Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά: Ίσως να καθυστερήσουν την πορεία σας σήμερα κάποια θέματα που θα προκύψουν ξαφνικά, που θα απαιτήσουν επιπλέον χρόνο και προσπάθεια. Έχετε όλα τα φόντα για να αντεπεξέλθετε αυτής της συγκυρίας και να βγείτε κερδισμένοι τελικά. Φροντίστε να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, για να μην γίνουν λάθη από αμέλεια.

Ταύρος

Γενικά: Καλή εξέλιξη θα έχουν σήμερα όλες οι υποθέσεις σας, παρά τις δυσκολίες που μπορεί να τις περιβάλουν. Εσείς δεν επηρεάζεστε αυτή την περίοδο από το γενικότερο κλίμα αναταραχών. Τα σχέδιά σας θα στεφθούν με επιτυχία, κάτι που θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και θα αναπτερώσει το ηθικό σας για να προχωρήσετε περαιτέρω!

Δίδυμοι

Γενικά: Σας έχουν προβληματίσει τον τελευταίο καιρό κάποια θέματα που έχουν ανακύψει στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Τώρα θα καταφέρετε να το επιλύσετε, ελευθερώνοντας τη σκέψη σας για να ασχοληθείτε με τα καινούργια σας εγχειρήματα. Επικεντρωθείτε σε αυτά που λαχταράτε να πετύχετε, χωρίς να ξεκινήσετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα!

Καρκίνος

Γενικά: Η ενέργεια και ο δυναμισμός που σας διέπουν σήμερα, θα σας επιτρέψουν να φτάσετε σε καινούργια ύψη! Θα δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά, ακόμα και όνειρα και φιλοδοξίες που ως τώρα σας φαίνονταν ανέφικτα. Συνεχίστε αυτή τη δραστήρια πορεία, τώρα που το σύμπαν είναι αρωγός των προσπαθειών σας.

Λέων

Γενικά: Η αμέλεια που έχετε δείξει τον τελευταίο καιρό σε πολλά από τα θέματά σας που εκκρεμούν, σήμερα θα σας αναγκάσει να επισπεύσετε τη δράση σας. Φροντίστε να κινηθείτε με επιμέλεια και ρεαλισμό, ειδικά όσο αφορά τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Μην αφήσετε τίποτα για την τελευταία στιγμή, γιατί αυτή η πρακτική θα σας σωρρεύσει πάλι πολλά προβλήματα!

Παρθένος

Γενικά: Ετοιμαστείτε για μια απόλυτα εποικοδομητική μέρα! Η διαύγεια που θα σας διέπει, θα σας επιτρέψει να δείτε πιο ξεκάθαρα και με πιο φρέσκια οπτική τα θέματά σας. Να σέβεστε τα όριά σας και να μην προσπαθήσετε να διεκπεραιώσετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε. Θέστε προτεραιότητες, για να λύνετε ένα πρόβλημα κάθε φορά!

Ζυγός

Γενικά : Έχετε την τάση να αναβάλετε κάποιες υποθέσεις σας μέχρι την τελευταία στιγμή, παρά το γεγονός ότι στο μεσοδιάστημα κάνετε την απαραίτητη έρευνα για τη διεκπεραίωσή τους. Πρέπει να αλλάξετε άμεσα αυτή την πρακτική σας, προκειμένου να χειρίζεστε κάθε θέμα μόλις προκύπτει. Μόνο έτσι θα αποφύγετε το περιττό άγχος, όσο πλησιάζουν τα χρονικά σας περιθώρια. Να ξέρετε ότι οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος, είναι στο πλάι σας για να προσφέρουν όποια βοήθεια τους ζητήσετε.

 

Σκορπιός

Γενικά: Σήμερα θα νιώθετε μεγάλη πίεση, καθώς έχετε αφήσει πολλές εκκρεμότητες στο πρόγραμμά σας. Πρέπει να περάσετε στην διεκπεραίωσή τους, διαφορετικά θα χάσετε τον έλεγχο σε σημείο να μην υπάρχει επιστροφή… Εστιάστε την προσοχή σας στις υποχρεώσεις σας και μην χρονοτριβείτε με άσκοπες καθυστερήσεις!

Τοξότης

Γενικά : Ίσως σήμερα να νιώσετε αρκετά πιεσμένοι, επειδή έχετε αναλάβει περισσότερες υποχρεώσεις απ’ όσες αντέχουν τα όριά σας. Δεν υπάρχει λόγος να προθυμοποιείστε να κάνετε εσείς τα πάντα, υπάρχουν κι άλλοι άρτιοι άνθρωποι στο περιβάλλον σας. Φροντίστε να κάνετε αρκετά διαλείμματα μέσα στη μέρα, για να προλαβαίνετε να φορτίζετε τις μπαταρίες και τον δυναμισμό σας.

Αιγόκερως

Γενικά: Σήμερα τα άστρα παίρνουν θετική στάση απέναντί σας! Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να ανορθώσετε την αυτοπεποίθησή σας, ώστε να αντεπεξέλθετε πιο γρήγορα στις προκλήσεις της πορείας σας. Μην βάζετε εμπόδια και καθυστερήσεις στη δυναμική σας και μην επιτρέψετε σε κανέναν να επηρεάσει τις αποφάσεις σας.

Υδροχόος

Γενικά : Είναι ανέφικτο να διεκπεραιώσετε όλα όσα έχετε μπροστά σας, όσο ικανοί και ταλαντούχοι κι αν είστε – που είστε! Κάποια πράγματα, απλά θέλουν τον χρόνο τους. Προτιμήστε να θέσετε προτεραιότητες και να χειρίζεστε ένα θέμα κάθε φορά. Φροντίστε τη σχέση σας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί οι συγκρούσεις δεν βοηθούν την πορεία σας. Ξεκαθαρίστε την ατμόσφαιρα, για να ανακουφιστείτε και να ξέρετε ακριβώς πού πατάτε!

 Ιχθύες

Γενικά: Σήμερα είναι πιθανό να βρείτε διάφορα εμπόδια στην πορεία σας. Μην επιτρέψετε σε αυτή τη μικρή αναποδιά να ανακόψει την ταχύτητα των προσπαθειών σας. Παραμείνετε προσγειωμένοι και ρεαλιστές, με προσήλωση στους στόχους σας για να δράσετε πιο γρήγορα όπου υπάρξει ανάγκη. Ακόμα κι αν σας πάρει λίγο χρόνο να προσεγγίσετε τα όνειρά σας, να ξέρετε ότι το κλειδί της επιτυχίας είναι η επιμονή