Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά : Ώρα για πραγματοποιήσεις! Η αρμονική όψη που θα σχηματίσει σήμερα η ρομαντική Αφροδίτη με τον ερευνητικό Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε ένα όνειρό σας σε απτή πραγματικότητα. Η ομορφιά και καθετί πολυτελές θα ενεργοποιήσει την έμπνευσή σας, γι’ αυτό χαλαρώστε λίγο πριν πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά. Ενδείκνυται να κάνετε μια όμορφη βόλτα, σε γραφικά σοκάκια με μαγαζάκια με αντίκες… Να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα, για να καταγράψετε κάθε δημιουργική σκέψη.

Ταύρος

Γενικά : Η κοινωνική αρένα θα είναι η σκηνή σας σήμερα! Η αίσια συνεύρεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσουν να ταιριάξετε άψογα σε όποιο περιβάλλον κι αν θελήσετε να πειραματιστείτε. Από τις χασαποταβέρνες μέχρι τα πιο εκλεπτυσμένα μπιστρό, θα διαπιστώσετε ότι δεν υπολείπεστε ύφους και γνώσεων για να διαπρέψετε. Δεν χρειάζεται να συνοδεύεστε, θα είστε συνεχώς περικυκλωμένοι από καινούργια και ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Δίδυμοι

Γενικά: Μην εκπλαγείτε αν δεχθείτε πρόσκληση να ενταχθείτε σε μια ομάδα, που μέχρι τώρα σας κρατούσε σε απόσταση! Αν και αρχικά θα κατακρίνετε τις ανοικτές αγκάλες τους τώρα, προτιμήστε να μην βιαστείτε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Η Αφροδίτη του έρωτα και ο ονειροπόλος Ποσειδώνας θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε διαμάντια σε αυτό τον χώρο, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας στη συνέχεια. Μην φύγετε από το σπίτι χωρίς να πάρετε τις επαγγελματικές σας κάρτες!

Καρκίνος

Γενικά : Η ανάγκη σας να ανακαλύψετε κάποιες πιο βαθιές αλήθειες, κεντρίζονται από τη σημερινή συνάντηση της ειλικρινούς Αφροδίτης με τον ερευνητικό Ποσειδώνα. Κάθε καλλιτεχνική δραστηριότητα θα λειτουργήσει καθαρτικά για τη σκέψη σας, ωθώντας σας να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο με θέματα που προκαλούν τη φαντασία. Μην σπαταλήσετε όλο το ελεύθερο χρόνο σας σερφάροντας στο διαδίκτυο, εξερευνήστε τι έχει να σας προσφέρει και ο ρεαλιστικός κόσμος. Μια βόλτα σε ένα βιβλιοπωλείο, μια τυχαία συζήτηση, μια διάλεξη, θα σας γεμίσουν ιδέες και νέες γνωριμίες με πολλούς ομοϊδεάτες σας.

 Λέων

Γενικά : Σήμερα μπορείτε πραγματικά να λάμψετε, με την επίσκεψη της δημιουργικής Αφροδίτης στον επαγγελματικό σας τομέα. Σκεφτείτε πώς θα πραγματώσετε τα πιο πρόσφατα σχέδιά σας, εντάσσοντας σε αυτά την αγάπη αλλά και την ομορφιά. Η συνεύρεση της θεάς της αρμονίας με τον Ποσειδώνα των επιρροών, μπορεί να φέρει στον δρόμο σας άτομα με κύρος που θα σας φανούν πολύ χρήσιμα. Προς το βραδάκι προτιμήστε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας με λίγη χαλάρωση, που θα σας επιτρέψει να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες που συλλέξατε μέσα στη μέρα!

Παρθένος

Γενικά : Χωρίς ρίσκο, δεν κερδίζει κανείς τίποτα. Η σημερινή όψη της ρομαντικής Αφροδίτης με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, σας συστήνει να αποστασιοποιηθείτε από κάθε είδους προσποίηση. Ξεχάστε τις στρατηγικές προσεγγίσεις και μιλήστε από καρδιάς, ξεπερνώντας τους φόβους σας. Ανοιχτείτε, εκφραστείτε και μην πανικοβληθείτε αν το άτομο που σας ενδιαφέρει δεν απαντήσει αμέσως… Είναι λογικό να χρειάζεται λίγο χρόνο, για να επεξεργαστεί όσα υπέροχα του αποκαλύψατε!

Ζυγός

Γενικά: Αφήστε τους ανθρώπους που σας στηρίζουν να σας δείξουν την αγάπη τους! Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, λαμβάνει σήμερα μια ώθηση κατανόησης από τον επουλωτικό Ποσειδώνα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να ζητήσετε λίγη βοήθεια στα θέματα που σας ταλαιπωρούν. Οι φίλοι σας είναι στο πλάι σας και θα προστρέξουν με χαρά, ακόμα και χωρίς ανταλλάγματα. Ανοιχτείτε στους άλλους, αποδεχθείτε την στήριξη με ευγνωμοσύνη… Όλοι ξέρουν ότι η αχαριστία δεν είναι στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας σας.

Σκορπιός

Γενικά : Τα άστρα γιορτάζουν τον έρωτα σήμερα, στήνοντας το σκηνικό για μια ρομαντική συνάντηση που θα σας αφήσει άφωνους! Όμως, μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε: η λαμπερή Αφροδίτη συναντά τον απατηλό Ποσειδώνα, καθιστώντας δύσκολο να διαχωρίσετε τη φαντασία από την αλήθεια. Εσείς θα νιώσετε τις σπίθες αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι αμοιβαίες. Δώστε λίγο χρόνο, μέχρι να κατασταλάξετε αν πρόκειται για γνωριμία ζωής ή για μια πρόσκαιρη μαγική εμπειρία!

Τοξότης

Γενικά : Η σημερινή συνάντηση της Αφροδίτης της ομορφιάς με τον Ποσειδώνα της φαντασίας, θα ενεργοποιήσει τη διάθεσή σας για δημιουργικές ενασχολήσεις. Διοχετεύστε την ενέργειά σας στα όποια μερεμέτια έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα στο σπίτι, αλλάξτε τη διακόσμησή του και τη θέση των επίπλων. Φτάστε στο σημείο να φρεσκάρετε το χρώμα σε κάποιους τοίχους, ενώ μπορείτε να οργανώσετε και τον κήπο ή το μπαλκόνι σας με ανοιξιάτικη διάθεση!

Αιγόκερως

Γενικά : Η αποπλάνηση είναι μια μορφή τέχνης, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η σημερινή αίσια όψη του ονειροπόλου Ποσειδώνα με την κοκέτα Αφροδίτη, θα στρέψει την προσοχή σας στον έρωτα με κομψότητα. Δεν χρειάζεται να αποστηθίσετε θεατρικούς μονολόγους, αρκεί να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας και να βγείτε… Δεν θα περάσετε απαρατήρητοι όπου κι αν βρεθείτε, όμως μην ενδώσετε εύκολα στα θύματά σας – αφήστε να θεωρήσουν ότι σας διεκδικούν. Όλοι εκτιμούν περισσότερο κάτι που κόπιασαν να αποκτήσουν!

Υδροχόος

Γενικά : Η αρμονία θα είναι ο σημερινός σας στόχος, υπό την επήρεια μιας συνάντησης του συμπονετικού Ποσειδώνα με την ευαίσθητη Αφροδίτη. Αξιοποιήστε αυτές τις τρυφερές δονήσεις για να βρεθείτε με τους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν σε κάθε φάση σας. Αν είχατε μια προστριβή με ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος, σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να εξομαλύνετε το κλίμα ανάμεσά σας. Τολμήστε μάλιστα να θίξετε και κάποια ευαίσθητα θέματα, εκφράζοντας με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σας.

Ιχθύες

Γενικά : Η συνάντηση του χειμαρρώδη Ποσειδώνα με την ρεαλίστρια Αφροδίτη, σας καλεί σήμερα να αποποιηθείτε πλέον το ρόλο του θύματος. Είναι γεγονός ότι ακόμα κι αν δεν ξεκινάτε εσείς κάποια δράματα, τα διαιωνίζετε με την απαθή στάση σας απέναντί τους και την άρνησή σας να τα αντιμετωπίσετε. Αφήστε τη θέση του μάρτυρα και πάψτε να ζείτε αγκαλιά με τη μιζέρια. Αρκεί μια μικρή αλλαγή στις επιλογές σας, για να αρχίσετε να επιφέρετε πιο υγιή αποτελέσματα στη ζωή σας