Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια   

 Κριός

Γενικά: Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε! Αυτή η παρορμητική συνάντηση της ρομαντικής Αφροδίτης και του παθιασμένου Ουρανού στο ζώδιό σας, μπορεί να σας ωθήσει σε τολμηρές κινήσεις και ασύνετες αλλαγές. Ίσως νιώθετε έτοιμοι να απελευθερωθείτε από μια κατάσταση που σας περιορίζει, ίσως θέλετε να πάρετε ένα ρομαντικό ρίσκο. Αυτό το συμπαντικό δίδυμο θα σας δώσει το θάρρος να κάνετε αυτά τα βήματα. Να ξέρετε ότι οι αποφάσεις θα είναι αμετάκλητες – και όλη αυτή η ενέργεια μπορεί να φύγει όσο γρήγορα ήρθε!

Ταύρος

Γενικά: Ξαφνικές σπίθες μπορεί να αρχίσουν να αιωρούνται, υπό τη σημερινή συνάντηση της ρομαντικής Αφροδίτης με τον τολμηρό Ουρανό. Είναι πιθανό το αντικείμενο του πόθου σας να μην είναι απόλυτα ελεύθερο, γι’ αυτό σκεφτείτε με σύνεση μια πιθανή προσέγγισή σας. Όσο ενθουσιώδης κι αν είναι η εμπειρία για λίγες ώρες, η επήρεια θα περάσει και θα έχετε να χειριστείτε την πραγματικότητα. Ίσως είναι καλύτερα να στραφείτε στην αναζήτηση πιο προσιτών ρομαντικών επιλογών.

Δίδυμοι

Γενικά : Φιλικές προσεγγίσεις; Η συνάντηση της ερωτικής Αφροδίτης με τον αυθόρμητο Ουρανό, μπορεί να περάσει μια πλατωνική σας σχέση σε πιο «θερμά» εδάφη. Αν νιώσετε να είναι αμοιβαίο το συναίσθημα, τολμήστε να το εξερευνήσετε. Μην ορμήσετε ασύνετα σε κάτι που δεν θα μπορείτε να αντιστρέψετε, γιατί αυτή η πλανητική συνάντηση έχει μια χροιά απερισκεψίας… Μην ρισκάρετε μια φιλία, αν δεν είναι ξεκάθαρες οι διαθέσεις!

Καρκίνος

Γενικά: Κινήσεις ισχύος μπορούν να συντελεστούν και εκτός επαγγελματικής αρένας! Η σημερινή συνάντηση της ελκυστικής Αφροδίτης με τον αυθάδη Ουρανό στον τομέα της καριέρας σας, θα σας βοηθήσει να διαπρέψετε στο περιβάλλον σας. Οι φίλοι θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες συστάσεις. Η αξιοποίηση της επιρροής του Ουρανού στην τεχνολογία, θα σας προβάλει ιδιαίτερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μην μείνετε στο καύχημα, εκθέστε και τα πραγματικά πάθη σας!

Λέων

Γενικά : Το ταξιδιωτικό μικρόβιο μπορεί να σας επηρεάσει σήμερα, εξαιτίας της συνάντησης της κοινωνικής Αφροδίτης με τον αυθόρμητο Ουρανό στον 9ο Οίκο σας της διεύρυνσης. Κανονίστε την απόδραση που σκέφτεστε εδώ και καιρό, ελάτε σε επαφή με φίλους που βρίσκονται μακριά, προσεγγίστε με τόλμη το ενδιαφέρον άτομο που ανταλλάσετε ματιές. Η χημεία μπορεί να σας φέρει κοντά με ανθρώπους από εντελώς διαφορετικά υπόβαθρα. Εξερευνήστε χαλαρά, χωρίς να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε.

Παρθένος

Γενικά : Πιο κοντά ή πιο μακριά; Η Αφροδίτη της αγάπης και ο ασταθής Ουρανός συναντώνται σήμερα στον 8ο Οίκο σας της σαγήνης. Ίσως νιώσετε έντονες έλξεις, ίσως λαχταράτε να απελευθερωθείτε, πάντως θα είστε σε λίγη σύγχυση. Αν χρειάζεστε χώρο να αναπνεύσετε σε μια πιεστική φιλία, μην κάψετε όλες τις γέφυρες. Αρκεστείτε να θέσετε την ανάγκη και τα όριά σας σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας!

Ζυγός

Γενικά: Η ώρα της απελευθέρωσης! Η ρομαντική κυβερνήτης σας η Αφροδίτη συναντάται με τον ανεξάρτητο Ουρανό στον τομέα των σχέσεών σας, βάζοντάς σας επίσημα στη ζώνη της ανεξαρτησίας. Μην νιώσετε την παραμικρή τύψη γι’ αυτό, ακόμη και οι πιο δομημένοι άνθρωποι χρειάζονται μια υγιή δόση αυτονομίας. Προσθέστε σε αυτή την ειλικρίνειά σας, παραμείνετε γνήσιοι και αυθεντικοί και θα κερδίσετε περισσότερη εκτίμηση από το περιβάλλον σας.

Σκορπιός

Γενικά: Ενδιαφέρεται κανείς να βρει τη φόρμα του; Η συνάντηση της κοκέτας Αφροδίτης με τον λάτρη της τεχνολογίας Ουρανό στον Οίκο της ευημερίας σας, θα σας εμπνεύσουν να εκσυγχρονίσετε τις συνήθειές σας για το σώμα και την υγεία σας. Από την εξάσκηση μέχρι τη διατροφή σας, θα θέλετε να δοκιμάσετε όλα όσα θα βελτιώσουν την κατάσταση και την καθημερινότητά σας.

Τοξότης

Γενικά : Η ανεμελιά σας παίρνει τα ηνία σήμερα! Η εξωστρεφής Αφροδίτη συναντά στον απρόβλεπτο Ουρανό στον παθιασμένο 5ο Οίκο σας, ωθώντας σας να βρείτε διέξοδο για την έντασή σας. Από μια τολμηρή ενδυματολογική επιλογή μέχρι τα ασυγκράτητα συναισθήματα, να ξέρετε ότι η αυτή η ενέργεια θα φύγει τόσο γρήγορα όσο ήρθε… Καλός είναι ο ενθουσιασμός αλλά εξασφαλίστε εχέγγυα πριν παραδοθείτε σε κάτι που λάμπει!

Αιγόκερως

Γενικά: Είστε έτοιμοι για μια ανανέωση; Η Αφροδίτη της ομορφιάς συναντά σήμερα τον καινοτόμο Ουρανό, εστιάζοντας την προσοχή σας στο οικιακό σας περιβάλλον. Τολμήστε να προσθέσετε μοντέρνες πινελιές στην κλασική διακόσμησή σας, γιατί το νέο με το παλιό θα δώσει μια ενθουσιώδη οπτική ανεμελιά. Κυρίως, φροντίστε να εκφράσετε τη δική σας προσωπικότητα. Πείτε τη γνώμη σας με όμορφο τρόπο στους ανθρώπους που αγαπάτε.

Υδροχόος

Γενικά: Τολμήστε να μοιραστείτε! Η Αφροδίτη της αρμονίας και ο ριζοσπαστικός Ουρανός συναντώνται σήμερα, ωθώντας σας να μιλήσετε με ειλικρίνεια. Αυτή η αυθεντικότητα μπορεί να σας ανοίξει πολλές καινούργιες πόρτες, αρκεί να δράσετε με διακριτικότητα και μέτρο… Μην βιάζεστε στις προσεγγίσεις σας, πάρτε χρόνο για να εξερευνήσετε τα νέα σας μονοπάτια!

Ιχθύες

Γενικά : Τα χρήματα δεν φυτρώνουν στα δέντρα… ή μήπως φυτρώνουν; Η σημερινή συνάντηση της ελκυστικής Αφροδίτης με τον λάτρη της τεχνολογίας Ουρανό στον 2ο Οίκο σας των χρημάτων, ενδέχεται να φέρει χρήματα στον δρόμο σας από ανέλπιστες πηγές. Εξερευνήστε τη δημιουργικότητά σας με πρωτοποριακές προσεγγίσεις, δοκιμάστε τη γραφή, κάντε ένα διάλειμμα για χορό. Η εξωστρέφεια ζητά χώρο να εκφραστεί, γι’ αυτό βγείτε στον κόσμο