Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά : Αποχαιρετίστε την τοξικότητα! Σήμερα η θλιμμένη Σελήνη συναντά τον Χείρωνα της επούλωσης, για να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κάθε είδους πικρία. Δεν πειράζει αν κάποιοι δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σας. Αναζητήστε την εσωτερική σας γαλήνη αφιερώνοντας χρόνο στην προσωπική σας χαλάρωση. Να θυμάστε ότι η συγχώρεση, είναι ένα δώρο που κάνετε στον εαυτό σας.

Ταύρος

Γενικά: Αν είστε έτοιμοι για δραστικές κινήσεις, πάρτε μια βαθιά ανάσα και πατήστε φρένο! Αν δεν βρίσκετε δίαυλο συνεννόησης με κάποιον, τώρα καλείστε να δείτε τα πράγματα από τη δική του πλευρά. Δεν αποκλείεται κάτι να τον εμποδίζει να μιλήσει ανοικτά. Η σημερινή συνάντηση της Σελήνης με τον Χείρωνα της ίασης, θα βοηθήσει το υποσυνείδητό σας να βρει τις λύσεις. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση, τώρα που η κατανόησή σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα, ακούστε τις θέσεις του.

Δίδυμοι

Γενικά : Αν αναμένετε κάποια αξιολόγηση αλλά επικρατεί «σιγή ασυρμάτου», αναλάβετε τον έλεγχο! Αφού καταστήσετε σαφές ότι είστε ανοικτοί στην εποικοδομητική κριτική, δεχθείτε την επιρροή του Χείρωνα που θα σας ωθήσει προς τη βελτίωση. Η σημερινή συνάντησή του με τη Σελήνη θα σας δείξει τον τρόπο να κάνετε διορθώσεις στην πορεία σας και να πάρετε τα μαθήματα που πρέπει.Ξέρετε ότι η δύναμη βρίσκεται πίσω από την ταπεινότητα, όχι την άμυνα!

 Καρκίνος

Γενικά: Αν σας ταλαιπωρεί μια διαμάχη στη σχέση σας, βγάλτε το κεφάλι από την άμμο! Η σημερινή συνεύρεση της Σελήνης με τον επουλωτικό Χείρωνα, στηρίζει κάθε ειλικρινή προσέγγιση καρδιάς. Θα πείτε την αλήθεια σας και θα εκφράσετε την κατανόησή σας, αρκεί να επιλέξετε τη σωστή στιγμή και το σωστό μέρος. Η ιδιοσυγκρασία σας δεν μπορεί να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά της μακριά από την ασφάλεια του σπιτιού.

Λέων

Γενικά : Καλοί είναι οι κοιλιακοί και μια όμορφη φατσούλα, όμως τίποτα δεν υπερτερεί μιας πολυεπίπεδης επαφής! Το σημερινό δυναμικό δίδυμο ανάμεσα στη συναισθηματική Σελήνη και του μεταμορφωτικού Χείρωνα, θα σας βοηθήσει να φτάσετε στα βάθη της αγάπης και της στοργής. Φυλάξτε το τελευταίο σας τριαντάφυλλο, για το άτομο που δεν φοβάται τις συμπράξεις!

Παρθένος

Γενικά : Σήμερα θα καταφέρετε να επιφέρετε τη γαλήνη σε μια τριβή που υπάρχει στη σχέση σας. Σε αυτό θα σας βοηθήσει η συνεύρεση της ευαίσθητης Σελήνης με τον γιατρό Κένταυρο Χείρωνα. Βγάζοντας στην επιφάνεια τη ρίζα του προβλήματος, θα εντοπίσετε όσα αμελήσατε. Κοιτάξτε με ειλικρίνεια τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας, γιατί η ισονομία δεν είναι μια έννοια στα χαρτιά… Ο καθένας έχει τα δικά του χαρίσματα, που πρέπει να αξιοποιήσετε για να ενδυναμώσετε τη σχέση σας

Ζυγός

Γενικά : Το σώμα σας στέλνει μηνύματα που ίσως να μην λαμβάνετε υπόψιν σας, αγαπητοί Ζυγοί! Αν τον τελευταίο καιρό σας ταλαιπωρούν κάποιες αδιαθεσίες ή πόνοι, πρέπει να αρχίσετε να δίνετε μεγαλύτερη σημασία. Η συνάντηση της Σελήνης με τον Χείρωνα της ίασης, συνιστά να φροντίσετε περισσότερο τη διατροφή σας και τη φυσική σας κατάσταση. Το σώμα σας είναι ο δικός σας ναός, που πρέπει να τον χειρίζεστε με τον σεβασμό και την αγάπη που του αρμόζει!

 Σκορπιός

Γενικά : Μήπως αποτυγχάνετε σε κάθε προσπάθεια σύμπραξης; Η σημερινή συνάντηση της Σελήνης με τον εξισορροπητικό Χείρωνα, θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τι κάνετε λάθος. Όσο κι αν αποζητάτε την ασφάλεια, ζείτε χωρίς αξίες και έχετε δώσει μεγαλύτερο βήμα στην εσωτερική σας διάθεση για κραιπάλες. Αναθεωρήστε τα κριτήριά σας, βγάλτε από τη ζωή σας τα άτομα που μόνο τόπο πιάνουν, πάψτε να προκαλείτε τριβές μόνο από διάθεση να κρατάτε αναμμένη τη φλόγα.

Τοξότης

Γενικά: Μήπως νιώθετε κάπως «πλαδαροί»; Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στις συνήθειές σας, γιατί είστε ο τρόπος που ζείτε! Από το πρόχειρο φαγητό μέχρι τους ανθρώπους που απομυζούν την ενέργειά σας, το βέβαιο είναι ότι έχετε ανάγκη από αποτοξίνωση. Αν δεν ισορροπήσετε το πρόγραμμά σας σε όλα τα επίπεδα, δεν πρόκειται να εκλείψουν οι διακυμάνσεις της διάθεσης αλλά και των αντοχών σας στη διάρκεια της ημέρας. Ίσως είναι η στιγμή να αποχαιρετίσετε όσα και όσους προκαλούν κόμπους στο στομάχι σας.

Αιγόκερως

Γενικά : Το να μοιράζεστε, δείχνει στοργή! Η σημερινή συνάντηση της Σελήνης με τον Χείρωνα της προσέγγισης, θα στρέψει την προσοχή σας σε όσα έχετε σε αφθονία. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για χρήματα, γνώσεις ή χρόνο, το ζητούμενο είναι να βρείτε τρόπους να τα προσφέρετε. Το πιο πολύτιμο στοιχείο κάποιου δεν είναι το πορτοφόλι του, είναι το σκεπτικό του. Στρέψτε το βλέμμα και τα χέρια σας προς άτομα που χρειάζονται στήριξη, το σύμπαν θα ανταμείψει την καλή σας προαίρεση.

Υδροχόος

Γενικά : Πότε ήταν η τελευταία φορά που αξιολογήσατε τον εαυτό σας; Τα χρήματα δεν αποτελούν κριτήριο για την ανέμελη ιδιοσυγκρασία σας, γι’ αυτό περιβάλλεστε από άτομα κάθε οικονομικής τάξης. Αυτό που θα νιώσετε σήμερα, είναι την ανάγκη να ισορροπήσετε τις δαπάνες με τα έσοδά σας. Δεν είναι δική σας ευθύνη να πληρώνετε λογαριασμούς ατόμων που εισπράττουν λιγότερα, δεν ενδείκνυται να κοστολογείτε λιγότερο τη δουλειά σας. Μια ρεαλιστική ματιά στις πρακτικές σας, μπορεί να αποβεί αποκαλυπτική.

Ιχθύες

Γενικά: Η ευαίσθητη Σελήνη συναντά σήμερα τον επουλωτικό Χείρωνα στο ζώδιό σας, αναγκάζοντάς σας να στρέψετε επιτέλους την προσοχή σας στα προσωπικά σας προβλήματα. Όσο κι αν λέτε ότι θέλετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, αν δεν κάνετε το πρώτο βήμα θα χάσετε και τους ανθρώπους που έχουν διάθεση να σας στηρίξουν. Η στιγμή είναι κατάλληλη για να αποζητήσετε επαγγελματική βοήθεια, αν θέλετε κάποια στιγμή στο μέλλον να βιώσετε νίκες έναντι του ίδιου σας του εαυτού