Όσο κι αν σας σαγηνεύσει μια έντονη έλξη, δεν πρέπει να ενδώσετε αν δεν διασφαλίσετε τη διάρκειά της. Αποφύγετε τις υποσχέσεις που ίσως να μην τηρήσετε… Από την άλλη πλευρά, αν αποζητάτε μια εφήμερη περιπέτεια, η σκηνή είναι όλη δική σας!

Τοξότης

Γενικά : Να είστε επιφυλακτικοί με τους κόλακες, έχουν τον τρόπο να σας παρασύρουν οπουδήποτε σήμερα! Αν πέσετε στην παγίδα τους θα είστε ο αδύναμος κρίκος, καθώς η σαγηνευτική Σελήνη συγκρούεται με την καλοπροαίρετη Αφροδίτη. Απολαύστε την προσοχή, χωρίς να αφήσετε περιθώρια για κάτι παραπάνω… Ίσως κάποιο άτομο θέλει να εκμαιεύσει πληροφορίες από εσάς ή να σας πλασάρει κάτι που δεν χρειάζεστε.

 Αιγόκερως

Γενικά: Στην εσωστρέφεια των άλλων, εσείς να απαντήσετε με εξωστρέφεια. Η διπλωματική Αφροδίτη συναντά σήμερα τη Σελήνη της κατανόησης στους Ιχθύες, φέρνοντάς σας σε δύσκολη θέση προς κάποια άτομα του κύκλου σας. Ίσως θελήσουν να σας εμπλέξουν σε κουτσομπολιά, ίσως να χρειάζονται τη σύμπραξή σας σε κάποιο θέμα. Φροντίστε να αντισταθείτε στις εμπιστευτικές προσεγγίσεις τους, ειδικά αν αφορούν τα επαγγελματικά σας.

Υδροχόος

Γενικά : Ο συναγερμός στο πορτοφόλι σας χτυπάει, αγαπητοί Υδροχόοι! Πριν ενδώσετε σε κάποια παρορμητική αγορά, θεωρήστε ότι έχετε προειδοποιηθεί και επιστρατεύστε τη λογική σας. Η σύγκρουση της Σελήνης με την χλιδάτη Αφροδίτη, θα σας περάσει από βασανιστήρια κάθε φορά που θα βρίσκεστε μπροστά σε μια βιτρίνα. Όση έκπτωση και να έχει κάτι, δεν σημαίνει ότι το χρειάζεστε ή αποτελεί ευκαιρία. Η αντίστασή σας θα ανταμειφτεί πλουσιοπάροχα στο μέλλον.

 Ιχθύες

Γενικά: Με τη Σελήνη στα εδάφη σας, οι επιθυμίες ανεβάζουν θερμοκρασία. Η σύγκρουσή της με την ανιδιοτελή Αφροδίτη, ενδέχεται να σας κάνει θύμα του κάθε επιτήδειου αν δεν είστε σε επαγρύπνηση. Μην μεταβάλετε τις απόψεις και τα ζητούμενά σας, ανάλογα με τις προτιμήσεις του συνόλου. Τουλάχιστον πείτε τη γνώμη σας, έστω για να ακουστεί. Αν δεν ληφθεί υπόψιν στις τελικές αποφάσεις, δεν είστε πλέον υποχρεωμένοι να τηρήσετε και τη δική σας δέσμευση.