Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Γενικά : Είστε πιο δυνατοί, πιο γρήγοροι, πιο σπουδαίοι σήμερα! Η επίσκεψη της Σελήνης στον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, θα σας χαρίσει απίστευτη εξέλιξη σε έναν από τους στόχους σας. Απομακρύνετε το πόδι από το φρένο, βάλτε τα χέρια σταθερά στο τιμόνι και στηριχτείτε για τις μεγάλες ταχύτητες που θα αναπτύξετε.

Επειδή στην πορεία σας μπορεί να εμπλακούν και άλλα άτομα ανά τον πλανήτη, να έχετε ανοικτά τα μέσα μαζικής σας δικτύωσης για άμεση ανταλλαγή απόψεων!

Ταύρος

Γενικά : Τα μυστικά που έχετε κρυμμένα βαθιά, σπρώχνουν σήμερα να βγουν στην επιφάνεια! Έχει έρθει η ώρα να κάνετε συζητήσεις εξομολόγησης που θα απελευθερώσουν την ψυχή σας. Συναντήστε ένα άτομο που εμπιστεύεστε ή συνομιλήστε μαζί του μέσω τηλεφώνου, διευκρινίζοντας εξαρχής αν θέλετε να εκφράσει άποψη για τα λεγόμενά σας… Μην χρονοτριβήσετε με άσκοπα θέματα στη δουλειά και καθυστερήσετε σε αυτό το ραντεβού.

Δίδυμοι
Γενικά: Σήμερα παραμερίστε την παλιά συμβουλή να μην μιλάτε σε αγνώστους! Κάθε άνθρωπος που θα συναντήσετε, θα έχει τη δυναμική να σας προκαλέσει ενθουσιώδεις διαλόγους – ορμώμενους από το βιβλίο που θα διαβάζει ή το επώνυμο ρούχο που θα φοράει. Η ερευνητική σας περιέργεια μπορεί να επιφέρει ανέλπιστες συνέργειες, χωρίς να αποκλείεται και μια ερωτική έλξη

Καρκίνος

Γενικά : Πόσο δύσκολη μπορεί να είναι μια περίπλοκη κατάσταση; Με τη παρουσία της Σελήνης στον τομέα σας της προσφοράς βοήθειας, ίσως να μην είστε εσείς αυτοί που πρέπει να λύσουν τους «κόμπους» των άλλων σήμερα. Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, δεν υπάρχει λόγος να τον σπαταλάτε για να εξυπηρετήσετε καταστάσεις που δεν σας αφορούν. Αντίθετα, η μέρα ενδείκνυται για να ζητήσετε εσείς να σας επιστρέψουν κάποιες χάρες όσοι σας χρωστούν, αν χρειαστείτε ενίσχυση σε κάποιο δικό σας θέμα.

Λέων

Γενικά: Προσθέστε λίγη πολυτέλεια στη ζωή σας σήμερα, που η Σελήνη από τον παρακμιακό Αιγόκερω ζητά επιπλέον ανέσεις! Καλό θα είναι να επιλέξετε κάτι που δεν θα επιβαρύνει την υγεία σας ή το περιβάλλον. Αν εστιάσετε σε κάποιο ανοιξιάτικο αξεσουάρ, φροντίστε να διαλέξετε κάτι με διάρκεια στον χρόνο – σε επίπεδο ποιότητας. Η μέρα είναι ιδανική για να αφιερώσετε και λίγο χρόνο στους φίλους σας, με τους οποίους μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές το βραδάκι.

Παρθένος

Γενικά: Η Σελήνη σήμερα κεντρίζει τον τομέα σας του σπιτιού, ωθώντας σας να τακτοποιήσετε τον περιβάλλοντα χώρο σας. Η οργάνωση και η καθαριότητα είναι καίρια στοιχεία της ιδιοσυγκρασίας σας, γι’ αυτό η διαδικασία θα βοηθήσει στην όξυνση της σκέψης σας. Είναι πιθανό αυτή η «τακτοποίηση», να αφορά μεταφορικά και κάποια ακαταστασία που υπάρχει σε καταστάσεις που αποφεύγετε. Όσο σιδερώνετε, μπορεί να αναδυθούν επώδυνα συναισθήματα που έχετε κρύψει κάτω από το χαλί… Αν δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μόνοι τις προκλήσεις, ζητήστε τη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεστε.

Ζυγός

Γενικά : Η κοινωνική πεταλούδα που κρύβετε μέσα σας, σήμερα θα σπάσει το κουκούλι της και θα απλώσει τα φτερά της! Με τη Σελήνη στον επικοινωνιακό σας τομέα, θα έχετε μειωμένη διάθεση για τη διεκπεραίωση υποχρεώσεων και περισσότερη για να συναντήσετε ανθρώπους. Ένα αυθόρμητο γεύμα έξω, θα ανανεώσει τη σκέψη σας και θα καθαρίσει τον ορίζοντα σε πολλά θέματα. Η διάθεσή σας για φλερτ, δεν αποκλείεται να έλξει κοντά σας κάποια πολύ ενδιαφέροντα άτομο.

Σκορπιός

Γενικά: Σας ενδιαφέρει η αναβάθμισή σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον 2ο Οίκο σας της λογικής και της ευαισθησίας, ωθώντας σας να κάνετε ποιοτικές αλλαγές στη ζωή σας. Είναι ιδανική στιγμή για να ελέγξετε ρεαλιστικά τα οικονομικά σας, πριν εξορμήσετε στα μαγαζιά για τις πασχαλινές αγορές σας. Αν επιλέξετε να σπαταλήσετε λιγότερα ώστε να κάνετε λίγη αποταμίευση, πολύ σύντομα θα ευγνωμονείτε τον εαυτό σας!

Τοξότης

Γενικά : Σήμερα δεν υπάρχει μέτρο για εσάς, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον επιδεικτικό τομέα σας! Δεν υπάρχει λόγος να νιώσετε άσχημα αν το παρακάνετε λίγο, γιατί έχετε τα εχέγγυα να αναπληρώσετε αργότερα τα σημερινά κενά. Η μέρα είναι ιδανική και για να χειριστείτε παλιές ανοικτές υποθέσεις. Η καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσει να αποδεχθείτε τα μαθήματα που έχετε πάρει – αλλά και να μεταδώσετε αυτή τη γνώση σε άλλα άτομα που την έχουν ανάγκη!

Αιγόκερως

Γενικά: Η διάθεσή σας θα είναι λίγο πεσμένη σήμερα, γι’ αυτό επιλέξτε να αποδεχθείτε το γεγονός αντί να το παλέψετε. Θα είναι μία από εκείνες τις φάσεις που θα ωφεληθείτε αν βάλετε στην άκρη τις πρακτικές υποχρεώσεις σας, προκειμένου να έρθετε πιο κοντά με άτομα του περιβάλλοντός σας. Ίσως ένα από αυτά να χρειάζεται βοήθεια. Από την άλλη πλευρά, ίσως να χρειάζεται να μιλήσετε εσείς με κάποιον μέντορά σας, για να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις σας

Υδροχόος

Γενικά: Σήμερα ανορθώσετε την αγάπη σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Με τη Σελήνη στον 11ο Οίκο σας της απόλαυσης, ένα γεύμα για δύο μπορεί να μετατραπεί σε συνάντηση με όλη την παρέα για να μιλήσετε για τις εξελίξεις στη ζωή σας. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να νιώσετε σπίθες για ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο… Το πιο αποδοτικό αφροδισιακό για εσάς σήμερα, θα είναι το μοναδικό σας χιούμορ!

 Ιχθύες

Γενικά: Η προσωπική σας ζωή χρειάζεται στόχο και αιτία! Υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σας που σας εκτιμούν και θα ήθελαν να σας γνωρίσουν καλύτερα, αρκεί να τους αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο. Μην σπαταλάτε τη ζωή σας με δραστηριότητες που απλά γεμίζουν τη μέρα σας, από φόβο μην μείνετε μόνοι. Η ατομικότητα μπορεί να γίνει η πιο αποδοτική επιλογή σας, αν την αξιοποιήσετε δημιουργικά και αποδοτικά. Φυλάξτε την ενέργειά σας για τις ώρες που θα σας επισκεφθεί η έμπνευση