Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά : Η εβδομάδα σας θα ανοίξει με κάποια αναστάτωση, που θα σας κουράσει ψυχολογικά. Θα σας κάνει καλό να πάρετε μερικές βαθιές ανάσες, προκειμένου να ηρεμήσετε λίγο το μυαλό σας για να βάλετε μια τάση στις σκέψεις σας. Όσο περισσότερο θα χαλαρώνετε, τόσο θα μπαίνουν όλα σε σειρά.

Ταύρος

Γενικά: Κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις ενδέχεται να ανατρέψουν σήμερα όλο το πρόγραμμά σας. Αυτό που πρέπει να προσπαθήσετε, είναι να μην ενδώσετε στα αρνητικά συναισθήματα. Έχετε παλέψει σκληρά για να επιφέρετε ισορροπία στη ζωή και την καθημερινότητα… Μείνετε προσηλωμένοι στη σωστή πορεία που έχετε χαράξει και μην δώσετε καμία σημασία στα λόγια των απαισιόδοξων!

Δίδυμοι

Γενικά : Σήμερα θα διέπεστε από τόση ενέργεια και μαγνητισμό, που θα είναι σαν να σας περιβάλλει μια λάμψη θετικής αύρας! Φροντίστε να διατηρήσετε τον αργό και σταθερό βηματισμό στην εξέλιξη των σχεδίων σας, χωρίς να δίνετε σημασία σε όσα λέγονται γύρω σας… Το συναίσθημά σας χρειάζεται αυτή την αίσια ώθηση, αρκεί να παραμείνετε εστιασμένοι στον ρεαλισμό.

Καρκίνος

Γενικά: Σήμερα πρέπει να διατηρήσετε μια απόλυτα ψύχραιμη οπτική προς όσα θέματα έχετε να χειριστείτε. Χωρίς να πανικοβάλλεστε, εστιάστε στην επίλυση εκείνων που βαραίνουν πιο πολύ την ψυχολογία σας. Όσο εμμένετε στον σχεδιασμό σας και κινήστε μεθοδικά, όλα θα βελτιώνονται συνεχώς και περισσότερο. Μην βιαστείτε να καταλήξετε σε αποφάσεις, γιατί μια λάθος επιλογή ίσως να μην έχει το περιθώριο διόρθωσης αργότερα!

Λέων

Γενικά : Άτομα του στενού σας κύκλου θα μονοπωλήσουν σήμερα τον χρόνο και την ενέργειά σας. Θα πιάσετε τον εαυτό σας να αναρωτιέστε αν αξίζει τον κόπο αυτή η διαδικασία ή θα ήταν καλύτερα να απασχολείστε με τα δικά σας θέματα. Θα σας κάνει καλό να συνειδητοποιήσετε ότι είστε απόλυτα ικανοί να σταθείτε δίπλα στους δικούς σας ανθρώπους, χωρίς αυτό να επηρεάσει τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Αν πάψετε να λειτουργείτε εγωκεντρικά, θα δείτε ότι μπορείτε να είστε πολυπράγμονες!

Παρθένος

Γενικά : Η αρμονία και η αισιοδοξία θα επικρατήσουν σήμερα στο περιβάλλον σας και όλα φαίνεται να κυλούν όπως τα έχετε σχεδιάσει! Η ζωή σας βρίσκει σταδιακά την ομαλή πορεία σας, με την αξιοποίηση των ταλέντων σας στην επιδίωξη των στόχων και των ονείρων σας. Σε αυτή την αίσια ατμόσφαιρα συμβάλλει κατά πολύ η στήριξη και ενθάρρυνση και από τους ανθρώπους που αγαπάτε!

Ζυγός

Γενικά ζώδια: Κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις ενδέχεται σήμερα να ανατρέψουν όλα τα σχέδιά σας. Θα σας κάνει καλό να μην απομονωθείτε αλλά να είστε προσβάσιμοι από τους δικούς σας ανθρώπους, ενώ παράλληλα θα φορτίζετε τις μπαταρίες σας για να είστε σε ετοιμότητα. Με προσεκτικούς χειρισμούς και ευέλικτη στρατηγική, θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες. Η μέρα ενδείκνυται για να κλείσετε οριστικά την πόρτα σας στο παρελθόν, ολοκληρώνοντας εκκρεμότητας και κλείνοντας τα κενά που είχατε αφήσει εκεί… Φροντίστε να μην γίνετε δογματικοί στην κρίση σας αλλά να παραμείνετε ανοικτοί στις απόψεις και τις συμβουλές των ανθρώπων που νοιάζονται για εσάς.

Σκορπιός

Γενικά: Η σημερινή μέρα σας φέρνει πραγματικές ευκαιρίες να εστιάσετε την προσοχή σας σε όσα είναι σημαντικά για εσάς και σε όσα χρειάζεστε ρεαλιστικά. Πάρτε τον έλεγχο των καταστάσεων που σας αφορούν, εσείς είστε οι μόνοι που ξέρετε τι θέλετε από τη ζωή σας… Να είστε σε ετοιμότητα, γιατί τα γεγονότα θα έχουν την τάση να σας ξαφνιάσουν!

Τοξότης

Γενικά: Πολλά θέματα απασχολούν το μυαλό σας τον τελευταίο καιρό, σε σημείο να χρειάζονται όλη την ενέργειά σας και να μην έχετε αποθέματα για άλλους. Σας είναι αδύνατον να δώσετε σημασία στους δικούς σας ανθρώπους, ακόμα κι αν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Πρέπει να βρείτε χρόνο κα τρόπο να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, για να καταφέρετε στη συνέχεια να αποβάλετε την πίεση. Θα σας βοηθήσει να κάνετε μια σοβαρή και ώριμη συζήτηση με κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε απόλυτα, γιατί θα σας δώσει την ανακούφιση που έχετε ανάγκη.

Αιγόκερως

Γενικά : Οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας θα είναι σε σύγκρουση σήμερα. Από τη μία νιώθετε έτοιμοι να προσπαθήσετε για κάποια θέματα, από την άλλη νιώθετε ότι η πίεση σας ωθεί να το βάλετε στα πόδια. Φροντίστε να μην ξεπεράσετε τα όριά σας, διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και δεχθείτε τις εξελίξεις όπως έρχονται. Αν πιέσετε για αλλαγές, θα εξαντληθείτε.

Υδροχόος

Γενικά : Σήμερα θα σας διέπει σιγουριά και αισιοδοξία για όσα πράγματα λαχταράτε από τη ζωή σας. Τα άστρα είναι στο πλευρό σας, προκειμένου να σας βοηθήσουν στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Φροντίστε να μην κινήστε βιαστικά και μην απομονώνεστε από τα άτομα του περιβάλλοντός σας – ο άνθρωπος δεν μπορεί μόνος ούτε στον παράδεισο

Ιχθύες

Γενικά : Η υπερβολή μπορεί να αποβεί καταστροφική σήμερα! Πρέπει να λειτουργήσετε με ωριμότητα και υπευθυνότητα, αν θέλετε πραγματικά να βρείτε μια λύση για κάθε πρόβλημά σας. Περισυλλέξτε όλη την ενέργειά σας, απομακρυνθείτε από κάθε εξωγενή επιρροή και εστιάστε στην οργάνωση των υποχρεώσεών σας… Μόνο έτσι θα καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο στα θέματα που σας αφορούν!