Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Χρόνια Πολλά σε όλους!!

 Κριός

Έχετε ανάγκη από χαρά και θετική διάθεση, αγαπητοί Κριοί! Ένα ναζιάρικο τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, θα σας κάνει εξαιρετικά εκδηλωτικούς κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να σας προκύψει μια δελεαστική γνωριμία ακόμα και στο πιο απρόβλεπτο μέρος. Οι δεσμευμένοι θα ωφεληθείτε από μια αυθόρμητη απόδραση μόνο για δύο… Αν νιώσετε μπλοκαρισμένοι, ανταλλάξτε απόψεις με τους έμπιστούς σας. Αν έχετε κάποια αντιπαράθεση με έναν από τους αγαπημένους ανθρώπους, θα σας είναι πιο δύσκολο να κρατήσετε κακία από το να την ξεπεράσετε!

Ταύρος

Η παράδοση και το οικογενειακό πνεύμα θα έχουν την τιμητική τους σήμερα, αγαπητοί Ταύροι! Το ασυγκράτητο τρίγωνο ανάμεσα στην Σελήνη και τον Δία, ενδέχεται να σας κάνει πιο αποφασιστικούς απ’ όσο φαντάζεστε. Είναι  πιθανό να πάτε με το έτερό σας ήμισυ στους γονείς σας ή της άλλης πλευράς, είτε να παραβρεθείτε στο τραπέζι ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει. Θα αποζητήσετε τη σύνδεση με την παράδοση, γι’ αυτό αξιοποιήστε την τεχνολογία: Αν βρίσκεστε μακριά από τη «βάση» σας, ακόμα και μια βιντεοκλήση θα κάνει το θαύμα της!

Δίδυμοι

Κανείς δεν αγαπά τον αυθορμητισμό όσο εσείς, αγαπητοί Δίδυμοι! Το χριστουγεννιάτικο εξωστρεφές τρίγωνο που θα σχηματίσει σήμερα η Σελήνη με τον Δία, θα σας δώσει την ευκαιρία να λειτουργήσετε σαν να είναι η ζωή σας ένα εργαστήρι αυτοσχεδιασμού. Εντάξτε τη δημιουργικότητα σε κάθε δραστηριότητά σας, ακούστε τις ιδέες που θα προτείνουν και οι άλλοι. Τα επιτραπέζια, ο χορός, η χαρά ακόμα και στη διάρκεια ενός χαλαρού γεύματος, είναι οι εντολές της ημέρας. Το βραδάκι ενδέχεται να χρειαστεί τη στήριξή σας ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου, γι’ αυτό βγάλτε την ευαίσθητη πλευρά σας και σταθείτε στο πλάι του.

Καρκίνος

Η γενναιόδωρη πλευρά σας θα επικρατήσει σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι! Με το χριστουγεννιάτικο πνεύμα της προσφοράς ταιριάζει απόλυτα το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία. Οι επιλογές για να συνεισφέρετε είναι πολλές, σε οικονομικό αλλά και ανθρώπινο επίπεδο. Μπορείτε να προσθέσετε στο τραπέζι σας ένα γηραιότερο άτομο, από τον οικογενειακό ή και τον κοινωνικό σας κύκλο. Βοηθήστε λίγες ώρες εθελοντικά σε ένα κέντρο αναξιοπαθούντων ή ακούστε έναν φίλο που είναι πιεσμένος.

Λέων

Η ερωτική τύχη σας ευνοεί σήμερα, αγαπητοί Λέοντες! Το φλογερό τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, θα σας κάνει ένα εξαιρετικά άτακτο ξωτικό… Διευρύνετε την αναζήτησή σας και μετά το άνοιγμα των δώρων και το φαγητό, διασκεδάστε αντί να πάτε για έναν υπνάκο… Αν είστε δεσμευμένοι, αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας και μετά καλέστε φίλους στο σπίτι. Παίξτε επιτραπέζια, χορέψτε, αποτοξινωθείτε από την πίεση της τεχνολογίας!

Παρθένος

Βγάλτε στην επιφάνεια το συναίσθημα και τη νοσταλγία σας, αγαπητοί Παρθένοι! Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία κεντρίζει σήμερα τις ευαίσθητες χορδές σας. Το αίσιο κλίμα θα σας ωθήσει να εκφραστείτε χωρίς να θίξετε κανέναν στη διάρκεια των εορτασμών. Ακολουθήστε την χαρωπή σας διάθεση και θα δείτε να έλκετε κοντά σας περισσότερους απ’ όσους θα περιμένατε. Ακούστε τις διηγήσεις των πιο ηλικιωμένων, αγκαλιάστε τη στήριξη που θα σας δώσει μια σημαντική φιγούρα του περιβάλλοντός σας!

Ζυγός

Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα, αγαπητοί Ζυγοί! Το χριστουγεννιάτικο τρίγωνο της Σελήνης από τον Λέοντα με τον πληθωρικό Δία, φωτίζει τον πιο κοινωνικό σας τομέα. Δεν αποκλείεται να σας κρατούν σε εγρήγορση οι πολλές επισκέψεις που θα δεχθείτε, είτε να ντυθείτε και να βγείτε για να θαμπώσετε… Στο σπίτι σας ή σε σπίτια φίλων, οι συναντήσεις θα είναι συνεχείς. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιριών γνωριμιών, για να στηρίξετε ανθρώπους ή τοπικές επιχειρήσεις!

Σκορπιός

Αυτά τα Χριστούγεννα θέλετε να τιμήσετε και να διανθίσετε τα οικογενειακά έθιμά σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Αυτό οφείλεται στο τρίγωνο επέκτασης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, στον τομέα σας της παράδοσης και της ασφάλειας. Οι στολισμοί σας θα αποτελέσουν πόλο θαυμασμού, η διάθεσή σας για συζητήσεις θα εκπλήξουν ευχάριστα τους δικούς σας ανθρώπους. Μιλήστε για τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόβλεπτες επιχορηγήσεις!

Τοξότης

Δεν θα υπάρξουν πιο φωτεινοί εορτασμοί από τους δικούς σας, αγαπητοί Τοξότες! Η φανταχτερή Σελήνη από τον Λέοντα θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον ομιλητικό Δία, χρίζοντάς σας την ψυχή της γιορτής. Φορέστε τον χριστουγεννιάτικο σκούφο σας, μοιράστε δώρα, οργανώστε το παιχνίδι που θα πουν όλοι τις ευχές τους για τη νέα χρονιά. Αν αντέχετε, κάντε και μια βόλτα από σπίτια φίλων για να τους μεταδώσετε τη χαρωπή σας διάθεση!

Αιγόκερως

Αποζητάτε λίγη απομόνωση, αγαπητοί Αιγόκεροι. Αυτό προτάσσει για εσάς το τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον φιλοσοφικό Δία, που αφορά τις πιο ενδόμυχες πτυχές του χάρτη σας. Δεν είστε υποχρεωμένοι να παραμείνετε πολύ πουθενά, αν δεν έχετε διάθεση για συζητήσεις. Αποτραβηχτείτε κοντά στο τζάκι για έναν υπνάκο, κοιτάξτε παλιές φωτογραφίες αν έχετε νοσταλγική διάθεση. Όσα έχετε να βγάλετε από μέσα σας πριν φύγει η χρονιά – συναισθηματικά ή πνευματικά – αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να το καταγράψετε!

Υδροχόος

Μαζέψτε τους δικούς σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Το δραστήριο τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, αγγίζει την πιο διαπροσωπική σας πτυχή τη μέρα των Χριστουγέννων. Θα αποζητήσετε τους ανθρώπους που σας εμπνέουν, ακόμα κι αν τους επισκεφθείτε εσείς μεμονωμένα. Δεν αποκλείεται να προκύψει και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον, σε μια φιλική σχέση ή μια πρόσφατη γνωριμία!

Ιχθύες

Οργανώστε το πρόγραμμα της ημέρας, αγαπητοί Ιχθύες! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, θα σας εμπνεύσει να αναλάβετε το τιμόνι της γιορτής. Ίσως τους καλέσετε όλους για ένα χριστουγεννιάτικο καφεδάκι, όπου θα ανταλλάξετε δώρα ή επισκέψεις. Αν μείνετε στο σπίτι, θα εντυπωσιάσετε με το ταλέντο σας ως οικοδεσπότες. Μια άλλη επιλογή, μπορεί να είναι να προσφέρετε εθελοντική υπηρεσία σε μια στέγη αναξιοπαθούντων.