Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Κριός

Γενικά : Αν αναζητάτε γρήγορο τρόπο να διανύσετε μια απόσταση για την αγάπη, προτιμήστε την γραφική διαδρομή! Η ρομαντική Αφροδίτη θα διανύει τον αισθησιακό Ταύρο μέχρι τις 24 Απριλίου, εστιάζοντας τη διάθεσή σας στην απόλαυση της διαδρομής αντί να τρέχετε προς τον τερματισμό. Τα μικρά πράγματα έχουν αξία, όταν πρόκειται για την τρυφερότητα προς τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Ταύρος

Γενικά : Κομπλιμέντα και θαυμασμό, επιστρατεύστε τα όλα γιατί σήμερα θα μαγεύετε τους άλλους χωρίς να προσπαθείτε καν! Η κυβερνήτης της η Αφροδίτη θα διαμείνει στο ζώδιό σας μέχρι τις 24 Απριλίου, γεμίζοντας το δισάκι σας με κάθε είδους καλοπιάσματα. Μιας και όλοι θα στριμώχνονται για να σταθούν στο πλάι σας, η δική σας πρόκληση θα είναι να καταλήξετε σε αυτούς και αυτά που πραγματικά θέλετε… Όταν επιλέξετε, μείνετε εκεί για να απολαύσετε τη μαγεία που θα δημιουργήσετε μαζί

Δίδυμοι

Γενικά: Το ρομάντζο σας καλεί! Η Αφροδίτη της αγάπης μπαίνει στον Ταύρο και τον 12ο Οίκο σας της φαντασίας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 24 Απριλίου. Χαλαρώστε τις άμυνές σας και τολμήστε στην ερωτική αρένα, αρκεί να μην αφήσετε την αισιοδοξία σας να παρακάμψει τις παγίδες… Αν είστε επιρρεπείς στην άρνηση να δείτε την αλήθεια, ίσως να πέσετε θύμα κολάκων!

Καρκίνος

Γενικά : Το κλειδί της αγάπης θα βρίσκεστε στον πιο στενό σας κύκλο για τις επόμενες τρεις εβδομάδες! Η ρομαντική Αφροδίτη θα διανύει τον Ταύρο και τον 11ο Οίκο σας των φίλων μέχρι τις 24 Απριλίου, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για έναν έντονο κοινωνικό κύκλο. Η τεχνολογία θα είναι επίσης με το μέρος σας, άρα αρχίστε την αναζήτηση στο φιλικό σας περιβάλλον ακόμα και μέσα από τα μέσα μαζικής δικτύωσής σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, απολαύστε την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα με το ταίρι σας – τόσο πρακτικά όσο και μέσα από τις αισθήσεις σας!

 Λέων

Γενικά : Περιποιηθείτε την εμφάνισή σας, περήφανα λιοντάρια! Η κοκέτα Αφροδίτη θα διασχίζει τον Ταύρο και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας και των φιλοδοξιών, μέχρι τις 24 Απριλίου. Αυτό θα είναι το έναυσμά σας για να φρεσκάρετε την γκαρνταρόμπα σας και να οργανώσετε πολλά επαγγελματικά γεύματα. Η άρτια εμφάνισή σας και η λαμπερή σας προσωπικότητα, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των ατόμων με ισχύ που σας ενδιαφέρουν – αλλά και πολλών επίδοξων να βρεθούν στο πλάι σας… Τα μάτια σας ανοικτά, για τις προοπτικές που θα αποπνέουν μονιμότητα!

Παρθένος

Γενικά : Η αγάπη δεν ξέρει από σύνορα! Αν είστε σε φάση αναζήτησης ταιριού, αυτή είναι η στιγμή να βγείτε από τη ζώνη βολή σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Η ευαίσθητη Αφροδίτη θα διαμείνει στον Ταύρο και τον κοινωνικό 9ο Οίκο σας μέχρι τις 24 Απριλίου, ωθώντας σας να διερευνήσετε και εναλλακτικά περιβάλλοντα. Δεν αποκλείεται να νιώσετε ερωτικές σπίθες για άτομα που ανήκουν σε άλλη κουλτούρα ή διαμένουν σε απόσταση. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να οργανώσετε μια αισθησιακή απόδραση με το ταίρι σας!

Ζυγός

Γενικά: Απολαύστε τα ρίγη του κυνηγιού! Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Ταύρο και τον 8ο Οίκο σας της σαγήνης μέχρι τις 24 Απριλίου, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στη διεκδίκηση. Επιστρατεύστε την κοκέτικη φύση σας και ορμήστε, προσέχοντας να μην πέσετε στην παγίδα της εμμονής – και αντί να φλερτάρετε, να βρεθείτε μπλεγμένοι σε αδιέξοδες καταστάσεις… Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, τολμήστε τώρα να εξερευνήσετε τις προοπτικές να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο!

Σκορπιός

Γενικά: Η δύναμη της σαγήνης σας ανεβαίνει σε επίπεδο! Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Ταύρο και στον 7ο Οίκο σας των δεσμεύσεων μέχρι τις 24 Απριλίου, προωθώντας την περαιτέρω εξέλιξη της σχέσης σας. Είτε πρόκειται για νέα γνωριμία είτε για μακροχρόνιο δεσμό, το να κρατιέστε από το χέρι για πολύ καιρό στο μέλλον θα γίνει το ζητούμενό σας!

Τοξότης

Γενικά : Είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας; Με την Αφροδίτη της ομορφιάς στον Ταύρο και τον 6ο Οίκο σας της οργάνωσης μέχρι τις 24 Απριλίου, θα σας συνεπάρει ο οίστρος για τακτοποίηση και μαστορέματα. Από το φρεσκάρισμα των τοίχων και τις επισκευές στο σπίτι, μέχρι τα καθάρισμα και την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας, θα εστιάσετε σε όσα βελτιώνουν την καθημερινότητα και τη διάθεσή σας. Δώστε μεγάλη σημασία επίσης, στη σωστή διατροφή και την διατήρηση μιας καλής φυσικής κατάστασης.

Αιγόκερως

Γενικά : Η δημοφιλής Αφροδίτη θα διαμένει στον Ταύρο και τον 5ο Οίκο σας της φήμης μέχρι τις 24 Απριλίου, γι’ αυτό ετοιμαστείτε να προβάλετε τον εαυτό σας! Αφήστε στην άκρη τη μετριοφροσύνη σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες και εστιάστε στη γνωστοποίηση των ταλέντων σας. Η προσωπικότητά σας θα διαπρέψει, έλκοντας πολλά ενδιαφέροντα άτομα προς το μέρος σας!

 Υδροχόος

Γενικά : Ετοιμαστείτε για αναβαθμίσεις! Η Αφροδίτη του καλού γούστου και της αισθητικής θα μένει στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού μέχρι τις 24 Απριλίου, στρέφοντας την προσοχή σας στη διακόσμηση. Από την αλλαγή στη θέση των επίπλων μέχρι τα χρώματα που θα επιλέξετε, ακολουθήστε την έμπνευσή σας και δραστηριοποιηθείτε. Οι άνθρωποι που αγαπάτε θα αδημονούν να περάσουν χρόνο μαζί σας, στο πανέμορφο κάστρο σας!

Ιχθύες

Γενικά : Επιστρατεύστε την ανεμελιά σας! Η ερωτική Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον κοινωνικό 3ο Οίκο σας μέχρι τις 24 Απριλίου, προωθώντας την πορεία των ρομαντικών σας βλέψεων. Με τη βοήθειά της θα καταφέρετε να εκφράσετε όσα λαχταράτε, χωρίς να αποκλείεται να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας και να ξεκινήσετε τις καινούργιες γνωριμίες σας