Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά: Αν δεν έχετε κάτι όμορφο να πείτε σήμερα, καλύτερα να μην πείτε τίποτα! Ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται ανάδρομος μέσα στο ζώδιό σας και σχηματίζει τετράγωνο με τον επικριτικό Κρόνο, στον απολυταρχικό 10ο Οίκο σας. Αυτή η συγκυρία μπορεί να σας ωθήσει να εκφράζετε τις απόψεις με τέτοιο τρόπο, που να απομακρύνετε φίλους ή συνεργάτες. Θα είναι συνετό να πάρετε μια βαθιά ανάσα πριν μιλήσετε, γιατί ενδέχεται να εκφραστείτε ως θυμωμένοι ή επιθετικοί. Επιλέξτε με πολλή προσοχή τα λόγια σας!

Ταύρος

Γενικά : Με τον Κρόνο στον ταξιδιάρη 9ο Οίκο σας σήμερα, είναι πιθανό να σας δοθεί μια ευκαιρία για να επισκεφθείτε ονειρικούς προορισμούς! Ωστόσο, δεν πρέπει να βιαστείτε να κλείσετε εισιτήρια. Το τετράγωνο του αυστηρού πλανήτη με τον ανάδρομο Ερμή στον νεφελώδη 12ο Οίκο σας, δεν σας επιτρέπει να βλέπετε τα πράγματα καθαρά – και ίσως κάτι να διαφεύγει της προσοχής σας. Αν πραγματικά σκέφτεστε να οργανώσετε ένα ταξίδι, συνδυάστε όλους τους πρακτικούς παράγοντες και φροντίστε να χρησιμοποιήσετε έναν αξιόπιστο οργανισμό για τις κρατήσεις σας!

Δίδυμοι

Γενικά : Αποφύγετε τα «πηγαδάκια» σήμερα! Όσο δελεαστικά και πικάντικα κι αν είναι τα κουτσομπολιά στον εργασιακό σας χώρο, δεν αποκλείεται να καταλήξετε να αποκαλύπτετε μυστικά στη διάρκειά τους, δικά σας ή άλλων. Ο επικοινωνιακός Ερμής που κινείται με ανάδρομη πορεία, δημιουργεί σήμερα ένα ριψοκίνδυνο τετράγωνο με τον Κρόνο. Επειδή υπάρχει κίνδυνος να κάψετε κάποιες γέφυρές σας, προτιμήστε να αποφύγετε συζητήσεις και να εστιάσετε στις υποχρεώσεις σας και μόνο!

Καρκίνος

Γενικά : Καταβάλετε κάθε προσπάθεια να προσεγγίσετε έναν στόχο σας, όμως κάποιος φαίνεται να υποσκάπτει την παραγωγικότητά σας. Σήμερα ίσως χρειάζεται να πάρετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις, καθώς ο ανάδρομος Ερμής από τη ζώνη της καριέρας σας συγκρούεται με τον φιλόδοξο Κρόνο στον οίκο των συνεργασιών σας. Όσο κι αν αγαπάτε έναν άνθρωπο, οι εργασιακές πρακτικές σας δεν συνάδουν. Ίσως βοηθήσει μια ειλικρινή συζήτηση, αρκεί να παραμείνετε ρεαλιστές… Αν υπάρχει και προσωπική πτυχή σε όλο αυτό, προτιμήστε να προχωρήστε ανεξάρτητα παρά να ρισκάρετε τη σχέση σας.

Λέων

Γενικά : Σήμερα πρέπει να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, αγαπητοί Λέοντες! Ο φλύαρος Ερμής κινείται ανάδρομος στον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας, απ’ όπου σχηματίζει μια δυσχερή όψη με τον αυστηρό Κρόνο στον 6ο Οίκο σας της κριτικής. Όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις σας, τα λόγια σας ενδέχεται να σας οδηγήσουν στην αντίθετη κατεύθυνση από την επιθυμητή. Οι άλλοι υπολογίζουν τη γνώμη σας, γι’ αυτό προσέξτε πού την εκφράζετε. Μια φιλοφρόνηση και προσεκτική επιλογή των λέξεών σας, ίσως να περισώσουν κάτι… Το ρισκάρετε;

Παρθένος

Γενικά : Ο κυβερνήτης σας και σχολαστικός Ερμής, κινείται ανάδρομος στον ερωτικό 8ο Οίκο σας σήμερα. Αυτό μπορεί να στείλει αντικρουόμενα μηνύματα σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και να δυσκολέψει πολύ την προσέγγισή σας. Όσο κολακευτική κι αν είναι η προσοχή σας, δεν θέλετε να παρεξηγηθεί η πρόθεσή σας. Με τη βοήθεια του ρεαλιστή Κρόνου, επιστρατεύστε την ευγένεια και το τακτ σας για να εκφράσετε αυτά που πραγματικά θέλετε.

Ζυγός

Γενικά : Η καλοπροαίρετη φύση σας έχει υψηλό τίμημα, ειδικά αν συνήθως καταπίνετε τα πραγματικά σας αισθήματα με χαμόγελο στα χείλη! Με τη σημερινή σύγκρουση του ανάδρομου Ερμή με τον παγερό Κρόνο, δεν υπάρχει πλέον περιθώριο προσποίησης. Όσο κι αν θεωρείτε ότι αποτρέπετε τις συγκρούσεις με την πρακτική σας, στην ουσία φορτώνετε βάρη τη σχέση με το ταίρι σας. Κανείς δεν μπορεί να διαβάσει τη σκέψη σας, γι’ αυτό αρχίστε να εξωτερικεύετε τις ανάγκες σας πριν ξεσπάσετε την πιο απρόβλεπτη στιγμή!

Σκορπιός

Γενικά : Μήπως ασχολείστε με περισσότερα απ’ όσα μπορείτε; Ο ανάδρομος Ερμής στον 6ο Οίκο σας της αποτελεσματικότητας, δημιουργεί μια προκλητική όψη με τον Κρόνο στον 3ο Οίκο σας της συνεργασίας. Θα είναι δύσκολο να διεκπεραιώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας, γι’ αυτό πρέπει να ζητήσετε βοήθεια. Ακόμα κι αν κανείς δεν θα κάνει τα πάντα όπως τα θέλετε, τουλάχιστον δεν θα βγείτε εκτός χρονικών περιθωρίων… Αγκαλιάστε το συνεργατικό πνεύμα!

Τοξότης

Γενικά : Είναι πολύ εύκολο να απορροφηθείτε από τα θέματα των άλλων, ειδικά αν σας πιέζουν πολύ οι δικές σας υποχρεώσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή από τον θεατρικό σας τομέα σήμερα να συγκρούεται με τον αυστηρό Κρόνο στον Οίκο της εργασίας, θα είστε επιρρεπείς στους περισπασμούς. Μην υπονομεύετε κι άλλο την εργασία σας, σπαταλώντας ώρες στο τηλέφωνο ή το διαδίκτυο για να αναλύετε προβλήματα άλλων. Προσηλωθείτε στο αντικείμενό σας και αποζητήστε τρόπους να τονώσετε την έμπνευση και την αυτοπεποίθησή σας!

Αιγόκερως

Γενικά : Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σας εδώ και 4 μήνες, κάτι που έχει ανορθώσει την αποδοτικότητά σας. Σήμερα που ανάδρομος Ερμής συγκρούεται μαζί του στον συναισθηματικό 4ο Οίκο σας, είναι πιθανό να παρασυρθείτε στο ρόλο του σωτήρα ενός αγαπημένου σας ανθρώπου. Η στιγμή δεν είναι καλή για να παρατάτε τα πάντα, γι’ αυτό πρέπει να βρείτε εναλλακτικές να αποδείξετε την αγάπη σας. Προσφέρετε μια συμβουλή αλλά διευκρινίστε την πίεση του χρόνου σας. Αν δεν θέσετε όρια, οι άλλοι θα συνεχίσουν να ζητούν από εσάς!

Υδροχόος

Γενικά : Η ιδιοσυγκρασία σας αρέσκεται να προκαλεί, με τις ιδιόμορφες προοπτικές που εντάσσει στους διαλόγους σας! Σήμερα που ο ανάδρομος Ερμής συγκρούεται με τον άτεγκτο Κρόνο, είναι πιθανό να απομακρύνετε ανθρώπους με την εκρηκτική επικοινωνία σας. Πρέπει να επιστρατεύσετε τη διπλωματία και την ψυχραιμία σας, αν θέλετε να δώσετε εποικοδομητικές συμβουλές. Κάθε χροιά άγχους ή θυμού, μπορεί να κάψει τις γέφυρες με άτομα που σας στηρίζουν!

Ιχθύες

Γενικά : Μην βιαστείτε να περάσετε σε συνεργατικές πρακτικές σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Κρόνος βρίσκεται στον 11ο Οίκο σας της ομαδικότητας, απ’ όπου συγκρούεται με τον ανάδρομο Ερμή στη ζώνη των χρημάτων σας. Αν θεωρούσατε ότι ένα εγχείρημά σας βρίσκεται σε καλή πορεία, θα διαπιστώσετε ότι κάποιος σας θέτει εμπόδια. Όμως αυτή η παρακώληση μπορεί να αποδειχθεί ευλογία, καθώς θα σας δώσει τον χρόνο να ξαναδείτε τις λεπτομέρειες του σχεδίου σας – και ίσως έτσι να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Αυτό που σας χρειάζεται, είναι να βρείτε διεξόδους για την έντασή σας ώστε να καθαρίσει η σκέψη σας!